Header

Idag tänkte jag köra ett smink inlägg.

Så här kollar min tips på smink nu under hösten.

☆ INNEHÅLLER AFFILIATE-LÄNKAR ☆

En snygg ögonskugga. Klicka här för att se dom härliga färgerna.

Ett snyggt puder för dom som inte använder Foundation. Klicka här för att se varan.

Waow vilken snygg färg på ögonskuggan. Klicka här för att se dom snygga färgen.

Snyggt Aquasource Plump & Glow Lips. Klicka här för att se varan. Jag har hört en del med den 😃

Varför inte toppa de med detta fina läppstiftet? Klicka här för att se läppstiftet

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag får ber så hemskt mycket om ursäkt för tystnaden.

Men har inte alls haft huvudet med mig.

Men nu är jag på de igen. Så ikväll drar jag igång igen med mitt bloggande.

Hoppas att ni får en underbar dag idag.


OBS i Hjällbo Göteborg har en person hittats död. Om du vet något eller är orolig för en person som har varit i området. Ring 11414 och snacka med polisen.

Likes

Comments

Jaha vad har hänt här idag då?

Jo min x hund har varit här. Så klippte han och gosade sen åkte han hem.

Sen kom flickorna så nu är alla tjejerna hemma och jag har börjat kolla på True  Blood. En äkta B serie men går att kolla på.

Jaha vad händer imorgon då? Jo ta och gå ut med barnen så länge de är fint väder ute 😊

Likes

Comments

Idag hos logopeden när vi satt och väntade. Så satt föräldrarna med sin mobiler.

En mamma satt och spelade såg de ut som. Pojken ville gå och leka lite. Men han skulle sitta bredvid henne och bara sitta där och glo medans hon höll på med mobilen.

Jag hörde på radion här om dagen att forskarna menar på att barnen ska sitta vända mot oss i vagnen. För barnet behöver den kontakten. Men hur roligt är de att se den vuxna när de kör vagnen och håller på med mobilen.
Jag har sett mobil hållare till barnvagnen. Helt okej tex till GPS. Men för att den vuxna ska kunna gå och spela, sms eller så. Tex kolla Facebook eller instagram.

Är inte ditt barn viktigare?

För några månader sen läste jag en annan blogg. En mamma hade suttit i 3 timmar och iaktagit sina barn. Hon hade 2 barn som satt och lekte. Ca var 5 minut kollade barnen på henne för att få en bekräftelse på vad barnet gjorde. Jo mer dom lekte jo längre blev tid mellan tittarna. Till slut var de var 15 minut.

Ja jag bloggar när barnen sitter på golvet med jag sitter med dom. Asså de finns dom dagarna som 1 inlägg tar mig 45 att skriva och då är de typ bara ett litet kort inlägg. Som kanske hade tagit 5 minuter att skriva.

Är verkligen mobilen och dom sociala nätverken så viktiga.

Senast idag satt jag med Elvira i famnen på golvet och bloggade. Waleria la i mitt knä igår kollade på Den God Dinosaurien. Medan jag kollade lite på min mobil lite.

Vi MÅSTE läraoss prioritera. Våra barn gör ALDRIG de vi säger utan dom gör de vi gör.
Håller vi på med mobilen hela tiden. Så kommer dom oxå gör de.

Godnatt och sov gott

Likes

Comments

Sista inlägg för ikväll.

Snart blir de att sova gott.

Elvira har vaknat på natten nu dessa 2 senaste dagarna och varit vaken en stund. Hon har somnat om i famnen på mig. Sen när jag lägger ner henne är hon vaken igen.

☆ INNEHÅLLER AFFILIATE-LÄNKAR ☆


Gud vad snygg. Klicka här för att se denna snygga väskan. Jag tyckte den var snygg.

Stor rymlig väska. Klicka här för att se den. Jag då som gärna vill ha en del saker med mig tex till sjukhuset när jag lämnar in proverna. Den hade passar mig jätte bra.

Detta pudret tyckte jag såg snyggt ut. Klicka här.

Ska lätt köpa en sån här och testa den.

Dax för nytt skärm skydd till mobilen? Klicka in här då.

Snygga skor. Klicka här. Synd att vinter är på väg in.

Missa inte rean nu när dom ska flytta. Klicka in här.

Gillar du choklad? Hade du velat prov smaka olika choklader? Klicka här

Likes

Comments

Jag tipsar om lite saker :)

This post contains adlinks from Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR / 6. HÄR

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5

This post contains adlinks from Adviral1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE / 7. HERE / 8. HERE / 9. HERE / 10. HERE / 11. HERE

Likes

Comments

Idag hade vi tid hos Logopeden.
Dom lektelite och hon skrev ner en massa ord som Waleria sa.
Nu ska vi även börja med Takk. Teckenspråk som stöd.

Här får ni lite bilder ❤

Likes

Comments

Hej världen utanför min lägenhet!

Ja idag är de en sån dag. Dagen där jag inte vill känna av folk jag vill inte göra något jag vill bara vara inne i min lägenhet, i min trygghet och vara gå vara. Tex springa här i linne och shorts som slutar under rumpan och blottar min "feta" lår som jag har blivit mobbad för. Låta magen hänga där den är och bara vara JAG.

Men nix pix. Idag ska jag åka bussen till BVC och snacka med Eva lite, se hur Elvira har blivit tjockare och längre.

Alla säger att när man ammat får man ner i vikt! Jaha hur i alle frid kommer de sig att jag inte gör de då?
Jag ORKAR inte fundera på de. Jag har bestämt mig. Efter jag har ammat, Alltså när Elvira väljer att sluta eller att jag inte har mer mjölk. Så kommer jag börja med Modifast. Kan folk tappa 16 kg med Modifast kan jag oxå göra de.

Modifast och motion eller träning här hemma borde göra susen. Och våga inte säga att jag fuskar. Jag gick ner till 85 kg. Men gick upp de igen.

Jag kommer sluta med allt som heter Kolhydrater. Ingen pasta inget bröd. Tråkigt nog får man jo inte äta ris eller potatis då heller 😏 Konstigt nog. Kan jo tycka att de är 10 gånger bättre och mer mättande.

Nej fullkorn funkar inte. Oavsett om de är fullkorn eller inte så går jag fan upp 3 kg lätt om jag har slutat äta de och sen tar lite av de 😔 Ja jag vet något är fel.

Men jag ska även gå till min vc och be dom skicka till vikt enheten. Dom som gör operationerna. För även om jag får hjälp där med allt så kanske jag inte behöver operationen. Eller får jag gå till en dietist och få dom att förstå. Men ja jag får ta de då.

Just nu ammar hon var 4 timme och nyligen börjat äta lite mat. Ja jag vet. Hon borde ha ätit barnmat tidigare och bla bla bla.

Barn är individer och man kan inte tvinga dom till något som dom inte vill. Jag tänker inte sitta och tvinga i henne mat när hon klöks så fort hon får maten i munnen. Men vill någon annan göra de så lider jag med barnet.

Nej jag skäller inte på er. Utan jag är så trött på att få höra hela tiden vad andra tycker är så mycket bättre. Och folk gör de med näsan i vädret sättet är inte "Detta tycker jag!" lite snällt och försiktigt utan fullt fart i stil med "Jag kan allt och vet allt. Jag vet bäst!"
När man hela tiden få den attityden mot sig. Oavsett vad man än gör så är de inte bra nog. Man får höra hur dum i huvudet man är för att man väljer att snacka om problemen än att man ska sitta där och hålla käften om dom.
Att man säger "SÅ här mår mitt barn och så här är de!" Nej då jävla ska man få höra att man är helt jävla dum i huvudet som "hänger ut sitt barn" så att ALLA kan se vad som är fel på barnet och behandla barnet på ett annat sätt med mera.

Men asså vad F*n. Föräldrar BORDE veta vad som är bäst för barnet. Jag vet i alla fall är de inte så. Men de BORDE vara så. Nej då ska andra komma och diktera hur man ska vara som förälder och hur man ska göra med mera.

Suck. Aja nu fick jag avreagera mig.

Nej starta en maskin tvätt nu då jag.


Ha de fint gott folk ❤

Kärlek till er alla

Likes

Comments

Ikväll är alla trötta.

Jag hoppas innerst inne att Elvira INTE vaknar 20 i 4 inatt igen. Men hon gjorde de nog för att hon var "utvilad" Men hon sov bra.

Nu har Shadow kunnat vara på lådan UTAN att Elvira har vaknat. Innan kunde hon inte ens gå på lådan utan att Elvira vaknade. Och nu är ändå lådan i lilla skuffen som ligger exakt bredvid vårt sovrum.

Men huvudsaken är att Elvira sover vilket hon gör nu. Och de är riktigt skönt.

På fredag blir de att fylla den nya kylen och frysen 😊 Vilket ska bli skönt som bara den. Nu när man har en stor kyl och de inte är mycket i den så ser man jo fattig ut haha.

Nu här imorgon eller på fredag hoppas jag att hantverkaren kommer och fixar de sista i badrummet. Så dom att montera upp duschstången som har släppt från den tillfälliga upphängningen. För vi kan jo inte ha de så som de är nu.

Men aja nu är de jo Onsdag kväll. Imorgon blir de BVC. En jäkla väg att åka då man får ta spårvagnen och bit sen bussen. Så ja vi får se vem som åker med Elvira och vem som går med Waleria.

En av min följare pmade mig idag om att ansluta till något? jag vet inte vad. Men man kunde få 163000 nya läsare och nå ut till flera. OM man köpte en tjänst typ. Pengarna skulle gå till folk som hade knapert med pengar och orgisinationer. Hmm känns lite så med de. Men helt klar mer INFORMATION hade varit roligt att få så man vet mer om dom.

Men ja jag vet inte. De är jo ändå pengar som man ska invenstera och har man inte så mycket pengar så är de ändå ganska mycket fast de kanske hade varit 100 kr. För 100 kr får jag 55 dagar Permium här på Nouw. Och då vet jag om att jag kan få flera sidvisningar. Men som vanligt INGEN kan GARANTERA flera läsare eller klick. Man får göra så gott man kan.

Vilket jag redan gör.

Min blogg är inte bara en blogg för mig. De har blivit lite som mitt arbete. Jag sitter här en hela del. Jag sitter här när Elvira sover på dagen. När dom som nu sover för natten. Och även slänger jag in inlägg och reklam där emellan. Varje reklam inlägg jag gör bidrar med pengar för mig. Jo flera som klickar jo mer pengar. Och ärligt. Jag börjar gillar klick länkar.

Men sen har jag märkt att de är färre som läser och jag tror att de är för att jag har gjort en hel del reklam inlägg nu på sista tiden. Kanske ska paus? Eller kanske göra mindre inlägg?

Iom jag gör Reklam inläggen för Adviral så kan jag faktiskt se hur de går.

Tex om Agda säger att hon har klickat om jag ser inget på Adviral så blir man lite misstänksam och när de kommer 2 till säger att dom har klickat men inget händer. Sen när 4 person kommer och klickar. Pang hoppas då finns de pengar på att den person har klickat. Ja då vet i allas om dom andra har klickat eller bara säger de. Adviral håller inte "undan" pengar så.

Aja nu har vi iaf bytat mobiler och jag har min Honor 7:a tillbaka. Stör mig som attans på en sak. Och de är att jag inte kan ha tema så som samsungen. Men men jag vänjer mig.

Nu är de så gott underbara folk. Jag tänkte göra "Veckans blogg!"

Vill du vara med?
* Gilla mitt inlägg
* Klicka på 3 reklam inlägg och kommentera inläggen. I kommentaren skall de står vilken produkt av länkarna i inläggen du gillar mest. "Inget köp krav"
* När ni har gjort dom 2 ovan. Kommentera detta inlägget med ett hjärta ❤


Jag drar "Veckans blogg" Onsdagen den 25 Oktober.


Kärlek till er alla ❤

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag har man varit i Frölunda. Sen när man kom hem så kom våra vitvaror. Så nu har en maskin disk gott och en maskin tvätt som är i torktumlaren med 😁 Så imorgon när man vaknar är de bara till att vika handdukarna och lägga in underkläderna.

Vad händer mer imorgon? Jo Waleria ska till logopeden och Elvira ska till BVC och se hur tjock hon är haha.

Jo ikväll ska vi byta mobiltelefoner. Johan får tillbaka sin Samsung Galaxy S6 och jag får min Huawie Honor 7. Ska bli skönt.

Men nu blir de att lägga busarna som ska få sova. Hoppas att Elvira sover lika bra igen hihi 😁


☆ INNEHÅLLER AFFILIATE-LÄNKAR ☆

Dax för nya handduk eller sånt mysigt?
Passa på att Klicka in här. Borganäs Of Sweden har upp till 63% rabatt nu.

Fynd på smink.
Klicka in här för att se vad som finns på Outlet. 20-60% rabatt på Smink.

Tycker du rea är roligt? Kanske söker något speciellt.
Passa på att kolla in här för att se om de finns något till dig.


Likes

Comments

Ja då vad de av klarat 😊 Nu ska jag hem snart kommer vitvarorna allt mellan 12-15 kommer dom. Så hoppas på snart gärna här vid 12 haha. Så hinner man köra någon maskin tvätt och sånt med 😊
Jaha vad händer mer idag då?
Jo jag tänkte släppa något Reklam inlägg så ni får hålla utsikt på vad som kommer 😁
Samt ett överrasknings inlägg.

Ha en bra dag och tack för att du läser min blogg

Likes

Comments

God Morgon gott folk.
Hur är de med er denna onsdag morgon?

Själv sitter man på spårvagnen på väg till Frölunda 😁 Inatt vaknade Elvira 03:40 och sov i famnen till 05:20 då sa jag till gubben. sen sov jag till 7.

Vakna amma upp göra mig klar sen gå. Jupp då var de avklarat.

Idag får vi våra vitvaror 😁

Ha de gott idag

Likes

Comments

God kväll gott folk.
Snart blir de att lägga sig. Imorgon ska jag gå upp med Elvira när hon vaknar. Hoppas inte hon får för sig att sova till 8 haha.

Jag vill inte ställa larmet. För skulle de vara så att hon sover så vill jag inte behöva panik väcka henne.
Men de längsta som hon sover till är kl 7. Så de blir bra de med.

Jaha gott folk hur har eran dag varit?

Ne ta och spela lite sen sova.

Godnatt gott folk

Likes

Comments

Nu här innan sova så att vi hållit på med klister märken. Animals säljer bilder och bok på BR. Där står en massa info om djuren och sånt 😊

Idag åt Elvira spagetti och köttfärssås. De var vist gott 😁

Likes

Comments

Nu är de redan eftermiddag oj.
Snacka om att tiden går fort asså.

Nu har vi bytat rum med den stora flickan som är här varannan. Så ny har vi bytat rum.

Anledningen till att vi byta rum är för att vår granne där upp går in i de sovrummet ganska mycket och de är ett gammalt hus vilket gör att varje steg dom tar lätt väldigt mycket där inne. Så Elvira vaknade så fort dom gick. Hon vaknade så fort "små barnen" får för sig att köra som idiot med sina bilar och mopeder/ Crossar/ Mc fordon.

Nu har vi rummet mot gården ist. Ett smalare rum och bättre för oss som ändå bara sover där. Nu fick tössa mer plats 😊 Sitter nu här och kommer på nya mattor. Funderar på lite olika.

De är hon som behöver matta, vi behöver matta, Waleria behöver matta och i stora rummet.
Sen är de inte mer.

Ne ta och måla lite nu när Elvira tar en napp på 15 minuter.


Ha de gött vänner

Likes

Comments

Hoppas att ni alla har en riktigt bra dag idag.

Här händer de faktiskt inget. Jo den Sista disken. Imorgon kommer diskmaskinen. Och allt annat som vi ska få. Är sååå glad för ni kan man tvätta när som och vika tvätten med.

Hur är vardagen med små barn?
Är de verkligen så underbart?

Ja frågorna runt detta är många.

Men man måste tänkte på de att mina barn är inte som någon annans barn. För några dagar sen skrev jag om Walerias trauma efter branden i Kortedala/Göteborg den 10 Augusti 2015. Hon är traumatiserad efter de. Jag valde att skriva om de då många inte vet om de eller ens vet hur de har påverkar barnen som var med om de. Waleria är ett barn som är HS (high sensitive). Jag vet jag vet. De är inget man har utan något man är. Eller som andra säger de här inget man är utan något man har.

Men för att gör saker och ting klart här nu. HS (high sensitive) är inge förkylning som bara kommer en natt. Utan de är något som med föds med.

Som nu min C-PTSD. Den är från min barndom. Jag är inte född med den nej. Men jag har fått den som barn. Jag har alltid så länge jag kan minnas haft "filmer" som har spelats upp i mitt huvud som är trauman. Tex. Jag trillade ner från våning sängen jag var i min syster säng överst. Jag vet inte mer än oj 5-6 år. Jag slog ryggen i hennes hamsterbur.
Jag var 3 år när jag kollade ut genom fönstret en vinter. De var lille jul eller julafton. När jag tittar ut så hoppar en människa upp med tomtemast på sig. Jag minst de så tydligt att idag har jag jätte svårt för tomte maskar som ser ut så. Jag har minnen från när jag gick in i en spaljevägg men kikaren på fel håll och jag vet inte alls gammal då.

Så att ha barn de hinder är krävande. En del tänker säger "Vadå barn med hinder?!"
För oss är detta ett hinder. Vi får HELA tiden försvara vårt val att hon inte går på dagis. De handlar inte om att hon inte går på dagis för oss. Utan Waleria är inget dagis barn. När vi går till öppna förskolan så tar hon leksakerna hon vill ha sen sitter hon och leker en bit ifrån dom andra barnen. Kommer ett barn så går hon där ifrån. Hon vill inte alls kännas vid dom. MEN om vi är på en lekplats då vill hon leka med andra barn. Där hon kan söka kontakten men inte rakt på. Där en lekplats kan vara att man åker rutschkana. Står i kö och man säger hej tex. Eller att man vill ha en spade så blir de samma där.

Men folk i vår omgivning ser inte att hon är inte kontakt sökande på dagis eller Öppna förskolan. Hon har gått på dagis. Men skrev från de jag lämnade henne tills de jag hämtade henne. Sen att Gt nu skriver om att föräldrar får SMS att inte lämna barnen till Förskolan pga personal brist. Ja de gör att jag INTE vill lämna henne på förskolan. De är få fast anställda. Få lärare MÅNGA vikarien. Vilket leder till otrygghet och ingen struktur alls för barnen.

Akk ne. Då träffar jag hellre kompisar lekvänner via "Hemmaföräldrar västra Götaland" på facebook eller "Hemmaföräldrar Göteborg med omnejd" Men jag är noga. För de är inte bara hemma med sina barn för att vara en hemmaförälder. Utan så mycket runt om de.

Förskolan är ett bra ställe men är inte ett ställe för alla barn.


Tusen tack för att du läser min blogg.

Kärlek till er alla

Likes

Comments

Varje morgon när man kollar ut så ser man hösten. De blir mörkar tidigare de blir ljust senare.
Här kommer flera höst tips. Allt från kläder till associera.

Kanske något som lockar dig? Klicka in på sidan då för att köpa de du gillar 😊

This post contains adlinks from Adviral1 HÄR / 2 HÄR / 3 HÄR / 4 HÄR

Vilka snygga jackor. Waow. Vilken jacka gillar du?

This post contains adlinks from AdviralKlocka Heavy Metal - Rosé

Sån fin klocka. Och ROSA 😃 Rosa är sååå fint

This post contains adlinks from AdviralKlicka här för att komma till rean!

Lite mode för herrarna 😃 Du vill kanske köpa en ny jacka till en kille i sin omgivning? Ja men passa på att ta nytta av rabatten. Så klicka in och kolla vad som finns 😊

This post contains adlinks from AdviralKlicka här för att komma till rean!

Varför inte passa på att köpa lite mer till en kille. Kolla in Rabatten så hög😄 Då kan man köpa mer kläder för pengarna 😃

Varför inte passa på att träna nu när hösten är här? Då har man ändå ingen annat att göra. Sommaren vill man jo vara ute i solen. Hösten kallt och brrr. Ne in i värmen och träna. De gör susen

This post contains adlinks from Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR

Oktober månad. De är en så kallad "Cancer månad" För bröstcancer fonden får ett vist antal % av de man köpte tex i mataffären. Men även om affären inte skänkes en del av pengarna till bröstcancer fonden kan du vissa din stöttning genom att bära rosa ❤

Ha en fortsatt trevlig dag idag :)

Likes

Comments

Hösten kan vara jobbig och deprimerade.

Passa på att ta den med stil. Kanske nya kläder? Smink?

This post contains adlinks from AdviralJeans / Keps / Stickad tröja / Poncho / Boots

This post contains adlinks from Adviral1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE

This post contains adlinks from Adviral1. HERE / 2. HERE / 3. HERE / 4. HERE / 5. HERE / 6. HERE

This post contains adlinks from Adviral1. HÄR / 2. HÄR / 3. HÄR / 4. HÄR / 5. HÄR

Tack för att du läser min blogg.


Kärlek till er alla ❤

Likes

Comments