Header

Hello!!
Idag har det vart som alla andra dagar- en lång skoldag. Idag var det följt av jobb. Efter jobbet kom pappa och hämtade mig sen åkte jag hem och fortsatte med mitt UF-företags bidrag till kvaltävling 2 till att bli årets UF-företag. Tror det kommer bli väldigt bra, så håll tummarna för oss.

Idag bjuder jag endast på massa random bilder på mig själv.

Likes

Comments

Historia redovisning, fysikprov och vår väder sammanfattar dagen rätt bra tror jag! Idag hade jag även ett pass inbokat med PT-carolin på gymmet i flygstaden. Vi gick igenom ett förslag på schema men jag kunde redan alla de övningarna haha- segt. Aja får leta inspiration på instagram istället.

Tror jag slog pb i planka idag, men är inte helt säkert, kanske hade samma innan- högst oklart haha.

Likes

Comments

Godkväll!
Skoldag, en tisdag som tydligen var alla hjärtansdag har rullat förbi. Efter skolan åkte jag hem, åt lite och sen stack jag till gymmet. Efter det duschade jag där, vilket jag verkligen inte gillar egentligen... Så när jag kommer in i duscharna så står det " det kan förekomma manlig personal på vardagar mellan 07.00-17.00, så tur att jag var där vid 18.00 för jag hade minsann ingen bikini eller nått med mig haha.

Efter jag var klar körde jag till Maxi där jag mötte upp Marion, Frida, Alicia och Sandra. Vi köpte massa frukt till ett fint fruktfat sen åkte vi hem till Marion, fixade iordning och kollade på 50 shades of grey för att färska upp minnet inför den nya filmen. Den ska vi se på lov- längtar så mycket till lov.

Likes

Comments

Hej!!

Idag har jag inte varit i skolan, men jag har pluggat på som bara den inför fysikprovet jag ska ha på onsdag. Skulle vara så skönt att klara det utan att behöva göra omprov...

På onsdag ska jag äntligen till vårdcentralen med min mage, jag vet inte vad som är fel med den men någontig är det... har ont i den nästan hela tiden- när jag läst på internet så låter det som att IBS stämmer överens rätt bra. Allt jag vet är att det inte blivit 100 bara för att jag slutat med laktos så det måste vara något annat också, för det blir så mycket värre när jag äter laktos med. Kul att något gör lite framsteg iallafall...

(Bilder we❤it men jag önskar att det var jag som tagit dem, helst för bara typ en minut sedan...)

Likes

Comments

Hej!!

Idag har varit en dag med jobb och plugg, inget intressant alls egentligen. Igår kväll var jag dock på 19årsfest, det var väldigt kul. Mycket dans och sjung till många gamla låtar som alla kan texterna till- precis så som jag gillar det. Tog dock inga bilder typ, förutom dessa två, men jag har typ aldrig telefonen uppe när jag är på fest eller ute... så kan vara därför haha.

Hahah, vad tycker ni om mitt läppstift? Körde på det i början av kvällen sen bytte jag till mitt vanliga😉 (BTW; hur dåligt var inte mitt smink igår hahahah dör ser trashy ut- alla mina sminkborstar var blå sen i onsdags så fick improvisera)

Likes

Comments

Alltså kjolen är i vanliga fall inte min stil, men varje gång jag gått in på Nelly de senaste veckorna har jag tänkt; "Jag måste ha den där" Jag köpte ju dessa skorna förra veckan, önskar mig solglasögonen i födelsedagspresent, en vit tisha har jag redan och jag bara tänker hur underbar den här outfiten skulle vara. Så jäkla somrig och fin. Såg någonstans också att nuderosa skulle vara våren/sommarens färg, man förstår ju varför om vi säger så.. Så himla härlig färg. Giv me this plz.

Likes

Comments