Hej på er! Har gjort mig iordning och satt på mig outfiten ovan. Slitna jeans och trenchcoat från bikbok, skjorta från Cubus och skor från adidas. Vi är nämligen påväg till Karlstad för det är Håååkan Hellströöööm ikväll!! Jag och Andreas ska sedan sova hos brorsan och Hanna så vi har bilen packad. Hoppas bara det blir fint väder ikväll och slutar regna.

Ha de fint

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vi hade det suuuuperbra på Kreta. Veckan gick dock alldeles för fort. Jag skulle så gärna ha velat stanna en vecka till!

Dagen efter vi kom hem (torsdags) så bestämde vi oss för att cykla till vår sommarstuga eftersom det var så fint väder. Kan man passa på att vara ute och träna 😊 det blev sammanlagt fyra mil och på dit vägen är det bara uppförsbackar. Var så jobbigt men även roligt.

När vi kom hem från cyklingen gick vi ut och gick tre toppar tillsammans med svärföräldrarna. Det kan jag säga var jobbigt efter 40km mountainbike, haha!

Och igår åkte vi ut med båten efter att jag hade slutat och jobba. Vi åkte och skulle fiska i det fina vädret. Andreas fick en abborre och jag låg mest och njöt av tillvaron haha.

Likes

Comments

Hej på er. Allt bra? Här finns inget att klaga på. Vi mår hur skönt som helst i värmen, som är liiite för varm ibland 😉 igår hade vi 41 grader och helt vindstilla så skuggan och poolen fick det bli för oss. Resterande inklusive idag har det varit runt 38 grader och även vindstilla, så det räcker och blir över.

Ville bara kika in och uppdatera lite. Ha det fint

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag varit till Sunne och skrivit in mig i körskolan, fick mig böcker och även bokade en körlektion. Känns skönt att äntligen ha tagit det steget, ännu närmare körkort 😊 mamma och moster följde med och vi var även och åt lunch på Saffran & Vitlök (tror det hette så..?) och jag tog en hemmagjord hamburgare med sötpotatis pommes. Asså den var sååå jäkla god. Vi var även och satte blommor vid Sofies grav, tänk att det snart är fyra år sedan hon gick bort.. det har gått så fort men ändå inte. Svårt att förklara men ni som har varit med om liknande förstår. Men hon är alltid med oavsett ❤️

Nu packar vi för fullt. Jag har packat åt både mig och Andreas haha. Han är så jäkla seg så det är lika bra 😉 vi ska väl snart lägga oss och försöka sova lite, ska upp kl 01 igen och åka till flygplatsen. Ha det fint 😊

Likes

Comments