Vi har nu varit en natt på crosscampingen och runt en del i Uddevalla.

Igår när vi skulle få våra biljetter till entré, padock och camping fick vi stå i kö i nästan 4 timmar, pågrund av mycket folk o mycket som skulle ordnas. Men oj vad skönt det var när vi väl kom fram! Vi fick en perfekt plats på den så kallade familjecampingen, underligt val av namn då det är mycket festande ungdomar just här och ganska lugnt på ungdomscampingen. Vi fick grannar som ger oss gratis musik dygnet runt om man säger så.

Tävlingen startar imorgon så igår och idag har vi gått runt och kikat på förare och deras team. Det är större än man kan tänka sig, alla team har kollosala lastbilar (som på bilden) utanför har de kopplat stora tält eller byggt stora uthus. Ett av dem hade spiraltrappa till en andra våning, en annan hade ett upplåsbart tält. De har mycket tält där man kan handla diverse crossgrejor men också kläder, solglasögon och vanliga skor. Vi plockade med oss vars ett par solglasögon. Ska fota mer imorgon på det!

När vi velat har vi tagit bilen in till Uddevalla och ätit eller har vi åkt till havet. Så fint i denna svenska del!

Nu ska vi ta det lite lugnt innan vi tar en runda till ute i crossbyn. Puss & kram/ Enya

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Semestern har äntligen börjat på riktigt! Just nu är jag och André påväg mot Uddevalla och hans födelsedagspresent. Han fyllde 27 i mars och jag överraskade honom då med det han gillar mest; cross. Denna vecka går VM i Sverige och alla hans idoler är där. Så otroligt det känns att kunna ge honom just det och oj vad jag längtar efter hans ansiktsuttryck när vi kommer fram!

Jag har lånat husvagn av min underbara Syster och hennes familj och vi kommer bo på en ungdomskamping, ska bli så kul! Tagit med sällskapsspel, kameran är tom och redo för massor av bilder, packat allt man kan tänkas behöva  (förmodligen mer) men det bästa är ju sällskapet!

Vi har precis kommit till Halmstad och har en bit kvar! Ni kommer höra mer av mig sen, nu är jag upptagen med att vinna gul-bil, töntar som vi är! Puss & Kram/ Enya

Likes

Comments

Som lovat ska jag berätta att de kommande fyra åren får ni följa en lärarstudents blogg! Om 2 veckor kommer jag börja mina studier på Kristianstads högskola för att bli lärare från årskurs 4 till 6.

När antagningsbeskeden kom var mina förhoppningar på socionom och när jag såg att jag kommit in till lärarhögskolan blev jag först väldigt besviken. Men efter att jag lugnat mig funderade jag över min framtid, frågade mig själv vad det egentligen vad det var jag ville. Det tog ett tag, men jag kom fram till det, jag vill hjälpa barn. Jag har ALLTID velat hjälpa barn. Och vad kan vara en bättre hjälp än en förebild och vara med i barns uppväxt? Så jag kom ganska snabbt fram till att jag vill vara en så bra lärare som möjligt, ett mål jag nu kommer kriga för och jag startar med fyra års studier.

Sedan jag tog studenten förra året har jag längtat tillbaka till studierna. Mest för att jag älskar uppbyggnaden, man vet alltid vad man ska göra; Gå på lektioner, göra uppgifter, plugga till prov. Och man kan pressa sig själv till sitt yttersta, vilket förmodligen är det jag älskar mest. Många ser nog prestationsångest som något negativt, men det är nog det jag respekterar mest hos mig själv. Jag absolut hatar att prestera dåligt i studier, därför pluggar jag mitt yttersta, och blir till slut otroligt stolt över mig själv. Och jag har redan planerat att köra lika hårt, om inte hårdare nu.

Så nu vet ni, hoppas ni ser fram emot att följa denna lärarstudent! Puss & kram/ Enya

Likes

Comments

Äntligen är det min tur att ha några dagars ledighet, närmare bestämt 12 stycken! Och oj vad de är välkomna! Jag kan väl säga att sommar äntligen kommit till mig.

Mitt jobb på ett gatukök i närheten där jag bor startade som sommarjobb för lite mer än ett år sedan. Jag stannade sedan som inhoppare tills denna sommar, vissa månader var det mer jobb, andra mindre. Men på sommarschemat blev det många timmar och inte fullt så många lediga dagar, så jag kan säga att denna ledighet är välbehövd!

Min plan efter gymnasiet var att ta ett halvt sabbatsår för att sedan söka in till psykologprogrammet där jag tyvärr inte kom in. Därav att jag stannade kvar på grillen.

Jag valde också att bredda mina sökval, nu till hösten sökte jag även till sociolog och lärare. Och jag kom in! Men på vad och mina tankar kring utbildningen tänker jag berätta mer om imorgon!

Puss & kram / Enya

Likes

Comments

Idag eller den senaste tiden har jag börjat rensa upp och få iorning livet, mer om det senare. Men just idag stod den gamle bloggen på schemat.

Jag hade tidigare en blogg hos devote med samma namn, men då jag tröttnat på deras portal valde jag att testa nouw och den första lades ner. Så ni som väljer att läsa får nog ha överseende med att det kommer ta ett tag att få den snygg och praktisk!

Hoppas ni kommer få ett lika stort nöje att läsa som jag kommer få att skriva! I nästa inlägg kommer mer om mig!

Puss & kram // Enya

Likes

Comments