Header

På grund av personliga skäl tar jag en bloggpause. Vi får se när jag tar upp bloggen igen, det kan jag inte säga i nuläget. Ha det så bra så hörs vi när vi hörs! 💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan mina vänner! Hoppas ni mår bra idag!

Igår satte jag in löshår igen och det känns fantastiskt! När jag är utan löshår ett tag och sen sätter in det känner jag mej direkt så mycket snyggare och undrar hur jag kunde gå utan. Håret är viktigt för mej.

För er som kanske undrar så limmar jag in hårtrens på mej själv. Det håller inte lika bra som andra metoder men det går snabbt, är billigt och jag kan göra det på mej själv.

Denna gång klippte jag även håret en bit, för att få bort de tunna stripiga topparna. Det var inte det lättaste, att klippa rakt på sig själv, haha. Men jag är nöjd, vad tycker ni? 😊


Likes

Comments

Jag har precis bakat lite såhär på kvällskvisten. Det fick bli kladdkaka då de är enkelt, gott och de ingredienser som fanns hemma i skafferiet. Min bonus mamma och min syster kommer över till mej imorgon så tänkte att jag skulle bjuda på något gott. Så förhoppningsvis blir den god och uppskattad!


Likes

Comments

Jag färgade ögonbrynen idag. Använde mej av färgen från mitt tidigare inlägg. Jag tycker de blev lite för mörka men de kommer ju sakta men säkert blekna. Och det är ju en vanesak.

Före och efter:

Likes

Comments

Igår hämtade jag ut paket. Närmare bestämt fyra stycken.

Självklart ska jag visa er innehållet.

Solglasögon från Ur&Penn :

Ögonskugga vit med guld skimmer och uppljusande concealer för ögonpartiet, från elf:

Läppstift från Mavala:

👈 214 balla-balla

👉 195 alaska

Läppstift och läppglas från Isadora:

172 pink kiss

Rasberry och fruit coctail

Ansiktsborste från Skinsonic

Ögonbrynsfärg från Depend:

Lite extensions tillbehör från Rapunzel som känns onödigt att visa detaljerat

Likes

Comments

Hej igen!
Det blev ingen hemma dag idag. Lotta hörde av sig så vi åkte ner på stan för att luncha och shoppa i värmen. Mycket trevligt!
Det blev bara en massa smink för min del. Men det behövdes.


Likes

Comments

Jag har ju som sagt tillbringat torsdag till söndag i min pappas hus tillsammans med min syster. Det har vart jättemysigt. Igår kom brorsan och hans tjej över till oss och vi grillade hamburgare, drack gott och till efterrätt serverades pannacotta. En bra avslutning på veckan och en trevlig helg!

Likes

Comments

Idag var jag uppe med tuppen. Jag vaknade vid 6 när Jonas åkte till jobbet men jag gick upp vid 7. Känns skönt ändå då jag totalt vände på dygnet i helgen, så nu kanske jag kan vända tillbaka. Jag har inget speciellt planerat idag, tror jag bara ska vara hemma, ta ett bad och pyssla om mig själv. Ska ta mej ner och hämta ut paket också, som jag självklart visar er sen. Hoppas ni får en bra dag!

​Dagens frukost, då kylskåpet är nästan tomt.

Likes

Comments

☆ 1 banan
☆ 2 ägg
☆ Mixa
☆ Stek
Jag valde att ha blåbär till.

Super enkelt och nyttigt!


Likes

Comments

Igår kom vi inte i säng förän 04 (!!), trötta var vi men vi hade så extremt mycket att prata om, jag och min syster. Det är roligt.
Idag var vi på stan och små shoppade lite sen blev det tacos (-bästa!) till middag. Nu sitter vi ute under den fina himlen, snackar om allt mellan himmel och jord. Så sjunger vi ju självklart på lejonkungen!

Hoppas ni har en bra fredags kväll! 💋
Likes

Comments