Jag kan inte komma på något bättre eller godare än just frukt. Mango är en stor favorit och har alltid varit och banan är något min kost består av till stor del. Äpple är ju något som alltid funkar, i alla lägen. Avslutade kvällen igår med denna frukttallrik. Frukt är ett så mycket bättre alternativ till det där onyttiga som ibland slinker ner på helgen (och tyvärr på veckorna också) och jag är så glad att jag tagit steget mot en hälsosammare livsstil.

Likes

Comments

Jag började plötsligt tänka tillbaka när jag hittade en av mina gamla bloggar som jag hade år 2010. Skrattade lite för mig själv åt vissa saker jag skrev och för att inte tala om bilderna som jag tog med min telefon som inte hade touch och inte så många megapixlar... Vissa bilder var dock lite roliga att se tillbaka på då jag och J hållit ihop sedan dess, i sommar har vi varit tillsammans i 8 år. Jag hade även lagt upp lite låtar och en artist jag lyssnade mycket på mellan 2010-2012 var Lil Wayne. Just dessa tre låtar har gett ett stort avtryck i mitt liv och de kommer alltid att vara speciella för mig.

Likes

Comments

I jämförelse med smoothien jag gjorde igår så blev denna avsevärt mycket godare. Det kan visserligen bero på att den innehöll mango och inte fryst mango denna gång utan färsk mango. Mixade mangon med banan och lite tropisk juice. Jag toppade smoothien med kokosflingor, pumpakärnor, chiafrön och kiwi. Måste vara godaste smoothien jag gjort på väldigt länge.

Likes

Comments