Header
View tracker

Hemma igen efter en härlig helg i Gävle. Har verkligen haft det super mysigt. Avslutade helgen med en dag full av bilar. Vi skulle byta lite delar och fixa. Men så klart är det alltid nått problem. Så vi får fixa det någon annan helg, så är det ibland. Vi börjar veckan i morgon med att köra lite i skolan. Eller förhoppningsvis så kör vi hela dagen om man har tur.

Ska ut till hästarna i morgon kväll och tror det blir en sväng till ridhuset och köra igenom dom lite. Var ett tag sedan jag trimmade i ridhuset och jag känner att det behövs.

hoppas ni haft en fin vecka, kram Emma!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Hejsan! Tänkte att vi kör igång en veckans blogg. Denna gången kommer vinnaren att få gästblogga hos oss under nästa helg!

Det ända ni behöver göra är att kommentera att ni är med! :)

Likes

Comments

View tracker

Har du pojkvän? I så fall, hur träffades ni? Ja, jag har en pojkvän. Han är världens finaste kille som behandlar mig så bra. Vi träffades genom hans brorsa. Jag var bra vän med hans yngre bror. Så brukade jag hänga med dom. Vi har idag varit tillsammans i ett och ett halvt år.

Hur går det med hästarna idag? Vad rider du för hästar nu?
Jag är medryttare i ett privat stall så jag rider alla deras hästar. Det är just nu 4 hästar och en unghäst som snart ska ridas in. Jag har precis kommit igång med deras 5 åring. Vi startade våren första tävling förra helgen. Bra resultat och det kan inte bli dåligt :)

Vad har du för mål med 2017?
Det är att komma igång mer med hästarna och tävla. Vi ska träna mer på allt, men samtidigt ha så sjukt kul :)

Vad hände med din gamla medryttarhäst?
Jag blev för stor för Sion och jag ville börja tävla. Kände att det inte blev rättvist att rida en cponny när jag egentligen känner att jag passar på stor häst.

Likes

Comments