Header

Santa Barbara, Träning & tips

Denna morgon började jag med en morgonpromenad tillsammans med vår granne Olivier. Gick ner till havet och vidare mot centrum innan vi vände hemåt igen. Då var det dags för frukost och sedan skulle jag och Alice dra med killarna på foam rolling idag igen vid 10. När vi kom dit insåg vi dock att det tydligen var pilates på foam roller haha, men det var också intressant.
Nu blir det matlagning och sedan ska vi ta oss till poolen några timmar, så perfekt med en sådan här fredag där man bara "tar det lugnt" och inte har några stress moment.

This morning I started with some morning cardio together with my neighbor Olivier. ​We walked down to the beach and continued towards the Mesa before we turned back. Then it was time for some good breakfast before Alice and I brought the boys to do foam rolling (like last week). When we got there we realized it was actually pilates on a form roller haha! But that was internsting as well. 

Now it's time for some foodprep and then a litlle chilling by the pool, feels so perfect with a Friday like this where you can just "take it easy" and not have any stress to think about. ​

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Santa Barbara, Träning & tips

Något som jag alltid försöker ha till hands är Celsius, är så glad att vi hittade det här i USA med. Märker verkligen skillnad på mig själv när jag dricker det och det är det som är viktigt för mig. Skulle aldrig rekommendera en produkt till er om jag inte själv tyckte om den eller kände att den gjorde något bra för mig. Märker själv att jag blir piggare och presterar bättre på mina pass och morgonpromenader till exempel.

Celsius innehåller koffein, guarana, grönt te, ingefära, krom och vitaminer. Så det är en hel del nyttigheter! Dessa ingredienser finns alltså i ALLA olika smaker så ni tänker på det 😉

Something I always like to have in my hand is a Celsius. They keep me going through the day, even if I'm going for a workout or a morning walk or just need one for school. They contain lots of good ingredients like caffein, guarana, ginger, green tea, chromium and vitamins. And this is in all of the flavors!

Likes

Comments

Santa Barbara

Lyckades faktiskt fota sist vi tränade haha, så här kör jag squats och marklyft på två bänkar. Detta är för att komma åt bättre i musklerna och verkligen kunna sträcka ut baksida lår. Grymt tips!


Idag har jag varit ledig så förmiddagen har spenderats vid poolen med plugg. Har ett prov imorgon så jag hoppas allt fastnar tills dess... Just nu har vi tagit en liten paus för att återigen åka och titta på lite lägenheter.

So I managed to take some sneak peak-photos at the gym anyway. Here I'm doing squats and deadlifts on two benches to really get a good connection in my muscles, and also really stretch them out. 


Today I have a day off from school so I've spent my day by the pool studying. Now me and Alice are taking a break and going to see some more apartments. 

Likes

Comments

Santa Barbara

Godmorgon från min sida!
Hoppas er vecka började bra igår.


Målet för bloggen denna veckan är att försöka dela med mig mer av träning och kost här nere. Man får tyvärr inte använda mobilen inne på vårt gym så jag har svårt att fota där, men ska försöka fokusera mer på maten och fota mer utomhus beroende på hur mycket vi tränar ute. Förhoppningsvis är det lite mindre läxor denna veckan i alla fall!

Dessutom tänkte jag meddela att jag kommer börja skriva mina inlägg på engelska också. Dels för att det är en skoluppgift i min Online and Mobile Marketing klass och dels för att nå fler läsare, samtidigt så får ju jag själv mer träning i språket av det. Vet själv också hur frustrerande det är att läsa en blogg på ett språk man inte förstår haha..! Hoppas detta uppskattas!

Goodmorning!
I hope your weeks started good yesterday.


The goal for my blog this week is to start posting more about my workout and my food that I eat here. Unfortunately I can't use my phone at the school gym so it's hard to take pictures. I'm going to try to take photos of my food at least and then try to shoot some pictures outside depending on how many workouts we do outside. If I'm lucky I wont have so much homework this week!

Second thing I wanted to tell you about today is that I'm going to start posting on English as well. It's part of one of my classes but also good for me to train myself. Also, it's fun for other who don't understand Swedish to know what I'm writing about. Hope you'll appreciate it!

Likes

Comments

Santa Barbara

Hej på er! Måndag idag, som startade med massor av plugg innan det bar av mot gymmet. Blev rygg idag, inget kanonpass för min del tyvärr men skönt att ha passet gjort.
Därefter blev det en snabb lunch och sedan åkte vi för att gå på lite nya lägenhetsvisningar. Det är riktigt spännande! Man känner sig extremt vuxen. På vår lilla runda hittade vi en mataffär som hade PLOCKGODIS och vi dog verkligen... Inte direkt Sverige-style men ändå något. Här kommer det handlas en hel del!

Likes

Comments

Santa Barbara

Har haft en så fantastiskt skön söndag idag... Vaknade tidigt och fick tvättning och städning gjort, innan vi gick bort till biblioteket och avverkade en hel del plugg. Därefter var det dags att spendera söndagen på sitt vanliga traditionella vis, ätandes med andra ord! Så jag, Alice och Rasmus tog en promenad och köpte med oss thaimat hem. Fantastiskt god! Restaurangen låg i Mesa, hette Thai food café eller något liknande.

Sedan tittade vi i alla fall på några standup shower med Magnus Betnér och tryckte i oss alla dessa godheter. En riktigt perfekt söndag med lilla familjen!

Likes

Comments

Santa Barbara

Hej på er!
Denna morgon började med ett helt grymt pass på gymmet, blev ben och största fokuset låg på att göra marklyft. Därefter drog vi ner mot stan och gick förbi den här mysiga marknaden vid hamnen. Det var "seafood festival" typ, så massor av god mat och fina grejer att titta på. Vi köpte nutella fyllda crepes...

Sedan promenerade vi vidare till State Street och gick till den nyöppnade Victoria's Secret butiken och fyndade mycket fint. Det blir mycket att visa för er de kommande dagarna!

Likes

Comments

Santa Barbara

Varit mycket läxor denna veckan med tanke på att det är midterm i varenda ämne just nu, plus vanliga lektioner. Samtidigt har vi då även kollat mer och mer på olika lägenheter och idag ska vi på vårt första möte! Är just nu på väg mot det tillsammans med mina framtida roommates, känns otroligt bra och roligt.

Likes

Comments

Santa Barbara

Förstår faktiskt knappt att jag skriver detta... Det har varit så mycket blandade känslor angående detta men idag tog jag beslutet till 100% och det känns bara rätt.
Jag kommer stanna kvar i Santa Barbara!

Det har varit många om och men, tankar som snurrar och känslor inombords som bråkar med mig. Men jag tänker ta chansen när jag kan, jag är redan här och jag älskar livet här. Palmerna (viktigast av allt), vädret, vännerna, skolan, gemenskapen.. Allt! Jag älskar det.

Det som främst hållit mig tillbaka är att min mamma faktiskt kommer att få barn nu i februari och det smärtar i mitt hjärta att jag inte kommer kunna vara där när bebisen kommer... Men å andra sidan är det viktigast att jag är där när barnet växer upp.

Nu ligger i alla fall fokuset på att hitta ett boende för nästa termin, troligtvis kommer vi bo sex personer i en lägenhet någonstans nära mycket studentliv. Kommer självklart berätta mer om detta längre fram!

Likes

Comments

Instagram @elviranyberg