View tracker

Dagen har jag spenderat hos min kusin som fyllt 18. Och min present till honom blev såklart en utgång. Annars har jag myst med den 3 månaders gamla hunden som nu mera bor hos dem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

"Jag dricker inte vardagar längre, du förstår själv att jag inte kan vara utan alkohol. Och jag tar inte längre 10 öl utan 2".
Det var hans ord men hon kunde översätta dem.
Det betydde egentligen att han börjat dricka igen och antal öl kommer öka och han kommer börja dricka i smyg igen tills de blir sådär argahonom att de säger att de vill säga upp kontakten för då ja då minnsan kommer han sluta igen tills deras ilska lagt sig så han kan börja igen.

Likes

Comments

View tracker

Hon visste snart att det var jul igen. Och det visste hon för att ångesten hade kommit. Ingen sömn på nätterna. Många timmar endast sittande på golvet och bara titta rakt fram utan att egentligen se något. En känsla av tomhet. Hon visste att det var den årliga känslan av att vad ska göra julen kaos i år?
Jo den 17e december fick hon svaret. Svaret brukar inte komma förens på julafton men i år var det tidigt. Hon fick samtalet och det ekade i hennes huvud "farmors hjärta slår ojämnt och hon är inlagd på sjukhuset". Hennes mamma som kunde allt om sjukdomar lugnade ner henne och allt kändes plötsligt okej igen.

Men samma kväll skulle alltförändras. Hon såg framemot middagen som hon bokat hos sin pappa. Men det hon inte visste var att kvällen skulle sluta på det där tråkiga sättet som hon varit med om förut. Det där sättet när hennes pappa endast mumlade fram ord och inte svarade på tilltal. Hon visste att alkoholen hade förstört igen. 

Den här gången var hon inte ensam om att känna "att nu är det nog". Men rädslan om hennes pappa skulle välja familjen eller flaskan var större än någonsin. För hon visste att om man ställer kravet att det är ett val måste man stå fast vi det. Punkt slut. 

Likes

Comments

Hej!
I fredags skrev jag tenta men det kändes tyvärr inte bra men däremot fick jag samma dag reda på att jag klarat första kursen. Det firade jag med klasskamraterna på mörners. Efter gick jag och Eveline och fixade naglarna innan vid drog på inflyttningsfest hos Kalle.
Lördagen spenderade jag med ett hejdå-mys hos Julia då hon flyttar till Thailand på tisdag.
Nu kom jag precis hem efter att ha hängt i stan med Eveline. Klockan fyra hämtar jag farmor och farfar för att åka och fira min älskade far som fyllde år i fredags.

Likes

Comments

Hej.
Idag har jag spenderat min dig tillsammans med Eveline och Sanna. Kan säga att jag ångrar att jag inte började plugga tidigare. Men imorgon ska vi skriva tenta i fyra timmar, så ni alla där ute får hålla tummarna för mig. Sen är det äntligen helg!!

Likes

Comments

Hej!
I onsdags låg jag hemma i sängen exakt hela dagen och det var så välbehövligt. Varit så stressad på sistone och sovit så dåligt så passade på att ta igen all sömn.
Igår var en väldigt fin dag enligt mig, nämligen min och Philips fyraårsdag. Så klockan fyra kastade jag mig på cykeln för att möta honom vid resecentrum. En snabb runda i staden innan vi kom hem och myste några timmar. Vid sju var vi i stan igen och åt sushi. Det var så jäkla gott så dit kommer vi gå tillbaka, shinnori.

Likes

Comments

Hej!
I söndags åt jag hemlagad pizza med familjen. Gårdagen spenderade jag på ett Caffè med mina 4 underbara tjejer. Idag gick jag upp vid sex för att äta frukost med Philip. Somnade om till elva och vid tolv ringde Hanna från London. Tog emot att lägga på men vi får höras snart igen.

Likes

Comments

Hej!
Gårdagens invigning var G R Y M. Idag har man spenderat hela dagen i sängen. Just nu ligger jag i sängen och äter sushi framför postkodsmiljonären, känner mig som en pensionär ha ha.

Likes

Comments

Hej!
Måndag till torsdag har jag spenderat i skolan. Idag är dock en bättre dag. Klockan 18.00 inviger jag min röda ovve. Nu ska jag dra till donken med Eveline och Sanna för att fylla magen innan fulvinet tar över.

Likes

Comments

Hej!
Blir väldigt tomt här då mitt liv just nu är en ända röra och jag vet inte vart jag ska börja.
Hur som helst. I torsdags lagade jag lufsa med mamma. Fredagen spenderade jag hemma hos Philip med Felicia och Victor. Där kan man snacka om underbara vänner ni.
Lördagen spenderade jag genom att laga wok med Philip.
Just nu har jag gjort kantarellmackor med mamma som vi ska äta framför inte ok.

Likes

Comments