​Hej alla! 

Idag är det söndag och jag har inte sovit så bra inatt, min hund har börjat bråka på nätterna så jag får inte sova. Vi tror att hon är för lite omplysslad eller något annat sånt. På morgonen så har jag lekt med henne och nu ska jag gå ut och gå med henne så blir hon lite tystare. 

På morgonen har jag bara hjälp min familjenmed saker, plockat undan för igår kom snö så vi måste få bort saker så mer snö kan komma. och det har varit väldigt mysigt. men nu ska jag åka på min brors match. Björbo- Leksand. han är liten och då tycker han det är väldigt roligt att man följer med och ser hur det går . Dock är hans lag inte det bästa laget och hjälper till. Men de håller på och tränar och hoppas det blir bättre. Tänkte bara skriva ett kort inlägg och berätta vad som händer innan jag åker. 

Nu har jag lite bråttom att byta om så vi hörs ikväll 


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​God kväll alla. 

Ikväll ar det bara en sån kväll jag vill ligga i sängen och inte göra något för allt går fel eller blir fel när jag gör något eller säger något. Såhär känner man ibland och då vet man inte vad man ska göra eller ta sig till. Men det är väll bara att gilla länget och vänta till kvällen över. 

Idag har jag bara haft en mysigt dag, min kille har varit här och vi har bara vrit med varnadra. Har nu insett att jag är den som bråkr mest och tycker saker är konstigt och det gör mycket att jag blir osäker på vårt förhållande. Måste tänka verkligen å vad jag gör, för han betyder väldigt mycket för mig och jag vill inte förlora han så måste börja tänka mer på vad jag säger och gör. 

Har inte gjort mer idag. Imorgon är planerna att fixa lite här hemma, har faktiskt gjort en lista. Men det är tex. Hugga ved till min panna som jag använder väldigt mycket på vintern och ta bort skräp från huset som är kvar sen jag målade. på eftermiddagen kvällen så ska jag min mamma och min kille åka och kolla på min lillebrors match. Jag brukar alltid vara med och kolla när jag kan för han blir så glad. så nu ska jag med. Det ska bli väldigt roligt. 

Mer händer nog inte. Nästa vecka går jag på mina två veckors alp/praktik på en förskola, det ska bli väldigt roligt och intressant. Men jag är väldigt nervös men ändå väldigt roligt.

Hur mår ni? vad gör ni om dagarna?

Jag har planer på att börja planera mina dagar så när jag kommer hem inte bara lägger mig framför dagtorn men också hittar på något. Se om det blir något men ska försöka iallafall.

Men nu ska jag lägga mig och kolla ikapp på unga mammor har verkligen börjat gilla och kolla. Man får lite smått barn intresse men känner inte att jag har den tiden just nu. 

Har det så bra så hörs vi nästa inlägg kommer ut. 

Likes

Comments

Hej! jag har bara skrivit ett inlägg men jag har haft väldigt mycket att göra. Men jag ska försöka hinna börja skriva mer och ni får veta mer om mitt liv. Idag är ju tisdag, jag är fortfarande i skolan. Går mellan 8.30- 17.25 plus jag har 1 timmes lunch och 40 min rast på kvällen. Så har lektioner hela dagen det är väldigt jobbigt.

Idag är det heller ingen vandlig dag! Idag fyller min lilleplutten 15år (som jag kallar honom). Det är min mammas bästa väns son. Han är handikappad och det gör att han är väldigt speciell,men det gör inget för mig. Han är typ det bästa jag vet och han gör mig alltid så lykligt och förstår att livet går ut på att kämpa. Ska gå ner och köpa en precent åt honom när jag har in rast, hoppas jag hinner för måste köpa mat till mig också plus äta det.


Vad har hänt sen senast? väldigt mycket, jag har typ fått en diagnos. utmattningsdiagnos där jag inte orkar något längre. Sen har jag haft mycket i skolan och helt enkelt inte orkat göra något. 

Jag ska fortsätta plugga, jag ska snart ha historia och sen engelska och sen ska jag åka hem. 

Jag kan skriva ikväll mer och förklara vad som har hänt. 

Kramiz 


Likes

Comments

Hej alla nya människor där ute!

Detta är nu min nya blogg som jag kommer lägga mer tid och energi, jag sen tidigare haft en blogg eller ja flera som inte jag har lagt någon tid i men alltid gillat att skriva ut mig.

Ja, Vem är jag?

Jag är en tjej på 16 år som bor i Gagnef, plugga just nu Barn och fritidsprogrammet på Kristinegymnasiet i Falun så pendlar varje dag. Jag är pigg och glad tjej (som jag har hört iallafall) som älskar att snacka och träffa nya människor. Fast igenom dessa 16år har jag varit med om ganska mycket saker som jag tänkte ta upp och hur nu skolan är och hur jag tar mig igenom mig gymnasiet på bästa sätt. Dock har jag inte gått så längre så har inte så mycket kunskaper på mig men kommer väl få på dessa 3år i skola. 

Ja ni kommer väl lära känna mig under tiden bloggen går. Jag kommer försöka blogg varje dag, och berätta något bra. 

Idag kan vi väl börja med, jag vakade runt kl 08 och låg och drog mig i sängen. Trodde det skulle bli en lungt morgon då jag alltid på måndagar går mellan 12.25 till kl 16.00 i skolan. Men denna dag var sig lite olik. Min mamma kom upp på mitt rum runt halv 9 och sa att hon måste akut jobba någon timme innan hon skulle sjusa mig till skolan, och min syrra till tandläkaren. och sen att hon skulle jobba eftermiddag/kväll på ett annat jobb. Detta gjorde att jag och min syrra var tvungen att göra stallet innan vi skulle iväg. Så det var bara att kliva upp och gå ut i stallet. 

Sen efter stallet så mötte vi upp mammis i stan och åkt mot min skola, där jag precis kom i tid, kan säga så att vi var lite sena. Hann inte ens äta lunch innan, så det fick bli två korvar på OK istället. När jag väl kommer till skolan har vi svenska och den gick hur bra som helst. Efter det hade vi kommication i 40 min, där vi fortsatte på en redovisning som vi ska ha om någon vecka. Då fick vi reda å att vi slutade efter den lektionen då vår samhällslektion var inställd. Så idag har jag bara gått två timmar i skola. inte så mycket faktisk. 

Nu på kvällen har jag bara tagit det lungt. En sak jag har gjort är att färgat håret till skolfotot i morgon, jag tyckte det blev as bara, kan lägga upp bilder i morgon på hur det blev. 

Ja nu har klockan blivit mycket och jag ska snart sova. Går i skolan mellan 8.30 och 17.30 i morgon så det blir en långdag, så måste sova tidigt. 

Godnatt och så hörs vi i morgon! 

Likes

Comments