Header

Lördag- som bara sprang iväg.. sista dagen på min lediga vecka. Veckan har gått allt för fort.

Idag frågade min bästa vän om jag kunde hjälpa henne att göra en festlig present till deras vänner. Självklart sa jag, vi dekorerar en flaska! Till det så köper du två champagne glas och lägger i en korg!

// A

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ni har väl hört uttrycket " grönt är skönt? Jag håller faktiskt med. Att inreda med grönt är riktigt snyggt! Det känns oftast så rent kan jag tycka. Jag har inrett min lägenhet med massor av grönt, både i sovrummet, vardagsrummet, köket och barnrummet. Även de ytor där det inte kommer in lika mycket dagsljus som i andra rum. Tex. i hallen. Jag har placerat fet bladiga växter där. Det är växter som inte kräver så mycket sol och vatten. Jag tycker att det finns många snygga fet bladiga växter. Jag personligen gillar Aloe vera växter - super dekorativa! Kaktusar har blivit populärt igen, dock är det inte min favorit, men en väldigt snygg inrednings detalj!

Ett tips till er som vill ha en lättskött, tålig och faktiskt dekorativ växt är garderobsblomman. Den är väldigt tacksam och kräver inte alls mycket av någonting egentligen. Jag har den på flera ställen här hemma. Fredskallan är också en härlig grön blomma, som också är en luftrenare! Hur smidigt är inte det?

Här är min gröna lilla del, en blandning av orkideér, fredskalla ( på vita stolen ) och garderobsblomma ( längst ner till höger)

Dekorativ murgröna :)

​Önskar er alla en trevlig helg! // A 

Likes

Comments

En av mina bästa vänner sa en gång till mig att " ingenting är omöjligt, det omöjliga kan bara ta lite längre tid". Jag bär med mig den meningen varje dag. Vissa dagar kan jag tänka på den lite mer än andra. Men är det något jag har lärt mig under min tid som florist, - och speciellt under tiden som bröllopskoordinator, så vet jag att ingenting är omöjligt. Med ögon, hjärta, kunskap och vilja så kommer man längre än vad man tror. Och det är tack vare henne som jag har kommit dit jag är idag!

All kärlek till er! // A

Likes

Comments

Varmt välkomna till min kärleksfulla och blomstrande sida! Anine heter jag. Jag är i grund och botten utbildad florist och blomsterdekoratör. Redan som liten visste jag att jag ville jobba med blommor när jag blev stor, Jag hade redan då en dröm om att få jobba med bröllop, och jag insåg efter att ha sätt filmen " The wedding planner " med Jennifer Lopez, att den drömmen inte borde vara omöjlig! Där kom lyckan av att förstå innebörden av att jobba som"Wedding coordinator".

Och här är jag idag; Utbildad och certifierad bröllopskoordinator, via Bröllops akademin i Stockholm. Jag jobbar i två butiker i Stockholms området, vilket jag trivs väldigt bra med! 

Mitt jobb är inte bara ett yrke, det är min passion och livsstil. Att dagligen få göra det jag älskar, det är lycka för mig. Att få sprida kärlek genom mina kreationer och hantverk, det är ett viktigt budskap för mig. Kärlek.

”En samling av kärlek” är precis vad det är. Allt jag gör, gör jag med kärlek.

Och det jag får tillbaka är en kärlek, som uttrycks i ord eller annan uppskattning, som jag samlar på mig och tar med mig i min samling. All den kärlek jag får genom att uppfylla mina kunders önskan, gör att jag brinner extra mycket för att ge dem all min kärlek till deras speciella tillfälle. När de ska lova varandra evig och trogen kärlek eller när de ska ta ett sista farväl av en älskade och närstående. Eller när de bara vill göra något så vackert som att visa sin kärlek genom en blomma.

Enligt mig så har varje blomma en personlighet. Tänk bara den ljuvliga liljekonvaljen, som är så skygg och osynlig under sina stora gröna blad. Men under de stora bladen, där är den så vacker med sina små vita klockor och underbara doft. Därför är en bukett med liljekonvaljer, ren och skär kärlek att arbeta med och att få ge en sådan kärlek till någon – det är något jag vill spara och bära med mig i min samling av kärlek.

Följ med mig i min vardag fylld av blommor, glädje och kärlek! // A


​Fotograf: Jenny Drakenlind 

Likes

Comments