Hej på er finisar!

Dagen till ära spenderades med min fina vän Lisa.

Vi åkte omkring i uppsala för att visa Lisa lite då hon inte är från Uppsala utan Skövde! Tillslut landande vi på Gränby Centrum och fikade en snabbis och jag köpte smycken, en ring och ett par örhängen som var såsåså fina!!!

Efter det köpte jag en takeaway sushi och skjutsade Lisa till tåget då hon skulle hem till Skövde!

Nu sitter jag hemma och har precis ätit, mums och ska snart slå på ett avsnitt av Greys anatomy då jag kollar om den serien.

Ni får ha det bra och glöm inte att kommentera om ni vill att jag ska starta upp en youtubekanal!

Kramis

Likes

Comments

Hej på er!

Förra veckan opererade jag min axel och hoppades att bli bättre, tur i oturen hittade läkaren inget fel men när jag använder axeln på vissa sätt gör det så fruktansvärt ont.

Så jag ville nästan att läkaren skulle hitta något så jag skulle få svart på vitt att något är fel.

Jag får fortsätta rehaba och gå på sjukgymnastik för att kunna få spela handboll igen, just nu kör jag med fel hand och visst jag börjar bli bättre på det men det är inte kul att inte kunna vara med på vissa övningar bara för att man inte kan längre.

Just nu vill jag bara bli bra, kunna göra det jag älskar och inte vara skadad.

Likes

Comments

Hej på er!

Jag har velat fram och tillbaka om jag ska börja med youtube eller inte och då tänkte jag på er, ni som läser min blogg om ni skulle kolla på min youtubekanal isånnafall?

Det skulle varit superkul att starta upp något sådant men det är också tidskrävande och om ingen skulle vilja kolla är det ingen idé ellerhur?

Så om DU tycker det är en bra idé kommentera nedanför om vilken video du skulle vilja se mig spela in!

Ni får ha en bra dag så kommer ett nytt inlägg snart!

Likes

Comments

Heeeej!

Halloween är ju här och man ser många olika sminkningar, både bra och dåliga!

Jag älskar ju smink och såg en cool sminkning på internet som jag ville prova! Dock blev det inte som jag tänkt men fick iallafall lite inspiration av bilden!

Här nedanför är slutresultatet!

Likes

Comments

Hej på er!

Hoppas ni mår bra, för det gör iallafall jag!
Idag ska jag på ett läkarbesök klockan 09:00 i Stockholm, men det kan jag berätta mer om i ett senare inlägg om ni vill!

Men över till vad min blogg kommer handla om!
Vissa av er som redan känner mig vet att jag älskar att träna så min blogg kommer handla mycket om träning men även mycket om vänner och familj. Men en stor del som min blogg kommer handla om är också mitt nyagamla intresse, smink! Har precis beställt smink från Kylie cosmetics så ska visa upp det paketet när jag får det!

Men ni får ha en trevlig dag så kommer nog ett nytt i lägg ikväll eller imorgon!

Kramis!

Likes

Comments