View tracker

​Godmorgon! Hoppas ni mår toppen idag! Solen skiner och visst, jag ska stå inne typ hela dagen på jobb men jag är glad ändå. =) Rätt mindset ni vet! Idag är det vilodag från träning så ja jag ska egentligen bara jobba idag. 

Måste tipsa er om denna fantastiska choklad-milkshake från Njie, den är såååå himla god. Kanske någon av er redan har smakat den men om inte så GÖR DET! Perfekt när man är sugen på något gott och ändå vill göra ett bra val =)

Ha en fin dag <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

​Snart fyller jag år och i år tänkte jag ge mig själv ett par nya löparskor i födelsedagspresent, det är mycket löpning/jogging nu så det passar finfint! Och det är ju så himla viktigt med skor när det kommer till fysisk aktivitet som tex just löpning och jogg, glöm inte det (!!). Jag hittade dessa på rean på Zalando så dom klickade jag hem =) Gillar att dom är vita! 

Kram <3

Likes

Comments

View tracker

​Hej! Varmt välkomna till denna blogg och första inlägget. Tänkte börja presentera mig om vem jag är och tanken med och bakom denna blogg. 

Eleonore är mitt namn, snart 24 år - bosatt med sambo och katt i södra delen av Sverige, älskar allt som innebär livsstil. Alltifrån mat och träning till inredning och kläder. Umgås, tränar, jobbar och lever är väl generellt det jag gör i mitt liv och njuter såklart =)

Tanken bara denna "operfekta" bloggen är att lyfta just det här vanliga. Idag är dom olika sociala kanalerna ett sätta att visa livet ur en perfekt synvinkel som också blir så himla fel, för ingen lever ett perfekt liv så här kommer ni få läsa en helt ärlig och perfekt blogg helt enkelt - enjoy <3

Likes

Comments