Heel allihopa!

Som några av er kanske märkt så har jag varit ganska inaktiv på senaste tiden. Detta beror på att jag har flera prov, fullt upp hemma och träningar att passa. Självklart har jag haft tid någon gång då och då men jag har helt enkelt inte haft den viljan att blogga, men aja nu har jag lite död tid och tänkte passa på att skriva ett blogginlägg.

Just nu när jag skriver det här så sitter jag på pappas jobb (High Score entreprenad AB). Detta gör jag utav denna enkla anledning att jag har prao. Dock jobbar jag inte utomhus på arbetsplatserna eftersom att detta kan innebär risker, jag jobbar istället inomhus på kontoret och till exempel stämplar fakturor, hämtar kaffe, laminerar papper m.m. Kanske inte väldens roligaste arbetsplats men rätt så chill och det är ju inte urtråkigt heller.

Kan ha blivit ett väldigt tråkigt blogginlägg eftersom att ämnet kanske inte var särskilt kul och eftersom att jag inte ylar tillgång till bilder just nu, men aja nu är bloggen uppdaterad iaf ;)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det här med kroppskomplex. Vart ifrån kommer all bullshit? Enligt dagens samhälle ska du ha en glipa mellan låren (Tighap) som det kallas, Du ska ha en stor rumpa/stora bröst och inget kroppsfett över huvud taget. Men om du har en sådan kropp som anses vara "sexig" så får du inte bära en V/U-ringad tröja eftersom att du då visar "för mycket" klyfta och klassas som slampa/hora. Så om du nu inte får visa upp din kropp varför ska du då lägga ner tid och pengar på att få den perfekt? Det finns ingen vettig anledning till detta. Alla kroppar är fantastiska! Ingen kropp är ful och/eller äcklig! Alla är fina precis som dem är.

- Men Enya, menar du att man inte ska träna för att få en fin kropp?

- Ja! Om enda anledningen till att du tränar är att du/samhället säger att du ska ha "drömkroppen" så tycker jag absolut att du ska sluta träna! Sedan om du tränar för din egen hälsa/kondition så är det självklart att du ska fortsätta med det. Men snälla träna inte bara för att samhället säger åt dig. Träna för din skull! Och försök inte ändra på den du är för att någon annan vill det!❤️

Likes

Comments

Hej!

Idag har varit en ganska vanlig dag och jag kom hem 15:25 som vanligt. Klockan är nu typ 16:20 och jag har fortfarande inte börjat med läxorna. Just nu har vi inte så många läxor men jag ska hinna göra om en sammanfattning av en bok, svara på ett par frågor, se till att HKK läxan blir färdig och skickas in och skriva om hur tjejer ock killar förändras under puberteten. Asså jag orkar inte. Vi startade dessutom första veckan efter lovet med två engelska prov och det är inte långt kvar till nationella proven i matte och engelska...

Men aa jag tror att jag behöver sätta igång med läxorna nu! Bye... <3

Likes

Comments