Omg jag var idag hos frissan. Tänkte klipps håret axellångt. Jag är alltid LIVRÄDD att gå till frissan för att det ska bli för kort.
Då, fick jag en lärling men tänkte ok det blir nog bra. Hon ber mig böjs fran huvudet typ hela klippningen, när jag tittar upp är det JÄTTEKORT 😱😱😭😭😭. Håller tillbaka tårarna o i huvudet upprepar jag "det växer ut, det växer ut". Sätter upp håret i tofs o åker hem med mungiporna neråt. Henke glider in o säger att det är jättefint 🙄🙄🙄🙄.
Kommer hem o granskar mig i spegeln. WTF 😡😡😡😡😡

På riktigt 😩😩😩😩. Vad i hela .......
Jag ringer dom o får komma tillbaka. På med luvtröja o drar dit.
Sätter mig i stolen med ångest upp i halsen och samma jävla lärling kommer o börjar klippa i mig, hjärtat går i hundra och snart bryter jag ihop. Efter en stund kommer hennes "lärare" och fixar till håret. Hon ber om ursäkt och ger mig pengarna tillbaka o säger, du fick ju iallafall en gratis klippning 😧😧😧😧😧😧, whaaaat 😵. Jag skulle betala tredubbelt för o få tillbaka mitt hår. För o kunna fixa till allt fel i håret fick dom ju klippa av det ännu mer. Och det var ett jävla tjat om att 'håret växer ju ut' JAAAAA MEN JAG VILL HA LÅNGT HÅR NUUUUUUU. Vikken mardröm 😓.

Samtidigt tycker jag synd om lärlingen 😳

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har bestämt mig för att skaffa en pt så jag gör rätt o vad som är bäst för mig. Vi är alla så olika. Vill fortsätta bränna fett och när jag fått bort bukfettet så ska jag börja bygga muskler. Inte för mycke men sådär lagom snyggt 😉

Imorgon är det bröllop för Henriks bror. Ska bli kul samtidigt som jag är nervös. Kommer upp bilder sen 👍🏼

Likes

Comments

Inte många dagar kvar till bröllopet nu.
Kör styrketräning för fullt och det är sååå skönt. Samlar på mig information varje dag och lär mig mer och mer.
Har laddat ner en app som har 30 dagars challenge som jag kör på förmiddan. En för att bygga rumpa och en för att förbränns fett. På eftermiddag blir det styrketräning och kondition på gymmet.

Jättebra app ☝🏼☝🏼☝🏼💪🏼

På lördag när bröllopet är då skulle vi tagit familjefoto men nu ska inte Lucas följa med till bröllopet för han åker med sin pappa till Gotland. Men vi får väl ta en annan kväll o klä upp oss här hemma o ta lite foton 🤗

Likes

Comments

Nu har jag hittat kläder jag ska ha på bröllopet och bröllopskvällen 👏🏼👏🏼👏🏼. Vit klänning men fåglar på i kyrkan ovh svart kjol på kvällen 😍.
Vad tycker ni? 😇🥂🍾

Likes

Comments

Idag har vi vart hos syrran och ätit lunch. Sen var jag hos frisören och klippte bort allt slitet. Om 2 veckor ska vi på bröllop och det är lite kvar att stå i. Meyah övar som bara den med sin dikt som hon ska läsa i kyrkan 🤗.

Har oxå hunnit varit på gymmet o kört styrka. Promenerar dit och hem💪🏼. Imorgon ska jag dit på förmiddag 👊🏼

Likes

Comments

Helt slut efter denna vecka. Nu är jag igång med träningen och hälsosam mat efter kryssningen. Idag har jag tom tagit mig till gymmet 👊🏼.
Imorgon kommer Lucas hem och har lite överraskningar till honom denna vecka som jag håller tummarna om att det ska gå igenom. 😇😁🤗.

Håller på att somna med luren. Natti natti

Likes

Comments

Idag är det 7 år sen jag träffa min bästa vän och vi har vart sammankopplade sen dess. Vi har dock träffats lite då o då i livet innan så ödet har försökt få ihop oss ett par gånger🤗. Han har gett mig 3 vackra barn. Tack för dom finaste gåvorna i livet ❤

Likes

Comments

Igår hade vi en underbar dag i Varamon. Dock brände jag mig lite 🙈.
På onsdag åker vi på kryssningsresa, ska bli underbart 🤗😃

Idag drar vi till Sörsjön 😘

På mån-tis händer det lite grejer oxå som Henke fixat till mig. 😁

Likes

Comments

Jag kämpar på, så skönt med mina powerwalks. Kör min styrketräning hemma. Nästa vecka ska jsg handla lite hantlar oså.
Igår var jag i Norrköping och fixade mina naglar sen var jag på lunchdejt med Bea.

Jag köpte igår ett par jeans som jag kunde få på mig 🙈. Har inte kunnat ha jeans på 12 år 😆🙈😎👊🏼

Imorgon ska vi åka till Varamon. Som jag har längtat 🤗🤗🤗. Ingen sommar utan mitt Varamon 😍😍

Likes

Comments