Header

Hej goingar!

Det har varit en fullspäckad helg, i fredags var det först jobb efter skolan till 20.30, sen stack jag hem, bytte kläder och åkte till Felicia på förfest med många kompisar. Hade först inte tänkt att gå ut då jag skulle upp tidigt dagen efter men blev så ändå. Så vid elva tiden tog vi tre bilar in till stan- Utekvällen var helt okej, rätt rolig men underbar börjar bli långrandigt nu.

Dagen efter åkte jag (som endast sov 3 timmar), mamma och pappa till Jönköping för att fira mormor. Vi åt mat och efterrätt och chillade, så mysigt att träffa alla eftersom vi bor så långt ifrån. Vi började rulla hem mot Halmstad runt 17 tiden, jag var hemma i ca 10 minuter; packade ner en kudde, tandborste och en mobilladdare i en Maxi-påse och sen kom Marion och Felicia och hämtade mig. Vi åkte till Felicia och lagade heta räkor med färsk pasta, drack vin och sen lagom till efterrätten kom Mona och då åt vi chokladpuddig med jordgubbar. Jag sov hemma hos Felicia eftersom hennes föräldrar och lillebror var iväg.

På morgonen kom mamma och hämtade mig sen åkte vi till maxi, sprang in och köpte räkor och sen åkte hem. Idag har jag pluggat, gått en promenad med Marion och Gustav i solen (innan den gick i moln) och sen åkte jag och mamma till lager 157 där hon skulle köpa byxor; men jag hittade med ett par- synd. ;)Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

I torsdags var det UF-mässa i Halmstad för hela Halland. Jag och Line som driver UF tillsammans har jobbat så hårt så jag var helt inställd på att vi skulle gå vidare till SM i någon av våra kategorier. Detta blev dock inte fallet; Vi kom tvåa i årets UF företag, 4 i hållbart företagande samt 3 i produktutveckling och jag var helt förkrossad. Inte bara för att det är tråkigt att förlora, utan för att det hela mitt liv känts som jag inte vart bäst på något; och jag trodde verkligen UF skulle få vara min tid att glänsa.

Dagarna gick och igår fick jag ett samtal av UF kontoret i Halland som berättade att eftersom ett UF-företag hade vunnit två kategorier så hade de en ledig plats kvar till SM i Stockholm- "Vill ni åka med?" "Det är klart vi vill" så pang bom ska vi till Stockholm; vi kom inte dit på det sättet jag önskat men detta kommer vara ett perfekt tillfälle att visa vår produkt på marknaden och förhoppningsvis sälja ett x eller två.

På kvällen hade familjen köpt fika och detta halsband som ni ser på bilden; det ska vara med mig och ge tur från och med nu. Så tacksam för att de stöttar mig!

Likes

Comments

Hej!

Tänkte uppdatera lite om min vecka; jag har jobbat mellan måndag och torsdag. På torsdag var jag hos frisören och på kvällen var jag och alla andra Gullbrandstorpstjejer hemma hos Marion som hade Mary Key visning för oss, spakväll edition. Det var väldigt mysigt, vi åt ostbricka och drack bubbel och testade olika produkter för händer, fötter och ansiktet. I slutet började jag känna mig yr o få ont i huvudet och när jag kom hem visade det sig att jag hade feber. Igår på morgonen var febern borta en liten stund så åkte och jobbade med UF med Line, tyvärr kom febern tillbaka och nu har den ökat med så jag har 38.9 grader istället för mitt vanliga 36.5... känner mig riktigt kass, varför blir det alltid såhär på loven?

Likes

Comments

Hello!!
Idag har det vart som alla andra dagar- en lång skoldag. Idag var det följt av jobb. Efter jobbet kom pappa och hämtade mig sen åkte jag hem och fortsatte med mitt UF-företags bidrag till kvaltävling 2 till att bli årets UF-företag. Tror det kommer bli väldigt bra, så håll tummarna för oss.

Idag bjuder jag endast på massa random bilder på mig själv.

Likes

Comments

Historia redovisning, fysikprov och vår väder sammanfattar dagen rätt bra tror jag! Idag hade jag även ett pass inbokat med PT-carolin på gymmet i flygstaden. Vi gick igenom ett förslag på schema men jag kunde redan alla de övningarna haha- segt. Aja får leta inspiration på instagram istället.

Tror jag slog pb i planka idag, men är inte helt säkert, kanske hade samma innan- högst oklart haha.

Likes

Comments

Godkväll!
Skoldag, en tisdag som tydligen var alla hjärtansdag har rullat förbi. Efter skolan åkte jag hem, åt lite och sen stack jag till gymmet. Efter det duschade jag där, vilket jag verkligen inte gillar egentligen... Så när jag kommer in i duscharna så står det " det kan förekomma manlig personal på vardagar mellan 07.00-17.00, så tur att jag var där vid 18.00 för jag hade minsann ingen bikini eller nått med mig haha.

Efter jag var klar körde jag till Maxi där jag mötte upp Marion, Frida, Alicia och Sandra. Vi köpte massa frukt till ett fint fruktfat sen åkte vi hem till Marion, fixade iordning och kollade på 50 shades of grey för att färska upp minnet inför den nya filmen. Den ska vi se på lov- längtar så mycket till lov.

Likes

Comments