Ja, då var vi inflyttade i en lägenhet. Det har gått ca två veckor i den nya lägenheten. Hon har hittat lite saker i kvarterets loppmarknad att fylla lägenheten med. Färg till väggarna och en mikro till köket och annat tingeltangel. Barstolarna fick hon av sin nya kollega Penny som hade några över och stod i källaren som samlade damm. Susanna jobbar med sociala medier och vill bli en berömd och mäktig superkändis på internet. Så träffade hon Penny som har blivit en mycket god vän men det kan vi ta en annan gång.

Hon trivs i området och är glad att vara så långt bort ifrån föräldrahemmet. Det är alltid något som händer i kvarteret och utelivet erbjuder en hel del. Det är vad jag har att uppdatera om idag. Vardagsrum, badrum och sovrummet står det bara kartonger och lådor och en madrass. Sakta men säkert börjar livet forma sig efter en lång tid i en resväska.

Likes

Comments

Det här är Susanna Anderson. En ung kvinna i 20 års åldern som rest runt om i världen. Hon är en ganska anspråkslös, lättsam och rolig tjej som inte tar livet på för stort allvar. Allt blir som det blir, när det blir och om det blir. Hon lever i nuet och är nöjd med livet precis som det är. Hon är en djurens vän och har valt den självklara livsstilen som vegetarian. Hon flyttade tidigt ut från sina föräldrars hem.

Hennes föräldrar, Agnes och styvpappan Colin Rydell flyttade långt ut på landet, till en stor gård. Inte en gård med djur utan en stor herrgård där livet helst skulle levas så fint som möjligt. En herrgård. Det skulle gärna drickas ur kristallglas och köras fina bilar i föräldrahemmet och annat som höll klass och mått. Det hade aldrig varit Susannas väg. Inte ens som barn såg hon det fina i den porslinsdockan hon fick i födelsedagspresent en födelsedag. Hon minns sin pappas jordnära sätt att leva. Födelsedagen han plötsligt försvann fick hon en gunghäst i trä som hon älskade. Han var en lugn karl som gillade musik och gärna höll sig i naturen.

Susannas mor hade aldrigt riktigt talat om för henne vad som hände den dagen han inte kom hem igen och hade väl slingrat sig från ämnet när det kom på tal. Susanna växte upp med det rika livet men gjorde ändå lite som hon ville. Hennes barndomsrum såg inte ut som resten av huset. Hon var ute med kompisar länge och drog alltid ut på tiden för att komma hem så sent som möjligt.

Susanna ansågs som otacksam och bråkig av båda föräldrarna men mest av sin styvpappa. Han hade gett Susanna en chans att komma in i de fina skolorna och kvarteren av världen. Men slösade borta alla chanser när hon som sjuttonåring hoppade på ett tåg ut på äventyr bort från familjen i hopp om att hitta sin pappa. Två år ute på vift i världen men utan lycka om att hitta sin pappa.

Nu är hon tillbaka och skaffat sig en ruskig lägenhet i San Myshuno redo att ta sig an livet!

Likes

Comments

Mitt första inlägg. Hej! Jag heter Sanna och jag 32 år gammal och bor i Stockholm. Jag är gift och har två barn, samt två katter. Jobbar heltid i en kundtjänst, pratar med mycket människor varje dag. När mina barn somnat för natten och allt är gjort i hemmet älskar jag att komma in i simmarnas värld.

Jag har spelat The Sims sedan starten 2000 och älskat det från första stund. Jag är inte någon duktig husbyggare, långt i från faktiskt men har då ett fantastiskt galleri att gå igenom där andra är duktiga på det. Gameplay är det jag gillar och skapa historier. Familjer med lång linje i trädet. Annorlunda familjer och vanliga familjer.

Den här bloggen kommer jag att använda främst för min karaktär, Susanna Anderson. En karaktär jag tycker mycket om. I framtiden kommer kanske en och annan sim dyka upp men än så länge är den tänkt för henne. Det kommer bli långa inlägg. Du som läser får jättegärna lämna feedback för vad jag kan göra bättre och mer intressant för att detta ska hålla.

Drömmen är ju att driva en Svensk Youtubekanal i framtiden. Helst hade jag önskat att jag började redan när bloggar var något nytt och berikade våra liv!

Likes

Comments