​Heej på er!!

gud asså vad jag har bloggat lite men har ridit och varit med kompisar hela veckan så har inte haft tid helt enkelt! Idag så var det makarbete och vi var fyra i gruppen som hoppade, vi började med 5,5:an vilket gick jätte bra och sedan så hoppade vi studs vilket både jag och snobbis tyckte var jätte kul;) Passet avslutades med avskrittning och regn:( aja,man lever ju trots allt i sverige! Men jag tycker däremot regn är ganska mysigt men ej i för stor mängd you know;) Nu ska jag sitta framför datorn och kolla fiilm!!! Myys!!! Ha en trevlig kväll;)

Likes

Comments

​Hej på er igen! Igår så var det dags för uteritt och jag och min stallkompis red en ganska lång grusväg ut i skogen och det var så mysigt men såklart så var det lokalskurar hela vägen så vi blev ganska blöta!Men vi var kanske ute i 1,45 timme och snobben var så fin och jätte lugn och trevlig så vi får hoppas a han är likadan idag igen! Stall hunden Selma fick också hänga med ut i skogen vilket hon tyckte var jättekul! På bilderna ser ni lite om vad jag gjorde under dagen och även vad jag åt, det jag åt var 3 vegitariska kikärtspannkakor ;) Nästa inlägg kommer nog samma tid imorgon så håll utkik då!

Likes

Comments

Hej! Och välkomna till min blogg ;)

Detta är min blogg om mitt hästliv och lite till. Mitt namn är Anna och jag är en 13 årig tjej som rider denna söta shettisen Snobben;) Många tänker säkert nu att jag är förstor för honom men enligt mig,min ridlärare & ägarna har jag fortfarande minst 1 år att förbruka på denna pollen:) Vill du hänga med i mitt och snobbens liv och lära känna oss bättre så får du gärna kika in ibland för att checka läget! Kram Anna 

Likes

Comments