Glömde bort bloggen, har arbetat sen dess - Nu omsätter vi snart 10.000.000 SEK. Från dröm till verklighet.


Jag glömde bort att jag startade den här bloggen när jag gick mot min dröm. Då arbetade jag som konsult för ett Programmatic företag. En start up som överträffade IAB´s statistik med lite över 10%. Däremot är online-reklambranschen otroligt komplex. För mig är det ineffektivt. Det jag tycker är viktigt med en idé är att den skall kännas naturlig. Lite som rinnande vatten vid en harmonisk plats.

Sedan jag blev tyst här i bloggen har jag drivit upp ett bolag som idag omsätter nära 10.000.000 SEK. Vi ser mot sommaren att vi har cirka 25-35 anställda. Det är fantastiskt. Vi riktar in oss på att hjälpa människor som befinner sig i utanförskap pga sysslolöshet. Vi har alltså skapat ett arbetsintegrationsprojekt. Det är underbart att arbeta med människor samtidigt vi gör både anställda och partners glada. Alla vinner på ett samarbete.

Men wow vilket år det har varit. Jag har enbart druckit 2 gånger på 1 år, resten har varit jobb och sömn. Träna har jag inte hunnit då jag och min medgrundare har suttit på kontoret och varierat micropizza med ägg och brustabletter haha. För att få i sig vettiga vitaminer.

Det som får mig att rysa i en startup är fantastisk. Innan jag startade bloggen visste inte jag vad mitt "Why" var. Men nu vet jag - Jag ska arbeta med att starta företag och projekt.

Mitt why är att starta saker, att bygga upp. Jag ser företagande som vattenskidor / Surfing.
Med en väldigt förenklad liknelse kan man säga att ett företag måste komma upp på vattenytan så snabbt som möjligt, för annars sväljs man hel. Antingen så behöver ens projekt komma upp direkt på egna fötter för att inte gå i konkurs, eller så behöver ditt projekt en bra investerare innan ni enligt er kalkyl ska gå +..

Hur gör du om du vill hitta en bra investerare?
Ibland ska man sälja, och ibland ska du bara gå därifrån. Det kommer alltid finnas investerare som sitter på sin feta röv samtidigt som dem bara vill se på och äta popcorn. Sedan så finns det investerare som investerar för att dem totalt Älskar din idé.

Kan ni gissa vem som är den bra investeraren, och den dåliga?

Rätt svar: Den personen som älskar idén.

För 1 år sedan gjorde jag och min delägare en mindre bra affär. Dock var den nödvändig, men som perfektionist som man är hade vi kunnat ha varit djärvare. Iallafall, vi sålde 29% i företaget mot ett stort kontor, gratis i över 1 år. Sedan mot en del i kontantinsats etc.

Därefter har vi använt upp det som gavs, för att vidareinvestera i verksamheten. Investeraren i sig har mer verkat som en tyst investerare som inte har lagt mycket energi för att få er gemensamma verksamhet att gå bra.

Jag må va ca 22 år gammal, men med erfarenhet vet jag att det är med dem rutinerade människorna man ska bolla med. "Man blir som man umgås" sade alltid min mormor. Vi bygger idag en produkt som snart lanseras.
Då har vi tagit till oss kontakt med mer rutinerade investerare som har goda kontaktnät som även kommer att användas för att få verksamheten att omsätta / bygga mer.

Det viktiga tror jag är att hålla fast i gamla vanor, is i magen, lugn och ro.
Samt följa dödssynderna.

Imorgon bitti ska vi ha ett möte med en utvecklingsbyrå. Hoppas verkligen att dem kan tillgodose våra krav!

Då kommer magi att skapas!

ÄG FETT NU!

GO HARD eller gå hem. lol.

Ha de grymt!

Ciaoooo

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag är uppvuxen i en Stad utanför Stockholm. Till staden finns det både finare förorter och lite mindre fina förorter. Förorter med segregation och utan segregation, med dem svenskaste villorna och med de mest vita mexitegelshusen. Jag bodde i denna stad mitt i staden i det mest Svenska radhusområde. Där alla mina grannar körde volvo och ägnade sig åt fotboll, hockey. Min granne var till och med jehovas vittne... Hans pappa var någon highroller där och tjänade vad det verkade som relativt mycket. De köpte sedan något hus nära Stockholm. Jag minns dem alltid som sköna fast med ett annat fokus än det jag är van med, för min granne visste alltid på något sett att jehova va störst, ngt jag aldrig fattade. haha, men han bjöd alltid in mig och hans mamma försökte alltid berätta hur skön och ödmjuk deras konstiga gud var haha.

Åren gick och jag gick från att vara 10 och älska snöbollskrig till att börja i högstadiet.
Att växa upp i en stad som är segregerad är svårt, men ändå helt fantastiskt. Mina vänner från min födelsestad är fantastiska, dem pysslar med mycket olika saker. Vissa är vanliga anställda, många pluggar och andra hittar på småhyss. Stjäl grejer eller säljer saker som går att sälja utan att säga för mycket.

Jag har växt upp med olika människor som jag har lärt mig otroligt mycket av. Jag älskar allt jag kan och det är tack vare min uppväxt jag vill förändra världen. Det är inte lika i Sverige... Men det kommer jag inte ta upp här, Jag tycker allt kan lösas så mycket bättre än hur sossarna totalt medvetet segregerat, för att de fina villaområdena runt Djursholm, lidingö, etc ska va så fina och vackra som möjligt. Problemet låter vi bo "där borta"... Skitsamma. Jag är lyckligt lottad men jag vet att ALLA människor kan. Det har jag fått bevisat.

Som barn under min uppväxt hade jag och mina bröder det helt underbart. Min pappa är egenföretagare och har alltid arbetat i Stockholm.. Samtidigt vi gick i skola där vi bodde. Jag har aldrig gillat böcker riktigt utan jag har bara varit nyfiken på allt annat, har faktiskt bara läst 2 böcker i hela mitt liv. Ena var Robinson Kruse i 8an och den andra boken "the Game" boken som var den heliga bibeln till att skaffa tjejer när jag gick ut 9an.

Min pappa har arbetet emot mycket olika företag och hade ett av nordens mest framgångsrika inom sin kategori. Pappa har alltid älskat bilar vilket jag ärvt av honom, han har berättat att hans pappa också älskade bilar. Min farfar var också egenföretagare och hela vägen upp, min mormor och deras sida var frimurare och ägde massa konstiga hyreshus i min födelsestad som dem tyvärr förlorade av något shady, har inte kommit så långt i den forskningen så jag har fått reda på vad som hände.

Iallafall, pappa har älskat båtar, bilar och resor. Att arbeta hårt och att roa sig hårdare har han lärt mig.
Man ser till att helt enkelt vara en vuxen man som ser till att saker och ting blir gjort, på bästa möjliga sett.
När det sedan är gjort kan man belöna sig och roa sig.

Varje sommar i min uppväxt var vi alltid ute med våran båt fram tills efter midsommar, Efter någon vecka så reste vi alltid ned till Frankrike med bil. Pappa älskade dem vägarna så att åka bil har alltid varit naturligt för mig. Vi har upplevt sååååå mycket fina hotell, städer bara genom att bila över 12 somrar i rad. Lärde mig som 10 åring exakt hur andra världskriget hade varit genom att besöka alla städer och krigsområden som fanns kvar runt om europa. Jag är den personen som lär mig genom praktik, inte genom en skolbok som Bonnier har skrivit.

Sport har hållit mig undan alla problem som kunde distrahera.
Under min uppväxt lärde jag mig tidigt att följa med pappa på golfbanan, tror jag började spela när jag var 5-6 år. Samtidigt jag körde tennis under hösten fram tills våren. När jag blev äldre så började jag även att tävla i MTB / BMX / Landsväg m.m. Tills den dagen att jag spräckte mitt inre organ vid namn Mjälten. Jag var precis på gränsen att förloras åt de döda men klarade mig precis. Efter det så insåg jag riskerna med att lära mig massa nya trick på min cykel... Men jag älskade fortfarande att lära och att förändra, så jag började fota och filma mina vänner som cyklade. Dem vi cyklade med då är nu några utav dem kända inom extremsportsvärlden. Jag valde istället för att börja fotografera och dokumentera detta, för jag fick otroliga bilder.

Tiden gick och vi flyttade till en stor fin våning i ett välaccepterat område mitt i city i Stockholm. Eftersom att pappa fortsatte jobba på så gick hans företag bättre, och sen kom väl hans 50-års kris när han köpte 1 bmw cab och 1 porsche 4s cab på under 5 månader haha.

Pappa ville att jag väl skulle ta chansen och plugga ekonomi på Ötra Real.. Men nej sa jag. Jag ville ju vara estet och trotsa min pappa.. Sagt och gjort började jag på den absolut sämsta skolan genom tiderna. Skolan lade senare ned. Men under min tid på gymnasiet tvingade mig min pappa till mitt första arbete...

Eftersom att arbete var nödvändigt så startade jag mitt första egna företag.
Eftersom att jag va riktigt bra på att fotografera så startade jag ett företag som fotograferade för olika event, produktfotografier för formgivare och mingelfoto, jag tjänade dubbelt så mycket som alla andra men arbetade inte ens i närheten som dem gjorde... I samma period skaffade jag mig mitt första sälj-jobb som förändrade hela mitt liv.

Jag började att arbeta extra på helgerna som dörrförsäljare i stockholms villaförorter..
Det vi arbetade med då var att sälja kaffe och te. Eftersom att min pappa är säljare i grund och botten så kändes det naturligt för mig, jag visste ju hur pappa har gjort eftersom att jag alltid har varit med honom. Så redan efter 1 vecka var jag redan bäst. På att arbeta 2 gånger i veckan i första året på gymnasiet fick jag ut över 14.000kr/månaden då. Jag blev där kär i hela yrket.

Samtidigt jag älskar att utveckla idéer. Har senare arbetat inom de flesta säljjobben. Allt ifrån att sälja för ComHem, till att arbeta som säljare på 3. Har även arbetat som AM för ett försäkringsbolag m.m...

​och nu dem senaste 5 åren har jag hunnit bränna över 300.000kr på sprit och mat / nöjen samtidigt jag har funderat ut vad jag vill göra. För ca 2 år sedan så slog det mig...

- Jag vill 1) bli bättre än min pappa, då jag redan som 25 åring ska köpa min bentley GT. 2) hjälpa andra företag att tjäna pengar 3) skapa företag som växer utav sig själv 4) förändra världen

Och se vart jag är idag. 22 år... ingen utbildning, bara en massa jävla erfarenheter tack vare min nyfikenhet...
Jag har alltid arbetat, alltid. Inga pengar inget ris. 

Idag arbetar jag som säljare på halvtid, men eftersom att jag vill vara effektiv så är jag över 170% mer effektiv än resterande topp. Fast än jag bara jobbar halvtid. 

Idag så har jag mitt andra egna bolag. Samtidigt jag är majoriteten i ett business & managmentbolag som vi är 3st som styr. Utöver det så äger jag % i 2 olika bolag samtidigt ett 3e och antagligen ett 4e bolag är påväg in som nya samarbetspartners. 

Jag älskar allt, och jag älskar livet. 
Allt är möjligt bara man vill tillräckligt... 

Hårt slit och mycket jobb.
Nu måste jag avsluta. 
Upp 06:45... varje morgon. 
Nu är klockan 01:36... riktigt kul... not. 

Godnatt.


Likes

Comments

VILKET JÄVLA MÖTE #framtid

​Idag hade jag ett fantastiskt möte vid kl 10:00. Företaget jag mötte är aktiva inom iBeacon och enligt mig bland de som har absolut bäst potentialitet i Sverige/Norden. Bara de sköter sin försäljning på helt rätt sett. 
Det är lite speciellt med tekniska och program produkter, det måste på ett visst sett användas av alla eller inga. Det bär eller brister på ett helt annorlunda sett än om man jämför med ett Cafe. Där kan det gå lite halvbra och det går ändå runt, men med en IT produkt måste den SNABBT in på marknaden och få stora % andelar inom sin aktiva bransch, annars floppar det. Sedan måste produkten i fråga alltid vara i framkant för att marknaden utvecklas så sjukt snabbt än om man jämför med marknaden som finns i faktiska butiker m.m.

Jag ser fram emot detta samarbete som vi skall lösa. Provisionen är hög och förutsättningarna för mitt bolag ser otroligt ljusa ut då utvecklingsmöjligheterna för dem och för oss är väldigt stora. 

Jag älskar allt som har med teknik / IT / Effektiviseringar att göra!

JAG ÄLSKAR LIVET & JAG ÄLSKAR ENTREPRENÖRSKAP!

Jag är en fri man som gör det jag känner och vill göra i livet, inget kan stoppa mig, jag bygger mitt egna liv och målar mina egna tavlor precis så jag vill ha dem. Ingen säger vilken färg jag ska göra eller hur jag ska måla. Jag är en produkt utav mig själv och inte en produkt utav en 5årig utbildning där flera 1000 personer läst samma böcker innan mig. 


JAG ÄR FRI, JAG ÄR JAG!

Likes

Comments

Varför är Cannabis olagligt egentligen. Det är media & propaganda som ägs av stora bolag som tillsammans hjälper sina vänner inom andra branscher. Tyvärr så fungerar världen så och dem som styr världen vill att det skall fortsätta. Det är därför tekniken är deras största hot, för med tekniken och digitaliseringen är allt möjligt.

Likes

Comments


HEMMA EFTER ETT GIVANDE SÖNDAGSMÖTE


Sådär ja!
Kom nyss hem från ett slappt söndagsmöte. Varje deltagare av mötet fick väl i sig det trippla dagbehovet utav koffein och varma drycker. Idag beslutades lite utav framtiden för vårat gemensamma bolag. Vi skall nu kommande vecka signera en stor ägarandel i ett bolag som vårat bolag skall göra först Nationellt, dvs nå stora andelar i hela Sverige. Utefter det så har våran nya deltagare breda kontakter som är till en gemensam fördel vilket är rogivande. När processen inletts med Sveriges stora matbutiker startar eventuellt vårat projekt nr.4. Projekt nummer 1 & 2 kommer vi inte att få höra så mycket om, det enda jag hemlig person på andra sidan skärmen behöver säga är att det är nuvarande projekt som har kostat mycket tid och energi, samtidigt relationer med vänner man en gång i tiden antog att man kunde arbeta med.

Projekt nr.3; Mitt bolag kommer att signera kommande vecka. Utefter det så halverar jag och min kollega våran arbetade tid på projekt Nr.2 med 50% då resultaten är nådda och målen snart avklarade.
I projekt nummer 3 så kommer även vårat nya bolag igång med hjälp av inkomster från kontrakterade avtal med våra samarbetspartners. Min kollega är 21 år och den nya medlemmen 20. Lite tripp, trapp trull eftersom att jag är 22 haha. Vi siktar på att nå 1,447 butiker fram tills näst nästa jul, dvs 750 avtal per år, för att ligga i överkant. Summan av kardemumman är det 60 avtal i månaden vi måste klocka. Vilket blir 3 kontrakt per dag förutsatt att en arbetsmånad är 20 dagar. Eftersom att jag och min kollega enbart kan spendera 50% av våran arbetstid till detta projekt betyder det att vi har 4 timmar var, vilket blir 8 timmar totalt att få in 3st kontrakt på. I slutändan blir det max får ta 2.6 timmar per avtal/kontrakt.


Vi vet att det är ett högt tempo. I början av projekt Nr.3 kommer det vara svårt men då handlar det bara om att vi ska lära känna våran produkt, veta hur vi framför den och vad som är viktigt att poängtera.
Efter den processen då vi även förmedlat avtal direkt till butikerna så kommer vi att vända oss till över 20 olika butikskedjor med produkten våran samarbetspartner vill att vi förmedlar. När vi förmedlat produkter så att den används av över 1500 kunder kommer utvecklingdelmål.2 för bolaget. Något som kommer i framtiden, men det är emot det målet vi arbetar. Arbetet vi utför till våran samarbetspartner dit är bara nödvändigt.

Vi gillar att tänka långsiktigt, se hur det är i framtiden.

Jag som har denna blogg tycker personligen att vi är fööööör jävla osmarta.
Jag har själv gjort av med sparkonton på sprit, mat och taxi. Något jag ångrar starkt just nu.
Att planera och att se långt fram i livet ÄR något skolan BÖR undervisa om.

Ni som inte förstår vad jag menar är det att vi måste tvinga oss att se längre än vad dagen går.
Dvs att om man redan på dagis skulle lära sig att spara 10% av all sin inkomst till bättre tider så skulle kanske Kalle som får 20kr under sina barnsår spara 4kr, så får han det i 10 år.

På 10 år sparar han 2kr varje månad. Totalt 120 månader. 120 x 2kr = 240kr.
När kalle är 10 kanske han sommarjobbar eller har givmilda föräldrar som ger han en inkomst om 10.000kr
per år. Sparar kalle 10% av detta är det 1.000kr.

Sparar kalle 1.000kr per år tills att han är 17 är det tot 7år = 7.000kr + sina 240kr från barnsben.
Då har kalle som är 17 år sparat 7.240kr.

När kalle är 17 år och går i gymnasiet lär Kalle sig fortfarande om att VARFÖR man ska spara 10%
som han från skolan samt föräldrar hört hela sitt liv.

Kalle har det då medvetet i sitt huvud att spara 10% på allt han tjänar.
Kalle 17 år skaffar sig ett jobb och arbetar på helgerna + någon dag i veckan.

Det är nu det sker under. För hans tidigare 7.240kr + födelsedagspengar har blivit 10.000kr för att göra allt lättare när jag skriver. Kalle placerar sina 10.000kr inom aktier och dem ökar i snitt med 10% varje år.

första året är det 1.000kr han får bara för placeringen.

Kalle börjar sedan att arbeta 3 dagar i veckan. Lördag & söndag + någon extradag efter skolan.
Kalle får då ut 10.000kr netto varje månad (Efter skatt för er som inte vet)
Kalle sparar 10% under sina 3 gymnasieår.
(ekvation )
10.000kr i inkomst gånger 3 år = 360.000kr. 10% av 360.000kr = 36.000kr.

Kalle lyckas spara 12.000kr / år.
Kalle har tidigare 11.000kr från första året/besparingen.

Kalle placerar sina besparade 12.000kr på sitt aktiekonto med 11.000kr efter ett år.
Totalt belopp i aktier = 23.000kr.

Kalles aktier ökar med 10% på ett värde för 23.000kr.
10% av 23.000kr = 2.300kr. / Nuvarande AktieSaldo = (23.000kr + 2.300kr) = 25.300kr
Aktiekonto = 25.300kr

Året efter det har kalle även jobbat ett år vilket ger ytterligare 12.000kr till sitt sparkonto.

Aktiekonto 25.300kr + Sparade pengar från arbete 12.000kr = 37.300kr.

Året efter det stiger aktierna med 10%.
10%+ på 37.300kr = 3.730kr.
Aktiekonto = 41.030kr

och såklart så arbetar Kalle 1 år till = 12.000kr extra till Aktierna.
Ekvation - 41.030kr + 12.000kr = 53.030kr
Aktiekonto = 53.030kr.

Aktierna stiger med 10% = 5.303kr i vinst.
Aktiekonto = 53.030kr + vint = 58.360kr.

Kalle går ut gymnasiet och har då 58.360kr sparat.

58.360kr är inte speciellt mycket, skulle kunna räcka till en rolig helg i London för mig och flickvännen.
Men det är inte det som är själva poängen.

Skulle han sedan snitta en inkomst på 350.000kr i 25 år händer det saker.
det är 35.000kr han sparar varje år + 10% = 38.500kr

Läs nedan. Siffor = arbetade åren med aktivt sparande på 10%

1 - Kalle har sparat 58.000kr + sina 35.000kr + 10% vinst = 102.300kr
2 - 102.300kr + 35.000kr = 137.000kr + 10% = 150.700kr
4 - 150.700kr + 35.000kr = 185.700kr + 10% = 204.000kr
5 - 204.000kr + 35.000kr = 239.000kr + 10% = 263.000kr
6 - 263.000kr + 35.000kr = 298.000kr + 10% = 328.000kr
7 - 328.000kr + 35.000kr = 363.000kr + 10% = 399.000kr
8 - 399.000kr + 35.000kr = 434.000kr + 10% = 477.000kr
9 - 477.000kr + 35.000kr = 512.000kr + 10% = 563.000kr
10 - 563.000kr + 35.000kr = 598.000kr + 10% = 658.000kr


Efter 10 år på ett vanligt knegarjobb har Kalle sparat 658.000kr...
Kalle kan med dessa pengar köpa lägenheter.

Kalle bestämmer sig för att köpa 2st lägenheter.
2st lägenheter där båda har 2 rum med kök. Lägenheterna är 50M2/st. Totalt 100M2 lägenhetsyta.
Kalle köper lägenheten för 36.000kr/kvadratmeter och räknar med en ökning på 10.000kr/m2 på 10år.

Kalle har idag en hyra på 6.000kr ink el / internet.
Kalle gillar att äta mat på restaurang och lägger 4.000kr månaden.
Kalles liv kostar 10.000kr + kläder, taxi etc.
Låt oss säga 18.000kr / månaden för att han har kompisar som gillar att spendera.


Kalle vill nu hyra ut sina 2 lägenheter.
Lägenhet 1 = inkomst på hyra 12.000kr/månad
Lägenhet 2= inkomst på hyra 12.000kr/månad.
Inkomst av hyra = 24.000kr/månad.

Kalles lån kostar ca 4.000kr/månaden per lägenhet. = 8.000kr/månad
Hyran är 2.000kr/månaden per lägenhet = 4.000kr//månad
Totala utgifter = 12.000kr.

Total inkomst från hyra = 24.000kr. Kostnader för detta är 12.000kr.
Kalles externa inkomst blir då 12.000kr/månaden.

Kalle hyr sedan ut sina lägenheter i 10 år.
12.000kr/månaden = 1 år = 120.000kr.
120.000kr/år gånger 10 år = 1.200.000kr.

Kalle äger sedan 100M2 yta med sina 2 lägenheter. Värdet efter 10 år har sedan ökat med 10.000kr/per m2.
10.000kr gånger ytan (100m2) = 1.000.000kr vinst i värdestigning.

Skatt om sossarna styr = 50%. Total vinst efter skatt 500.000kr.
+ att kalle har sparat in 1.200.000kr i hyra.
Total besparing = 1.2m + 0.5m = 1.7m.

Det är nu man är ekonomiskt fri och kan investera i massa roliga projekt, lägenheter eller vad man nu känner för... 1.700.000kr mer har alltså Kalle för att han har varit smart rent systematiskt...

Kalle kan alltså göra vafan han vill... Om han är smart och lär sig korrekt!

dagen lärdom till er få läsare!
PEACE UT.
-J

Likes

Comments

​Vilka kontrollerar kontrollen?
En fråga jag troligtvis kommer ha obesvarad tills jag ligger död i min kista. 
En fråga som är beskyddad av världens elit, och någonting eliten inte ens känner till. 
Världen är en plats av spel, makt och politik som grundar sig i gamla dokument och ritualer. 


I Sverige finns Frimurarorden, Tempelriddarordern, och den näst högsta Timmermansodern. 
Timmermansodern har ett slott mitt på östermalm tillsammans med massa mark som dem tidigare ägd. 
Eftersom att sällskapet med enbart 1500 utav Sveriges mäktigaste män ägt dessa områden tidigare har de, försäkrat sig om att huset (slottet) som är deras möteslokal är gömt. Det är så väl gömt att folk inte reagerar på det. För ifrån baksidan på slottet blottas enbart en stor husfasad. 


När jag var 10 år fick jag reda på släktens förflutna. Det våran släkt hade gjort i staden Södertälje. 
Inblandning i olika typer av sällskap där makten, pengar och förutsättningar delades ut beroende på rang och vänskap. Vid det runda bordet över en middag avslutas mest affärer är något min pappa lärde mig som tidigt.

Något jag aldrig kommer att ingå i är en större rörelse. Må det kosta mig mitt liv men om jag må ansluta mig har det redan kostat mig mitt liv. 
Är man inte 100% fri har man sålt sig själv. Va dig själv och äg dig själv. 

Idag har vi tekniken och kreativiteten för att lyckas utan någons hjälp. 
Och imorgon signerar jag ett avtal värt miljoner. UNDERBART. 

"sälj inte din själ till djävulen" 


 


Likes

Comments

Jag vill inspirera fler. Fler människor till godhet. Fler människor till personlig och global utveckling. 

Tänk om jag skulle kunna hjälpa 10-20 personer att inspireras för att sedan inspirera. Då har jag en egen organisation som aldrig kommer att sluta växa. Att ändra mönster hos människan är bland det häftigaste som finns. Om jag skulle kunna rädda 10-20 personer från ett kontor och istället inspirera dem så att deras drömmar och passion går före allt, då hade jag kunnat dö med ett leende på mina läppar med en sinnesro som är synonym med kärlek och välmående. 

Livet handlar inte om Goyard, om Givenchy eller om Prada eller trötta och alldeles för uttjatade NeverFull väskor. Inte heller om drinkbord där du gör dig själv 10-20-30.000kr fattigare. Inte heller att du ska träffa någon som du tror att du skulle passa så bra med. 

För mig handlar livet om kvalitet, ekonomi och välmående.
​ Har du inte kvalitet i ditt liv spelar det ingen roll om du har bra eller dålig kvalitet på kläderna. Italien VS Kina
Har du ingen planerad ekonomi i ditt liv spelar det ingen roll om du tjänar 200.000kr/månaden, för du kommer ändå inte göra bra investeringar och du kommer vara exakt lika fattig som du var när du hade 50.000kr/månaden.
Har du inget bra välmående så spelar det ingen roll hur många tjejer/killar som raggar på dig när du är på Wall eller när du är allt för bakis och swipar höger. 

Ingenting spelar egentligen någon roll förutom det vi har inom oss. 
Ha en bra Söndag. Nu ska jag åka långfärdsskidor på Gärdet, #underbart 
-Samtidigt jag ska åka skidor ska jag röka en FET gås. En WhiteWiddow. 
Jag står för avkriminalisering utav gräs. 

Likes

Comments

​Vem är jag? 

Denna eviga fråga varken ni eller jag kommer få svar på. Förutom det som eventuellt står i mitt pass.
Jag ser inte mig själv som en registrerad siffra. Jag ser mig som en världsmedborgare utav något större.

Mitt mål är att förändra världen. Bygga en egen stat och utplåna svält i Afrika. 
Vem är jag? Jag är en hjälte. 


Du som läser detta. Klicka på "följ" så att du har chansen att;
1) följa min resa genom affärer, kontrakt och nöjen.
2) Låta dig inspireras till något större än minst 5 år på högskola och 40 år i ett bolag du aldrig kommer äga.

Vem är jag förutom en hjälte?
Mitt namn börjar på J, det är det enda jag kan säga. 
Uppväxt i en förort utanför Stockholm där jag lämnade mitt förflutna då jag flyttade upp med familjen till Stockholm. 

Idag några år senare har hårt arbete lönat sig. Från att ha arbetat som en säljare som aldrig ger upp är jag idag ägare till 2 helt egna bolag och utifrån mina bolag är jag delägare i snart ett Nationellt bolag och utöver det så är jag ansvarande för en IT produkt som bara i USA omsätter över 51 Billion dollars sammanlagt. 


Jag hade mitt första företag som 16 åring då jag ansåg att jag inte kunde få ett arbete som jag tyckte var roligt. Kreativ som jag är så köpte jag en kamera och började fota och filma för event och företag. 
Redan som 16 åring insåg jag att median och Bingo Rimér inte var något för mig. Jag ville inte vara omtalad och fattig utan mer tvärt om. Riktigt rik och riktigt okänd. 


Mitt mål i livet är att vara maximalt fri. Att ägas av dig själv och inte av ett kontrakt, det är mitt mål.
Eftersom att jag arbetat som fotograf i ett par år så kan ni förvänta er feta bilder. Likes

Comments