View tracker

Idag har vi skrivit klart grupparbete - tror vi iaf? Vi ska läsa igenom det imorgon. Sen skickar vi in det. Sitter bara och väntar - Hanna är på väg hit. Bästa Hanna!

En bild från London. När jag var där tillsammans med Ebba för att hälsa på Hanna och Emma. Om resan var bra? Ja. Det var så mysigt att strosa runt i London. Totallt har jag varit i London 3 gånger. Haha, men ska tillbaka. Det finns så mycket att göra där. Vill boka en resa ​nu

Kanske förbränner lite genom att gå och kolla i inredningsaffärer ikväll istället. Haha, min nya kvällsbesatthet. Att kolla inredning alltså. Vill bara flytta in i min pärla nu nu nu.

Likes

Comments

Jag vet inte hur jag orkat denna dag? Varit i skolan från 8-16! Skrivit på ett grupparbete, nu ska jag gå ut och gå med Bea <3


Likes

Comments

Igår var jag hemma hos mamma för att fira OLIVER, som har fyllt hela 18 år! Idag däremot har vi bara tagit det lugnt här hemma. Plus hunnit stor handla...inför den nya veckan!

... En bild från i fredags, kvällen var riktigt bra.

Likes

Comments

Det gör så ont. Det gör så ont när någon är för feg för att säga saker nykter och istället tar det med alkohol i kroppen. Det gör så jävla förbannat ont när någon ljuger för en. Och just nu hade hon ont överallt.

Likes

Comments

Usch idag gick jag upp sent, vid 12. Sen läste jag lite, är så trött på svenska, men nästa fredag är det över. Om jag inte lyckas få omtenta på något dock. Hehe. Ska snart åka till mamma. Måste lämna tillbaka bilen. Sen ska jag hem och fixa mig. För ikväll ska jag ta några drinkar tillsammans med min klassisar. Är så GLAD att de är tillbaka i Linköping igen. Ikväll kommer det bli en bra kväll!

MUs foto.

Likes

Comments

View tracker

Idag har jag varit på sjukhuset, igen. Gick väl som det gick, man får tänka att det blir bra tillslut, även om det tar sin tid. Efter åkte jag till mamma och hämta bilen. För att köra till Mantorp. Åkte hem till Hanna. Haha vi läste horoskop och löste korsord. Hanna bjöd även på kycklinggryta och kladdkaka. Mums. Nu SKA jag plugga. Har mycket att läsa ifatt!
Likes

Comments

Idag var första dagen i skolan efter uppehållet med hemtentan. Vi hade en föreläsning i Norrköping. Efteråt åkte jag tillsammans med några klassisar och åt mat. Blev en ceasarsallad på o'learys. Nu sitter jag bara och väntar, min hyresvärd ska nämligen ring mig, hoppas att han kan uppfylla min önskning hehe. :-)


Likes

Comments

Idag är ingen bra dag

Idag ska jag till sjukhuset, jag hatar det, kl 12.15. Men efter jag är klar blir det en lunch med mamma. Och ikväll ska jag äta sushi med klass-tjejerna. Vi ska fira att vi lämnat in våra tentor.

Jag hoppas tentan går bra. Likaså sjukhusbesöket. Haha, jag äter alltid mat när jag ska göra något jobbigt. Måste ha något att se framemot. Då är mat en bra grej.


Likes

Comments

Likes

Comments