Myskväll med min älskling,
snart äre mellooo😍
Hoppas alla haft en bra lördag,
puss & kram
💋

Likes

Comments

Nu har jag och min älskling precis gjort varsin mugcake för första gången.
SÅÅ GOTT!!
Tänkte bara tipsa om en riktig god liten kaka

Recept på mugcake:
4msk vetemjöl, 4msk strösocker, 3msk kakao, 3msk mjölk, 3msk rapsolja, 1,5dl nutella och 1 ägg. Rör ihop ingredienserna och sedan häll i det i en mugg. Värm sedan muggen med smeten i inuti mikron full effekt 2 minuter.

ha en bra kväll,
puss & kram💋

Likes

Comments

Idag har jag varit hemma igen med min lunginflammation och halsfluss.
Har bara legat i sängen hela dagen och nu har jag precis duschat och fixat mig lite lunch som jag ska äta snart.

Men nu när jag inte har så mycket att göra här hemma, har ju legat i sängen nu i fem dagar, så börjar jag tänka massor. Ni kanske också är sånna?
Jag är iallafall sån som tänker mycket när jag är ensam och idag har jag tänkt mycket på varför tjejer är så elaka mot varandra? Varför ska alla tjejer vara så griniga och snacka så mycket skit bakom ryggen, varför inte bara vara lite mer som killar, gå fram och berätta vad man tycker och sen är de inte så mycket mer med det?
Nej, jag har aldrig funkat så bra med tjejer för jag har alltid varit den som är lite för snäll så jag har varit den som blivit drabbad av dom här elaka tjejerna antar jag. Men felet är att jag förstår inte vad ni tjänar på att prata bakom någons rygg, för det kommer fram? Allting kommer alltid fram så småningom, antigen så säger man som man tycker till människan eller så är man tyst, de har jag lärt mig.

Förlåt för ett litet negativt inlägg men jag är så trött på alla falska människor.

Hoppas alla haft och har en fortsatt bra dag,
puss & kram 💋

Likes

Comments

Hejhej allihopa!
Saknar att blogga så tänkte börja igen, så här får ni följa med i min vardag och se lite i mitt liv.
Tänkte bara göra ett litet kort första inlägg. Just nu har jag precis gjort i ordning lite lunch till mig själv. Imorse vaknade jag upp hos min pojkvän och åkte därifrån direkt till närakuten för att jag har varit sjuk hela helgen, det visade sig vara halsfluss och lunginflammation, så var på apoteket och sedan åkte jag direkt hem och la mig på soffan.
Nu ska äta min lunch och bara mysa.

puss & kram💋

Likes

Comments