Header
View tracker

Älskar dom dagarna Emma och jag bestämmer att vi ska till stallet. Det är så kul och kunna fara till stallet med sin bästis och bara mysa sen ta med några hästar till ridhuset och rida ett pass. Vi har verkligen kul och de är verkligen de bästa som finns att vara med den bästa och göra det bästa ❤ // Evelyn

Likes

Comments

Vad tycker ni om mina nya snygga piercing smycken? Dom kommer såklart ifrån bästa piercing.nu. Jag totalt älskar dom och kikar redan efter mer smycken att beställa. I början på nästa vecka så kommer det en tävling ut med ett fint pris ifrån piercing.nu. Jag vet att alla kommer att älska det! Det är inte bara för dom med piercingar, utan för exakt alla, oavsett kön.

Kram Emma

Likes

Comments

Kanske inte dom nyaste bilderna men

En sån lång o tråkig dag i skolan idag men fy vad glad hästar gör en. Idag efter skolan for jag till mirre och red lite dressyr på plan och de märks att jag inte ridit honom på så länge. Älskade ponny. Han var lite lat men ändå framåt. Men så fort jag är klar här så ska jag hem o duscha varmt sen se någon bra film. Vet ni någon bra film? ❤ //Evelyn

Likes

Comments

Det är så härligt att sätta sig i en lastbil med sin bästa vän och lyssna på bra musik. Idag så fick vi köra bort snö. Jag antar att vi får kör hjullastare efter lunch för att lasta lastbilarna men man vet aldrig. Efter skolan blir det en film kväll med sig själv :) kramar Evelyn

Likes

Comments

View tracker

Igår tog vi ner 4 hästar till ridhuset. Stina som jag red till en början var vääldigt pigg, men tyckte ändå att hon var riktigt fin. Hon lyssnade bra och var lätt att styra.Sedan bytte jag till Priscilla och red henne. Hon som alltid brukar vara pigg vad faktiskt jätte lugn igår. När jag skulle galoppera så började hon sparka väldigt mycket Trodde först att hon hade fått ont i ryggen igen, men denna gång var det bara tränset som åkt bak lite väl mycket. Blev så mycket bättre när vi fixat det. Jag tycker att alla hästar gick fint. Vi avslutade med massage och stretching för dom alla. Välförtjänta.


// Emma

Likes

Comments

Är verkligen helt död. Idag har jag varit i stallet med Emma och ridit osv. Nu är jag verkligen död har precis ätit så nu ska jag bara slappa. Skulle kunna sova så länge men imorgon är de skola så då får man inte sova ut. Men känner mig ändå taggad inför en ny vecka
Kram kram på er // Evelyn❤

Likes

Comments

Idag har jag en mycket bra nyhet att berätta för er. Vi har fått en ny samarbetspartner här på bloggen och våra andra sociala medier. Det är inget mindre än piercing.nu. Jag tycker detta är så passande på vår blogg efter som att just alla inlägg och filmer om piercingar är så sjukt populära och dessutom så älskar jag ju smycken och piercingar. Det är så kul att kunna få presentera detta samarbete för er eftersom att vi verkligen vill stå upp och tycka företag vi ska samarbeta med.

Först och främst vill jag tacka Piercing.nu att vi får chansen till detta fina samarbete med dom sen tänkte jag även berätta att vi kommer uppdatera vår Youtube kanal nästa vecka, ni kommer älska det. En liten hemlis blir det! :)

Mitt första tips till er nu, gå in och kika på deras hemsida, dom har ut mycket snyggt på rea och dessutom så tycker jag att allt på den sidan är till bra pis och dom har ett bra sortiment. Redan lagt en beställning! :) Dom har inte bara piercingar utan massa annat som passar alla!

// Emma

Likes

Comments

Tips för hästbloggare

Jag älskar att läsa om träningar. Vad har ni tränat på, hur gick det? Gärna med bilder till texten ifrån träningen. Jag blir mycket inspirerad och går gärna in och kikar efter fler träningar om inlägget är bra.

Tipsa om olika outfits som du gillar. Finns inget bättre än att hitta nya idéer om outfits man kan ha på träningar och tävlingar.

En sak jag älskar är videos, finns så mycket bättre är alla vloggar och det är tränings och tävlings videos. Jag blir peppad av att se andras rundor, oavsett om det går bra eller dåligt. Det är mänskligt att det går dåligt vissa gånger.

// Emma

Likes

Comments

Ville bara få skryta lite om att jag har världens finaste bästis, Jag har verkligen en tjej i mitt liv som ställer upp för mig till 110% och jag för henne. Jag kan vara hur konstig som helst men hon är fortfarande med mig. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och efter så många år som vi hållit ihop så tror jag verkligen att vi kommer ha varandra hela livet, jag vill och hoppas de. Älskar dig Emmis och du har alltid största delen i mitt hjärta <3

Likes

Comments