Har ni nångång känt att ni hamnat på fel väg? Att ni gjort ett förhastat val som kanske kändes rätt just då, men som med tiden känts alltmer som ett misstag. Jag har det, och jag har varit alldeles för stolt för att erkänna det! Jag har helt enkelt bara kört på och hoppats att det kommer kännas bättre, att känslan kommer försvinna, det krävs bara lite tid.

Nu menar jag givetvis inte mitt barn som säkert någon av er tror :p

Jag valde bort en människa från mitt liv i ett förhastat val, ett val av en längtan efter något annat. Lite som att tro att gräset är grönare på andra sidan. Som att bli blind för de saker som verkligen betyder något i slutet av dagen och bara tänka ytligt. Jag har gjort ett misstag som jag inte kan ställa tillrätta. Men man lär sig av sina misstag, och nu uppskattar jag det jag hade. Lite för sent, men jag har lärt mig vad som är viktigt och vad jag ska söka i framtiden.

Det är viktigt att kunna erkänna sina misstag tror jag, för de är det som gör att man kan förbättras.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För man tänkte att man skulle vila upp sig lite efter en av de tuffaste veckorna jag har haft på länge. Tror ni att jag vilade mycket igårkväll? Nä! Jag totalstäda hela huset från golv till tak, bakade och gjorde i stort sätt allt förutom att vila. Men jag gjorde ju ett tappert försök när jag startade en film när jag tillslut satt mig ner vid tio, om den var bra vet jag inte för jag somnade ganska snabbt..

Som sagt har det varit en tuff vecka, jag har fått magkatarr och haft hemsk smärta i magen, inte kunnat äta riktigt och varit vansinnigt trött. Jag antar att kroppen börjar säga ifrån eftersom det varit väldigt mycket en tid. Så vila hade varit behövligt men det är sååå svårt att slappna av och varva ner när man har så mycket att göra, så många måsten. Men nu är huset iallafall fint och lilleman kommer snart hem :) jag saknar han jättemycket när han inte är hemma.

Idag tänkte vi inte göra så mycket, kanske göra upp en eld ute och grilla korv till lunch. Och sen ikväll tänkte vi åka och kolla på israce i Strömsund. Mini älskar allt motordrivet så han skulle verkligen uppskatta det.

Vi får se vad dagen bjuder på helt enkelt!

ha en mysig lördag hörrni!

Likes

Comments

....But i will never stop giving 100% at being The Best mom i can be!


Livet... det kanske inte alltid blir som man har tänkt sig. Men det kan bli väldigt bra för det, man måste bara tänka om och gå dit vägen leder en. Jag har alltid, enda sen jag var liten haft en drömbild över hur mitt liv skulle bli. Jag skulle vara lycklig, gift med drömprinsen innan jag var 25 och ha två barn, en pojke och en flicka såklart. Precis som så många andras drömbild. För det är ju det som är normen, mamma,pappa, storebror och lillasyster. 

Hur som helst är det inte riktigt så mitt liv ser ut, jag är snart 25, långt ifrån gift och har inget förhållande. Jag har en son, men är inte tillsammans med hans pappa, och det har vi heller aldrig varit under sonens snart 3åriga liv. Vi försökte men det funkade helt enkelt inte. Ett misslyckande i mångas ögon, ibland även i mina under mina sämre dagar. Men ur ett misslyckat förhållande fick jag något oerhört lyckat,  en frisk och välmående pojke. Som med tiden utvecklats till en tuff liten grabb med humor och humör. Han är fantastisk. Att jag har honom betyder allt! 

Vi lever vårat liv på vårat sätt. Det kanske är tufft ibland men i slutet av dagen brukar jag ligga och kolla på honom då han sover i sängen och tänka att jag inte skulle vilja ha det på något annat sätt! Vi har varandra, vi har tak över huvudet, mat på bordet, ett jobb/dagis att gå till varje dag. Vi har fantastiska vänner, min familj och våra två hundar. Vi har egentligen allt man kan önska. Så vad ska vi med en karl till? Vi har ju alltid varandra, och det är inte så lite bara de!  

Likes

Comments