Vilken tråkdag. Migrän har man haft oxå. Tog migräntablett på eftermiddan och vilade lite så kändes det bättre 🤗.
Imorgon har jag barnen hemma. Får se vad vi hittar på. Kanske åker till ättetorp och hälsar på syster. Får se vilket humör barnen är på.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

(Varning för starka bilder)

För 5 år sen idag föddes min dotter Enyah.

Att vakna upp och veta att idag skulle jag föda barn. Idag skulle vi få veta om det är en pojke eller flicka. Jag har alltid velat ha en flicka, önskar inte alla mammor det? Och alla pappor vill att det ska vara en pojke. Men sen när man håller i det lilla barnet så spelar det ju ingen roll.
Vi åkte in till förlossningen där jag fick dropp för igångsättning.
Värkarna blev värre och värre. Jag ville inte. Ska jag behöva ha såhär ont för att föda mitt döda barn. Henke var en klippa vid min sida.
Samtidigt längtade jag efter att få hålla i mitt barn som jag har väntat på i 9 månader och lärt känna genom alla boxningar och sparkar. Att få se hur han/hon ser ut, om den var lik mig eller Henke.
Jag fick ryggbedövning. Smärtan la sig några minuter sen kom krystvärkarna.
Med krystvärkarna hjälper hela kroppen till med att trycka ut bebisen, bebisen hjälper ju också till men eftersom hon inte levde så var det jättesvårt.

Bebisen kom ut och jag grät.
Dom frågade om jag ville hålla bebisen ... Jag frågade om det är en pojke eller flicka. Då sa dom: det får du se och så höll dom upp henne.
Jag började storböla. Hon var sååååå sööööt. Min perfekta lilla prinsessa. Dom la henne i min arm. Henke grät och jag grät. Vi log också, hon var så fin ❤️❤️❤️. Henke klippte navelsträngen och vi vägde och mätte henne. Henke klädde på henne kläder och så tog dom handavtryck och fotavtryck.
Sen kom henkes och mina föräldrar, min syster och våra andra barn in och hälsade på och träffa vår Enyah. Allt var så fint men så sorgligt.
När dom åkte hem igen så satt vi med vår dotter länge och sa adjö.
Den dagen födde jag vår dotter Enyah. Den dagen åkte vi hem utan vår dotter Enyah.....

Idag var vi på minneslunden och tände ljus för vår dotter.
Min syster och mamma var också med ❤️❤️❤️Likes

Comments

Idag följde jag med min syster och systerdotter till till sjukhuset för en kontroll. Min systerdotter Leona tyckte det var jätteroligt.
Efter det var jag på ett möte och sen tog jag spårvagnen ner till tandläkaren vid togstation där min mamma var. Vad jag då inte visste var att jag åkte förbi en bil som stod några meter bort med en bomb under. Precis när vi åkt förbi kom polisbilar som spärrade av. Det är sånt här jag fruktar för. Får ångest av att lämna huset....

Likes

Comments

Stressig förmiddag. Är påväg med syster och mamma till sjukhuset för kontroll med systerdotter sen kl 1 ska jag på möte.
Ikväll blir det en sväng till minneslunden. Kram

Likes

Comments

Idag för 5 år sen.... jag var höggravid, det var 4 dagar kvar till bf (beräknad förlossning). Vår bebis var beräknad att komma 24:e oktober och idag 17:e oktober skulle jag ta bussen till Krokek för sista kontrollen hos min barnmorska. Jag kom in i rummet till min barnmorska, samma barnmorska som jag hade när jag var gravid första gången med Lucas. Hon var en trygghet, jag var uppväxt i Krokek och hon har vart med sen man var 15 år och skaffade p-piller.
När jag satte mig ner sa jag att rörelserna i magen har minskat men har alltid hört att det är så i slutet av graviditeten.
Min barnmorska sa att vi kan lyssna på hjärtljuden direkt så jag kan känna mig lugn.
Jag la mig ner, lyfte upp tröjan och hon drog apparaten på magen. Hon höll på lite, ibland kan de vara svårt att hitta rätt. Hon tittar på mig på ett oroligt sätt. Sen fortsätter hon och tittar sen på mig igen.
Nu efteråt när jag tänker tillbaka så tycker jag så synd om min barnmorska, att vara i den situationen, vad säger man...
Men såg på henne att hon försökte komma på vad hon skulle säga. Därifrån blir det lite suddigt för mig. Hon sa nåt om att jag måste in till förlossningen så dom kan lyssna efter hjärtat på deras apparater. Det kan vara så att bebisen ligger på ett sett som gör att det inte går att höra hjärtljuden på hennes gamla apparat.
Henke jobbade, det var ju därför jag tagit bussen ut till Krokek. Jag ringde till min mamma och sa att hon måste köra mig till förlossningen för vi hittar inga hjärtljud. Mamma säger att hon ska ju till frissan nu. Oj vad mamma än idag mår dåligt av vad hon sa, hon mitt i allt fattade inte riktigt vad jag sa.
När jag la på ringde Henke mig och sa att han hade slutat och var påväg för att hämta mig, han var i närheten. Jag berättade allt och han var där på 5 minuter.
Han hade med sig barnen i bilen så vi åkte och lämna dom hos henkes föräldrar och drog till förlossningen. Mamma ringde då och fatta vad jag hade sagt och hade dåligt samvete men nu hade ju Henke kommit o vi var påväg.
Vi fick ett rum där. Jag fick en säng att ligga på i väntan på läkaren. Ultraljudsapparaten hade dom tagit in och ställt bredvid mig.
Jag var ganska lugn. Ganska säker på att bebisen låg fel så därför vi inte kunde höra hjärtljuden.
Läkaren kom, jag har för mig att det var 2 personer till som stod bredvid läkaren. Hon satt o kolla på den där skärmen bra länge och körde omkring med den där saken på magen.
Hon tittade på mig sådär lite huvudet på sne och sa: jag är ledsen. Jag tittade inte längre på henne utan på klockan på väggen som bara blev suddigare av mina tårar. Minns inte vad läkaren sa mer sen. Uppfatta nåt om att sätta igång förlossningen imorgon, att vi ska åka hem och komma tillbaka imorgonbitti. VA?? Ska jag åka hem med min döda bebis i magen. Jag sa inte emot. Jag var som i en bubbla, allt runt omkring mig var overkligt...
Vi åkte till henkes föräldrar för att hämta barnen. För att berätta att deras syskon inte lever längre. Alla grät. Ett av barnen låg på min mage, grät och smekte min mage.
Vi åkte hem, jag begravde mig i sängen och bara grät, grät och grät.
Henke tog hand om barnen. Dom sov allihopa i på madrasser i vardagsrummet.

Imorgon skulle jag föda mitt döda barn....

Likes

Comments

Idag för fyra år sen föddes min lilla prins 😘.
Den där förlossningen som bara gick helt fel 😓.
Jag skulle få ryggbedövning men läkaren stack fel så jag läckte ryggmärgsvätska. Oj då, sa läkaren. Hon förklarade att jag kommer få en otrolig smärtsam huvudvärk som kan vara i flera dagar. Jo tack. Jag kunde inte röra på huvudet. Har aldrig upplevt sån hemsk huvudvärk. När jag var tvungen att gå på toaletten så trodde jag ordagrant att huvudet skulle explodera 😳. Det var så vidrigt. Jag sa inte ett ljud för jag orkade inte prata. Dom försökte få mig att amma men jag vägra. Dom ville att jag skulle hålla i Elias men jag kunde inte.
Dom band mina bröst för att stoppa mjölkproduktionen, så som dom gjorde förr i tiden. Det var det värsta jag varit med om. Inte för att just det gjorde nåt ont utan jag var ju tvungen att sätta mig upp när dom gjorde det och mitt huvud sprängdes.
Jag låg i sängen på BB utan kudde. Jag kunde inte ha kudde för så fort huvudet var lite högre än min kropp så explodera den.
Jag minns att när jag låg där så kände jag hur illa jag stank, men brydde mig inte. Men jag luktade 100 gånger värre än nån med svettig armhåla.
Henke låg i en extra säng bredvid mig och hade hand om Elias.
Efter 7 dagar kom en av barnmorskorna och fråga om jag hade duschat nåt. Henke svara att jag inte klarade det, så då hämtade hon en plåtbår som jag fick lägga mig på naken och körde in mig i duschen och tvättade mig.
7 dagar efter förlossningen fick jag duscha, fräscht va? 😓

Efter 9 dagar började jag kunna sitta upp lite. Jag hade fortfarande huvudvärk men huvudet skulle inte explodera. Jag hade fått en skvallertidning så jag tänkte passa på att läsa lite.
Jag läste texten, men fatta ingenting. Jag såg vad det stod men det koppla inte i hjärnan vad det stod. Henke berätta för läkaren och dom besluta att röntga hjärnan. Han lugna mig och sa att han trodde inte skulle vara nåt fel men ville kolla försäkrings skull. När jag låg där spruta dom in nån vätska i blodet så det skulle bli lättare att se.
Läkaren kom sen väldigt sent på natten för att meddela hur det såg ut. Han kolla mig i ögonen och sa: jag är jötteledsen men vi har hittat en massa blodproppar i bakhuvudet......

Jag kommer fortsätta berätta en annan hur det gick, kanske imorgon om jag har tid.
Men iallafall stooooort grattis till min son på 4 årsdagen. Älskar dig till månen och tillbaka ❤️❤️❤️

Likes

Comments

Ja, jag har vart med om det som miljontals andra barn har varit med. Det som INGET barn ska behöva genomlida. Jag blev sexuellt som barn.....

Min pappa var alkolist, en periodare. Vi skulle vara hos honom varannan helg men pågrund av att han hade sina perioder så blev perioder vi inte var där.
Mamma blev erbjuden stödfamilj så när vi inte kunde vara hos pappa så var vi där. Det var ett gift par, en man och en kvinna. Dom hade inga barn. Han var lång, smal hans hår var kort och stod rakt upp som en igelkott. Och hans äckliga mustasch. Än idag mår jag illa när jag ser en man med mustasch och tänker 'pedofil'.
Han hette Rikard. Det hände varje gång jag var där. Jag minns alla ställen det hände på. Ju äldre jag blir, ju mer minns jag. Jag hade nog förträngt mycket.
När jag och Henke blev tillsammans började jag skriva ner på datorn för att bearbeta allt och då kom minnen upp.
Jag tror jag var runt 6 år när det hände.
Vi slutade vara där när jag var 8 år tror jag. Har ingen koll på hur gammal jag var.
Efter det har jag inte träffat honom FÖRUTOM 1 gång i tonåren när jag letade upp vart dom bodde och tog med mig min syster och hennes kompis dit och jag konfrontera honom.
Han blånekade den jäveln. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Dum som jag var så trodde jag att han skulle erkänna o jag kunde skälla ut han och berätta hur mycket han har förstört för mig.
Efter det besöket gjorde jag en polisanmälan. Jag var på förhör, mer hände inte utan bevis.
Har funnits måååånga tillfällen på fyllan som jag ska leta upp honom och döda honom. Skulle med glädje ta fängelsestraff för att ta bort honom från jorden. Offrade med glädje några år för att få se honom lida.
Sen fick jag barn och chansen försvann......tyvärr. Ni anar inte hur mycket jag har suttit och lyssnat på musik och fantiserat hur jag skulle tortera honom, få honom att lida.

För nåt år sen när jag och min syster var på New Yourker så såg vi hans fru. Hon blängde på oss, så jag är helt säker på att hon kände igen oss. Jag blängde tillbaka med äcklad blick. Pratade högt med min syster och ordet pedofil kom upp ett par gånger. Tänkte bara: äckliga jävla kärring som stannar kvar hos en äcklig pedofil.

Jag har lidit mycket i tonåren av det han gjorde. Blev deprimerad och min ångest började. Sen kom droger och när jag fått barn så är det deras pappa som får bada dom, det är sällan jag gör det då det känns fel.
Att den jääävla pedofilen gjort så jag har den konstiga relationen till mina barn. Jävla pedofiljävel, jag förlåter dig ALDRIG. Gud förlåter, jag gör det inte 🖕🏼

Likes

Comments

Idag kommer henkes släkt och firar Elias som fyller 4 år imorgon.
Sen jag vaknat så har jag nästan svimmat hur många gånger som helst. Vet inte varför, usch får ångest 😓.

Jag kommer aldrig mer hoppa över en månad med att fixa mina naglar för usch så det ser ut nu 😱. När Meyah och jag gick på stan igår så passa jag på att beställa tid till den 25:e så längtar 🤗

Likes

Comments

Omg vilken dag, är helt död nu i soffan. Vi gick o kolla lite i affärerna när det öppna. Sedan gick vi och åt varsin chickenkebab 👌🏼.
Sen var det dags att gå tillbaka till tandregleringen. Där fick hon sin skena och vad hon läspa när hon använde den 🙈. Hon ska ha den hela tiden i 7 dagar sen ska hon ha den på nätterna i 2 år minst.

Meyah åkte till skolan och mötte upp sina vänner och jag åkte till min systerdotter och myste massa 😍😍😍

När jag kom hem så gjorde jag hemmagjord tacopizza till familjen, det blev 👌🏼.
Nu är dom stora grabbarna i Lucas rum och ser på film. Joline sover och ska söva Elias nu❤️. Sen blir detvoch se på tv o hoppas det är nån bra skräckis på tv då det är fredag 13:e

Oh när Henke kom hem så hade han en överraskning 🙈. Han hade köpt en jättefin topp. Han vet vad jag gillar 😁. Alltid kul med presenter 🤗. Ska övertala honom att ge mig lite massage ikväll med 😁😁😁😁

Likes

Comments