Just med den här bilden känner jag hur jag är färdigäten på det området. Så bra.

Idag ska jag springa på eftermiddagen istf nu kl 06. Lustigt hur såpass lite ändå kan vara utanför min comfort zone.

Och idag ska jag göra klart MIN BOK!!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

NÖJD över att jag kom ut på löptur trots isvindar. Nöjd med maten idag. Stolt över att jag nu sitter och bearbetar mitt manus till min bok. TACKSAM över att Pollan var på ridskolan och red och hade så kul.

Nu till en fråga: då jag googlar runt på små bokförlag så finns priser från 6 000 och upp till 100 000 kr som man får betala själv för att få ut sin bok. Jag har inte ens de där sex. Hm... Och jag suger på all hantering av filer och rader och kapitel och lay out. Hjälp! Kanske skicka in till de stora förlagen?

Jag jobbar som en blå för att uppnå total avslappning och lugn när det kommer till förhållandet till min kropp. När jag kan sitta ner med jeansen bekvämt stängda och äta en måltid känner jag lycka. Det är DET det HELA handlar om.

Att bli gammal (?) och se förfallet är bara att acceptera och jag måste säga att jag är tacksam över att ha kommit över både mascara och blondering. Färg i ansiktet har jag och spring i benen. Tjoho!

På väg till kyrkan-fin för ett tag sedan. Och imorgon är det Guds frid som gäller igen. Jag är både nöjd och tacksam för min tro och för att trivseln i Färgelanda kyrka är så stor. Maria och Sigge är toppen <3

TACK för en bra dag idag och en bra dag i morgon.

Likes

Comments

God morgon! Märkte ni nåt när ni kikade in idag?

Jag ska visa mig från den djärva sidan och sätta en knorr på viktminskningen som är kvar till ursprunglig målsättning. Ett löpande delmål, alltså.

Bloggens namn! (Inte bloggadressen). Idag väger jag 74 kg och det är bara att face:a. När vi flyttade till nuvarnade lya - 1/7-16 - vägde jag 68,5 kg och hade då 5,5 kg kvar till målet på 63.

Sist jag mätte min längd var jag inte enoch63 längre utan en halv cm kortare. Så EXAKT målgång torde bli 62,5 kg. Men äsch för ett halvkilo.

Så fort ett kilo har förlorats så byter jag siffror i bloggtiteln. BRA grej va?

Jag sprang min älskade grusåtta i dag men tog andra hållet. Blev lite andra vindar och backvändningar.

Lyckan i att få sitt liv tillbaka innebär FÖR MIG att jag kommer ner till skorna, slipper ha ont i knäna, kan ha exakt vilka kläder jag vill, migränen är ett minne blott och magen är lugnare på lchf.

För att inte tala om hur underbart det är att springa. Just nu lite tyngre än tidigare men det ska det snart bli ändring på.

Glad lördag Folkens!

Likes

Comments

Totalt regn en hel dag och vad är väl härligare... Mys att vara inne efter löpturen och det lilla som skulle regncyklas hem från handelsboden.

Ätit god lax, sovit middag och läst klart "De polyglotta älskarna". Nästa bok i högen från sommarkursen som jag SKA på är "Dålig karma" av David Safier.

Jag behöver definitivt mer sagor, mer fantasi och udda berättelser. Jag är för konkret - bör växla över. Och visst är det MYS att läsa bok när regnet smattrar på fönsterblecket.

I morgon ska det vara färdigregnat och jag ska ta mig an min backiga grusåtta. Till lunch/middag blir det fläskytterfilé (extrapris så klart) och liten ska till ridskolan. Solen ska visst också upp på morgondagens meny.

Jag önskar ett jobb med FET lön eller ett gigantiskt arv eller ja, vilket pengaregn som helst egentligen. Att få slippa denna varje månads osäkerhet skulle göra mig både smal och ko-lugn. TÄNK att få kunna slappna av i VETSKAP och trygghet.

Ett jobb borde göra susen. Gärna här i FLA och i Uddevalla vill jag hålla föreläsningar för olika arbetsgruppper och privatpersoner. Jag vill bli kursledare i engelska på medborgaskolan och det är lite på G. Möte på torsdag om det.

Och tänk SEN - när jag kan andas. När ALLT blir bra och jag får komma till min rätt. Bli jeanettish all in och publikt och FÅ BETALT! Tack Jesus för att du är med mig i detta liksom i allt annat. Skänk en slant - vi har det tuftt just nu. TACKSAM <3

Likes

Comments

Så klart så skulle jag ha sparat på dessa men jag har bara ett fåtal kvar. Och boken borde varit klar för längesedan. Två matters som ligger och skvalpar i bakhuvudet.

Regnblåsten ökar.. Nyss hemkommen från blöt tur på cykel så får jag ändå säga att det blev MER väder nu.

Och redan hungrig på lunch trots fet MBC tidigare.

Jag fan ÄR kläder.

Och döttrarna är av varsin sort: en med jordnära färger och "go all in" = mer är bättre osv.

Den andra är lite svalare i karaktär och inredning, typ "vitt och fräscht".

Kul med olika. Nästa gång jag inreder en lya blir den i GBG = min kommande, blivande, älskade etta med minikök på Galileis Gata.

Likes

Comments

YES! 6 km:s mysspring med gott flås, liten spurt på slutet samt snabba trappsteg upp till lägenheten. Att springa i skitväder är riktigt gott - hade nästan glömt det. TACKSAM att det gick så bra trots mina nyvunna extrakilon.

Och jag VET hur gott det gör för det allmänna måendet och det psyskiska i synnerhet. Dock ska jag ut igen på cykel och det är NOT kul. Att cykla och handla i skitväder är skit. Ska riva av den turen nu strax efter min MBC.

Sen blir det lax i ugnen med en massa molijox (slattar ur kylen) gröna blad och frysta färska kryddor. Grädde är viktigt och så skivat smör över hela anrättningen. Klang och jubel!

Det blir mer slemmigt i halsen under morgonspringet när jag ätit socker på kvällen före (choklad t ex). Med den vetenskapen ökar chanserna till bättre spring, snabbare och längre. Utan socker - lättare andning.

När och om jag ska börja föreläsa MÅSTE jag komma i mina kläder. Grejen med hela medivitten är ju att bevisa det jag talar om. Och gärna en och annan egen-tisha för reklamens skull. HOPPAS det blir napp.

En vinteroutfit jag älskar men kjolen får jag inte igen i nuläget. Skönt dock att jag idag bestämt mig. TACK mig själv!

Likes

Comments

Regn och rusk och en dotter förkyld med ont i halsen.

Jag har många lösa trådar nu och i det vilar en stor osäkerhet och ett visst mått av otrygghet. HELST vill jag inget men framåt och loss härifrån. Få frid i nu. Acceptera stagnation & hitta ro.

Vad som är det absolut vikitgaste är att jag slutar gaina kilon och sätter fart på löpningen igen. Det ALLRA bästa jag kan göra för att öht hitta en SMULA kärlek till mig själv är just att backa bandet och återgå till forna dagars spring och NOLL skität på kvällarna. Är det ens FARLIGT att gå och lägga sig hungrig?

Har ETT par byxor som går på och en och annan lös klänning. Mjukisbyxor. SÅ HÄR KAN VI INTE HA DET.

Fokusera.

Men folks råd är mest: "skit i vikten - huvudsaken är att du mår bra"... Öhhh... *harkel JUST det är det det handlar om. Att jag kommer i mina många många snygga plagg igen. Att jag löper och får glad energi och hittar tillbaka till spring och vinn liksom.

Jag har en plan.

Likes

Comments

Utan kommentarer är bloggen intet. Så kom igen! TACK på förhand.

Jag har ont i min vrist = tillåter mig icke glädje i livet.

Psykisk ohälsa = Flykt från familjen (och jag tolkar fritt - min dysfunktionella ursprungsfamilj). Tillbakadragande. Våldsam separation från livet.

Så beskriver Louise Hay mina åkommor.

ALLA problem med magen stavas RÄDSLA. Och ja! Stundtals är jag rädd för att det ska gå åt helvete. Jag har ensamt ansvar för flickorna och gör jag det jag kan och orkar. Och jag är säker i sadeln i min kärlek till dem. Jag LYSSNAR och FINNS 24/7. Heja mig. De älskar mig och vi säger just de orden till varandra varje dag. Ingen går och lägger sig arg och oälskad även om vi har minismå dispyter emellanåt.

Jag är livrädd för att hamna här igen. Nu när jag ff är i vårdepression och icke ens finner nöje i min största hobby - löpningen.

Och varför är det så svårt att släppa taget om sig själv...? SLUTA med brott och straff.

Dagens bra-iga saker var att jag fick köra lyxbil till och från mötet (älskar att köra fina bilar med tungt discodunk). Att maten blev god: kyckling-/morotsbiffar. Att jag fick en peng att handla mat för. Att jag fick tag i TRE musikböcker på bibblan som såldes ut för EN kr/st. Till Anna då så klart. Och att Elin ÄNTLIGEN ska få sitt myspys-set i camouflage som hon önskat sååå länge. GRATIS smakar alltid mumma.

Dagens skit är att grannen flyttar om några veckor. Så ledsamt. Jag kommer sakna sönder. Fina goa rara Hillie Vanillie <3 Som är värsta bästa BARN-pedagogen och som ALLTID bara finns där.

I morgon fredag och jag sitter och lurar på HUR jag ens kan tänka tanken på chips, dipp och läsk.

Likes

Comments

ÅKÄJ! Men - ett sommarjobb som städare på heltid genom Samhall på IKEA med start kl 06:30 plus varannan helg funkar inte med buss. Ska på trepartsmöte på tisdag. Ev förstärkt arbetsträning... Herre min Jeh att det inte "bara" kan få ett slut.. Eller så blir det bra.

Under april har jag lagt drygt 1 300 kr i busspengar och fördyrande omständigheter. Utanpå de pengar jag redan inte har. Eller ja, det är ju inga märkvärdigheter men det blev hål i plånkan den här gången. Alla räkningar betalada TACK och lov. Jag hankar oss fram och får hjälp av vän <3 TACKSAM.

Kanske når jag fram till krukan med guldpengarna till slut. Jag är trött på min jakt och ibland frågar jag mig vad jag jagar och vad det hela egentligen handlar om.

Likes

Comments

Förändring. Något nytt är på väg in i mitt liv. Ny energi!

En Kanadagås ropade på mig två gånger under min promenad i går morse. Och ny energi är tacksamt. Nåt nytt tolkar jag som jobb, skola, förmögenhet. Lucky me.

Likes

Comments