Header

Är hos tandläkaren nu. Gick från skolan lite tidigare med en klasskompis som också gick tidigare för att slippa vänta på tåg hem 1 timma extra. Så vi gick från skolan vid 15:30 och jag kom till tandläkaren 15:45 och jag har inte min tid hos tandläkaren fören 16:15 men det gör ju ingenting att man är tidig, bättre det ä sent.

Idag i skolan började jag med en ny uppgift eftersom att jag blev klar med bältet förra veckan. Så vår nya uppgift var att göra ett pennskrin men beroende på hur bra eller dålig de blir så kanske jag använder den som sminkborstväska istället så slipper jag ha alla sminkborstar i min sminkväska som nästan är överfull just nu.

Idag/ikväll så kanske jag laddar upp en video till min youtubekanal som jag har. Jag ska ta tag i och göra videos igen. Har gjort videor förut fast några är inte bra så dem är privata på min kanal. Dem som är privata är på engelska och den suger. Men nu börjar jag med svenska videor. Så jag hoppas att jag kan få iallafall 50-75 prenumeranter på min kanal. Har runt 20 stycken nu.

Vi hörs

Rebecka

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag har varit en seg dag. Har gått upp ur sängen för att äta frukost. Annars har jag bara haft en mysmorgon med pojkvännen.

Idag är en rätt lugn dag då jag inte har ett dugg planerat. Så om jag vill så kan jag ligga i sängen och bara lata bort halva dagen men det är smartare att jag gör något. Blir väll att städa rummet hos pojkvännen för att få något gjort.

Men nu ska jag kolla ikapp lite youtube videor och sen göra något med min dag.

Likes

Comments

Sitter hemma hos pojkvännen och väntar på att pizzan ska bli klar. Dem stod och gjorde pizzan när jag kom hem från jobbet. Fick frågan igår om att jobba och jag tackade ja då jag inte vet hur mycket jobb jag får varje månad. Jag har ju bara timvik där jag jobbar och det är det ända jobb jag har förutom skolan. Men jag ska ta tag och söka jobb då jag inte vet vad jag ska göra efter jag har slutat läderhantverkskursen. Men jag har ju fram till juni att hitta ett ordentligt jobb. Men ska försöka hitta något jobb att ha vid sidan av studierna.

Men nu ska jag fortsätta kolla på pizzan och sen när den är klar blir den uppäten :)

Likes

Comments

Hej!
Nu har jag bestämt mig för att ta tag i bloggandet igen. Har varit lat och inte orkat tagit tag i bloggandet. Nu för tiden har jag inte mycket att göra förutom att gå i skolan två gånger i veckan.

Vad har hänt i mitt liv på den senaste tiden förutom att jag har börjat skolan? Jo det har hunnit varit jul och nyår och jag har varit med familjen på jul och vänner och drack på nyår. Och nu nästa vecka har jag och Daniel varit ihop i 9 månader.

Det är väll de mest intressanta som har hänt nyligen. Har jobbat lite också men det är väll inte lika intressant. Sökt några jobb men jag har inte fått något svar på någon av dem jag sökt. Ska väll sitta och söka lite jobb i helgen. Vet iallafall att skärgårdsvåfflan söker folk till i sommar så det kanske är något man kan söka till.

Likes

Comments

I tisdags började jag att plugga läderhantverk på Nyköpings folkhögskola. Jag har sen innan gått en helgkurs i läderhantverk i november förra året. Den första saken vi fick börja med var ett bälte, eftersom att jag hade gjort det tidigare så gick det lite snabbare än gången innan.

Mitt bälte som jag gjorde är svart och har bruna sömmar. Jag har dock ingen bild från när jag blev klar med det och jag har den inte i närheten så att jag kan ta bild på det men det är väldigt snyggt.

Att gå denna kurs kostar 1400 kr och då får man material för att göra dem två första uppgifterna. Sen efter det så får man betala för att använda läder eller beställa själv eller om man ska ha tillbehör så får man beställa det. Fast vi kan gå ihop och beställa tillsammans så blir det billigare med frakt och så.

Likes

Comments

​I januari kommer jag att börja plugga igen då jag igår fick reda på att jag är antagen till kursen läderhantverk på Nyköpings folkhögskola. Så i januari så börjar jag plugga igen och går fram till juni. Jag var på en helgkurs för läderhantverk helgen jag fyllde år med jobbet och det fick mig intresserad att gå kursen så jag passade på att söka och fick reda på att jag kom in igår. 

Så jag kommer plugga 50% och sen jobba/söka jobb resten av tiden när jag inte pluggar. 

Idag ska jag jobba och sen blir det hem till pojkvännen och bara ha en lugn helg hemma hos honom och sen så ska jag bestämma mig om en sak som jag kommer blogga om efter att det har hänt.


Likes

Comments

​Känner mig verkligen sämst på att blogga. Antingen så har jag fullt upp och tänker på att göra det eller så glömmer jag helt bort det. Sen så har jag inte haft så mycket inspiration till att blogga för att jag antingen har sovit eller varit hos min pojkvän efter jobbet då jag jobbade rätt mycket nu i november. Jag ska ordentligt börja blogga i januari förhoppningsvis eller så börjar jag redan vid jul. Ska se om jag ska iväg på läger över nyår. Har några dagar på mig att bestämma om jag ska iväg på det eller vara med pojkvännen och hans familj. 


Sen senast jag skrev har jag även sökt till högskola för att gå en kurs om läderhantverk som börjar i januari men vet inte än om jag har kommit in på kursen men det får vi se.


Nu ska jag återgå till att jobba.

Likes

Comments

Lånade denna korta lista från @amithril 

1. Hur lång tid gör du dig iordning på morgonen?
10 minuter, max 15. Sminkar mig inte på morgonen så det är toa, borsta tänderna och klä på mig.

2. Och inför en utekväll då?
30-45 minuter kanske då jag brukar sminka mig om jag ska ut.

3. Vad har du för sminkrutin?
Ögonskugga, eyeliner, mascara, ögonbrynen, läppstift/läppglans

4. Och hårrutin?

Typ ingen. Har så kort hår så att jag inte vet vad jag ska göra så blir oftast hatt eller mössa på.


5. Hudrutin?
Ansiktsmask någon gång ibland

6. Om du bara fick använda en sminkprodukt, vad skulle det vara?
Antingen mascara eller läppstift

7. Vad är din favoritprodukt just nu?
HM's läppstift

8. Vad önskar du att du var lite bättre på sminkmässigt?
Typ allt.

9. Ändrar du sminket efter årstid?
Vet faktiskt inte

10. Är du ofta osminkad?
Typ varje dag

Likes

Comments

Sitter och kollar på Game of Thrones och väntar på att mamma ska komma hem. Imorgon blir det upp till Stockholm med min pojkvän för att han ska kolla sin syn och sen så blir det shopping. Så vi åker så fort han har slutat skolan imorgon. Senare idag blir det att träffa en kompis som jag inte träffar så ofta.

Meeeen idag är det bra höstväder för det är soligt. Det va grått igår när jag skulle till arbetsförmedlingen och jag trodde att det skulle börja regna men jag slapp regnet.

Förlåt att mina inlägg inte är så intressant men jag har inget speciellt att skriva om.

Likes

Comments

​Sitter i köket oemma och kollar ut på dem fina träden utanför lägenheten som börjar vara orangea och väntar på att klockan ska bli tillräckligt mycket för att jag ska kunna cykla ner till arbetsförmedlingen för mitt möte som är kl 14. 


Känns som att tiden alltid går sakta när man ska göra något och man behöver vänta. 
Förhoppningsvis kommer jag hinna träffa min pojkvän idag efter jag har varit på arbetsförmedlingen. Och sen ikväll ska jag på ett möte för ett lan som ska hållas på höstlovet där jag ska hjälpa till att jobba. Blir väl troligen att jag kommer sitta och spela när jag inte jobbar och sitta och försöka ranka upp på cs:go igen då jag helt plötsligt igår va nere i Silver II igen och senaste gången jag spelade var jag 
Silver III. Blev lite irriterad och besviken på det igår men det finns inte så mycket att göra förutom att spela och spela och spela för att ranka upp igen. 

Idag hoppas jag att det inte kommer regna när jag ska cykla för att det ser väldigt grått ut på himlen. 

Likes

Comments