Header
View tracker

Hej! Väldigt längesedan nu, senast var väl i slutet av sommaren/ början av hösten. Nu händer det dock så mycket saker i livet, med studentsaker, julsaker, festande och allt där till; där för vill jag dokumentera det någonstans. Det är kul att kolla tillbaka, speciellt på bilder!

Just nu är jag hemma, ska iväg på Actic Power senare men nu ligger jag i sängen; kollar inredningssaker, tallrikar och annat porslin plus att lyssna på mitt nya beroende!! Podden; "Tankar med..." , starkt tips!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Igår införskaffade jag mig dessa två lådorna ifrån Willys. Detta gjorde jag för att jag, Moa och Pernille ska köra på en shake-diet i två veckor som en liten kickstart nu till hösten. Vi får hoppas att det blir bra resultat och att inte all energi försvinner. Håll tummarna.😉

Godmorgon bloggen!

Jag har varit uppe i rätt så många timmar nu för idag ringde klockan på 6.00 och tjugoöver körde jag till gymmet för att gå på ett spinningpass. Så jäkla trött när jag vaknade men så jäkla nöjd när det var klart, vilken bra början på morgonen- snacka om att börja dagen på bästa sätt.

Inte nog med att jag började med att träna, fick även veta att jag hade glömt bort att vi hade sovmorgon idag =började efter lunch istället för 9.20- LOVELY.

Ha en bra fredag honey!

Likes

Comments

View tracker

Igår efter gymmet hämtade jag ut dessa snyggingar från NA-KD.com

Hej och goddag bloggen!
Nu är jag hemkommen från skolan, jag har haft ett fysikprov idag, peppa peppa att det gick bra ( med bra menar jag E🙄) Nu har jag käkat lite soppa, kollar lite youtube och bara chillar. Senare, vid 17.00, ska jag på spinning... Egentligen skulle jag på två pass idag men hade visst råkat bokat två pass på två olika gym, gg.

Dagen är rätt så standard för att vara en skoldag så ingenting speciellt har hänt riktigt.

Likes

Comments

Hej bloggen, det var ett tagsedan... men gissa vad? Min kamera är laddad igen.

Idag har jag och Line varit på rådgivarmingel på BilMånssons i Halmstad med UF, det var riktigt givande och frukosten var klart godkänd. Just nu sitter jag i skolan och väntar på att min sista lektion ( som slutat 16.30) och efter skolan ska jag inom maxi för att hämta ut ett paket och sen efter det är det träning;spinning och body pump, plus plugg som står på schemat...

Likes

Comments

Okej får klagomål på att jag inte bloggar men min kameraladdare än sönder... Ska börja så fort jag fått den nya. Här är lite update på vad jag har hållit på med den senaste månaden iallafall.

Likes

Comments

Igår körde jag och Marion på en riktig myskväll med både glass och drinkar, trotts Halmstads 8 grader.

Likes

Comments