Vad flitig jag har varit idag 😊
Städat lite här hemma och städat till kaninen och marsvinen. Ändrade runt lite bland marsvinen också, vi väntar ju en kull inom ett par veckor. Ser fram emot denna kullen!
Tyvärr har jag inte fixat en hemsida än, men det är på tiden då man tydligen inte för sälja djur längre via Facebook. Men har inte bestämt mig vart jag ska ha den. Får kolla lite på det i nästa vecka, har lite mycket att göra denna veckan.
I morgon ska jag köra moppe till Trelleborg igen! Jag hoppas att det inte är samma väder som i måndags, snorkallt, regn och blåst...inte okej!

Bjuder på några bilder på flickorna Siggy, Helga och Lucille och pojkarna Dixon och Negan.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

God morgon!

Har knappt blivit något bloggande på ett tag. Har mått dåligt ett tag och gör fortfarande. Men det var inte det jag skulle skriva om nu. Utan vill tipsa om film "A dog's purpose". Vi såg den i söndags och den berörde oss båda till tusen!
Det handlar om en hund som dör och återföds som en ny hund varje gång. Även om den är sorglig (alltid sorgligt när ett djur dör) så var den helt underbar ❤️ Den visar bl.a hur olika hundars liv kan se ut beroende på oss ägare. Alla som har hund borde se den!!! Tänk inte på det sorgliga för den är helt underbar och talar till en.

Likes

Comments

God morgon!

Har haft en fruktansvärd natt och morgonen känns hemsk. Mår väldigt dåligt just nu... skulle verkligen behöva uppmuntran och distrahering från en vän.

Har tänkt mycket på sista tiden att jag bara är till besvär. Känns som om jag bara försökt andras liv! Jag är sjuk så jag kan inte jobba just nu och vet inte när vilket resulterar att ekonomin blir dålig. Jag är en kvinna men kan inte få barn vilket L vill ha. Detta resulterar att jag står vägen för hans familjeliv.

Känns som om jag drar ner mina vänner och dem tycker att jag är tråkig och till besvär för det aldrig någon numera som vill träffas.

Det känns som sagt att jag lever i min egen lilla bubbla som bara skapar problem och skit för andra.

Likes

Comments

1. Om du hade fått en dotter och en son nu, vad hade du döpt dom till?
Dotter: Lilly eller Irma
Son: Melwin

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
Detta var svårt 😂 inget fungerar utan varandra då dem hänger ihop....men om jag måste välja så kärlek utan sex.

3. Har du bra självförtroende?
Nej, tyvärr. Önskar att jag hade det.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
Må bättre så jag kan börja jobba.
Flytta
Få barn

5. Beskriv ditt drömutseende:
Önskar jag var smalare och hade finare bröst o rumpa.

6. Någon du har kysst?
Maken till exempel ❤

7. Har du kvar klädesplagg från när du var liten?
Mamma har säkert.

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
Japp

9. Vad väljer du, godis eller chips?
Chips, äter inte vanligt godis.

10. Hur uppvaktar man dig?
Umgås med mig, visa att du har fullt fokus på mig.

11. Har du rykten efter dig?
Det skulle inte förvåna mig 😂 hade gärna velat veta vad isf.

12. Din absolut sämsta egenskap?
Att jag inte står på mig.

13. Din bästa egenskap?
Kreativ

14. Kan man vara vän med sitt ex?
Absolut!

15. Har du kysst en kompis?
Jadå

16. Hur lång är du?
170 cm

17. Vad spenderar du mest pengar på?
Mina djur och garn.

18. Din favoritartist?
Har ingen specifik.

19. Har du åkt ambulans, om ja, varför?
Nej, tack o lov.

20. Bäst just nu?
Att det går mot ljusare tider 😊

Likes

Comments

Jag känner mig sjukt naken utan mina piercingar. Känns inte som mig själv! Vantrivs utan dem faktiskt 😔 fick ta ut dem när jag blev opererad sen fick jag inte i snycken igen.
Har man varit piercade sen man var 13 år gammal så är det inte konstigt att man inte känner sig som sig själv. Jag älskar kroppsutsmyckningar i form av piercingar och tatueringar ❤

Vill bli mig själv igen! NU!!

Bjuder på en gammal bild när jag hade en massa piercingar 😊

Likes

Comments

Asså jag vill påbörja mitt projekt NU! Helst igår 😜 men tyvärr får det vänta lite.

Ska strax börja med middagen och på menyn står det hasselbackspotatis, karré och beasås. Kommer att bli mumsigt 😊 hoppas jag har lite broccoli i frysen för då skickar jag in dem i ugnen tillsammans med potatisen tror jag. Tycker faktiskt att matlagning är rätt kul och letar ständigt efter nya idéer så sitter ni på några goda idéer så dela gärna med er 😊

Regnat nästan hela dagen och jag har inte gjort allt för mycket. 3 filmer och virkat...så har dagen sett ut, men det kan vara rätt skönt ibland att bara finnas.
Skulle dock behöva tvätta och veckostäda 😂

Vad har ni gjort denna regninga dag?

Likes

Comments

Tisdagkväll redan, helt galet vad veckorna går snabbt!
Har funnit lite inspiration och kommit på ett nytt projekt jag vill pyssla med hihi. Jag hoppas att jag får rätt på det så jag slipper slå i sönder halva hemmet 😂 men det dröjer nog någon månad till innan jag börjar med det.
Visste ni att något som kommer med min sjukdom är kreativitet och den biten är jag glad att jag har 😊

Jag och mina projekt asså 😂

Likes

Comments

Så skönt att Draken (min moppe som har lackerat drakfjäll) fungerar igen. När man inte har körkort så ger faktiskt en moppe en stor frihet. Jag har tidigare kört till Trelleborg, Malmö, Staffanstorp, Bingsmarken m.m med moppe.
Det är jätteskönt på sommaren och man rensar tankarna. Ja, jag är snart 30år och kör moppe...skäms inte för fem öre. Den tar mig från a till b hur bra som helst 😊 självklart vill jag ha bilkörkort och det ska ordnas så småningom.

Nu ikväll hade Outcast premiär. Någon som såg den? Det är en ny skräckserie som visas på fox. Första avsnittet var lite rörigt, men man kommer säkert in i den efter några avsnitt till. Ibland tar det ju lite tid, ser fram emot nästa avsnitt.

Någon mer som såg den vackra regnbågen idag?

Likes

Comments

Hej allihopa!

Denna helgen har varit toppen 😊 fixat i trädgården på baksidan och varit på tippen. På kvällen kom lite vänner på grillning och den sista gick hem kl 4 på morgonen. L och J stannade över natten. Jag vaknade kl 8 och inväntade dem andra. När dem vaknat så tog vi en runda i skogen med vovvarna. Helt underbart väder har det varit!
Såklart så blev det swedish fina när vi kom hem 😂
Dagen fortsatte med film och pastasallad.
Helt perfekt söndag, har inget att klaga över ❤

Jag hoppas ni andra har haft en lika trevlig helg som jag 😊

Likes

Comments

God morgon!

Har varit vaken sen innan 6 i morse. Nu ger jag upp med att ligga o rulla i sängen. Får väl gå upp o fixa mig, mata djuren och mig själv så jag och Luna kan bege oss till Linden sen. Hundarna är som vanligt morgontrött och ligger kvar o myser i sängen.

Nä, nu får jag väl sätta igång så jag får nått gjort idag.

Likes

Comments