Hej

Vi har varit i Varberg i 2 dagar och är på väg hem nu, anledningen t att vi var i Varberg är för att vi har gått på
Gekås/Ullared. Vi sov på Sveriges största camping som heter Läjets camping och den rekommenderar vi verkligen! Det var sååå mysigt och roligt där!!

Vi åkte i tisdags kl 11 och kom fram runt 18, första kvällen gick vi runt o kollade hur d såg ut överallt. Vi hade världens minsta stuga 4 real! Men men.... det var den sista lediga xD. Vi hyrde cyklar första kvällen i 1 timme. Senare på kvällen grillade vi och hade det mysigt på verandan.

Andra dagen så gick vi på Ullared. Vi vart väckta runt 10, åkte runt 11 o va framme runt 12 xD. Vi gick runt där ett tag sedan åt vi lunch, efter lunchen letade vi pokemons och hittade faktiskt ganska många :). Vi kom tillbaka t stugan runt 17 och då åkte mamma och hennes kompis iväg och kollade på lite saker nån stans medans jag o Melissa spelade in en Haul på det vi köpte från Ullared. Lite senare på kvällen hyrde vi cyklar igen och cyklade runt hela campingen o vart skrämda för allt hela tiden då de var några andra som också cyklade som kom bakom hörn hela tiden xD. När vi hade cyklat klart gick vi och lyssnade på nån människa som spelade och sjöng.

Sedan idag så vart vi väckta runt 10, packade runt halv 11 o lånade som vanligt cyklar från 11-12 och sedan 12 åkte vi däirifrån :(. Vi båda saknar campingen as fuck men ja... På vägen hem nu så har vi ätit på donken o Melissa har sovit lite men jag har inte kunnat sova då vi båda sov as länge inatt!

Det kommer komma upp lite bilder på d ridsaker vi har köpt ifrån Ullared lite senare när vi har kommit hem :)

Lite bilder från dessa dagar finns längre ner :)

Byyeeeeeeee // Hanna :))

Likes

Comments