View tracker

Idag hade jag min allra första arbetsdag på Ica supermarket här i Lycksele, självklart var det ju hur mycket som helst att ta in och massvis med nytt att lära sig, Men efter första dagen är jag riktigt nöjd! Jag började vid 10 och då fick jag lite arbetskläder och lite papper med information och även skriva på anställningsavtal eller vad det nu heter. Så nu är jag officiellt en medarbetare på Ica här i Lycksele.

Hur gick det då? Jo jag är faktiskt SKITNÖJD! (Om man får säga så) med mitt nya jobb! Jag har ju alltid haft lite fördomar om att jobba på Ica, jag har alltid tänkt att det var något skitjobb men nää! Jag är så himla nöjd! Så himla kul och alla var så himla trevliga och glada över att jag ska börja jobba där! Sen var det så himla kul att se butiken från andra sidan, jag handlar ju alltid på Ica och är där ganska ofta och handlar, Men man har ju aldrig riktigt tänkt på hur det är att faktiskt vara där hela dagen och ta hand om butiken! Det var superkul! Även att sitta i kassan och få träffa alla människor! Så himla nöjd!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Denna dag kunde inte börjat bättre! Äntligen är jag inte arbetslös längre! Har äntligen fått jobb här i Lycksele! Ska alltså börja jobba på Ica supermarket här i Lycksele och det kunde inte kännas bättre! Och sen att jag har kommit igång med körkortet också känns så himla bra! Känns som mitt liv faktiskt börjar rulla på nu och jag kunde inte vara mer än nöjd!

Ikväll ska Anna sova här så hon kommer hit vid 3 ungefär, Har en körlektion vid halv 4 ungefär så hon får vara här och hitta på något medan haha, Sen när jag kommer hem ska jag börja med lite middag, Får se vad jag hittar på! Kände mig riktigt sugen på lax eller något liknande.

Nu ska jag inte göra så mycket alls, Ska plocka ihop lite fika tror jag!

Likes

Comments

View tracker

Äntligen har jag kommit igång med körkortet och börjat köra lite + komma igång med teorin, Hade en körlektion idag ganska så tidigt, Men det är nästan skönt att vara ut och köra nu på morgonen plus att jag kanske lär mig att kliva upp tidigare på morgonen haha.

Nu hade jag tänkt göra en kopp kaffe medan jag sitter och kikar runt på internet och drömmer om julen, Alltså julen måste nog vara min favorit högtid!! Älskar alla ljus, snön, stämningen, all julmusik och självklart julbord hehe!! Snart ska jag börja beställa efter nya julgardiner, ljusstakar och lite andra juldekorationer, Längtar så sjukt mycket tills man får börja hänga upp och ställa fram allt!


Likes

Comments

Blev precis uppringd av körskolan här i Lycksele som jag körde med för ca 2 år sen eftersom jag mejlat dom angående intensivkurs för körkortet, Tyvärr fanns det inte nog många "sökanden" till intensiv kurs så det skulle inte bli någon förrns vecka 47, Men så underbar som dom är så berättade hon att de hade tänkt göra en liten "specialare" För mig, Jag ska alltså få en egen "sorts intensivkurs", Så imorgon är jag uppbokad på 2 körlektioner och sedan ska vi göra upp en plan för hur vi ska göra för att jag äntligen ska ta körkortet, Självklart är jag lite nervös eftersom jag inte kört på ca 2 år nu men jag är ändå skit taggad på att ta körkortet så nu jäklar!!

Eftersom jag är arbetslös så har jag ju all tid i världen till att ta körkortet nu, Så ja jag har tänkt boka flera lektioner om dagen tills att det är dax att jag klarat det! Håll tummarna för mig!

Likes

Comments

Idag har jag ännu en sån här dag då jag känner att jag bara vill gömma mig i sängen och inte vakna förrns om 5 år typ. Lämnade alltså in ett CV personligen till en butik här i stan där jag tidigare haft praktik fler än 1 gång, Butikschefen lät så himla glad och positiv till min ansökan och fick även till svar att jag möjligtvis kunde få samtal om att jag behövde komma in akut för att jobba eftersom det fattas personal omgående. Så ja jag har mer eller mindre tänkt att detta jobb kommer bli mitt! Jag menar det lät nästan så på butikschefen när jag pratade med henne, Så idag satt jag med mina bästa vän och såg på serie när ett mail slank ner i inkorgen på telefonen, Och eftersom jag sökt så himla mycket jobb på senaste tiden är jag i stort sett beroende utav min mail, Där såg jag då att jag fått ett mail från just denna butikschef som då skrev att jobbet gått till någon annan???!!!

Alltså vafaaaaaannn??!! Ursäkta mitt språk men jag blir så himla arg och ledsen alltså.. Hur många nej kan man få som jobbsökande?? Det enda jag hör just nu är nej, nej och nej. Funderar på om jag någonsin kommer få ett jobb inom Lycksele kommun. Allt känns så himla trist ju nu, och efter varje nej som slinker ner i inkorgen blir man ju inte mer positiv till att söka jobb.

Sen tycker jag så himla synd om min sambo Rickard som tvunget måste betala i stort sett allt, eftersom jag inte får något jobb. Ska ju heller inte säga att alla nej inte tär på mig själv och mitt självförtroende heller. Nä allt är bara trist just nu.

Likes

Comments

Hej på er!!

Kunde inte hålla mig borta från bloggvärlden längre hehe, Skapade denna bloggen eftersom jag hade tänkt att ni skulle få följa mig på vägen till att få ett jobb, Skaffa hus, barn ja ni vet allt det där som man drömmer om! Men i nuläget så är jag arbetslös och skickar ut CV:n lika ofta som jag andas typ.

Har tänkt boka in mig på en intensivkurs för körkortet, Känner att jag verkligen vill ha tagit körkortet vid det här laget, men livet blir ju inte alltid som man tänkt sig, Så snart hoppas jag att ni får se mig ute på gatorna bakom ratten.

Sen har jag tänkt på en sak, de flesta i min ålder tycker ju att det är superroligt att gå ut på helgerna, gå på hotellet tills det stänger och man ska vingla hemåt för att sedan må piss en hela dagen efter? Är jag den enda som verkligen verkligen ledsnat på det?? Just nu sitter jag typ och drömmer hur jag vill skaffa hus, barn, Ja påbörja livet med Rickard, Ja jag vet de flesta tycker nog att man är lite för liten att tänka så när man bara är 20 år, MEN jag tycker faktiskt inte att livet har börjat förens man skaffat hus och barn, och verkligen har ansvar att ta och verkligen måste skärpa till sig, Det är mina drömmar just nu! Inte åka runt på massa klubbar och supa sig full, kanske hamna i bråk med någon, eller skämma ut sig totalt. Det har jag gjort sen jag var typ 15/16 år och helt ärligt är det helt värdelöst med tid?? Tänk på allt man hade kunnat göra istället? Bli typ proffs på en sport, eller sparat MASSVIS med pengar ja vad som helst!! Istället får man höra att det är sånt man ska göra när man är liten?? Nä jag förstår faktiskt inte meningen med detta.

Nu hade jag iallafall tänkt slänga på mig en ansiktsmask så mitt torra ansikte får rengöras och må lite bättre, Sedan ska jag snygga till mina naglar och sen hade jag nog tänkt säga godnatt.

Likes

Comments