Header

Igår införskaffade jag mig dessa två lådorna ifrån Willys. Detta gjorde jag för att jag, Moa och Pernille ska köra på en shake-diet i två veckor som en liten kickstart nu till hösten. Vi får hoppas att det blir bra resultat och att inte all energi försvinner. Håll tummarna.😉

Godmorgon bloggen!

Jag har varit uppe i rätt så många timmar nu för idag ringde klockan på 6.00 och tjugoöver körde jag till gymmet för att gå på ett spinningpass. Så jäkla trött när jag vaknade men så jäkla nöjd när det var klart, vilken bra början på morgonen- snacka om att börja dagen på bästa sätt.

Inte nog med att jag började med att träna, fick även veta att jag hade glömt bort att vi hade sovmorgon idag =började efter lunch istället för 9.20- LOVELY.

Ha en bra fredag honey!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår efter gymmet hämtade jag ut dessa snyggingar från NA-KD.com

Hej och goddag bloggen!
Nu är jag hemkommen från skolan, jag har haft ett fysikprov idag, peppa peppa att det gick bra ( med bra menar jag E🙄) Nu har jag käkat lite soppa, kollar lite youtube och bara chillar. Senare, vid 17.00, ska jag på spinning... Egentligen skulle jag på två pass idag men hade visst råkat bokat två pass på två olika gym, gg.

Dagen är rätt så standard för att vara en skoldag så ingenting speciellt har hänt riktigt.

Likes

Comments

Hej bloggen, det var ett tagsedan... men gissa vad? Min kamera är laddad igen.

Idag har jag och Line varit på rådgivarmingel på BilMånssons i Halmstad med UF, det var riktigt givande och frukosten var klart godkänd. Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min sista lektion ( som slutat 16.30) och efter skolan ska jag inom maxi för att hämta ut ett paket och sen efter det är det träning;spinning och body pump, plus plugg som står på schemat...

Likes

Comments

Okej får klagomål på att jag inte bloggar men min kameraladdare än sönder... Ska börja så fort jag fått den nya. Här är lite update på vad jag har hållit på med den senaste månaden iallafall.

Likes

Comments

Igår körde jag och Marion på en riktig myskväll med både glass och drinkar, trotts Halmstads 8 grader.

Likes

Comments

Strandväska, 349:-

Klänning, 159:-

Klänning, 119:-

Klänning, 99:-

Klänning, 119:-

Dessa 4 klänningar inhandlade jag på Nellys rea i söndags (?). Behövde lite påfyllning till Rodhos. Alla satt superbra, så himla härligt- det är så jobbigt att behöva skicka tillbaka saker... Införskaffade mig även en ny strandväska som jag är supernöjd med, den är hur stor som helst så den kommer rymma massa saker!!

Likes

Comments