dagens inlägg handlar om vad kärlek är för er!

För MIG är kärlek!

Inte bara sex och närhet utan
tillit , respekt och att visa att man tycker om varan men det är även SÅ mycket mer.
Men den kärleken visar inte min pojkvän mig, varför vet jag inte faktiskt men jag önskar mest av allt att han gjorde det! Att ha en så otrevlig o okänslig pojkvän är riktigt jobbigt! Men vet ni jag har blivit så pass stark att om han nu inte bättrar sig och inte visar något så kommer jag gå emot!

Han Kollar på andra tjejer , pratar med andra tjejer , glada emot andra , han visar tom mer kärlek till dem!

till mig , ingen kärlek , känslokall , kollar inte ens på mig , allt är snarare raka motsatsen! Jag har helt ärligt tappat greppet om honom, jag har aldrig känt mig såhär må lös o ner tryckt! varje födelsedag och julafton önskar jag mig faktiskt något helt sjukt o annorlunda ,
jag önskar mig inte en sak utan att han ska ge mig kärlek visa uppskattning.. jag vet inte när han gjorde det sist han säger alltid att han ska bli bättre o sig själv som han vart innan o visa att han ens ser mig i hans liv , Men det händer aldrig något det blir aldrig bättre..

Om vi ska vända på allt till en kärleks saga så hade det istället sett ut så här.

Han hade visat mig kärlek , tittat på mig , kunnat le med mig , skrattat med mig , han hade kunnat ha en ordentlig mysa kväll med mig (tror det är 7-8 månader sedan sist) , jag hade sluppit gråta varje gång jag duschar eller är ensam , det enda jag behöver säga är att det hade funnits kärlek då!

Men nu är det så , vars en sida av soffan o han tittar på söta flickor ci pratar inte med varan över huvudtaget. och jag tittar på tv o har precis skrivit klart detta!

men jag hoppas ni alla har en trevlig dag! :) , ensamaflickan.Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

jag har nu startat en ny (anonym) blogg för att kunna skriva det jag behöver och vill skriva utan att såra någon jag känner eller någon annan i allmänhet!
jag hoppas att mina texter om mina känslor och annat ska kunna hjälpa alla er andra som läser och kommer läsa min blogg. ensamaflickan.
  • 4 Readers

Likes

Comments