Igår fick jag världens migrän plus matförgiftning så jag spydde som en gris. Låg med världens smärta i huvudet tills imorse. Har varit skakis hela dan.

På fredag blir det lite midsommarfirande med alla barn utom Lucas. Egentligen är det inte vår tur att ha barnen detta år men vi tackar inte nej till att ha barnen. Andra vill ju bara festa och dricka alkohol men jag tycker det är viktigare att se barnen ha roligt 😁. Så mycket Roligare när man har barnen på midsommar 😎. Brorsan kommer också med sin dotter och så kommer syrran med familj.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Helt underbart väder idag. Har spenderats på framsidan med ett glas vin i handen och tittar när barnen leker. Sen bestämde vi oss för att ta en promenad till åbykrog och ta en öl. När vi kom hem så grilla vi.
Nu håller jag på att söva Elias sen ska vi kolla på en ståuppkomiker på Netflix 👌🏼.

Likes

Comments

Idag var det avslutning för äldsta grabben. Efter sommaren börjar han femman 😧. Han har blivit så stor, inte konstigt jag börjar se ålderstecken i ansiktet på mig 🤣. Just nu ligger hela huset och snarkar, jag är inte trött konstigt nog 🤔.
I helgen har jag o Henke pratat om att göra nåt med barnen. Känner att dom behöver det. Blir antingen badhuset eller busfabriken 👌🏼

Keps på lager 157 👆🏼. Billigt billigt. Kvaliteten är ju skit där men keps går an att köpa 🤗

Likes

Comments

Måste lägga upp denna fina bild jag tog idag på min dotter med sin far 😍😍

Likes

Comments

Börjar känna mig bättre nu, det stramar inte i bröstet konstant utan kommer lite då och då. I torsdags skicka vc mig till akuten och där stal dom en massa blod från mig och röntga mitt hjärta. Hjärtat såg jättebra ut. Dom kämpade och kollade efter proppar men hittade inget. Efter 5 timmar kom vi överens om att jsg skulle åka hem. Henke har vart en klippa och verkligen fått mig att slappna av dom här dagarna så har börjat må bättre. Är så tacksam och glad att jag kan säga att jag har skaffat barn med min bästa vän ❤.
Imorgon har Lucas skolavslutning och han ska följa ned mig hem efter och stanna till fredag. Ska bli så mysigt o bara ro om mina 3 barn ❤❤❤.
Hoppas det är uppehåll ikväll så jag jan fortsätta med mina promenader 🤗

Likes

Comments

Så nu skiter vi i den där jädra ångesten. Jag är så positiv jag kan vara ☺️. Framtiden är ljus o jag ser stora möjligheter.
I helgen skulle jag dricka vin hos Linda men pågrund av denna ångest så skippar jag alkoholen o koncentrerar mig på att må bra. Life goes on

Har börjat mina promenader igen. Idag är 4e dagen och vikten går neråt 👌🏼

Likes

Comments

Efter allt man varit med om sista åren när vi har förlorat vår dotter, fått en stroke, bedragen, ex som trakasserar en så har mitt psyke kraschat. I måndagsnatt vakna jag av tryck i bröstet, stötar i vänstra sidan som gick ut i armen till handen. Jag gick upp och satte mig och det börja sticka i hela kroppen, hjärtat rusa iväg och jag blev yr och fick svårt att andas. Till slut väckte jag Henke o bad han ringa ambulans men vi avvaktade lite och han satt o massera/smekte armen, jag gick oxå ut o tog luft. Efter 1 1/2 timme mådde jag 'bättre'. Sen dess har det stramat mer eller mindre i armen/bröstet. Igårkväll fick jag en attack igen men hanterade den bättre. Mår likadant idag. Sen dagen jag förlora Enyah har jag inte fått en lugn stund. Hoppas du är nöjd nu när denna familj mår skit. jag vet att du läser min blogg. Det har du alltid gjort då du är besatt av vårt liv. DU är STOR orsak till hur vi mår av din ständiga terror. Enda positiva är att alla andra börja fatta o se vad du går för. 🖕🏼

Likes

Comments

Idag har jag jobbat några timmar sen såg jag film 'now you see me' . Den var riktigt bra 👌🏼.
Imorrn ska jag jobba på förmiddan och på eftermiddan så åker jag med barnen till ättetorp en sväng. Sen blir det lördagsmys hemma med mina pluttisar ❤❤❤.

Jag o mina filter asså 😎😆👇🏼👇🏼

Bäst att lägga ut några vanliga så ni vet hur jag ser ut igentligen. Ni tror väl säkert att jag är en katt 😆😁😂😂

Tatueringen 👇🏼👇🏼👇🏼👇🏼

Likes

Comments

Idag har jag tatuerat mig. Bara en omgång till sen är jag klar med högra armen 😁.
Imorgon ska jag jobba på eftermiddan, sen blir ser väl att se på nån dålig film på kvällen. På lördag ska Henke iväg till Krokek o dricka bärs med sina vänner så då har jag huset för mig själv 😎. Ska jag lyxa till det lite 🌸. Nae blir att åka en sväng till syster kan jag tänka mig att det blir.

Likes

Comments

Idag har jag varit velig. Skulle först ta en promenix till syrran men kände att det var för kvaft och sen släpa på både barn och hund. Tänkte att Henke skulle köra mig efter jobbet men när han väl hade kommit hem så hade jag börjat komma igång med städning så ville fortsätta med det. Promenad tänkte jag ta på kvällen men typiskt nog fick jag migrän. Tack gode gud för migräntabletter men blir dåsig o trött av dom. Så det blev att kolla på 2 avsnitt av 'american horror story' .

Imorrn ska det regna så tänkte passa på att fortsätta städa. På kvällen ska jag förhoppningsvis ta min promenad 👊🏼

Den där ☝🏼 var snuskigt god 👌🏼

Likes

Comments