Livet på landet, Umgänge, Nåttlan, Händelser, Klubben, Tävling Nåttlan 2019

Det finns en hel del att berätta sedan sist men jag väljer att slänga mig i soffan med den underbara mannen efter många timmar arbetandes på våra dressyrtävlingar. Dock så har jag tävlat idag och det vill jag ju berätta om i alla fall.

Idag gick finalen i Agrias Guldcup och trots att jag inte känner att jag har varken ro eller tid att tävla på våra hemmatävlingar så ville jag ju vara med. Då valde vi helt sonika (vad är det för ord egentligen? ;-) ) att lägga min klass sist på dagen och jag gick ut helt sist vilket gjorde att jag kunde jobba i sekretariatet så länge som möjligt. Och med bra hjälp där så kan man ju lämna en stund!

Bästa underbara mannen och underbaraste dottern kom till tävlingsplatsen med knoppad och sadlad Nåttlan så jag kunde i princip sitta upp utanför sekretariatet för att rida fram. Hemmaplan på framridning var inget att ängslas över sa Nåttlan som kändes fin hela vägen, tills precis innan jag skulle gå ner till tävlingsbanan, då snubblade hon till mitt i galoppen och gick omkull... Hon kämpade väl ett par steg på knä och nosen i spånet men lyckades hålla matte kvar på ryggen och komma upp på fötter igen.

Väldigt läskigt, men nu gick det ju bra. Hon verkade inte heller "gjort sig illa" då det är mjukt underlag. Dock kändes hon inte riktigt lika fin på tävlingsbanan men kanske var det jag som red lite sparsamt, vem vet. Hur som så skötte hon sig bra och jag är nöjd fjärdepristagare i cupen.

Himla stolt är jag över att mina klubbkompisar kom etta, tvåa och även femma och glad över att Agria är med och ordnar en sådan här cup, hoppas vi kan köra vidare och hoppas då att fler "hittar" cupen och deltager!

Nåttlan ska även i morgon få en chans på tävlingsbanan och då i vårat allsvenskalag, precis som idag har jag sett till att starta helt sist på dagen för allas skull! :-) I morgon ska jag rida fram på den andra framridningsbanan tror jag, bara för att liksom.

Kul också att "halva släkten" var där och hejjade på mig, synd bara att jag inte hann umgås något alls då jag lämnade hästen till den underbara mannen och genast efter prisutdelningen gick upp för att avsluta sekretariatet och förbereda för morgondagen :-O

"kul också" att alla funktionärer var heeelt grymma idag och att vi hade så himla fina priser att ge på grund av våra sponsorer!

Nu är jag bannemig värd ett glas vin!


I denna cafeteria blir man nöjd, mätt och glad!

Gillar

Kommentarer

Fia_Jungdalen
,
Gud så skönt att det gick bra 💞 en väns häst gjorde så på dressyrbanan på vår förra fälttävlan och drog på sig en ligamentskada och ska nu då bli mamma istället . nouw.com/fia_jungdalen
Fredrikapersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229