För att någonstans kunna ventilera mina tankar och känslor startar jag denna blogg. Det finns säkert en del som känner igen sig andra inte.

Mamma till två små barn och lever med deras pappa. Men det är lättare sagt än gjort att leva tillsammans alla dagar. Det finns dagar eller perioder som jag skulle kunna bli galen. Varför har jag hjälpt denna bortskämda karl att bli ännu lite mer bortskämd? Ni vet när deras mamma gjort det mesta åt dom och gärna tror att man själv är mamma åt dom. Den uppdelningen med att kliva upp med barn, natta dom, ta dom på nätterna, städa, tvätta, vika in kläder, plocka ihop, laga mat, diska, plocka i och ur diskmaskinen. Ja kära ni listan kan göras lång. Medan de räcker för min man att endast jobba sedan är han en slagen hjälte. Som behöver tid för sig själv och göra saker för sig själv. FANTASTISK!

Vart gick det egentligen fel? Innan vi hade barn var det inte något större problem då jag hade tid för allt och då tyckte jag faktiskt att jag gjorde allt bättre än honom därav gjorde jag allt. Men nu? Tja.. Hade bara varit otroligt tacksam om dammsugaren fick en promenad av någon annan av mig och helst utan att man bråkat till sig det. Kort och gott det fantastiska familjepusslet.

jag: tagit lillkillen inatt, klivit upp med dom. Varit hemma med de då de är sjuka. Plocka i och ur disk. Lagat mat. Plockat. Gjort kväller och lagt dom.

Han: jobb 7.30-16.30  tagit barnen när jag tränade en timme. vilat och spelat dator.

Jämställda Torsdag ;)

Likes

Comments