YES!

I morgon börjar Sommar i P1 med ljuvliga Rickard Söderberg #gaytenor Han svarade på det jag skrev på twitter. TACK <3

Och på söndag ska jag på gudstjänst ety längtan är stor, liksom behovet. Har inte varit på gudstjänst på löjligt länge. Det kliade under en fot idag = LoA levererar.

Jag fick på twitter idag kontakt med Sandra Gustafsson - Litteratur, foto, konst, musik, scenkonst, film, resor och löpning. Författare och förlagsredaktör. Så kul! TACKSAM.

Och jag längtar till i höst och #såmycketbättre

Nu går en svarta vinbärspaj i ugnen och efter det blir det potatigratäng. Ska bli en fin em/kväll. I morgon löpning tidigt och sen bara vänta på att klockan ska bli kl TRETTON i P1. https://www.facebook.com/gaytenor/?fref=ts

https://twitter.com/GayTenor


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Så skönt för själen/egot/kroppen/humöret.

Nu lätt frukost i vita jeans och fin cut out-topp i rött och vitt som dotter E köpte på Rhodos för exakt precis ett år sedan. Ska cykla en sväng och sen blir det liten sillalunch med dotter A. I eftermiddag/tidig kväll blir det grillmiddag med en massa gott med de bästa människorna jag känner. Hi5 på den.

Midsommar i Ödeborg: ca 22 ekipage med 20 pers på varje = 440 st folk. I lilla Ödeborg!


Likes

Comments

God kväll!

#runacademy Imorgon är det "Alla som springer på midsommarafton" på facebook. Ni vet, ungefär som mitt julaftonslöpet. Gillar't.

På mitt älskade ica (handelsboden i byn) kan man nu vinna två/tre dagars innehav av El-bil.

Jag säger YES och hoppas på att det blir min tur nästa vecka. Så kan jag åka till intersport och köpa nya löpardojs. #donateadollar

Iofs - ALLT finns här i Färgelanda men löpardojs icke.

22 ekipage sist jag åkte och ca 20 pers på varje.... Folk kommer från när och fjärran. Hoppas på uppehåll. Midsommar-hypen goes all in.

Pollan ska hänga med vän på morgondagens begivenheter. Jag tar det lugnt och ägnar mig åt mat o bak.

En bil med släp körde förbi mig. Nyhuggna småbjörkar som doftade ljuvligt. Det är midsommar och det går icke att stå emot.

Likes

Comments

Ett år sedan idag... Man dööör ju baklänges alltså!

Fredagskänsla idag då vi var få på jobbet och det är afton i morgon. Har köpt "gammal potatis" till gratäng och tagit fram vinbär till pajbak.

Men först och främst så ska jag springa på morgonkvisten. MED stödstrumporna på och kaffe i magen. Bästa början jag kan ha på en dag.

Happy Solstice <3

Likes

Comments

En dag hemmavid och jag hinner med "tusen" saker. Plus att hänga med både Melle-ponken och Walle-mannen. Cyklat och handlat stödstrumpor och mat inför helgen.

Fick en sådan fin midsommarhälsning på ett härligt vykort från E. TACK för de stärkande orden <3 Blev varm i hela mig!

Värmde upp fisk och färskpotatis från igår till lunch idag. Och så stekte jag korv alldeles nyss. Isbergssallad, olivolja, torkade tranbär, ekologiska linser, solrosfrön, lite kokosgrädde fick ackompanjera. Matlycka.

Likes

Comments

Sally West - strand i Sydney. Så fantastisk!

Idag ska jag provspringa/jogga/trippa på tå. Det känns nödvändigt. Känner mig ledsamt säckig och bör/måste/borde verkligen hitta formen igen. Det blir inköp av ett par stödstrumpor till då jag ska ha dem både på jobbet och när jag börjar springa igen.

Skor kom till mig! Både nya walkings och löpardojs tack <3

Sallys målning här ovan gör så att jag längtar till en vit sandstrand med klarblått vatten. Nästa år kanske - vem vet? Idag för exakt ett år sedan var jag på Rhodos med delar ur min stora brötiga familj <3 Nästa gång blir vi fler. Spanien? Kreta? Kroatien... We'll see.

Just idag vänder det. Vi går mot mörkare tider and I like it. Ha en fin Mittwoch Folkens <3

Likes

Comments

Sommar åt alla håll. Dock väntas midsommarafton bjuda på 15 grader och regn. Vi ska grilla och sitta på en altan under tak så det får regna som det vill. Jag är ålagd att göra potatisgratäng och någon form av bakverk vilket då lutar mot en paj med svarta vinbär och körsbär i kombination. Mumsigt och mustigt.

Idag har jag sytt remmar som ska sitta inne i bygghjälmar. Enformigt och ganska skön terapi. Klarar påsmat till både frukost och lunch men sen är jag hungrig till middagen när jag är hemma strax efter kl 15:00. Idag fisk, potatis och smält smör... Oh my Lord <3

Längtar att springa så själen snart endast består av lite grå rök.

Jag har stödstrumpor på jobbet och MÅSTE köpa ett par till att springa i. Fantastisk känsla och kanske t o m nödvändigt?

Har fått tid på öppenspyk och ska dit om två veckor. Att läkare skickade remiss gjorde susen. Innan dess skall jag svara på en miljon frågor på sex st A4-sidor.

Min arbetsledare vill att jag flyttas till Färgelanda för det behövs folk på fabriken här. Jag avvaktar lite då jag väntar besked om ytterligare en tjänst jag sökt och huruvuda jag ska tacka ja till kursen jag fått plats på eller ej. Många tankar åt olika håll. Blir jag kvar inom Samhall så får jag ju jobbet med mig vid flytt. Fiffigt.

Men vissa dagar är öken då jag egentligen ingenting alls vill.

Om TRE år bor vi i Göteborg. Då ska jag se till att blomstra och krypa in i anonymitet i stadens kulturbuffée. Står i bostadskö sedan två år och det poppar upp lägenheter lite då och då. DRÖMMEN är att ha råd med en etta på Galileis gata redan nu så att vi kan åka till Göteborg när som och hänga en helg eller ett skollov.

I morgon ska A på rockkonsert med kompis. Första gången hon ska rodda tågresa och mat och pengar mm helt för egen maskin med kompisen. Skönt nog så blir de hämtade med bil av kompisens föräldrar sent på kvällen. Tryggt för lilla mamman här kan jag säga.

Önskar mig - eller ja, förväntar mig en STOR summa kosing inom kort så att jag får köpt nya löpardojs och kan säga JA till nästa lägenhet som erbjuds oss i GÖTTELABÅRRRG <3 JESUS vilken lycka i så fall. Då kommer jag fram, kommer i mål och VET att resten blir alldeles underbart. Mitt nya liv och ett jättesteg för mina cheyor.

Likes

Comments

Syr en extra söm i röva på flådiga golfbyxor. Det finns 30 000 st så vi har att göra. Stödstrumpor satt på hela dagen och gav en fenomenal skillnad mot att gå och sitta utan. Ögonen svider och brinner som eld och jag droppar droppar och blundar på bussen till och från jobbet.

Ja, tänk så synd om man skulle ha det alldeles FÖR roligt. Om pengar bara flyter in på kontot och man håller vikten vad man än äter. Livet är orättvist men också hur rättvist som helst. YOLO är för alla. Dygnet har lika många timmar för samtliga människor. Denna veckan får man TRE kilo färskpotatis GRATIS på ica (åtminstone här i Färgelanda) om man handlar för 200 kr. Gäller ALLA med ica-kortet. Tacksam.

Det är samma sol till alla på hela jordklotet och solen skiner även på liten stuga.

Dock är inte god hälsa och ett jobb för alla. Där ter sig livet orättvist. Jag fick inte jobbet i Ed pga att jag är alldeles för mycket MIG. Deras förlust då jag sitter på 10 års erfarenhet från just högstadiet med ALLT en lärartjänst innehåller.

Jag köper ingenting till mig själv som ni vet men nu börjar nya löparskor (rejäla - dyra) bli nödvändiga liksom ett par stödstrumpor till att växla mellan under tvätt och så. #donateadollar

Likes

Comments

Går på kortisonnässpray sen många veckor nu. Idag har jag ruskigt ont i näsan. Jag tror på frätskada från dieselavdunstning/pannrummet vari golvet upp till min förra lägenhet var uppsågat för att få plats med pannan. Luktade gammal ingrott garage det sista. Kunde inte ens vara i vardagsrummet de sista månaderna vi bodde där. Och jag som hade min säng rakt ovanför pannrummet under närmare tre års tid.

Under hela mitt liv har jag fått höra att jag borde vara lite MINDRE av den jag är - hålla igen, vara lite tystare, stå lite mer tillbaka, inte ha så starka åsikter. TVÅ, endast TVÅ personer genom mitt liv har GILLAT mig som helhet och accepterat och respekterat ALLT: Urban och min chef Christer - dåvarande rektor på skola i Mellerud.

Jag är så upp i röven trött på att jag gör fel, är oklok, prioriterar huvudlöst, är slö, lat, FÖR energirik, jobbig med min pigghet på morgonen, jobbig med att jag vill sova tidigt, en bakåtsträvare pga köpstopp (tänk om ALLA gjorde som du Jeanette = Sverige skulle gå åt helvete) Ha ha ha...

JAG har alltid lyssnat på att man ska respektera ANDRA samtidigt som jag blir hyssjad åt. Sist fick jag höra att jag inte fick skriva vad jag ville på facebook. FICK??? Och vem bestämmer det? Att man ska vara försiktig med vem man är, vad man gillar och tror på.

Och när jag berättade det för vän så sa hen att jo visst måste man tänka sig för. Ja DET vill jag ha på min gravsten:

Här vilar en person som var alldeles för mycket med sina döttrar och som postade FEL saker på fejjan.

Jag känner en kvinna som flyttade från sina tre små barn för att göra karriär - det skulle hon iofs aldrig erkänna. Men jag erkänner: jag försummade sönerna till förmån för en sjuk tillvaro. Det gör så ont. Jag försöker så gott jag orkar att "göra upp" genom att finnas till hands, baka, passa barnbarn och det värmer mitt hjärta så att kunna göra det och att jag nästan har vunnit alla tillbaka.

Men jag är trött. Att jobba heltid och vara i klimakteriet, rodda tonåringar och känna kroppens förfall tar på ork och kraft. Utan löpning går jag på sparlåga. Glädje och energi sackar betänkligt. Jag måste ladda busskort för pengar som jag MYCKET hellre hade köpt nya löpardojs för. Låter crazy men hellre springer jag, blir pigg och GLAD och räcker till åt de som behöver mig än jobbar. JAG behöver nämligen inte mig själv. Och det är ju lite synd i hela den här gröten av ångest, kärlek, kroppshat och barnbarns underbara närvaro.

Likes

Comments

OM jag ska börja springa igen behöver jag nya skor.

Om jag ska gå ner i vikt igen behöver jag löpningen. Men VÅGAR jag prova? NU? Med fotproblem och vadmuskelsträckning... *suck Moment 22 litegrann faktiskt.

Läste om Naproxen = ej lämplig ihop med SSRI-medicin. Kanske därför jag dippat svårt i humöret de sista två veckorna?

Dags att ändra min approch. Gå in i dagen med GLÄDJE.

Likes

Comments