Idag kan jag äntligen se och känna en utveckling, ett lugn om att allt kanske kan lösa sig ändå. Igår gjorde jag 1:ans nationella i matematik, som jag egentligen skulle klarat för 3 år sedan. Ett prov på 3 timmar som kommer avgöra om jag går ut gymnasiet eller inte. Vet inte svaret än, men känner ändå något slags hopp och lugn i det hela.

Idag stängde jag mitt gymnasiearbete med. Har gjort en bok fylld med insekts-bilder som jag fotograferat, sååå skönt att äntligen vara klar med det. Ursäktar till er som finner bilderna äckliga, för mig är det häftigt att komma nära något så litet. Man får se så mycket detaljer som man annars missar långt ifrån.

Sjukt nöjd över mig själv som på någon vänster tagit mig igenom skolan, speciellt nu i slutet. Usch.

Börjar jobbet om 30 minuter så nu måste jag börja göra mig iordning, bye ♥

-ℳ

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår var jag och Emil en sväng hos hans pappa och småsystrar, huuur mysigt som helst. Det bästa jag vet är att ha minstingen i knät och bara kolla på hennes små små fötter haha. Jag låter ju helt galen... Sen visade den äldsta sin fina Frost klänning, varför fanns inte den när jag var liten?! Saknar den tiden då jag också hade massa liknande klänningar. 

Älskar barn alltså, dem ger så himla mycket kärlek och uppskattar det minsta lilla. Sen att man bara kan komma som man är, barn dömer ju inte någonstans. Varför kan vi inte alla bara vara och tänka lika "enkelt" som barn är och gör?

-

Likes

Comments

- Varför började du blogga och hur länge har du bloggat?

S; Jag började blogga för att jag gillar att dela med mig av mitt liv, tankar och bilder. Sen kanske det är för att jag har lite för mycket fritid, haha. Denna bloggen har vart igång sedan November men innan det hade jag en blogg i nästan 3 år när jag var i åldern mellan 12-15.

-Vad är det bästa/sämsta med att blogga?

S; Det bästa är som sagt att få dela med sig av vad man hittar på under dagarna men framförallt att få visa upp sina bilder då jag har stort intresse för fotografi. Det sämsta är att inspirationen försvinner ibland och så står bloggen tom i 5 dagar och det gör en sjukt stressad.

-Vilken är din favoritplats?

S; Förutom sängen? I så fall måste jag säga Göteborg eller Stockholm. Sen trivs jag även utomhus där det är varmt, åhh!

-Vad är det absolut bästa du vet?

S; Emil är ABSOLUT det bästa jag vet. Min energikälla och andra halva. Utöver en person så är kaffe det bästa jag vet, kan inte leva utan.

-Vilken är din favoritfilm?

S; The Notebook helt klart, världens finaste film. Har ni inte sett så gör det!

-Hur spenderar du helst en fredagskväll?

S; Jag spenderar den gärna hemma, lugnt med en chips påse, läsk och en bra film. Har jag tur är älsklingen hemma och då kan man inte ha en bättre kväll.

-Är det din naturliga hårfärg?

S; Japp det är det. Föddes orange/röd hårig och kommer alltid vilja ha kvar den färgen. Dock har jag en rödare ton i början på håret som är färgat men när jag tröttnar på den kommer det naturliga ut igen.

-Har du kroppskomplex? har du haft? Tips på att få bort dom?

S; Just nu har jag inga kroppskomplex som tur är. Idag är jag oerhört nöjd med mig själv och tycker om mig precis som jag är. Men som säkert många andra också gör så gnäller jag på lite extra fett här och där, oftast 1 gång i månaden haha. Jag hade dock mycket kroppskomplex i högstadiet då jag tyckte att det mesta var fel på mig. Mina ben var för tjocka, magen såg inte ut som dem andras, mitt röda hår stack ut och jag hade fräknar i ansiktet som många (heller) inte hade. Mitt största problem var min storlek på kroppen som jag mådde sjukt dåligt över. Många perioder fram och tillbaka i högstadiet åt jag inget och sprang flera km varje dag efter skolan för att se ut som mina kompisar gjorde. Minns hur jag även en tid brukade proppa olika slags skönhets piller i smyg som jag själv hade gått och köpt, usch fy fan. Det är hemskt hur mycket man jämförde sig med andra istället för att älska den man är istället. Tips? Kolla dig i spegeln varje dag och ge dig själv komplimanger, lär dig älska dina komplex så kommer dem försvinna. Annars kan ni träna sunt och äta bra tills du känner dig nöjd. Låt det ta tid om det gör det, stressa in fram något och må bra hela vägen igenom. Du ska göra det för dig själv och ingen annan.

Hur grymma är inte ni? Tusen tack för alla frågor, delar upp dem i 2 delar då jag inte vill att inläggen ska bli för långa. Ni ska ju orka läsa med lixx. Hoppas ni är nöjda med svaren ♥

-ℳ

Likes

Comments

Ojojoj förlåt mina vänner för dåligt bloggande men det blev en spontan helg då jag och Emil först hälsade på en del av hans familj (hans söta småsystrar på bilden) och dagen därefter ner till min familj.  Var så mysigt att få komma hem faktiskt, och till Akita vår hund. Så har varken hunnit eller orkat blogga som sagt.. men nu lever jag igen och kan meddela att svaren på frågestunden kommer på torsdag ♥ wieee eller?

​Ha en fin kväll alla! 

-

Likes

Comments

Tänkte att vi kör på en frågestund där ni får chans att lära känna mig mer.

Frågorna kommer besvaras i ett inlägg om två dagar, vill ha massa frågor så kör!! ♥

Annat som inte är frågor så uppskattar jag om ni kommenterar det i ett annat inlägg.

-ℳ

Likes

Comments

Ja hon heter faktiskt Kitler. Något roligt namn min storebror kom på snabbt bara av att titta på henne. Dock heter hon också Casino, vilket får bli hennes snälla namn. Men jag föredrar att kalla henne Kitler, tycker jag passar ypperligt. Sen har hon några bebisar påväg, ska bli så mysigt ♥ Med lite tur kanske de kommer massa mini katter med mustacher, tihih så gulligt.

Blir bara massa matematik för mig idag, fortfarande inte klarat 1:ans matte och måste klara den för att få en examen, stress stress stress..

-ℳ

Likes

Comments

Finaste

Blir en sen bloggning ikväll då jag kom hem vid 9 och nu vid 11 lyckats "komma hem". Vad heter det?

Aja direkt när vi kom hem från skolan så bestämde sig jag och Emil för att dra en runda runt munksjön här i Jönköping, jag tog longboarden och Emil körde inlines. En riktigt mysig runda i solen! Vi satte oss så perfekt på en brygga, la upp vår filt, datorn med musik, festis, choklad och mina matte papper.

Hur underbart skönt sätt att plugga på? Sen är ju Emil även en toppen lärare.

Världens mysigaste dag

-ℳ

Likes

Comments

Tyvärr redan söndag, är inte redo för en helt ny vecka redan. Har inte hunnit vila. Jobbade i helgen på Piren i Jönköping, himla fint och bra ställe. Stortrivs! Dock suger det lite att man missade solen men som rödhårig hann jag ändå bli tomat när jag bara var i solen max 1 timme..

Jag och Emil har i alla fall suttit på balkongen och spelat Clash Royale. Har ni testat det? Så sjukt roligt, man levlar och så får man sätta ihop sina patruller som möter andra. Du samlar även guld och öppnar massa roliga kistor. Kanon bra mobilspel! Bara testa och när ni har testat så kan ni joina vår clan.

Hoppas ni haft en toppen helg

-ℳ

Likes

Comments

1 3458 Next