Hallååå

Varit i stallet och fixat till Månne och Arie,skrittar ut Månne också där efter stigarna. Sen är väl planen att vara med Fanny, vi ska väl vara på stan ett tag ikväll och sen så ska vi köra en sleepover. Sen har vi dock stallpass imorgon och även så är det tävlingar så det blir ju såklart ingen sovmorgon utan upp kl 7. Så lär ju hänga där helad dagen, sen bli det ungefär likadan kväll som idag.

Vet inte riktigt, det var ju ett tag sen jag bloggade så har ju typ tappat alla mina läsare. Kommer jag inte upp i några iaf så lägger jag ner bloggen igen. Får höras då

herååå


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det var ju som ett tag sen sist nurå. Tänkte väl börja försöka blogga igen, har saknat att få skriva av mig och redigera bilder. Det är så att vi har fått våra datorer från skolan nu som vi kommer bära med oss varje dag, så då hinner jag säkert slänga upp något inlägg under rasterna. Kommer inte lova att det kommer något varje dag men ja det återstår att se ;) Nu vet ni iaf att jag är back on track, vi hörs later.

Herååå

Likes

Comments

Asså så in love på JKs bilder från ihelg.. Inte så högt men ville ha en bra start. På söndag hoppa ja LC, han va så duktig och hade mycket bra feeling men tyvärr rev vi andra hindret. Sen var vi 1 poäng från att komma 3a i cupen. Nu taggar vi Kiruna DM 👍👍

Likes

Comments

nämen tjänare mannen. Började med att jag försov mig imorse, tänkte vakna 7 och åka dit halv 8. Men försov mig och vakna halv 9, tävlingen började 9 och trodde jag startade 4. Min tanke va att ja skulle ta de chill å mocka och hinna plugga banan långt innan jag skulle starta, å att ja skulle rida fram ca 20 i 9.

Så jag cyklade till stalle på 2 minuter i full panik. Sprang och böt om, Amanda gjorde iordning Conny och sen sprang jag till Jenny fort och lärde mig banan. Sen när jag satt på hästen så hade dom ändrat på equipe, det var jätte många efteranmälda. Jag hade tillslut 11 före mig så det var chill ändå.

Han va svinfin på framridningen, hade bra känsla och han va så pålitlig och hade så mycket vilja. Det var ju LD+5 (75cm) bedömning A:1. Vi nolla grunden och sen in på omhoppningen va ja så nervös. Det gick bra där å men tyvärr rev vi sista, vi kom för tajt på med dålig galopp och underlaget släppte lite så det var otur. Men hamnade på en 3a plats.

LC var ja så himla taggad till, Conny också. Det var bästa rundan jag gjort med han någonsin, så himla bra feeling. 00a och så himla nära på en 1a plats, men det blev en 2a plats. Nu ligger ja hittills 2a i cupen men ny dag och nya tag imorgon på LC. Hoppas på en vinst så kanske vi kommer placerad i cupen. Men så länge vi är felfri, jag är nöjd och vi har kul så nöjer jag mig med det. Men som pricken över Iet hade de varit roligt med placering..

Nu ska jag avrunda, hoppas ni ids läsa allt. Puss puss

Likes

Comments

Asså när man inte kan raka klart hästen blir man crazy.. precis innan tävling också? kan något bli värre än att vi kommer få tävla svinfula. Asså har 0% tävlingssug nu 😧😧


Likes

Comments

Dålig uppdatering igen de senaste 2-3 dar. Men allt har vänt och sommaren är äntligen här, varit 32 grader här idag. Men slipper inte stalljobb för det. Nu inför tävlingarna är det så himla mycket.

Börjar med att säga att Conny var bäst igår. Nu så har jag förresten börjat hoppa på fredagar kl 3 istället för onsdagar kl 5. Men kan ju inte hoppa imorgon när det är tävling ihelg så fick hoppa igår istället. Men han va verkligen som en klocka, tittade inte eller tvekade inte ens på något hinder. Däremot behöver vi träna på våran distans och så vi rider med lite stil.
Så känns jättebra för ihelg!

Sen så fick vi bygga bort att från den hoppträningen, sen bära ut alla hinder från stora hoppbanan och hela hinder förrådet. Sen bära så många vattenkannor till hagen, cykla hem, bära skottkärror och höpåsar. JA det är verkligen mycket jobb.

Och de har lovat upp till 25 grader ihelg så blir tungt att tävla i kavaj.. Började raka Conny idag för han hade en enorm päls, kör på att raka hela honom. Han tyvärr inte klart för ridlektionerna började så jag får göra klart imorgon. Då får ni även för och efterblider.

Men ska kolla lite pll och avrunda här. Bloggar mer senare ikväll. Adiós

Likes

Comments

Amen helååå.. Sitter fortfarande kvar i stallet efter att ja vart här i ca 6-7h.. Men ny är hindret iaf färdig målat. Blev mycket bra trots att jag helst valt andra färger men det duger lika bra ändå. Har fixat till Månne både inne och ute, mockat och fyllt nytt fräscht vatten i hagen och nytt fräscht spån inne å. Passade också på att pussa på mina andra 2 favvisar, Q & C och dom verkar hade hyfsat nice iaf.

Men annars äre bra. Tänkte fara och äta hos min syster som varit i London nu nåra dar. Sen hem och ta ett bad och såklart lite pll mys. Förresten så är ja snart klar med pll så om nån vet någon annan serie så vore de snällt om ni skrev de.

Aa vi hörs later. Adiós

Likes

Comments

jamen helååå.. dagen har endast bestått av nytt och fräscht. Jag och Alma har målat ett nytt och fräscha hinder till hemmatävlingen ihelg. Det blir orange och svart, sponsrat av sparbanken. Snart är vi klar, kör sista vändan imorgon.

Sen körde ja en sväng runt stigen med Månne, lugnt i skritt och trav. Han var mycket pigg och alert, gick absolut inte att skritta utan skulle bara vara trav.

Nu kör ja sleepover hos Alma så slapp ja cykla ända hem och har närmare till stallet imorn. Men vi höres, tänkte kolla lite häst hoppning nue ✋

Likes

Comments

Nämen hej allihopa! Det var ett mycket bra tag sen, men nu är jag BACK ON TRACK.

Min sommar har varit lite gott & blandat, kan inte fatta att den tar slut om 8 dagar? Och 9 dagar till måndag och vi ska samlas för upprop. Men det har då vart blod, skratt och tårar och har då varit överallt utom hemma. Men nu nu av de sista 8 dagarna ska jag göra det bästa av situationen.

Men nu vet ni att jag är tillbaka och ska försöka blogga så ofta som jag kan. Och som ni ser har jag ändrat design helt nu, vill att det ska vara lite mer stilrent och inte to much.

Men nu som avrundning bjussar jag på lite bilder på mig och Månne som är fotade av bästa Gabriella Norén ;)

Adiós amigos!


Likes

Comments

Jamen hej det var ju ett bra tag sedan sist. Har ju hänt massor! Men har ganska fullt upp och har inte nätverk överallt så det är därför jag inte bloggat, tycker inte om att blogga på telefonen heller. Men i helg så har det varit marknad i Överkalix, från torsdag till idag (söndag). Har börjat med att åka till Lansjärv i tisdags med Alma för bilbingo och bara vara där. Vi var där till fredags och torsdag till idag har vi varit på marknaden också. Så i fredags for vi till Almas fammo och min fammo som är och hälsar på från Stockholm. Här har vi varit från i fredags och ska vara här till imorgon. Så sen ska jag tillbaka till Sakka å va me Ida och Elsa och ta hand om ponnysarna.

Så nu vet ni hur de varit denna vecka. Innan allt detta har jag ju bara varit i Sakka med Ida och en dag med Elsa och vi har ju fotat en massor så ni kommer få en bildbomb eller ett collage. Och förresten så har jag fyndat mig 3 klänningar på marknaden så ni kommer få bild på dom men inte än.

Men nu tänkte jag börja avrunda för jag har inte så mycket att skriva, men nu vet ni att jag lever iaf. Och juste kan ju säga att snart är det ju dags att tävla för mig och Conny. Vecka 34 på våran ridklubb och vecka 36 i Kiruna. På Gällivarehoppet v.34 ska jag starta LD,LC på lördag och LC på söndag och tävlar LD för att få en mjuk start. Sen var han lite skum i slutet på förra terminen så vill ta det lugnt i början. Sen i Kiruna är det ju typ DM men ska inte bry mig om det för han är inte klar för högre klasser än LB. Men ska köra iaf LC, LC sen är jag anmäld i LD men om allt går som det ska fram till Kiruna så kör jag LB i ställe för LD.

Men nu blir det hård tärning för både mig och Conny. Men aja nu ska jag sluta så ses vi ju lite senare, adiós amigos :*

Likes

Comments