Hej!

Tänkte ge er ett änglabudskap

välj ett kort som du dras till först💖 (kort 1är till vänster)


skriv i kommentarsfältet vilken siffra ni önskar så ger jag svar senare under dagen!


all kärlek och värme till er alla!


#änglabudskap #orakelkort #vägledning #ärkeänglar 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej! <

Om det är något jag älskar att titta på nu på hösten och vinten så är det fåglar :) jag har många fågelhus (mathus) så kan sitta hur länge som helst och bara titta på dessa söta fina fåglar som flyger så grasiös. Jag själv har under många år varit fast i ett negatift tänkande och skuld lagt mig själv för saker man varit med om. Men idag kan jag säga att jag är stolt över mig själv och alla trauman man upplevft har gjort mig mer ödmjuk och rädd om livet. jag har förlåtigt och försöker leva i nuet <3 Så när jag tittar på blåmesar,talljoksar och andra fina fåglar så på minner jag mig själv om att våga!!!! våga gå sin egen väg..Våga vara den JAG är skapt till att vara...

livet är fullt av prövningar men alla dessa prövningar ger oss en styrka och förståelse... Så vad man än går igenom så försök att vara här och nu och välkomna känslor och tankar...

All kärlek och värme till er ALLA!!! <3

Likes

Comments

Att ta med kameran ut på promenaden är så underbart. att kunna fånga ett ögonblick. Som nu på Hösten med alla vackra färger,former och allt vackert som är runt oss. Att gå i naturen och verkligen tiita. titta på marken,träden,i luften och bara ta in!

Ta djupa andetag och fylla kroppen med ny energi och njuta av stunden just här och nu!

#foto #fotografering #höst2016 #hösten #livet #njutavvarjesekund #tavarapåtiden

Likes

Comments

När kroppen och själen är i den största storm finns det alltid ett lugn. man måste bara leta sig in i ögat på stormen, föra att sedan bli ett med den. följa rytmen och låta sig flyga högt högt upp. När man väl blivit blivit ett led stormen utan oro och rädsla, det är då alla bitar faller på plats.


För att hitta balans i livet gäller det att skonas med sitt förflutna och helhjärtat förlåta, omfamna med kärlek och släppa taget. Det som varit har varit. Vara närvarande i nuet, öppna sina ögon och ta in omgivningen. Ta bort saker som tynger ner en. som t ex. energi tjuvar våga lyssna på sina egna behov...

stanna upp i den stressade värd vi lever i för att kunna få ny energi och lugn.


meditation är något som verkligen är något alla borde göra. lära sig andas rätt och gå djupt in i sig själv...för det är där alla svar finns! och det är där man kan läka sig själv!


Jag tänkte jag ska göra ett mer djupare inlägg om våra energier och våra chakran senare under dagen!


glöm inte att just DU är värdefull och helt underbar just precis som du är!💖


All kärlek och värme till er alla!💖💗💞


#älskalivet #livet #vågagilladinkropp #bloggomsjälen #själen #värdefull #andas #psykiskohälsa

Likes

Comments

Att leva med Ångest, stress. deprition eller negativa tankar är oerhört påfrestande. man fastnar i en negativt spiral som bara snurrar och snurrar. Man bygger upp skyddsmurar för att försöka överleva eller förtränga för att slippa känna. Eller kanske får samtalsstöd eller har vänner man pratar med. Men hur gör man för att börja må bra på riktigt?

Att acceptera är väll det första steget, Acceptera att man för tillfället inte mår bra och det är OK! Börja med andningsövningar för att lära sig slappna av och ge kroppen de syret den behöver... Det är så lätt att fastna i tankar om "varför" varför mår jag så här, varför har jag den där hemska klumpen i magen varför varför varför???

istället försöka släppa och acceptera jaa den där klumpen är där och jag ska tillåta ALLA mina kännslor få komma. behöver man gråta så gråter man, är jag arg så är jag det. låta sig känna...

Sen något av det viktigaste det förflutna är det förflutna. börja leva i nuet...INTE tänka på det som varit eller det som ska hända utan vara i stunden "här och nu"

för mig är Meditation min medicin och jobba aktft med mitt inre...och våga släppa taget!

Ta promenader och fånga upp omgivningen och se hur vacker vår natur är...

För livet är endå underbart om man vågar leva det...

#psykiskohälsa #leva #älskalivet #meditation #andas #våga #livet 

Likes

Comments

Igår var en tuff dag. Mina tankar var hos min mamma hela dagen...Vi åkte till minneslunden med blommor och ljus. Det är så fint där...Men det var ju inte så här det skulle vara...Vi skulle ju åkt hem till dig och fått pyssla om dig och vi hade skrattat och haft en underbar dag. Inte behöva gå till en kyrkogård och lägga blommor...Du är mig så saknad och livet kommer aldrig bli som det var...Men jag kommer Prata om dig så mycket och berätta om vilken Underbar Mamma/mormor du var. Så du lever vidare...Och jag vet att du är med oss bara inte kroppsligt.

När vi kom hem så släppte vi ballonger så du fick lite fest kännsla där uppe i himlen!

Älskar dig så underbara fina Mamma!!!

Alla ni där ute Krama och pussa era nära och kära extra mycket och var tacksama för varje stund ni har tillsammans!

#fuckcancer #älskade #saknad #kärlek #mamma

Likes

Comments

Att Meditera är verkligen något alla borde göra!

Lära känna sig själv på ett djupare plan samt hitta sin inre ro.

Jag måste själv jobba aktivt för att byta ut mina negtativa tankar/oro och fylla kroppen med possetiv energi... Men Meditation det hjälper. Efter dagens meditation har jag fått ny kraft att ha med mig underdagen. Att jag känner smärta och sorg är helt ok! Det är Ok att känna dessa kännslor för det är just de jag känner...Om man vågar tillåta sig sina kännslor det är då man kan jobba med dom.

#meditation #finnaro #kärlek #nuet #andas
Likes

Comments

Idag är en tung dag..

Det är min Älskade mammas födelsedag💖


Det har gått 1år och två veckor sen du somnade in.

Du var både min mamma och min bästa vän. Att leva utan dig är så tufft..Det är ett stort tomrum som aldrig kommer kunna fyllas..

jag är så ledsen att mina barn inte längre få ha dig i deras liv.. (att du är med oss det vet jag) men att du inte är här kroppsligt.

Jag älskar dig så oändligt mycket Älskade Mamma.

Jag hoppas Änglarna firar dig ordentligt!


vi kommer åka till lunden senare idag med blommor och skicka ballonger till dig!

Grattis älskade Mamma på Födelsedagen! !!


#fuckcancer #saknad #jagälskardig #mamma

Likes

Comments

Hej!

När livet rusar i väg i all stress och fylls av negativ energi. Är det så viktigt att stanna upp, titta sig omkring och ta ett djupt andetag, känna hur lungorna fylls av syre. känna hur ny positivt energi sprids ut i kroppen.

Jag själv har lidigt i många år av trauman som skapat ångest och ett destruktivt tänkande om mig själv. Men nu när jag börjat jobba med mig själv kan jag säga att jag fått som en "Aha upplevelse"

Att hela tiden lägga locket på och sätta upp fasader och väggar för att inte känna är ju självklart ingen lösning det vet man ju. Men endå är det det jag gjort i så många år. .

så när bägaren rinner över så blir det oerhört långt fall.

Men det som är så viktigt att tänka på är att allt går att vända på!
Alla negativa tankar kan man omvandla till positiva,  obehagliga känslor som ångest går också att ändra på...
Man måste bara våga...våga jobba med sig själv och ge sig tid...Tid att läka...

vad som är så fint och vackert är att om man vågar ta resan in till sitt inre, det är då man kan börja släppa, släppa på sina negativa tankar och börja fylla sig med ny ljus energi...

jag säger inte att det är lätt men man måste våga släppa taget och vända sig innot. livet är nu och tiden exesterar inte det är något vi hittat. om vi lever i nuet och inte tänker på framtiden kan vi börja leva...

Likes

Comments