Steg

Det blir lite pang på nu, men kan inte hjälpas, jag har ju bara mig själv att skylla för att jag varit så lat tidigare. :P

Detta är en speciell dag för mig, det var det här datumet jag fick åka hem från min behandling på fem veckor. Det var såklart väldigt skönt att få slippa sitta ute i skogen, men samtidigt så skrämde livet mig. Det började rätt dåligt när jag kom till tåget, för det gick ju såklart inte att köpa biljett just då, så min prövning började direkt jag var på väg hem.

Jag tog mig ju dock igenom det och kan nu se tillbaka på ett år i "frihet". Nu har jag redan upplevt alla dagar på året nykter, så då går det ju att göra det igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

De råkade falla sig så att en vän tyckte jag skulle skriva lite om mig själv, så nu gör jag väl ett försök att få det gjort.

Född och uppvuxen är jag i Haninge, lite söder om Stockholm. Mina föräldrar skilde sig ganska tidigt, men bodde hyfsat nära varandra så var inga problem med att ta sig till och från skolan. Även om ungarna i min generation fick gå till skolan och inte fick åka bil hela vägen till skolan.

Mitt liv flöt på som alla andras fram till att jag började på gymnasiet, då ledsnade jag totalt på skolan och började jobba istället för att vara i skolan. Sen när jag blev utslängd efter tre år så började jag jobba på riktigt, de fungerade i några år, sen började jag spåra ur. När jag blev uppsagd så fanns inte inte mycket ork kvar i mig alls så då började jag leva ett väldigt kringflackande liv. Det var kul i början, men vartefter tiden gick så började jag sitta mer och mer hemma själv.

Jag sökte, och kom in, på en folkhögskola, med avsikten att bryta min isolering och sluta dricka.Det gick inte alls, de blev bara ännu värre. Tills jag en dag i början på April 2016 fick ett ultimatum från skolan. Då valde jag möjligheten till ett liv. Jag åkte till behandlingen den 28:e April, det var också den senaste gången jag drack.

Likes

Comments