Header
View tracker

Ligger och blickar tillbaka till värmen i Rhodos och allt roligt som hände där... nu är det vinter, kallt och äckligt. Längtar efter tiden efter studenten då inte skolan håller kvar en i detta land under denna årstid, eller någon årstid. Detta året kommer lätt bli ett av de bästa någonsin!! Studenfester, summerburst, balen, studenten, backpacking i Asien, utomland en längre period i Europa; ja egentligen kommer allt utom skolan vara roligt.

Idag var första dagen i skolan efter lovet; alla lektioner utom UF var kanske B, men vi hade iallafall en effektiv dag på Uf-lektionen vilken var bra! Vi har riktigt mycket att göra nu, snart ska vi äntligen lansera vår produkt- är så fruktansvärt taggad. Vi har jobbat så jäkla mycket på det här!!!

Nu ska jag egentligen sova, var helt slut efter skolan och hela eftermiddagen men såklart när man väl får sova så blir jag pigg; skräll.

Likes

Comments

Frukost bestående av;
Panti;blåbär
Riven kokos
Banan
Torkad papaya
Chiafrön

Godmorgon!
Idag hade jag ställt klockan på nio, stängt av klockan i sömnen (vilken jag ALDRIG gör), och somnat om till tio i tolv... Jo men det känns lyckat haha.
Jag hade bestämt att jag skulle göra en frukost från Vegoboken UF's receptbok idag men jag hade tydligen inte alla sakerna hemma så mamma ska handla pumpakärnor ect efter jobbet istället. Skulle gjort en hemgjort granola, som förövrigt värkar väldigt god. Innan jag gick ner och gjorde frukost så drog jag mina lakan, så nu ska jag lägga i nya och efter det börja skövla igenom dagen "to do list".

Idag känner jag mig inte så jättesjuk längre så nu måste jag försöka hinna med så mycket som jag orkar och kan innan denna dagen på lovet också går till spillo. Imorgon är det tillbaka till verkligheten ingen; dock är det bara den trista verkligheten i drygt fem månader till.

Likes

Comments

Alltså folket... hur typiskt är det inte att jag alltid lyckas bli sjuk på loven? Nu har jag varit sjuk sedan i onsdags, det suger... börjar snart klättra på väggarna här hemma..

Hej föresten!
Dagen idag, blir som dagen igår, som blev som dagen innan det ( and it goes on) spenderad i sängen. Idag har jag legat nerbäddad först i min säng, sen gick jag upp och åt frukost, tog Panodil, hostmedicin, ingefärashots, apelsinjuice och lite annat smått och "gott". Efter det kröp jag ner i mammas säng istället och där har jag legat strandad sedan dess, med några korta toabesök, snytbesök och så målade jag naglarna också en snabbis då jag kände mig fruktansvärt naken... nu är energin på noll igen och sängen känns väldigt lockande... likså känns youtube- därför blir det nog detta jag kommer spendera min eftermiddag och kväll på. Hoppas ni mår mycket bättre än mig! Och att er jul/ nyår har varit grym.

Likes

Comments

Hej! Väldigt längesedan nu, senast var väl i slutet av sommaren/ början av hösten. Nu händer det dock så mycket saker i livet, med studentsaker, julsaker, festande och allt där till; där för vill jag dokumentera det någonstans. Det är kul att kolla tillbaka, speciellt på bilder!

Just nu är jag hemma, ska iväg på Actic Power senare men nu ligger jag i sängen; kollar inredningssaker, tallrikar och annat porslin plus att lyssna på mitt nya beroende!! Podden; "Tankar med..." , starkt tips!


Likes

Comments

Igår införskaffade jag mig dessa två lådorna ifrån Willys. Detta gjorde jag för att jag, Moa och Pernille ska köra på en shake-diet i två veckor som en liten kickstart nu till hösten. Vi får hoppas att det blir bra resultat och att inte all energi försvinner. Håll tummarna.😉

Godmorgon bloggen!

Jag har varit uppe i rätt så många timmar nu för idag ringde klockan på 6.00 och tjugoöver körde jag till gymmet för att gå på ett spinningpass. Så jäkla trött när jag vaknade men så jäkla nöjd när det var klart, vilken bra början på morgonen- snacka om att börja dagen på bästa sätt.

Inte nog med att jag började med att träna, fick även veta att jag hade glömt bort att vi hade sovmorgon idag =började efter lunch istället för 9.20- LOVELY.

Ha en bra fredag honey!

Likes

Comments

View tracker

Igår efter gymmet hämtade jag ut dessa snyggingar från NA-KD.com

Hej och goddag bloggen!
Nu är jag hemkommen från skolan, jag har haft ett fysikprov idag, peppa peppa att det gick bra ( med bra menar jag E🙄) Nu har jag käkat lite soppa, kollar lite youtube och bara chillar. Senare, vid 17.00, ska jag på spinning... Egentligen skulle jag på två pass idag men hade visst råkat bokat två pass på två olika gym, gg.

Dagen är rätt så standard för att vara en skoldag så ingenting speciellt har hänt riktigt.

Likes

Comments