Syr en extra söm i röva på flådiga golfbyxor. Det finns 30 000 st så vi har att göra. Stödstrumpor satt på hela dagen och gav en fenomenal skillnad mot att gå och sitta utan. Ögonen svider och brinner som eld och jag droppar droppar och blundar på bussen till och från jobbet.

Ja, tänk så synd om man skulle ha det alldeles FÖR roligt. Om pengar bara flyter in på kontot och man håller vikten vad man än äter. Livet är orättvist men också hur rättvist som helst. YOLO är för alla. Dygnet har lika många timmar för samtliga människor. Denna veckan får man TRE kilo färskpotatis GRATIS på ica (åtminstone här i Färgelanda) om man handlar för 200 kr. Gäller ALLA med ica-kortet. Tacksam.

Det är samma sol till alla på hela jordklotet och solen skiner även på liten stuga.

Dock är inte god hälsa och ett jobb för alla. Där ter sig livet orättvist. Jag fick inte jobbet i Ed pga att jag är alldeles för mycket MIG. Deras förlust då jag sitter på 10 års erfarenhet från just högstadiet med ALLT en lärartjänst innehåller.

Jag köper ingenting till mig själv som ni vet men nu börjar nya löparskor (rejäla - dyra) bli nödvändiga liksom ett par stödstrumpor till att växla mellan under tvätt och så. #donateadollar

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments