varför ska jag ha problem med att gå ner i vikt??? jag vill lixom träna men ångesten tar över och jag kan inte, vafan är det för fel på mig??? hatar livet. Fast okej ska inte ljuga, jag har gått ner i vikt sen förra sommaren det har jag. Men det jag hatar mig själv för för det är att det var bara stress som orsakade det.
Nu har jag gymkort men använder det aldrig, nu när jag vill gå ner i vikt går jag bara upp, och nej inte dedär muskler väger mer än fett BULLSHIT, jag går bara upp i fettvikt eftersom att jag inte tränar.

Häromdan i omklädningsrummet lyssnade jag på när de smala och träningstjejerna klagade på hur "stora" lår de har, och att deras magar "inte alls" är platta. FAN VAD JAG HATAR DEM, DE SER MINA ÄRR PÅ BÅDE ARMAR OCH BEN MEN SKA ÄNDÅ TRYCKA NER MIG INDIREKT. HUR FAN TÄNKER DEM??? JAG BLIR SÅ JÄVLA ÄCKLAD AV DEM DELS FÖR ATT DE TRYCKER NER MIG SOM ÄR LITE RUNDARE MEN ÄVEN MIN KOMPIS SOM ÄR EN PINNE MEN INTE KAN GÖRA NÅTT ÅT DET. 

ALLA KROPPAR ÄR BYGGDA PÅ OLIKA SÄTT OCH VISSA KAN FAN INTE GÖRA NÅTT ÅT DET MEN ÄNDÅ SKA VISSA PÅPEKA VARENDA JÄVLA FEL??!!?? FAN HELLER 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Vaknade idag med ångest, sov en timme till, mamma drog av täcket och tjatade på mig tills jag drog mig upp ur sängen och hon skjutsade mig till skolan. Väl i skolan gick jag till lektionen, såg Marie i slutet av korridoren och gick till henne, jag behövde en kram, FAN jag började gråta. Jag vet inte ens varför egentligen men jag antar att det bara är allmän ångest eller nått...

Om jag inte ens klarar GRUNDSKOLAN hur fan ska jag klara av gymnasiet??? För helvete??? Inte nog med att jag har världens ångest över om jag ska flytta till Varberg eller om jag ska stanna i Linköping.. Jag vill flytta hemifrån, och det helst igår. Jag trivs inte alls hemma.


Likes

Comments

usch, igår var jag med Semla, Gustav och Valentina. De var jätteglada o gick o pratade o skrattade, men jag gick bakom dem, vilket jag alltid gör när stigen blir för smal. Jag ville bara gå hem o inte förstöra, fast hemma är ett helvete så pest eller kolera...

Nu ska jag ialldfall till Marie med Gustav för att bli tredje hjulet... Sover antgaligen där, hellre där än hemma for real. 

FYFAN VAD JAG HAR ÅNGEST IDAG, är så jävla trött... har inte sovit nått inatt usch


Likes

Comments

Sitter nu ensam eller inte ensam, sitter i ett hörn på 5e våningen bland massa högljuda 02or, fyfan vad mitt hat mot dem är starkt, dock har de lektion nu så jag slipper dem snart.

Men jag har egentligen lektion nu, några minuter innan engelska lektionen fick jag världens ångest och panikattack och bara drog gråtandes från skolan, ingen märkte nått såklart, varför skulle någon märka om jag försvann??? Vem bryr sig om mig egentligen...

Varför lever jag ens, vad är meningen med livet? Har hört att Clara Henry säger att meningen med livet är meningslösheten, men om det nu är sant så är det rätt meningslöst att leva, så varför ska jag???

Håkan släppte en ny

 låt idag, och det gjorde min dag lite bättre iallafall, Brinner in the shit. Bra låt, bra text och jag älskar den som jag älskar nästan alla hans låtar, men såklart inte så mycket som jag älskar honom. Han har räddat mitt liv mer än en gång, FAN VA HAN ÄR BRA ❤


Likes

Comments

Ja idag vaknade jag med ångest, en fuldag på de också.. Men upp till skolan typ.
Idrott som andra lektionen, jag har ärr på benen, rätt så nya och mina kompisar hade inte sett dem förr, och de va vana att jag har de på armen men nu sitter de på benen och Selma (jag skriver inte ut de riktiga namnet) kollade konstigt på mig... det tryckte ner mig som fan, så efter idrotten så gick jag till Gustav och Sanna som sen ville käka lunch med Marie m.f, men jag ville inte gå själv så jag följde med dem, käkade inget tho, jag har fått tillräckligt att äta om man kollar på min kropp... Feta lår, fettvalkar på magen, bredaxlad och stora armar.

Jag hatar min kropp. Jag trivs verkligen inte i den och ja är så avundsjuk på alla fina tjejer i min klass som har smala lår, platt mage, fin rumpa etc. Jag tränar lite då och då men hittar nästan aldrig motivation att gå utanför min dörr när jag får ångest. Jag är nybörjare på gymmet också så jag vet lixom inte exakt hur allt funkar oså och det gör mig ännu mer osäker.

Jag är eller snarare var jävligt osäker på allt jag gör men nu på senaste har jag slutat bry mig, jag känner oftast ingenting och om ja nu känner nått är det antagligen smärta eller ångest.


JAG HATAR MITT LIV

Likes

Comments

Jag har valt att skriva anonymt men jag är iallfall en 16-årig tjej som är rätt lång.

Jag har två hästar som jag knappt orkar ta hand om (men don't you worry mamma är hästvan och älskar att vara i stallet, det går absolut ingen nöd på hästarna, de mår skitbra) jag har helt enkelt tappat intresse för dem, jag har vart väldigt passionerad till hästar ända sen jag var liten men det är borta nu, jag är inte den människan längre.

Jag går i en ganska stor skola och finns typ inte, alltså att ingen vet mitt namn utom några i 9an som till exempel min klass.

Jag lyssnar mycket på Håkan Hellström, särskillt i skolan då jag inte alls trivs egentligen. Jag skolkar rätt mycket men klarar mig med minst ett E i varje ämne.

Under tiden då jag inte är i skolan är jag hemma eller ute och går, inte ofta jag blir inbjuden att hänga med nåra efter skolan. 

Likes

Comments