Header

Instagram@elviranyberg

Vardag

Imorse klev vi upp strax innan 8 och gick ner till hotellfrukosten. Det är så skönt att Freja klarar allting här nere så himla bra, hon ser ut som på bilden här mest hela tiden. Så fantastisk!

Efter frukost gick vi ner på stranden och där har vi sen legat hela dagen. Nu har vi duschat och förberett oss gör att gå ut och äta middag, tyvärr blåser det väldigt mycket idag så jag hoppas vi hittar något bra ganska snabbt!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Resan hit har gått hur bra som helst! Freja var varit riktigt duktig och bara skrattat hela dagen. Landade rätt sent så vi åkte direkt till hotellet och gick ut för lite middag! Vi har väl inte hunnit upptäcka så mycket av staden än men det kommer väl imorgon. Godnatt med er babes!

Likes

Comments

[samarbete]
I måndags var jag hos Simone igen och fyllde på fransarna lite! Jag åker ju utomlands på lördag så då vill man ju passa på att se fräsch ut med snygga fransar. En sån enkel grej gör verkligen stor skillnad! Min morgonrutin går mycket snabbare och man känner sig verkligen FRÄSCH även fast man precis har vaknat.

Simone sitter på salong Haga Beauty ifall ni vill kika på att boka tid, men enklast är om ni även skriver till mig först eftersom hon knappt tar emot nya kunder!

Likes

Comments

Vardag

Hej babes!
På grund av min förkylning fick jag ta ett stort uppehåll i den lilla mini dieten jag höll på med nu inför resan, och jag är ledsen att jag inte höll uppe motivationen för er... Men, det kommer fler chanser! Nu är det ju endast 4 dagar kvar innan jag åker och eftersom jag fortfarande känner av förkylningen så väljer jag att ta det väldigt lugnt. Vi får se vad nästa utmaning blir efter denna resan!

För att gottgöra lite för hur tyst det har varit här på bloggen nu några dagar så tänkte jag svara på lite kommentarer jag har fått!


Vad jobbar du med?:) - Jag jobbar på BikBok, just nu bara den i Femmanhuset i Göteborg! Där jobbar jag som säljare och har gjort det i snart ett år ungefär om man bortser från tiden i USA.

Vart gjorde du ditt löshår? - Jag gjorde det på salong Made by Individ i Göteborg. Använde mig utav hairtalk extensions och hade Julia Lindahl som frisör. Hon är grym på allt, från färg till klipp och löshår! Vi har inget samarbete eller så utan detta är mina genuina åsikter!

Skulle vara kul att se ett inlägg om dig och din pojkvän, svara på frågor som: hur långt ifrån varandra ni bor, har ni några framtidsplaner osv. Skulle vara kul att veta med tanke på att ni träffades utomlands 😍 Kram - För det första, förlåt för att det har tagit tid för mig att svara på denna kommentar! Men, vi bor cirka 3-4 timmar ifrån varandra, han i Stockholm och jag i Göteborg. Just nu har vi väl inga specifika framtidsplaner mer än att vi vill flytta ihop så fort som möjligt. Båda två är dock låsta på varsitt jobb i varsin stad fram till nästa år så vi väntar och ser tills dess! KRAM!

Snygg enkel topp du har på bilden, vart hittar man såna? 😊 - Denna träningstopp köpte jag i USA på Aeropostalé, men oftast köper jag träningskläder på H&M eller på nätet! Ett vanligt basic linne från vilken butik som helst är skitsnyggt med ett par högmidjade träningstights!

Likes

Comments

Gårdagens härliga bilder!
Hade riktigt kul igår, åt och drack gott, Sigrid fick fina presenter, blev lite photoshoot (såklart), och såklart massa snack. När dom sedan drog vidare fick febriga lilla jag och pojkvännen ta oss hemåt istället.

Även idag ska jag köra heldag på jobbet så det var skönt att inte komma hem försent också. Känner mig till och med friskare idag så jag hoppas det håller i sig..!

Likes

Comments