Denna helg är det jobb som gäller. Inte hela dagarna men inte ledig för en gångs skull.

Idag står utlämning, svara i telefon och planera hemleveranser på schemat.


Ikväll blir det att åka in till stan igen. Festival dessa dagar så passar på. I torsdags var det Rix FM festivalen (då dottern också var med). Igår var det bland annat Hoffmastreo (även Markoolio) och ikväll blir det Nordman. Innan dess ska jag hinna städa hemma och kanske träffa några vänner.

Får se hur sent det blir ikväll/natt. Igår kom jag i säng kl 2 och fick upp 8 morse.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter ensam på lagret, musik i mobilen i försök att hitta motivationen att inte tänka för mycket, men hjärnspöken vill annat tydligen. Tänker på både det ena och det andra, problem, lösningar, saknader etc.

Ibland blir jag glad, ibland ledsen, ibland nöjd och stolt, avundsjuk, äcklad, motiverad, ensam.

Dessa tankar och känslor får mig verkligen att pendla upp och ned, mellan hopp och förtvivlan.

Var med en kompis igår som också har det tufft, personen går igenom exakt samma sak som jag går igenom så det var jätte skönt att prata om samma saker, motivera varandra.

Det komiska är att när jag skriver detta inlägg så börjar det regna, är det en slump eller tecken på att man inte mår bra, haha.

Kort och gott så mår jag riktigt dåligt me försöker hålla mig flytande, kommer bli bättre. Jag har lyckats gå igenom deprisioner förut själv och kommer lyckas denna gång. Snart kommer dottern också så man får annat att tänka på.

Likes

Comments

Just nu går jag igenom en riktigt jobbig period. Vet varken ut eller in längre. Hade en hyfsad grund att stå på för några veckor sedan men de två senaste veckorna har varit riktigt jobbiga, kanske verkligheten som kommer ikapp en.

Vet inte riktigt vad det orsaken är, annars hade jag löst det men har mina aningar. Svävar mellan hopp och förtvivlan. Jag har överlevt förr och kommer förhoppningsvis överleva även denna gång, trots att tankarna ibland inte är bra när jag kör bil, funderar ibland vilket berg jag ska sikta på.

Lösningen på problemet, ja bra fråga. Försöka släppa tankarna, fokusera på dottern och jobbet så löser det sig nog.

Tyvärr blir det mycket ensamtid denna vecka då dottern är hos sin mamma vilket innebär mycket tid för tankar, funderingar och känslor.

Likes

Comments

inte jätte bra sömn inatt, kanske för jag tänker på en speciell person jag verkligen saknar. Förstår ingenting, kändes bra, fick mig att må bra och känna glädje i vardagen igen sen tvärvände det och nu nästa utfryst, mitt hjärta, känslor och humör har verkligen fått från toppen och fallit rakt ned. vet inte hur jag ska orka gå vidare, försöka hålla kontakten eller bryta hela och hållet?


Idag är det åter jobb som står på schemat, jobba till 19:10 är inget som lockar direkt.

Ska även prata med fastighetsbolaget idag om att byta lägenhet, håller tummarna att det går, skulle vara skönt med ny lägenhet, ny start i livet.... igen.

Likes

Comments

Efter en tids frånvaro med bloggar så har livet gått vidare. Hänt en hel del saker sedan senast.

Har fått jobb på ett lager i Eskilstuna. Svåra arbetstider, gör inte så mycket mer än jobbar på vardarna. Även jobbigt för dottern, inte för att det är längre dagar på förskolan utan mer sena dagar.

Bor nu mera själv i min lägenhet. Tuffa tider men det var det bästa för oss båda två för stunden, hur framtiden ser ut vet jag inte i nuläget. Jag behöver få ordning på jobb, vardagen, rutiner, ekonomin samt familjen innan jag kan gå in i en relation. Hitta tillbaka till tryggheten och lugnet i mig själv jag hade tidigare. Varit mycket fram och tillbaka för mig både gällande beslut och jobb vilket har påverkat mig för fort för att jag ska hinna anpassa mig till det.


Likes

Comments

Efter en del velande fram och tillbaka så kommer jag satsa på denna blogg och portal.

Har haft blogg.se också men kommer de denna portal en chans då jag haft blogg.se tidigare.

Likes

Comments

Har sedan mars haft praktik på Mio Möbler, hjälper till på lagret. Blir mycket möbler att hantera varje dag, ta emot, lämna ut, ordna på lagret. Då ska vi inte prata om datasystemet, det är verkligen inte enkelt. De pratade om att de tar ungefär ett år att lära sig allt och det förstår jag nu, kan inte ens en bråkdel, haha. Men jag lär mig nya saker varje dag.

Har även blivit erbjuden jobb över sommaren på Mio vilket jag tackade och tog emot, men lämnade lite krav på arbetstider då det ska funka så jag kan hämta dottern. Blir troligen inget ledigt i sommar, igen. Förra sommaren var jag ledig 1-2 veckor, i år blir det nog inget tyvärr. Chefen har även pratat lite om en eventuell anställning i höst. Livet börjar bli lite lättare.

Jag är dock tröttare och tröttare varje vecka som går. Inte sova trött utan mer mentalt eller kroppsligt. Känner stress nästan varje dag, hinner inte göra det jag behöver varje dag. Önskar jag kunde jobba 7-16 istället men svårt att få tag på sånt jobb.

Dottern växer så det knakar, behöver byta det mesta i hennes garderob då hon vuxit ur de mesta.

Likes

Comments

Var flera månader sedan jag skrev något, det är på grund av min hälsa framförallt. Jag har mått dåligt under en längre period och funderar vad problemen ligger, vad som orsaker mitt mående. Jag funderar också på lösningar, hur jag ska kunna och orka gå vidare, hitta tillbaka till den jag tidigare var, ha tid och ork att ta hand om mig och min dotter.

En lösning, som jag blev tipsad om, är att prata med en psykolog, Har aldrig gjort det tidigare men har samtidigt inte mått dåligt under en längre period tidigare heller så kanske är dags att göra ett besök. Ska vara tacksam för allt den hjälp jag kan få.

 

Det som oroar mig mest är funderingarna, tankarna och känslorna över att inte riktigt veta vad orsaken är, att inte veta vad felet är för att på så sätt lättare hitta en lösning. Jag har lite funderingar på vad orsakerna kan vara men de lösningar jag funderat på skapar nya funderingar och osäkerheter vilket gör alla beslut svårare.

 

Några som själva varit med om att man bara vill ge upp allt? Köra in i en bergvägg eller något? Om ni överkom det, hur gjorde ni? Vad hade ni för hjälpmedel?

Likes

Comments

Senaste veckan spänderades tillsammans med dottern. Tisdag till torsdag var hon på förskolan. Lite grining vid lämning, hon vill inte vara där. Men när jag hämtade henne på dagarna så vill hon vara kvar så vi stannade lite extra så hon fick dansa en liten stund till.

Nu när hösten är här måste man göra lövhögar. Dottern tycker det var roligt. Även på förskolan verkar hon ha roligt om man ser hur kläderna ser ut när jag hämtar henne. Tur jag har dusch och tvättmaskin.

Vi var även och kollade på hockeymatch i veckan. Tror inte dottern tycker det var så roligt då hon somnade i slutet av den andra perioden.

I lördags var vi på drifting, det tyckte hon var roligare. Han inte ens komma in innan hon stod vid staketet och tittade på bilarna. Hon går i sin fars fotspår.

Månadens första stora mat inköp, 820kr fattigare, men det räcker bra länge.

Likes

Comments

Djurgårdens VD Jenny Silfverstrand har drabbats av bröstcancer och Djurgårdens damer samt herrar bidrar med en summa per mål. Jag som Djurgårdare hakade självklart också på och bidrar med 5kr per mål (liten summa på grund av dålig ekonomi). Resultatet blev 4-3 seger och då 20kr från mig, dock är minsta beloppet 50kr så skänkte 50kr till cancerforskningen.

Likes

Comments