Nu är vi tillbaka i Florida. Miami behandlar oss väl med en massa sol och bad.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

New Orleans är verkligen en charmig stad med fransk arkitektur och jazzmusik i vartenda hörn. Underbart att familjen Johansson är här, vi alla bor i samma rum på ett hotell så att vi kan umgås helatiden. Skönt att slippa bo i bilen då det är så sjukt varmt här i sydstaterna. Idag har vi vart på Swamp tour och sett en massa alligatorer och ikväll har vi ätit en helt fantastiskt middag, då vi firat att vi snart fyller 22år!!!

Likes

Comments

Magiskt magiskt magiskt. Tre ord som förklarar Grand canyon. Som vanligt svårt att få en rättvis bild på hur vackert det var. I Grand canyon sa vi även hejdå till våra 2 fantastiska vänner Victor och Marcus som följt med oss på resan i 3 veckor!!! Tiden springer verkligen iväg..

Nu befinner vi oss i TEXAS och ja, det är precis som man föreställt sig.. Oljepumpar överallt, billig benza (bensin), stora trucks på vägarna och en hel del män i cowboy skor, bootcut jeans och självklart en riktigt fet cowboy hatt!

Likes

Comments

Den senaste tiden har vi verkligen vart på nya äventyr varenda dag! Efter Santa Barbara åkte vi till Malibu för att surfa i alldeles för höga vågor.. Men det var kul och som Jonathan säger "det är bara att köra". Efter det rullade vi in i Santa Monica och LA. Inte alls staden för oss då det bara var trafik trafik.. Men vi hittade ett väldigt härligt bryggeri, Angel city brewery som vi verkligen rekommenderar. Man får inte heller missa universal studios som var ett riktigt roligt ställe att besöka. Sedan blev det LAS VEGAS .. Och vad som händer i vegas stannar i vegas!

Likes

Comments

Utanför San Diego i södra Californien hittade vi vår lilla guldklimp, Bernardo Winery. Direkt när vi kom dit kände vi att det var rätt ställe för oss. Vi möttes av en fantastisk grönskande vingård där solen som vanligt var på sitt bästa humör. Konceptet på vinprovningen var otroligt bra då man gick runt på gården och lyssnade på underbar jazzmusik medan man fick testa olika viner.

/ vinexperterna

Likes

Comments

Hej alla där hemma!!
Den senaste tiden har vi verkligen haft fullt upp!
Kört igenom hela Utah och Nevada i ett svep, Hängt i mysiga lake Tahoe med nya vänner, mött upp Victor och Marcus i San Francisco, åkt vidare till Santa Cruz och SURFAT !! Åkt ut och campat i Big sur med ett härligt gäng och nu är vi i Santa Barbara!!
Livet är on top!

Likes

Comments

Här får ni ett gäng med bilder ifrån den senaste tiden. Häng i storstan Toronto, god mat i lilla Bemidji (Minnesota), gamla presidenter uthuggna i mount rushmore (south Dakota).

Just nu befinner vi oss i Rocky mountains i Colorado, riktigt häftigt att naturen i dem olika delstaterna är så olika. Här känns det nästan som om vi är i Österrike.
Idag har vi hunnit med rätt mycket.. Lånat dusch på ett gym, tvättat och till och med shoppat lite i Denver som är den största staden här i Colorado.

Kram kram kram

Likes

Comments

Här i Kanada har vi verkligen vart ute i naturen. Vi har hängt i en hel del nationalparker för att paddla kanot, grilla och fiska (Jonathan har äntligen fått ett fiskespö!!). Och vi har lyckats se vilda björnar!
Igår firade även vi midsommar med jordgubbar, picknick och middag vid en mysig sjö.

Hoppas ni har fått en fin sommarhelg därhemma!

Likes

Comments

Niagarafallen day and night. Härlig första upplevelse här i Kanada. Idag åkte vi ifrån Toronto och befinner oss nu i mysiga Barrie.

Likes

Comments

becciibo@becciibo