Det har varit tyst här nu under en längre tid. Orken eller lusten att skriva har inte funnits. Den äts upp av att bara klara sig igenom vardagen. Det är hemskt. Jag vill inte att de ska behöva vara så. Man känner sig uppgiven och bara nere på botten. Ibland vill jag bara lägga mig ner och ge upp..

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter sedan ungefär en timme tillbaka på radiologen på lasarettet och väntar på min tur. Hade en bokad tid, men missat att på andra sidan avdelningen fanns en reception där man skulle anmäla sig. Skyller på att det är måndagsmorgon. Haft en riktig skit natt med smärta, konstiga drömmar och svårt att sova. Så himla less på detta nu.

Likes

Comments

Tänk vilken skillnad det gör att solen skiner. Iallafall är det så för mig. Jag känner mig genast mycket piggare och gladare. Idag ska jag och barnen fika och grilla med min pappa och mina syskon. Ska bli himla mysigt! Hoppas detta härliga väder håller i sig.

Likes

Comments

Min kropp bara skriker efter helg och vila! Så skönt att det bara är en arbetsdag kvar innan lite ledigt. Jag älskar verkligen mitt jobb, men min kropp vill inte riktigt hänga med i det höga tempot just nu. Vi har heller inga direkta planer för helgen, känns skönt. Lustigt nog kan sånt annars stressa mig, avskyr egentligen att sitta hemma en hel helg då jag gillar fart och fläkt. Men orkar inte kroppen, är det bäst att lyda.

Tänkte försöka mig på ett Ikea besök inom en snar framtid dock, bestämt mig för att köpa en ny byrå då vi behöver mer förvaring i hallen. Men de kommande två helgerna efter denna är fullspäckade så de får bli när det blir. Har försökt hålla lite koll i de lokala "köp & sälj"-grupperna, men tycker alls som säljs där trissas upp så mycket i pris att jag lika gärna kan köpa nytt.

Snart även dags att ta tag i planeringen för de kommande 2 års kalaset. Det blir ett bra nöje i helgen!

Likes

Comments

Idag kom jag äntligen iväg och tränade lite. Har varit väldigt sparsamt med träning på senaste tiden. Då det helt enkelt gjort för ont för att träna. Iallafall skönt att bara komma iväg och röra lite på sig. Blev bara gå på bandet idag. Men intalar mig själv att all träning är bättre än ingen.

Likes

Comments

Vaknade hyfsat utvilad imorse, att nätterna kan va så olika. Vissa nätter kan jag sova som en stock, medan andra nätter sover ja knappt alls. Solen skiner iallafall idag, vilket känns härligt!

Likes

Comments

Så många gånger jag tänkt på att skriva som aldrig blir av. Även om jag vet att det brukar kännas bättre efteråt. Spelar ingen roll om nån läser, jag skriver mest för min egen skull. För att få andrum, att sortera och hantera. I en jobbig vardag med kronisk smärta som inte syns utanpå. Den konstanta rädslan för att bli misstrodd. Eller den enorma besvikelsen när ingen kan ge en förklaring till varför..

Likes

Comments

Min plutt va ju nyss en bebis! Inte kan de väl va möjligt att han i höst ska börja skolan? Herregud va tiden går fort!!

Likes

Comments

Det började på Kasper i måndags och imorse hade även mini fått det! Åh! Tycker så synd om mina älsklingar! Hoppas det passerar fort nu, så de blir friska <>

Likes

Comments

Alla sover sött.. Utom jag.. Kasper vaknade nyss och hade tappat sin kudde ur sängen.

"är det morgon mamma?" frågade kasper mig. "näe älskling, det är mitt i natten.."

Fixade kudden och skrutten somnade om. Nu ska bara mamman somna också.. Hmm.. Kanske hjälper om man lägger ifrån sig mobilen :)

Likes

Comments