Header

Hur sjukt är inte det? Att det redan är 18 december?

Idag har jag sovmorgon, jag börjar jobbet 13.30 så nu har jag massa tid att kolla ikapp helgens julkalendrar och dricka lite kaffe.

I helgen har jag inte gjort så mycket, jag var ute i fredags, sen var jag på julbrunch på lördagen (+va bakis hela dagen) och sen igår så var jag och Sandra hemma hos Mona och chillade!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Välkommen tillbaka till min blogg; Jag är Elin Persson och är en 19:årig tjej som bor i småstaden Halmstad. I våras tog jag studenten och nu jobbar jag på Ica Maxi och driver mitt egna företag vid sidan om. I mitt sista år på gymnasiet valde jag kursen UF; entreprenörskap där jag satsade till 100. Jag kammade hem några pallplaceringar i den lokala mässan och drog till UF SM. Nu håller jag på att starta upp företaget till en enskild firma och här på min blogg kommer du få möjligheten att följa min resa.


Moving free UF blir till by Eple och hela underlaget ändras. Produktionen håller på att flyttas, mönster håller på att skissas, tv-program är inspelade och en karriär håller på att byggas upp. Idag har jag varit på två möten samt haft lite viktiga telefonsamtal. Första mötet var hos Mon avenue, där träffade jag Mustafa och Mustafa (tolk och designer) som hjälpt till med tillverkningen och framtagningen av sport::bh:n under UF-året. Jag var där för att köpa loss alla mallar och mått inför ett möte jag ska ha nästa vecka med en inköpare. Mötet gick snabbt och vi bestämde att mallarna skulle vara klara på måndag, jag skulle bara tillbaka på eftermiddagen med papper som passade för mallarna.

Efter det första mötet åkte jag till mammas jobb, gick och köpte lunch med henne och tog fram lite faktaunderlag till nästa möte. Med kanelbullar (dagen till ära) tog jag bilen till nästa möte som var hos Almi. Jag var där för att prata om ett innovationsbidrag som jag inom kort kommer söka. Mötet gick bra, trotts att jag råkade välta ut en kopp kaffe- wops.

Väl hemma hade jag ett samtal med skatteverket, anmälde mig till något kallat entreprenörskolan samt gick en promenad på stranden med Marion och hennes nya hund.

Likes

Comments

Lilllördag blir av trotts att Camp sannarp blir inställt. Nu har jag och Pernille käkat sushi och nu sitter vi och sminkar henne. Snart kommer lite andra folk och då ska vi föra sen går vi ut och tar några glas!

Likes

Comments

Idag blev det en tripp till frisören vid 10.30, så sjukt skönt att få utväxten borttagen. Det som var mindre skönt är att jag inte kunde klippa håret för då finns det chans att det blir för glidit till baluppsättningen. Bästa känslan är ju att ha helt oslitet hår när man kommee hem från frisören, men det får bli om typ två veckor istället haha.

Nu ska jag städa mitt rum, käka något och sen kommer tjejerna i klassen vid fyra och då ska vi börja förfesta inför en sak vi ska ha med alla treor ikväll. Vi ska vara ute (??), därför måste alkohol förtäras så att kroppstemperaturen blir stabil.

Likes

Comments

Idag körde jag till skolan så jag var där 10.00 och där mötte jag upp klassen som flitigt började öva inför melodifestivalen. Vår sista studenttävling var här och äntligen skulle lärarna bedöma och utse vinnarna- gissa vilken klass som kom tvåa? 😁😁 Så nöjd!

Efter skolan drog jag på möte med inkubatorn High5 där jag antagligen ska sitta till hösten med mitt företag, sen mötte jag upp mamma och vi åkte hem. Mötet gick bra och nu ska jag bara skicka in en ansökan och sen är det ett möte till sen är det bestämt, antingen får jag sitta där eller så får jag inte. Håll tummarna för mig!

När jag kom hem käkade jag snabbt sen stack jag och Marion och solade- varför sviker solen nu såhär tätt inpå balen???

Nu har jag suttit och fixat med våra tallrikar som vi ska ha runt halsen på studenten! Taggad till tusen och det blir bara mer och mer för varje dag!

Likes

Comments

Hej goingar!

Idag har varit en fullspäckad dag med roligheter! För ut på schemat var att öva på melodifestivalen (som är den sista studenttävlingen) med klassen i aulan. Därefter stack jag, Fanny, Pernille, Klara, Marcus och Oscar till Lotus och käkade buffé. Mätta och belåtna gick vi till några affärer och kollade bland annat på tallrikar till nomineringarna på studenten.

Sen tog jag bussen hem, vilade och kollade youtube en stund (man måste unna sig lite roliga saker bland allt hets, så mycket jobbigt att göra nu :-) -skämt åt sido). Vid 18.00 var det äntligen dags för mig att gå på provuppsättning och jag känner mig riktigt nöjd med resultatet, dock kommer det såklart vara mycket mer noggrant gjort på balen. Jag är dock lite nervös för sminket, jag som sminkfreak har svårt att överlämna det till någon annan- får se, jag kanske avbokar det jag vet inte... haha...

När jag stod och väntade på bussen påväg hem från stan igen (för hade ingen bil vilket sög :-)) så ringde Wille och frågade om jag ville hänga med honom och Louise på bio- det blev därför pizzamys och biogäng med de två på kvällen. Filmen blev Jack Sparrow, den va bra men fega jag rykte X antal gånger trotts att det inte är en läskig film hahaha.

Nu ska jag sova, imorgon är det mello!

Likes

Comments