Idag vaknade jag med feber och oturligt nog på en dag jag hade planerat att träffa en av mina bästa vänner. Dock löste det sig då hon (underbar som hon är) bestämde sig för att komma hit med massor av krya-på-dig-mat, kan någon bli bättre omhändertagen?

Resten av dagen har jag spenderat i soffan och tänker avsluta den på samma vis! Bara att flytta över täcket och så är allt perfekt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Jag inser att det är ganska sent men vad gör det? Igårkväll bestämde jag och min kompis ods för att hon skulle färga o klippa mitt hår idag. Sagt och gjort följde jag med henne till salongen och jag lägger mig för att sova extremt nöjd med min nya frisyr. Det är kort (vilket jag nu, en gång för alla, insett är det jag trivs bäst med) och det går mot det kalla silvriga hållet!

Jag har även hunnit med att träffa mina morföräldrar två gånger, fått hjälp av pappa med att sätta upp gardinstänger och annat fint i mitt nya hem och hunnit träffa min kompis Daniela (frisören) igen!

Likes

Comments

Idag har det verkligen varit full fart på mig! jag gick upp vid 7 för att duscha och göra mig iordning för dagens grammatiktenta. Sagt och gjort så kändes det ganska bra när jag gick ut ur salen, vilket är skönt!

Jag kom hem gansla tidigt, vid 11 ungefär och därför har jag haft gott om tid till allt möjligt. Jag har tränat, inte bara en utan två gånger vilket är galet för att vara jag (just nu)!

Jag har hunnit städa en del, handlat och lagat mat. Det har med andra ord varit en bra dag idag!

André har åkt till stockholm för en kurs i skådespeleri (vilket är sjukt kul, spännande, modigt och massor av andra adjektiv!). Jag är galet stolt över att ha en sambo som följer sin dröm!

Nu har jag krupit upp i soffan med mitt fancy glas med vatten och mina äppelbitar till snacks!

Likes

Comments

Idag tänkte jag berätta om de tatueringar jag har. Varför jag har just dem och om jag vill ha fler.

Jag börjar med texten "sempre amare se stessi" som jag har under bröstet. Texten är på italienska som jag tycker är ett av de vackraste språken och som jag har studerat i två år. Den betyder att man alltid ska älska sig själv, vilket är något som är lätt att glömma bort. Därför skadae det aldrig att ständigt bli påmind.

Sedan har vi min kompistattuering som jag gav som 20 års present till mina två bästa vänner. Det är en symbol för kärleken mellan oss och förenar oss för alltid.

Jag kan avslöja att jag redan vet min tredje tatuering men inte vad det är, det får nu suga på tills jag har sparat ihop pengar.

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig och gjort en hel bunt av måsten.

Det blev ett pass på gymmet med André innan vi åkte hem till min mamma för att låna hennes tvättmaskin. Det är fullständigt omöjligt att få en tvättid i vår lägenhet! Om man nu kan vara det så är jag extremt avundsjuk på hennes tvättstuga, vår är hemsk.

Jag har försökt att plugga lite på tentan jag har på torsdag men jag har ingen motivation för fem öre just nu...hoppas denna period går fort förbi. Någon som har återfått sin energi och lust får gärna berätta hur man gör det.

Jag tog även en liten promenad till hamnen för att samla tankarna och jäklar vad vackert det är här! Så glad att jag nu kan kalla Sölvesborg för mitt hem!

Likes

Comments

Idag är en typisk måndag. Studier och träning hae stått på schemat och jag klämde in lite städ, sko skoj. Ute är det dimmigt eftersom det har blivit galet kallt bara på några dagar. Är det bara här detta har hänt?

Det är nu jag drömmer mig bort till sommaren extra mycket! Jag saknat värmen och solen. Att kunna gå ut utan jacka och tre lager kläder. Att kunna (och vilja) vara ute hela dagarna. Att grilla och äta god mat. Jag saknar att vara brun och kunna ligga på strande. Allt vad sommaren hör till alltså!

Jag hoppas innerligt att våren kommer fort för nu är jag klar med vintern! Så med det sagt får ni nu en radda sommarbilder att höja humöret med!

Likes

Comments

Denna helg har varit min jobbhelg, dock inte helt lägligt då det är tentavecka snart. Men jag fokuserar på att plugga innan och efter jobb och göra det bästa av situationen.

I mellandagarna har jag även passat på att att teckna ett gymkort och det har gjort så jag börjar att känna mig piggare. Länge, och fortfarande har jag varit trött och orkeslös men jag känner hur det börjar bli bättre och det finns ingen bättre känsla! Nu hoppas jag bara att det fortsätter i samma spår och att jag snart är piggare än någonsin.

Såklart har ju min ork gjort att jag ibte varit lika effektiv som jag brukar. Dels med studierna, dels med att fixa i det nya hemmet men framförallt att göra saker för mig själv. Men det är ett nytt år med nya möjligheter och jag ska anamma dem!

Igår jobbade jag natt och slutade 04 på morgonen idag sedan började mitt nästa pass kl 14. Jag sov ganska länge men passade på att göra em underbar smoothie till frukost. Nu ikväll blir det att läsa och göra lite småfix här hemma.

Likes

Comments

Som vanligt på morgonen brukar jag skrolla igenom Nouw och idag hittade jag något spännande! En challenge som går ut på att hitta sin egen bloggstil genom att blogga 30 dagar i sträck, vilket inte kan bli mer passande för mig. Jag har inte riktigt kommit in i den vardagliga bloggrytmen så att säga så varför inte!

Jag tänkte börja med att lista upp vad jag vill utveckla. Att ha sina mål nerskrivna är till så stor hjälp!

- Komma in i bloggrytmen och blogga varje dag

- Hitta min bloggstil eftersom jag idag inte gör mycket mer än att skriva om vardagen vilket förmodligen inte är så intressant. Om man inte är en långväga släkting som undrar vad jag gör med mitt liv.

- Rota fram min systemkamera och ta tag i fotandet. Till och med jag börjar tröttna på mobilbilder nu.

Så nu har jag tre kolossala mål att nå och fram till den 20 februari att nå dem, det är väl bara att sätta igång med #nouw30daychallenge !

Om någon mer är intresserad kan ni kika på utmaningen här nouw.com/nouw30daychallenge


Likes

Comments

Länge viste jag och André vad vi skulle göra på nyår, men tillslut bestämde vi oss för att bjuda in mina småsyskon till mat, dessert och nyårsbingo. Jag är så glad för att vi tog det beslutet för det blev en underbar kväll!

Vi lagade bakad potatis till varmrätt och frosen cheesecake till dessert och det blev verkligen lyckat!

Sedan var det dags för nyårsbingot och redan på första spelet hände det som jag aldrig kunde eller skulle hända! Jag fick bingo! Och inte vilken vinst som helst utan 25 000 på resor, med en dubbellott!! Jag kan lova att jag både grät och skakade!

Så nu är det redan bestämt att jag ska bjuda de jag firade nyår med på en resa! Och det bästa är att mina småsyskon aldrig varit utomlands!

Likes

Comments

Nu är det längesedan jag skrev. Att flytta hemifrån, börja högskola och hinna ha ett liv tar tid...lite lathet och brist på motivation under slutet på 2017 är också ett faktum.

...men nu är det ett nytt år med nya möjlighetet, lika klyschigt som sant. Sedan den första dagen på 2018 har jag hunnit skaffa mig ett gymkort och tagit tag i träningen. Det känns otroligt skönt och jag hoppas att min trötthet kan försvinna nu!

Jag har också städat ut julen och fixat lite med inredningen, nu väntar bara gardinerna och tavlorna på att komma upp. Vi ska också köpa några hyllplan och skapa bättre förvaring o sedan är det mesta klart, både roligt o skönt!

Passar på att lägga ut några få bilder från lägenheten och hinta med att jag ska berätta något stort som hände oss på nyårsafton! Men det får bli imorgon...

Likes

Comments