Header

​sorry för dålig bild men men

Vakanda, pluggade, dushade, åkte in till stan och åt lunch på operakällarns backficka och sedan upptäckte jag en körsbärsblomma i kungsträdgården. 

Och nu ska jag piffa mig inför teatern ikväll. Himla fin dag, känns som fredag fastän det är en helt vanlig vardagstorsdag. ​Och insåg precis vilket trist inlägg det här blev. men kom inte på något och skriva, lite lagom stressad sådär. 

Blir något mer sen kväll.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments"Från vår balkong ser man långt långt bort, men du ser längre bort än mig. jag vet att du undrar om allt går att få, hur länge ska man bara titta på. På den där himlen som bara försvinner. På den där sommaren som bara springer bort så fort den kan. Men jag vet när du håller i min hand, att dig äger ingen alls."


Likes

Comments

Det enda som finns i mig är orden

jag vill skriva tills jag spricker

få känna det som han fick mig att känna

allt jag vill är att få det tillbaka

känslan du gav mig

den var så fin.

Likes

Comments


"nu känns det okej, som om jag har allt ordnat, rensat och snyggt ihopvikt på rätt plats i huvet. Jag skickade iväg något till dig och dör inombords igen.

för snart kommer du svara och dra ner allt i en enda hög igen. Och jag kommer inte orka fixa det förrns kanske i övermorgon.

Vet inte om jag vill att du ser mig eller bara skiter i mig. Vet inte vad jag vill."

Likes

Comments

Slängde in lite blider på kattungar, för det blir man ju glad av...


🌙

"I dont need therapy. I need new friends." sex and the city

🌙

"I dont need anybody in my life who dosent wanna be there" gossipgirl

🌙

"nobody can hurt me without my permission" Gandhi

🌙

"det finns saker man måste göra, annars är man bara en liten lort" Bröderna Lejonhjärta

🌙

"om man alltid har roligt märker man inte att man har roligt...derför måste man ha tråkigt ibland." Alfons Åberg

🌙


🌙

"Im also just a girl standing infront of a boy asking him to love her" Nottinghill

🌙

"maybe I dont care about being polite, okey? cause its a wednesday night, baby, and im alive" girls

🌙

"trust your daughters, they are faithful. honor your daugters, they are honorable. And educate your daughters, they are amazing" Ziauddin Yousafzai

🌙

"this is who i am. nobody said you had to like it" Miley Cyrus

🌙

"Världen är en farlig plats att leva på, inte på grund av de onda människorna, utan på rund av de människor som inte gör något åt det" Albert Einstein

🌙

Likes

Comments

Hej på dig!

För jag har EN unik besökare, hade en igår och en idag. lär ju va samma man aja! Hej på dig och tack för att du finns haha.

hur som haver å har jag inte lyckats skriva något idag på grund av att min dator har varit full med äckliga virus och sånt. Har jobbat som en idiiooot hela dagen för att få det fixat och verkar fårr de nu! S K Ö N T.

Måste käka nu men lägger upp något lite mer..känslosamt senare!


Likes

Comments

1. se dimmigt solljus mellan gardintyger

2. gå på varm afalt

3. höra någon prata genom väggen

4. känna doften av syrener

5. känna någons handflata mot sin handflata

6. alla handflator

7. se sig själv skratta i spegelbilden på någons solglasögon

8. gå i flippflopps

9. bada från klippor

10. hångla i högt gräs

11. när grannarna grillar

12. pirriga känslan precis innan man träffar någon man saknat. mycket.

13. första dagen att gå barbent

14. handla frukt från hötorget i solen

15. hångla i varmt sommarregn

16. tvätta håret i en sjö på natten

17. dansa tills man int vet vem man dansar med längre

18. ta av sig koftan

19. doften av en ny bikini

20. sandkron under naglarna

21. när man börjar bli brun.

22. krama någons varma axlar.


Likes

Comments

"Dagen då man mår bra. Eller dagen då du känner att det börjar bli bättre. Att allt inte suger längre, att jo det kanske kommer lösa sig ändå.

Det är en ut av dem läskigaste dagarna någonsin.

För nu vet jag ingenting längre. Jag vet inte hur dagarna kommer se ut från och med nu, vet inte vad jag kommer tänka på eller ännu värre. Vem jag kommer tänka på. Jag trodde aldrig jag skulle komma över dig, aldrig någonsin att det skulle kännas bättre. Var så galet säker på det, alltså ni anar inte. Har vart inställd på att det var såhär det skulle bli. Att det var såhär det skulle sluta, med huvudvärk och Bleeding L O V E.

Och nu ser framtiden annorlunda ut. Skit läbbigt. För en del av mig vill inte ha någon annan, vill verkligen inte drömma om någon annan och jag vill inte sluta tycka så förbaskat synd om mig själv.

För visst finns det något fint med att ha ett krossat hjärta. Jag tycker det. Det blåser så mycket känslor i och utanför kroppen då, nästan mer än att va lyckligt kär. eller? Och vadå, ska jag börja tänka på läxor, kompisar och sånt där nu? Tänk om jag en dag ser dig på en fest och inte får någon ångest alls. inte behöver smita ut på balkongen och röka ett helt paket cigg och sedan desperat hångla med alla i hela världen förutom dig. Kan det va så?

Det känns så. Som om jag kommer klara det här nu. främmande känsla på alla sätt och vis som finns och ändå inte alls främmande.


För det var såhär det alltid va. Innan dig."

Likes

Comments

Här kommer några urtag som jag skrev för lite mer än ett år sedan. Helt otroligt hur länge sedan det var egentligen..​


"Alla var så glada idag. Bara solen kommer fram är det som om vänskapen kommer fram. Det blir som om alla glömmer att vi inte har ett smack gemensamt egentligen och alla blir bara ett enda stort gäng. Bästa kompisar för en dag. Himla härligt"

​"​​Du gör mig så arg, ursinnig. För du gör aldrig som jag vill. aldrig har du gjort som jag sagt till dig och göra. Du gör tvärtom, uppror och bränner din egna flagga. Du rev sönder allt på insidan, fick nästan utsidan att brista när andra kunde se och du fick mig att falla ihop om och om igen. Du slog mig i magen med ditt svek och bankade sönder mitt huvud när jag skulle sova. Du lät mig aldrig släppa taget. Du lät mig aldrig skratta när jag ville. Du fick mig alltid och gråta. Du gav mig aldrig kontrollen, inte för en enda sekund. DU bestämde alltid, du krossade mig alltid. Du gjorde mig till en främling. Jag vill låta mig va. jag vill inte leva med dig längre. Lämna mig.​"​​

 "fan va jag älskade henne förra veckan!"


Likes

Comments