Just nu så går jag igenom den värsta smärtan, mitt hjärta är krossad. Killen jag är kär i har träffat en annan. Jag träffade honom för 1.5 år sedan. Problemet var då att han precis hade kommit ut ur en relation och att vi borde 30 mil ifrån varandra. Men vi träffades när vi kunde och pratade på telefon jämt. Jag minns hur bra vi hade det hos han en gång, men så fort jag åkte så blev han konstig. Han blev väl rädd och sa att han inte var redo. Vi fortsatte prata med varandra och skulle ta det lugnt. Då gjorde han ett snedsteg på en festival.


Jag blev så ledsen, men tog ändå tillbaka han och gav han en ny chans. Men hela tiden så var han velig och visste inte vad han ville med livet. Han pratade om att flytta till USA. Jag tog upp det igen och fick inget tillbaka. Han sa att när han är redo hoppas han att det blir han och jag. För det var mig han ville vara med. Jag tog paus från han, men han skrev till mig efter en månad och jag var så dum och lät följas med, men vi träffades bara en snabbis en gång i våras.


I förrgår fick jag reda på att han har träffat en ny. Vi hade pratat som vanligt men inte träffats, han skickade pussgubbar, sa att jag var snygg. Men för två veckor ändrades det. Han var off och svarade inte. Till slut så frågade jag och fick det svart på vitt att han hade en ny och att det var en vecka nytt. Han sa att han var livrädd för att säga mig det. Jag sa till han hur jag kände, även om det var försent. Att jag fortfarande hade känslor. Fick väl ingen respons på det, förutom att han sa att jag tycker så mycket om dig och att jag är hans bästa vän. Han ville till och med ha kontakt med mig. Jag har inte trott att han skulle träffa en ny. Och nu grämer jag mig för att jag inte sa att jag fortfarande hade känslor för flera månader sedan. Och det känns så orättvist att han nu helt plötsligt är så redo och att han kommer vara så annorlunda mot den tjejen (även om att jag inte vill att hon ska gå igenom samma velande). Men jag känner mig utnyttjad och som ett rebound. Jag vågade aldrig säga till han hur jag kände, för det kändes som att han alltid hade andra planer för livet.


Hur ska jag ta mig igenom detta? Jag som trodde att det skulle bli han och jag. Hur kan han helt plötsligt vara så redo? Är det så att han bara har haft mig i väntan på något annat? Så mycket frågor i mitt huvud just nu. Bettina hur ska jag göra? Känner mig så ensam i det här.

Jag trodde inte att jag skulle känna såhär för vi har ju inte träffats. Jag är också arg för att han inte har skrivit något nu i efterhand, typ ett förlåt. Även om jag sa att jag inte kunde ha kontakt med han. Men han sa att jag betyder så mycket för han, uppenbarligen inte. Vet att jag inte kan räkna med det. Men han ha sårat mig så mycket och har inte varit ärlig. Hur kan man sakna nån som har behandlat en illa?! Jag skriver inte det här för att hänga ut han utan för att skriva av mig.

Hur gör man för att ta sig vidare?.. kommer jag någonsin vara lycklig igen...Likes

Comments

Vi reser dagligen runt om i världen, besöker nya platser och ny kultur. Att resa och upptäcka nya saker är bland det bästa jag vet. Denna blogg kommer därför att fokusera enbart på allt som har med resor att göra. Resor som jag har gjort till resor som jag vill göra! 🌍🌎🌏 lets travel!

Likes

Comments