Header

Inatt har vi bott på hotellet America's Best Value Inn, det ligger mellan Grand Canyon och The Waves i en liten stad som heter Page. När vi kom fram igår åkte vi till Walmart, ingen av oss hade varit där innan så det var kul att se men egentligen inget speciellt. En stor affär som hade det mesta!

Idag gick vi upp tidigt och åt frukost på hotellet innan vi började åka mot The Waves. Det var en sjukt gropig väg och vi har en så låg bil så det var ingen rolig biltur. Väl framme insåg vi att det var en och en halv timmes hike mitt ut i ingenstans, så vi struntade faktiskt i det. Så var beredda på det om ni åker för att se det!!

Vi hann i alla fall se den här dammen imorse så det var häftigt! Och nu är vi snart framme i Las Vegas och där lär det finnas nästan för mycket att ta kort på och uppleva. Igår fick jag även bockat av att köra bil i USA, häftig känsla att köra mitt i öknen där det inte är några andra bilar. Kändes nästan som att vi var med i en zombie film haha...!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vi bodde på motellet "America's Best Inn" i Flagstaff och åkte därifrån runt lunch tid idag. Kom då framtill Grand Canyon efter ungefär 3 timmar! Kostar 30 dollar så inte så farligt. Vi parkerade vid A platsen och gick ut vid kanten där. Sådan otroligt häftig upplevelse!!! Alla måste åka hit innan dom dör, på riktigt.
Det räckte gott och väl att gå den slingan som var där, den var 3 kilometer. Sedan när vi började åka mot Page (nästa stad) så åkte vi förbi fler utsiktsplatser som var riktigt fina, där var det dessutom mindre folk. Tips!!!

Likes

Comments

Igår blev det som sagt bara att sitta i bilen hela dagen. Tog cirka 8 timmar att åka från Los Angeles och upp till nästa hotell som låg nära Grand Canyon. Och eftersom Arizona typ bara är öken så var det inte så mycket att fota tyvärr...

Nu är vi dock snart framme vid Grand Canyon så idag lär det bli betydligt fler bilder som jag kan bjuda er på!

Likes

Comments

Som sagt blev resans första stopp i Malibu och Los Angeles. Vi har ätit på Urth Caffe, gått till Sockerbit och varit Vid Urban Lights. Nu har vi checkat in på hotellet och lagt oss i våra sängar, alla är helt slut haha. Imorgon blir det mestadels att sitta stilla i bilen så det var ändå skönt att få röra på sig idag. Detta är bilder från min nya kamera förresten, visst är dom bra!? De flesta är helt oredigerade!

Likes

Comments

Då var vi äntligen på väg på vår roadtrip! Jag, Alice, Olivier och Rasmus har gått ihop och hyrt en bil och bokat in en härlig roadtrip. Första stoppet är Malibu vilket vi snart är framme vid!

Därefter ska vi vidare mot Los Angeles... blir att se de sista sevärdheterna som vi har missat de andra gångerna, och så tänkte vi även köra ner till Venice Beach!

Nästa stopp är Grand Canyon!

Efter det åker vi vidare mot The Waves...

Och slutligen åker vi till LAS VEGAS! Detta är min höjdpunkt på resan, känns så häftigt att få åka dit. Så får man väl passa på att gifta sig när man ändå är där 😉

Likes

Comments