Header

Lilllördag blir av trotts att Camp sannarp blir inställt. Nu har jag och Pernille käkat sushi och nu sitter vi och sminkar henne. Snart kommer lite andra folk och då ska vi föra sen går vi ut och tar några glas!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag blev det en tripp till frisören vid 10.30, så sjukt skönt att få utväxten borttagen. Det som var mindre skönt är att jag inte kunde klippa håret för då finns det chans att det blir för glidit till baluppsättningen. Bästa känslan är ju att ha helt oslitet hår när man kommee hem från frisören, men det får bli om typ två veckor istället haha.

Nu ska jag städa mitt rum, käka något och sen kommer tjejerna i klassen vid fyra och då ska vi börja förfesta inför en sak vi ska ha med alla treor ikväll. Vi ska vara ute (??), därför måste alkohol förtäras så att kroppstemperaturen blir stabil.

Likes

Comments

Idag körde jag till skolan så jag var där 10.00 och där mötte jag upp klassen som flitigt började öva inför melodifestivalen. Vår sista studenttävling var här och äntligen skulle lärarna bedöma och utse vinnarna- gissa vilken klass som kom tvåa? 😁😁 Så nöjd!

Efter skolan drog jag på möte med inkubatorn High5 där jag antagligen ska sitta till hösten med mitt företag, sen mötte jag upp mamma och vi åkte hem. Mötet gick bra och nu ska jag bara skicka in en ansökan och sen är det ett möte till sen är det bestämt, antingen får jag sitta där eller så får jag inte. Håll tummarna för mig!

När jag kom hem käkade jag snabbt sen stack jag och Marion och solade- varför sviker solen nu såhär tätt inpå balen???

Nu har jag suttit och fixat med våra tallrikar som vi ska ha runt halsen på studenten! Taggad till tusen och det blir bara mer och mer för varje dag!

Likes

Comments

Hej goingar!

Idag har varit en fullspäckad dag med roligheter! För ut på schemat var att öva på melodifestivalen (som är den sista studenttävlingen) med klassen i aulan. Därefter stack jag, Fanny, Pernille, Klara, Marcus och Oscar till Lotus och käkade buffé. Mätta och belåtna gick vi till några affärer och kollade bland annat på tallrikar till nomineringarna på studenten.

Sen tog jag bussen hem, vilade och kollade youtube en stund (man måste unna sig lite roliga saker bland allt hets, så mycket jobbigt att göra nu :-) -skämt åt sido). Vid 18.00 var det äntligen dags för mig att gå på provuppsättning och jag känner mig riktigt nöjd med resultatet, dock kommer det såklart vara mycket mer noggrant gjort på balen. Jag är dock lite nervös för sminket, jag som sminkfreak har svårt att överlämna det till någon annan- får se, jag kanske avbokar det jag vet inte... haha...

När jag stod och väntade på bussen påväg hem från stan igen (för hade ingen bil vilket sög :-)) så ringde Wille och frågade om jag ville hänga med honom och Louise på bio- det blev därför pizzamys och biogäng med de två på kvällen. Filmen blev Jack Sparrow, den va bra men fega jag rykte X antal gånger trotts att det inte är en läskig film hahaha.

Nu ska jag sova, imorgon är det mello!

Likes

Comments

Som rubriken lyder, Halmstad äger- nu när sommaren rullar in.

5 dagar till Summerburst. En vecka och två dagar till studentbalen. En och en halv vecka till studenten (!!). Behöver jag ens förklara vilken extas jag är i just nu?

Gårdagens varma sommarkväll spenderades på tillsammans med Marion, Felicia och Milla. Jag och Marion körde en lugn kväll och passerade därför gullbrandstops skyltar igen redan vid 23.00. En aning ovanligt dock, att vara den som åker hem först, men idag ska jag spendera hela dagen i Tyskland med familjen så alarmet var ställt på 5.00.

Men dessa sommarkvällar, ni är så sjukt välbehövda och välkomna till lilla sommarstaden Halmstad där folk äntligen börjar röra sig ute på gatorna igen.

Likes

Comments

Hej goingar!

Det har varit en fullspäckad helg, i fredags var det först jobb efter skolan till 20.30, sen stack jag hem, bytte kläder och åkte till Felicia på förfest med många kompisar. Hade först inte tänkt att gå ut då jag skulle upp tidigt dagen efter men blev så ändå. Så vid elva tiden tog vi tre bilar in till stan- Utekvällen var helt okej, rätt rolig men underbar börjar bli långrandigt nu.

Dagen efter åkte jag (som endast sov 3 timmar), mamma och pappa till Jönköping för att fira mormor. Vi åt mat och efterrätt och chillade, så mysigt att träffa alla eftersom vi bor så långt ifrån. Vi började rulla hem mot Halmstad runt 17 tiden, jag var hemma i ca 10 minuter; packade ner en kudde, tandborste och en mobilladdare i en Maxi-påse och sen kom Marion och Felicia och hämtade mig. Vi åkte till Felicia och lagade heta räkor med färsk pasta, drack vin och sen lagom till efterrätten kom Mona och då åt vi chokladpuddig med jordgubbar. Jag sov hemma hos Felicia eftersom hennes föräldrar och lillebror var iväg.

På morgonen kom mamma och hämtade mig sen åkte vi till maxi, sprang in och köpte räkor och sen åkte hem. Idag har jag pluggat, gått en promenad med Marion och Gustav i solen (innan den gick i moln) och sen åkte jag och mamma till lager 157 där hon skulle köpa byxor; men jag hittade med ett par- synd. ;)Likes

Comments