Idag har vi varit lediga. Vi startade dagen med att kolla in veteranbilar i Ljungby. Sen åkte vi vidare till Lagan och Buslandet. Hemåt igen och en stunds drakflygning innan Johannes körde cykelrace fram och tillbaka på grusvägen bakom oss. Han är riktigt duktig på att cykla nu!

Likes

Comments

Vi började dagen med frukost framför TV:n

Sen åkte vi till parken en stund

Plättar till lunch. Lillen satt i skuggan o läste medan jag lagade mat.

Och en ljuvlig stund med kaffe på altanen

Likes

Comments

Imorse, medan jag och lillemannen låg och sov som små grisar, åkte Martin iväg på sin årliga grabbseglingsvecka. Vi har börjat dagen med mys framför TV:n och resten av dagen tror jag vi ska vara hemma och pyssla i trädgården. Jag har sååå mycket ogräs att rensa!!

Vi hade en jättefin dag häromdagen när han var ledig från dagis. Vi åkte till Älmhult och lunchade med Martin och sen provkörde vi en ny bil. Efter det åkte vi till Ljungby och tittade in på gamla kontoret och sen vidare till Lagan där vi tittade på älgar och besökte ett lekland. Vi hade hela leklandet för oss själva och Johannes röjde loss där i två timmar. Bra dag!

Likes

Comments

Vår duschslang läcker på ett ställe som gör att vi inte kan använda duschen. Därför befann jag mig på gymmet klockan 05.15 imorse. Jag tänkte duscha där, och när jag ändå var där så passade jag på att träna.

Så himla hurtigt av mig!

Idag har jag även provat på spraytan. Det blev bra. Sitter just nu och väntar på att det ska ha gått tillräckligt lång tid för att jag ska kunna duscha bort färgen.  Under tiden eldar jag och tittar på en film som heter Himmel över Berlin, som jag har blivit rekommenderad.

Här kommer lite bilder från ikväll samt en bild på lillen från i helgen som jag tycker är härlig.

Imorgon är lillen ledig från dagis. Då ska vi hälsa på Martin på jobbet och kanske besöka en älgpark.

Man kan se vid byxlinningen vilken skillnad det är. Även ansiktet har fin färg, men det syns inte riktigt i belysningen

Likes

Comments

I onsdags var Johannes på sin första fotbollsträning. Han tyckte det var jätteroligt, så idag åkte vi in till stan och köpte fotbollskläder till honom. Han blev så nöjd!

I övrigt är jag fortfarande jätteförkyld. Har kämpat på och gått till jobbet hela veckan, så det är riktigt skönt att det är helg. Även om helgen började med översvämmat avloppsvatten i källaren.

Likes

Comments

Jag är superförkyld fortfarande och Johannes skulle kunna vara på väg att bli sjuk. Han är sådär glansig i ögonen som han blir när han har feber, men än så länge är han pigg och sitter i baksätet och kvittrar, så vi håller tummarna.

Just nu har vi gjort ett stopp i Värnamo och ska strax köra vidare. Vädret är ok än så länge i alla fall!

Likes

Comments

Hej bloggen!

Nu har det gått ett bra tag sen sist. Livet har  gått i 180 de senaste veckorna. Jag har jobbat, översatt och prioriterat att träna istället för att blogga.

Just nu ligger jag i soffan och är så himla sjuk. Har sovit massor. Gick och la mig vid åtta igår. Sov tills klockan ringde, hjälpte till att få iväg lillen till dagis. Gick och la mig igen och vaknade kvart i ett av att jag fick ett sms. Har legat i soffan sen dess och glott på TV. Hoppas allt är bättre imorgon och att jag inte smittar någon annan i familjen. Vi ska till Kolmården på lördag och det har vi sett fram emot.

Likes

Comments

Gomorron! Just nu står jag i köket och bloggar medan jag väntar på att kaffet och de kokta äggen till frukosten ska bli klara.

Inte mycket nytt att rapportera. Har tränat flitigt på sistone och idag har jag en grym träningsvärk i rumpan och låren. Håller jag i med träningen har jag lovat mig själv en spraytan, ny frisyr och nya kläder inför maj, så att jag kan känna mig riktigt vårfräsch!

Likes

Comments

Swish, sa det bara, så var tiden på bemanningsföretaget slut och imorgon börjar jag på BMC där jag ska vara tills augusti. Jag har haft två spektakulärt härliga månader och har trivts jättebra. Under dessa två månader har det hänt grejer med mig som person som jag inte räknat med. Detta ligger jag och reflekterar över såhär på morgonkvisten medan resten av huset sover.

Det bästa är att jag har blivit av med katastroftankarna. Jag har haft så mycket att göra om dagarna att jag inte har hunnit tänka så mycket på annat och nu har jag vant mig av vid att tänka på döden. Och eftersom jag inte tänker på död och katastrofer som kan inträffa, så har det blivit mer tid över för livsglädje. Jag har gått ner två kilo (förmodligen för att jag inte har kunnat gå och småäta i skåpen hemma längre), har skaffat gymkort, shoppat fina kläder och i allmänhet brytt mig mer om hur jag ser ut, jag har börjat lyssna massor på musik och har lust att hitta på saker. Jag mår verkligen toppen!

Likes

Comments