Yogautmaningens längsta pass avklarat. Det var ett riktigt plågsamt pass och i slutet av passet var det en del övningar som var helt omöjliga att klara av, men så småningom kanske jag blir lite vigare och klarar av de övningarna. Kanske att jag hoppar på denna utmaning igen till hösten. Fokus idag var i alla fall uthållighet och det var både styrka (mage, ben, armar, rygg), balans och väldigt mycket stretching. 47 hela långa plågsamma men samtidigt härliga minuter yoga var ett bra avslut på denna vecka. Nu är det exakt 7 pass kvar och nästa måndag hoppar jag på nästa utmaning.

Likes

Comments

Provade göra iskaffe med den nya sojadrycken från Alpro och den blev krämigare än med vanlig sojadryck. Väldigt god och uppiggande så nu kanske jag har energi till det långa yogapasset som jag ska ta mig an om någon timme. 

Likes

Comments

Söndagar är typiska städdagar även om jag städar i princip dagligen. Det är så underbart att ha ett kliniskt rent hus, särskilt tillfredsställande är det när nästan allt är nytt. Tapeten i sovrummet är väl inget att hurra för, men i nuläget får den duga, kommer i alla fall aldrig köpa tapeter från Rusta igen. Det tråkiga var att den kostade nästintill lika mycket som en kvalitetstapet som vi har i de andra rummen så förstår inte riktigt hur vi tänkte där... Visserligen är det bara en fondvägg så det är enkelt att köpa ny tapet och göra om, göra rätt. Ovanför sängen har vi i alla fall 3 posters som vi köpt på Desenio.

Likes

Comments

Började denna snöiga söndag med bananglass. Mixade ihop ca 3-4 bananer med lite hallon och toppade med hallon och kokosflingor. Såå himla fräscht, nyttigt och fantastiskt gott! 😍👌

Likes

Comments

Det enda jag har att säga om dagens pass var att det var det absolut bästa hittills eller åtminstone så kändes alla övningar så enkla helt plötsligt. Variationen fanns där då det var fokus på stabilitet, styrka och balans. Idag kände jag mig i rätt yoga-mode och hade bra balans till 100% utan att överdriva och hela passet gick som bara "smooth". Nu ser jag framemot morgondagens pass som är det längsta på hela denna utmaning. Egentligen är jag sjukt taggad på de alla de ynka 8 pass som är kvar för sedan är det en ny utmaning, har börjat spåna på den lite redan. Räknar med att klara av sammanlagt 3-4 utmaningar (dvs ca 100 pass (23 avklarade, hehe)) innan våren och sommaren är här.

Likes

Comments

Hittade Alpros Soya i kaffe igår när vi var och handlade så idag provade jag den i kaffet. Den var inte lika söt som vanlig sojadryck men den var desto mer krämig. Tror den är ännu godare i iskaffe dock även om den nog är mer tänkt till "vanligt" kaffe/cappuccino/latte då den går att skumma.

Likes

Comments

Dagens pass var relativt lugnt och lite kortare om man jämför med gårdagens. Det var bara drygt 20 minuters pass idag och det kändes som ett väldigt bra avslut på en fredag med lite stretching. Hade inte så mycket energi eller lust att yoga idag för att vara helt ärlig så det var bra att det inte var ett så ansträngande pass. Får hoppas på att ha samlat lite mer energi till imorgon då det är 36 minuter och på söndag då passet är hela 46 minuter långt. Det lär nog kännas i kroppen må jag då säga... Yoga är helt fantastiskt i och med att det är så varierat och det fokuseras på både andning, styrka, uthållighet, stretching osv. Jag är utmattad enligt ett test jag gjort (som kostade över 1500 kr så det är tillförlitligt) och yoga tror jag är en bra väg att gå för att komma i balans igen helt enkelt. Kanske kommer ett inlägg om hur jag egentligen mår framöver.

Likes

Comments