Flickorna har fått hem prover på några fantastiskt söta gosedjursplåster från Cuddlings . Tjejerna tyckte att de var underbara och höll på att använda upp varenda liten sötnos i ett obevakat ögonblick. Så nu har jag gömt dom väl :)

Dessa mysiga, mjuka och gosiga plåster är något som barn kan bli tröstade och lugnade av i olika situationer. Vaccination, tandläkarbesök eller rädsla & oro av alla möjliga anledningar. De kan användas både i förebyggande syfte eller efter att något har hänt. Dessa är mest till för sår som man inte ser men om barnet har skadat sig så kan man sätta ett gosedjursplåster ovanpå det vanliga plåstret.

Det jag tycker är mest fantastiskt med Cuddlings är att man kan vara en räddande ängel även för barn som inte finns i ens närhet. Överallt i världen finns barn som behöver tröst men inte alla har möjlighet att få det. Här kan just du göra skillnad! Genom att t ex köpa ett Cuddlings Care Pack skänker du ett antal plåster till ett ändamål som du själv väljer.

Hos Cuddlings finns även andra produkter, framtagna för att lindra & trösta, som gosedjur, sovklossar, svälja-lätt-tablett, snuttefiltar mm.


Några av plåstren Alva & Siri fick har ett hjärta på magen som lyser i mörkret och dessa kan vara bra för t ex för barn som är mörkrädda.


Såna initiativ får mig att jubla och mina barn är så glada för sina gulliga plåstervänner. Alva har ett på sig just nu för att hon ville kunna se hjärtat lysa inatt om hon skulle vakna och vara rädd. Kanske nåt även för mig som alltid drömmer så otäckt om nätterna.


/Eva

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej på er! Hoppas ni mår riktig bra!

Nu var det längesen ni hörde nåt från mig här. Som vanligt bortprioriteras bloggen men jag är glad att ni stannar kvar och ändå kikar in här hos mig ibland! Sen sist har jag hunnit fylla 36 år och kämpar på med min nya livsstil som innebär att minska ner på socker, shopping och stress. Tre s som bannemej inte är lätta att lägga av med! Går bra ibland och mindre bra ibland men överlag känns det riktigt bra. Vi har pausat från alla projekt i huset en stund för det behövdes, men nu planerar vi för fullt inför vårens trädäcksbygge utanför vår nya veranda! Ett spa ska vi också få plats med vid trädäcket. Det är en hel del i trädgården också som ska fixas efter att uppfarten stenladas i höstas. Vi är således inte projektlösa längre :)

Häromhelgen ordnade vi med solskydd i verandan, vilket har varit lite halvakut eftersom det snabbt blir hiskeligt varmt därinne när solen är framme. Då går det helt enkelt inte att vistas där om man inte vill öppna fönster och släppa ut all härlig värme till kråkorna. Vi har dividerat fram och tillbaka om vi skulle ha markiser, persienner eller rullgardiner men inget kändes helt rätt och hade tagit bort för mycket av det vackra med verandan. Till slut kom vi på att gardiner var bästa och snyggaste alternativet. Vi satte ihop en hel drös med gardinskenor över alla fönster så det blev en enda lång skena där man kan dra gardinerna precis dit de behövs bäst under dagen. Vi hittade riktigt fina ljusgrå mörkläggningsgardiner på Ikea som blev helt perfekta. Rummet blev plötsligt lite mer ombonat och man får en sal-känsla. Gardinskenorna smälter fint in mot väggen till skillnad från gardinstänger.

Vi är riktigt nöjda!

Det som återstår invändigt nu är att måla trappan, sen är där klart!

Gardinerna heter Majgull och är i en varmt grå ton

/Eva

Likes

Comments

Så var det plötsligt februari! Januari har inneburit att jag tagit det lugnare med Instagram, blogg och annat som tyvärr började stressa mig istället för att vara kul, som meningen är. Jag fick ta mig en rejäl funderare på hur jag ville vara och ha det i livet. Det är många faktorer som utlöser min stress, mycket tankar och oro inför sånt jag inte kan påverka, mardrömmar och dålig sömn mm. Det är bättre nu och jag kämpar på med att inte stressa, vilket är lättare sagt än gjort! Då hjälper det att tänka på lite ytliga saker ibland, som att det snart är dags för ny Milk Copenhagen-kollektion!

20:e februari släpps den och jag är väldigt spänd inför detta! I denna kollektionen får vi ladies ännu fler snygga plagg att välja mellan dessutom eftersom Woman kollektion har utökats till hela 50 styles! Katalogen är på väg till mig i skrivande stund och den ska noga plöjas igenom.


Milk Copenhagen behöver nu också nya medarbetare som brinner för det här med fina kläder till både barn och vuxna. Vill DU bli en del av fantastiska MILK så kika in HÄR och anmäl dig till att bli shopping advisor!


Här kommer några bilder ur den kommande kolletionen - SS17
/Eva

Likes

Comments

Jag är inte säker på att jag någonsin vill kliva ur mina nya störtsköna jeans. Superstretchiga och fantastiska att ha på sig! Jag är ju en jeans-tjej ut i fingerspetsarna och vill sällan gå i annat. Men långt ifrån alla jeans är ju så bekväma som dessa. Och de bästa är att även om det är superstretch så håller de formen, töjs inte så mycket och sitter perfekt. Buena Vista är inget märkte jag provat förut men det blev ju en lyckoträff får jag säga. Denna modellen heter Malibu CC som finns i olika blå färger.

Hittas hos Levande HemHoppas ni har en fin helg!


/Eva

Likes

Comments

Skynda in hos Milk Copenhagen genast och fynda! Idag börjar end of season sale med hela 70% rabatt på allt i webshopen! Som jag tidigare sagt så är dunjackan ett köp man aldrig ångrar så kika extra på den. Alva och Siri fick varsin supercool t-shirt som kommer användas flitigt när våren närmar sig. Texten passar perfekt till våra galenpannor till söt-tjejer :)

Den nya vår- & sommarkollektionen släpps den 20:e februari hos deras shopping advisors och jag är nog inte den enda som ser fram emot SS17!


Håller er uppdaterade om jag lyckas få nån sneak peek!


/Eva

Likes

Comments