Just nu är jag påväg till stallet, ska fixa allt där innan jag åker till körskolan. Ska ha teori och teori lektion i eftermiddag. I kväll ska mamma och jag rida ut när det har blivit lite svalare. Ska nog ta en PW i kväll också, full fart med andra ord!

Ha en fin dag noMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej! Tänkte bara klicka in och säga Hej och visa lite bilder från dagens ridtur på Vibbe!

Jag har 100 miljoner saker att göra just nu där av den dåliga uppdateringen. Men just nu väntar bara roliga saker!! På onsdag är det hoppträning på Hässelby och i helgen är det weekend kurs för Marianne!!!

Imorgon ska jag sitta på körskolan typ halva dagen vilket kanske inte är så kul...men det måste blir gjort!

Ha det fint / Elin

Likes

Comments

Hej!

Just nu sitter jag och tittar på "allt en tjej vill ha" på 3:an. Den filmen är verkligen att rekommendera. Lite senare ska jag plugga lite körkortsteori igen tänkte jag..I kväll har jag nämligen varit på teorilektion på körskolan. Temat i dag var fordon, vi gick igenom lite olika vikter, motorn och lite övriga saker gällande fordon.

Jag var i stallet på förmiddagen för att mocka, fixa allt och ge lite lunch. Jag har faktiskt börjar gett mina hästar lunch nu eftersom gräset har så dåliga värden så här sent på sommaren.

I kväll var jag till stallet igen för att sköta om dem. Jag red inte eftersom regnat stod som som spö i backen...ingen av mina hästar gillar vatten. Svartfot fick även lite Metacam då han har lite svårt att tugga..

Imorgon ska jag med mamma, mormor och morfar till Enköping, vad vi ska göra där är en hemlis, haha!

Vi hörs!

Likes

Comments

I morgon ska jag med världens bästa Elin till Stockholm. Det ska bli jättekul! Vi ska gå på stan och på kvällen blir det GT! På morgonen ska jag till stallet och sen mot huvudstaden vid lunch.

Hatar folk som säger att någon annan kan ta hand om hästarna om man ska bort eller att det inte är så viktigt. Stop!! Det är mina hästar, då är det också mitt ansvar att allt blir gjort. Jag gillar inte att hänga upp saker på en annan person utan vill helst ha allt gjort innan man åker.

Sen är det ju självklart att man kan åka bort eller på semester men då är ju liksom allt planerat! Annars är det viktigt att ta ansvar för sina djur. För de är faktiskt beroende av oss...det är som bebisar. Ta ansvar!

Så i morgon har jag frågat mamma om hon kan ta in dem vilket var helt okej!

Nu ska jag gå och duscha och packa inför i morgon, ska bli såååå kul enlightened

Vi hörs, Nattiii!

 

Likes

Comments

Enligt min åsikt är detta en stor diss från GPA! Jag brukar tycka att deras hjälmar brukar vara ganska snygga i vanliga fall...men vad har hänt här liksom!? Den är absolut inte värd priset heller...

Kom i håg att detta är MIN åsikt, alla har egna åsikter och ideer och tycker olika saker är fina. Men enligt mig var det inget att hurra för.

Priset är:2 995 kr.

Likes

Comments

Detta är mina favoriter:

 

Hooks.se

Såklart tycker jag även täckena från Horseware (amigo) är jättefina och bra också. Men jag tyckte det tog lite överpris på dem därför lägger jag inte upp de. På internet butiker är det mycket billigare!

 

Likes

Comments

Hej!

Min dag började på körskolan kl: 8.30 i morse. Jag var på riskettan som är en teoridel med information om bland ännat olyckor, alkohol och risker. Den slutade kl: 12.30 och då åkte mamma och jag och handlade. Nu har vi ätit lunch och mamma ska strax skjutsa mig till stallet. Jag har även kvällsfodring i kväll! Efter fodringen ska vi åka förbi mormor och morfar och grilla, mysigt!

I går morse hade mamma och jag utsläpp av hästarna. När vi var klara så åkte vi till borgåsund och tog ett morgondopp och vidare till Strömsholm och köpte bröd till frukost. Det var verkligen hur mysigt som helst och sommar känslan var på topp!

Det kommer upp ett inlägg om en stund....med mina favoriter ur Hööks höstkatalog, så håll koll! 

Likes

Comments

Full fart mot stallet! Ska släppa ut hästarna, mocka, fixa höpåsar, foder, vatten i stall och hage, fixa krafft, ströa osv...ska rida lite senare i kväll/eftermiddag, har kvällsfodring, så tänkte rida i samband med de!

Idag är det en lugn dag. Skulle vilja åka och titta på jeans på Erikslund men får se hur det blir med de. Det ända som står på "måste göra" listan är stallet, rida och ringa en kompis angående en sak och plugga teori. Lugn dag!

Hoppas ni får en bra dag!Likes

Comments

I kväll har jag varit med mamma, hennes särbo, morfar, mormor, moster och mina kusiner på Westerqvarn. Vi var på räkfrossa, vilket var gott...fast det bäst var nog efterätten med jordgubbar! Jag älskar inte att skala räkor om man säger så.. Efteråt spelade vi minigolf, vilket gick jättedåligt för min del. Minigolf är verkligen inte skoj....bollen åkt hit och dit och till och med ner i vattnet en gång!

Annars har jag varit i Esklistuna med mamma idag och i stallet. Vi åkte till Bidermans för att titta på ett täcke vilket inte fanns i butiken...så det var bara att äta lunch och åka hem. Dessutom körde vi vilse i stan...helt galet, men hem kom vi! När vi kom till kvicksund så var det såklart broöppning...så turen var nog inte på vår sida direkt.

Hästarna hade en mysig vila i dag vilket jag tror de uppskattade! I stället blev det lite extra gräs.

Nu ska jag nog sätta på en serie, sen blir det dejt med kudden!

Natti

 

Likes

Comments