Godmorgon alla fina!
Har tandläkare nu kl 12. Fyfan vad jag hatar tandläkaren haha! Är så sjukt rädd och nojig varför vet jag inte 😅
Iallafall ska dit alldeles strax och sen tror jag att jag ska ta en fika med min mamma.. Måste även köpa näspiercing då jag nu har en ring men jag passar verkligen inte i den.
Vi får höras av senare och idag är jag verkligen inte på topp, jag ser hemsk ut och vill bara sova :(

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vilken skillnad Before and after på min garderob !!
Herregud haha! Min natt igår gick inte så bra jag har dygnat och inte sovit ett dugg. Har varit i skolan, kommit hem städat och varit i varv hela dagen men det är inte förräns nu jag märker att min kropp är helt förstörd!
I neeeeed sleep haha!! Ouff idag hade jag frisör på schemat. Det vi fick göra var en permanent.. Är inte bäst på det haha men det funkade! Måste vila lite är helt slut!!!! Puss på er!!

Likes

Comments

Hej och förlåt för sån kass uppdatering, inte mått så jätte bra på sistone.. Men nu är jag igång och ska satsa på detta! Har inte haft en motivation till att blogga då jag bara varit hemma kollat gossip girl och sovit.. Klockan är 03.49 jag ska till skolan imorn jag är körd! Men det är mitt fel :) vela bara säga till er att jag är igång nu och jag ska satsa allt jag har på det här! Puss.

Likes

Comments

  • 4 Readers

Likes

Comments

Hur säger man till en person att man gillar hen?
För mig är det såklart en han.
Jag är vilse i mina egna tankar och drömmar..
Jag gillar han så himla mycket, men han är en sådär kille som är ute efter en sak. Ni vet nog vad jag menar med det.
Iallafall jag träffar knappt honom.. Har inte gjort det på ett bra tag men när jag ser honom, så får jag fjärilar i magen, tro mig det är inte en skön känsla.
Den känslan dödar mig, det är som om att en kniv dödar mig och att jag tappat talförmågan, så blir jag när jag ser honom.
Det är lite små stört faktiskt. Jag är inte en person som faller för såna killar, men han...
Han gör mig galen, vet inte vad det kan bero på.. Kanske för att jag inte kan få honom på det sättet som jag vill ha honom, och därför så dras jag mer till honom och tro mig jag ska göra allt för att få han.
Under 1 år har det varit så, 1 år har vi skrivit, sen haft en massa pauser då vi inte skrivit alls, men så fort jag får ett "hej" så ger jag upp allt, kan ni tänka er? Bara för att jag fått nått så litet ord som inte ens betyder något så blir jag helt lost.
Jag lämnar allt, det har funnits en bra kille också, men jag valde den här såklart.
Jag vet inte om jag är dum eller så, men jag tror att jag älskar att Jah ska behöva kriga för att få något som jag inte kan få, och att jag ska få det till slut...
Ingen aning om vad jag ska göra, jag slösar nog bara min tid på sånt här ..
Borde gå vidare och inse, att det inte kommer bli något mellan oss, men i mina drömmar och tankar kommer det vara vi för alltid..

  • 4 Readers

Likes

Comments

Förlåt förlåt förlåt förlåt för dålig uppdatering!
Har verkligen inte haft varken ork eller motivation till att skriva!
Tänkte börja med att säga att from imorgon kommer jag börja ge massa smink tips i 1vecka! Veckan därpå kommer fler godingar är hos min pappa just nu kollar på gossip girl hehe.. Ska lägga mig nu, det är Haloween är ni taggade! Det är jag en massa bilder kommer komma upp imorgon Hehe! Godnatt ❤️

  • 5 Readers

Likes

Comments

  • 4 Readers

Likes

Comments

Nu är jag hemma efter 6 timmars åkande fram och tillbaka till Jönköping med min pappa, äntligen!!!! Hahah vi har verkligen varit fram och tillbaka från Jönköping till nacka från Nacka toll Sollentuna osv, nu är jag äntligen hemma! Hade de väldigt mysigt. Just nu ligger jag i sängen med min jobbiga bror hihi... Ska nog kolla film! Vad har ni för planer? För ikväll och höstlovet?:)

  • 4 Readers

Likes

Comments