Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Ligger till sängs supertrött. Ska strax sluta ögonen. Huvudvärken går upp och ner.
Barnens pappa har köpt ny bil så vi har vart ute och provåkt, den gick kanon tyckte vi alla 👍🏼. Åkte förbi Krokek och sen hem igen. Imorgon ska jag fortsätta med städningen här hemma.
Natti natti

Likes

Comments

Igår var jag och barnen hos min mormor Ulla i Krokek. Elias var duktig och hjälpte till att bära ved.

Ligger i sängen efter att ha storstädat köket. Joline sover och Elias kollar på tv och leker med bilar samtidigt. Det hörs att stormen är påväg in. Snart kommer Lucas från skolan efter sin pappavecka. ❤❤

Igår blekte jag meyahs hår för att sedan ha i en toning så det skulle bli silver/grå. BIG FAIL. Vart inte silver/grå nånstans. Får köpa nytt märke och köra igen på tisdag.

I veckodagarna händer det inte mycke men på lördag ska jag till en kompis och grilla och dricka nåt glas vin 👌🏼😎. På Valborg är vi bjudna till Krokek 🤗.

Likes

Comments

Idag har jag haft i en silver/grå toning i håret. Måste ha i en omgång till för det tog inte helt. Men annars skiiitsnyggt😍😍.
Har köpt toning till Meyah oxå.

Idag var jag på BVC med Joline och hon fick vaccination , INTE kul 😭😭😭. Mitt lilla hjärta. Sen var vi med äldsta bonusdottern på vc.
Oooh efter det åkte vi till maxi.

Nu ligger jag i sängen och ska sätta på första avsnittet på sista säsongen av gossip girl 🤗🤗🤗

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått en tid för att fortsätta med mina tatueringar 🤗. Ska börja med min högra arm som kommer gå i temat döden. Har just nu rosor och en ful tribal där. Kan avslöja att jag kommer ha em klocka med klockslaget när min dotter Enyah föddes och hennes handavtryck. Och en gul fjäril efter min pappa. Och sen lite andra grejer 😎😁. Längtar 🤗.

Bjuder på en bild utan filter 🙈. Jag älskar ju mina filter 😆

Likes

Comments

Jag håller ju på att banta. Ibland står vikten stilla ett par dagar. Ibland går jag upp lite för att sen gå nedåt igen. Jag började på 82,4 kg i början på december. Så på 5 månader har jag nu gått ner 12,5 kg, vilket tycker jag är skitbra.
Blev så glad när jag vägde mig idag och det visar 69,9 kg. Jag har kommit under 70 👏🏼👏🏼👏🏼. Som jag har längtat. Mitt mål är 60 kg , sen får vi se hur jag ser ut om jag vill gå ner mer eller ej.
Känns skitbra och är skitglad 😃

Likes

Comments

Har ni sett nya headern 👆🏼jag är jättenöjd. Kan ni fatta att jag haft dessa 4 mirakel i min mage i 9 månader❤❤❤❤. Har gått igenom FYRA förlossningar med 1 som sluta med stroke i hjärnan. Mina barn, mina allt. Jag lever för er och enbart för er. Ni kommer hata mig vissa dagar men ni kommer inse att min uppfostran kommer göra er till fina, empatiska, generösa, givmilda och ni kommer vara förberedda för världen. Jag kommer inte curla er då ni måste ta konsekvenser för era handlingar. Och därmed bli vuxna som vet rätt och fel. Jag kommer alltid se till att vi har fin kontakt likadant att det är min uppgift att ni har en bra kontakt med er pappa. Viktigt i livet att både få ha sin mamma och pappa nära.
❤❤❤❤

Likes

Comments

Då var denna påsk slut. Igår jag jag med barnen hos syster och åt påskmat sen åkte Lucas till sin farmor och fira påsk.

Liten påsknyhet. Från att ha varit ensambarn så länge så ska Lucas nu få ett femte syskon 🤗. Glad påsk på er 😘

Likes

Comments

Påsklov för barnen. Underbart att ha dom hemma 😍. Imorgon kommer Meyah hem från Norge ❤❤❤. Då är alla barnen hemma så då är mitt hjärta fullbordat.

Idag fick jag hem min nosring som jag hade beställt 👇🏼, I like it. Ska nog pierca mig i näsan 👌🏼.

Ignorera finnen 👆🏼👆🏼👆🏼😎😂

Har gått ner kilot jag gick upp i helgen efter svullnadet. Nu kör vi igen 👊🏼💪🏼

Likes

Comments