​Gråa dagar ger inte direkt positivt tänkande. Men det är ju trots allt fredag och helg. Inte för att jag märker någon skillnad som är hemma hela dagarna.

​​Ska snart ta tag i veckans städning och slå igång lite musik för att peppa upp dagen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Som många av er redan vet, så bor jag med min sambo i ett hus i Grängesberg med våra missar, Jillan och Mini. 

Här ändras det om stup i ett då jag sällan blir nöjd. Sen är det ju bra roligt och möblera om och komma på nya lösningar. Vi har bott här i ungefär 7 månader och har inte gjort en enda renovering. Bara enkla lösningar som måla väggar och fyndat möbler i vårat förråd och garage.

Likes

Comments

Idag blev det några timmar ute på landet hos morföräldrarna i det fina vädret. Tog en promenad med taxen och fotade lite.

Likes

Comments

​Igår var jag och sambon bjudna på dop så jag bjuder på lite bilder.

Likes

Comments

Så den här dagen började med regn som utvecklades till snö. Riktigt aprilväder med andra ord. Kan det inte bara bli 20 plus och sol dagarna ut. Grillväder, badväder och uteväder helt enkelt.

Likes

Comments

Något av det roligaste jag gjort är Classic Car Week i Rättvik. Det är något som får en att bara älska dom där dagarna, stämningen står högst upp på den listan. Sen är det självklart sällskapet som gör det hela ännu bättre. Har varit där fyra gånger, tror jag. Alla gånger olik den andra.

Likes

Comments

Vi alla blir ju nostalgiska någon gång. Några minnen genom dom senaste åren. Inser när man sitter och tittar tillbaka i alla mappar på dator hur mycket bilder jag egentligen har tagit. Många glöms dock bort.

Likes

Comments

​När jag har tråkigt och känner för det, brukar jag sätta på mig ett ansikte och fota en massa egopics. Detta var i princip min huvudsysselsättning tidigare under många år. Vilket inte händer allt för ofta nu för tiden. Det känns bra att både få försvinna in i kamerans värld och för några minuter glömma bort vart man är på jorden och alla oro och stress.

Likes

Comments