Header

Träning & tips

Hallå darlings!
Har precis kommit hem från en snabb runda på stan, pojkvännen skulle söka lite jobb och så skulle vi handla mat för veckan. Nu väntar en lugn kväll hemma med lite städning och matlagning!

Igår var vi faktiskt iväg på bio och såg den senaste Pirates of the Caribbean filmen. Den var riktigt bra, sevärd såklart. Dock lite tråkigt att varken Kiera eller Orlando var med så mycket men ändå en bra film!

Imorse blev det full fart på gymmet, vi hade bestämt oss för att köra 100 squats var och ändå försöka lyfta tungt samtidigt. Jag klarade mig upp till 55 kilo och 115 squats, vilket kändes riktigt bra efteråt! Därefter körde vi även hipthrust och vader!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Igår fyllde Ebba arton år, så jag och pojkvännen åkte dit på stort släktkalas! Riktigt mysigt ute på landet och dom har en så härlig släkt.
Utöver släktkalas så har vi hunnit med en del träning och promenader, och jag har dessutom filmat en del så håll utkik på min Instagram! Blir inte lika aktiv här på bloggen men ska försöka uppdatera tätare framöver.

Likes

Comments

Gårdagen bjöd på ett riktigt grymt ryggpass sent på kvällen. Under dagen hade vi fullt upp med annat men det var förvånansvärt skönt att träna vid 9 på kvällen. Filmade hela passet så det kommer jag dela med mig av senare idag på Instagram! Massor av härliga övningar med fokus på kontakt, och det gör jag genom att pausa mitt i, och sedan gå långsamt tillbaka. Ni kommer förstå när ni ser min video!

Idag har vi legat vid poolen hela dagen och nu är det dags att laga lite mat innan vi rör oss mot gymmet.

Likes

Comments

Kändes riktigt skönt att vara framme i Stockholm och få vakna bredvid sin pojkvän idag. Trivs så himla bra här i huvudstaden, bättre än jag trodde innan!
Vi började dagen med en powerwalk på en timme innan vi lagade lite frukost. Nu har vi fixat till oss och ska ta en sväng till stan för att handla lite inför veckan.

Likes

Comments

Som alltid känner man ju sig som en prinsessa när man varit hos frisören! I alla fall jag som är så nöjd med min frisör hehe.
Idag skulle vi bara flytta upp löshåret eftersom jag haft det i ungefär 6 veckor nu. Men idag bestämde vi oss för att vänta 8 veckor till nästa gång. Om ni är intresserade av mer information om mitt löshår får ni gärna fråga så svarar jag så gott jag kan!

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm och suktar efter kanelbullen som killen bredvid mig äter.... haha får ta och slänga i mig min kvarg så magen lugnar sig lite 😅 hoppas ni får en bra kväll babes!

Likes

Comments