Årets första höstdag och lite lite kyla på morgonjoggen. YES!

Det ser lovande ut.

Jag har börjat - trots min kärlek til lchf - äta havregrynsgröt varje dag för att jag vet att just JAG går ner i vikt på havregrynsgröt. Och så är det billig mat.

Idag och på bilden där snett bakom för 51 år sedan.

Tavlan har min lillebror ramat in åt konstnär i Alingsås. Den fick jag - tacksam <3 Lillebror Marcus <3

Rosa blommor

Älskar denna kofta som är Pollans och ficks för 199 kr på Chelsea på Kungsgatan i Göteborg (jan 2015). Knytet på denna sitter betydlligt bättre än på en OM (1 800 kr) där man ska knyta rakt över ena bröstet.

Gillar rynket i svanken som framhäver midja och gör så att det SER UT som om jag har lite bootie minsann. Man tackar!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag SKA ha min dröm igenom :) Jag SER hur det är att ha uppnått den. Jag ser hur jag mår i min manifestation, hur jag lyckas affirmera och attrahera EXAKT det jag har på näthinnan. TACK Gud, Jesus, LoA och EFT som förbereder mig för mitt hjärtas väg. Det går som en dans, allting klaffar och jag öppnar mig för Universums leveranser.

Jag är sååå TACKSAM för att jag nu får PRECIS det jag önskar och behöver. Ro och lugn, frid och stillhet mitt i flödet av godhet och i en evig ström av välgång och god hälsa. HURRA för mig! Jag LYCKAS <3

Likes

Comments

TACK milde Jesus för att stormen bedarrat så att 6 km gick i flygande fläng. 45 armhävningar och lite rumplyft på det berikar själ och hjärna. Kaffe med äggula och stor klick smör innan cykeltur till handelsboden för halstabletter och äppelmos. Solen skiner.

Lingonkanelbullarna fick blandat bemötande. Vaniljvarianten går dock alltid hem. TACKSAM.

Jag tune:ar in positiva energier, pengaflöde och är i övertygelse att ALLT är som det ska. Eller vad säger du?

Fredag är BRA, lördag är BÄST och ännu bättre blir det på söndag när Anna ska spela i kyrkans orkester.

Gäddhänget förblir men axeln byggs på vad det verkar vilket gör att bh-band och linnen sitter där de ska.

​Längtar lite kyla så att denna söta lilla kappa kan tas i bruk men än är det ljummet ute.

Likes

Comments

Alla får höra att hårt arbete är det som ger bäst utdelning. Att sätta upp mål och kämpa sig helt slut för att bli rikligen belönad. För att nå fram för att sedan...?

Jag vill tvärtom. Avveckla och komma till ro Mitt hem innehåller få prylar och det har varit mitt mål länge och inget jag KÄMPAT ett endaste dugg för. Jag har lätt och ledigt skänkt prylar och plagg.

Jag förenklar och tar bort bröte både själsligen och fysiskt. Jag plockar bort utgifter. F-kassa plockar bort bostadsbidraget och jag kontrar med LUGN.

Att rulla ihop min sovplats tar två minuter, att städa "min" del av lägenheten tar 15. Lättnader.

Mina mål numera är inte att börja med nåt nytt. Jag eliminerar i görligaste mån. Det är dags att släppa stress och slitiga uppförsbackar. Jag orkar inte strid och konflikt. Jag låter det vara. "Folk" får reda ut och upp bäst de vill. Jag är klar och jag tunar in mitt öde som är klockrent. Min nyvunna ångest har klart talat om att jag är KLAR, jag blottar strupen och GER UPP och det är det bästa jag upplevt på mycket mycket länge.

Likes

Comments

​En plåt vanilj och en med lingonkanel. När jag är ledsen är det en tröst att baka i höstrusket, det stärker livsandarna. 

Likes

Comments

Nu kan ni gnugga händer ni som inte gillar mig: f-kassan tar bort bostadsbidraget IGEN! Jag ger upp. ACCEPTANS.

Blev ingen löpning i dag då det råder halv storm och störtregn. 

Tog en promenad fram till byn för köttfärs som turligt nog fanns till nedsatt pris. Och ett paket med Hönö-kaka fick jag till halva priset för att det stod öppet. En liten liten snutt av EN skiva hade torkat.

Jag går ifrån lchf ibland för att vi måste äta upp det som finns hemma. Vikten står still och jag borde lägga på ett krut men jag är för trött. Fortfarande är jag en fettförbrännare av stor kaliber då jag nästan halsar äggulor och trycker i mig smör i riklig mängd.

Köpte jäst för att baka kanellingonbullar. Kanske är det en tröst att få verka vid köksbänken en stund. Till middag blir det fullkornspasta (gratis i poängshoppen på coop) och köttfärssås.

Men så ÄNTLIGEN höst idag och levande ljus mitt på dagen. Jesus får trösta och skänka kraft.

Likes

Comments

Trött

Vill landa men också fly

​Drömmer färgglatt i grånad tillvaro

Likes

Comments

Min kropp viskar och berättar vad jag behöver. I huvudet ger livet utanför full hals. Jag visualiserar ekonomisk trygghet - något jag aldrig haft. Jag sluter ögonen och ser hur jag delar ut stora belopp till mina barn. TÄNK att få göra andra glada när man mår som ett helvete själv. Jag tänker på Morgan Alling och Robin Williams.

Presenten sonen fick häromnyssens. Resan till Rhodos som delvis var present till dotter och svärdotter. När jag bakar och bjuder på mat. När jag passar ett barnbarn så att det underlättar för föräldrarna. Vi åker till ett svindyrt Liseberg fast jag egentligen inte riktigt orkar. Att se ens barn skratta och njuta av tolv timmar i himmelriket är mumma för en trött gammal mamma.

4/9 2015 och vi står längst fram på Thåström - lycka!

​Jag finns för er - that's it <3

Likes

Comments

​Jag tog endast räkor! Fick 400 gr - GRATIS. Kan inte bli mer jeanettish. Jag sa till mina cheyor att de fick föreslå något med just räkor idag. Så vi ska göra toast och varma mackor med lök, tomat, krispig kruksallad, persilja, räckor, cole slaw, skinka. Yummie :)

Likes

Comments

Hemmakärlek

Denna fick dotter Liten av sin farmor när de nyligen var på Årjängs marknad.

Provdockan erhöll jag gratis från klädbutik i Ed. Koftan är ett fynd från Chelsea på Kungsgatan i Göteborg.

Likes

Comments