Operation av vä bihåla om 2-3 månader, åt en riktigt kass hamburgare på Mc D (men hade BRA sällskap - tack A), kom hem till en stinkande lägenhet då det är nåt med avloppet i duschen. VVS-snubbe är kontaktad. Det är inget stopp - redan kollat av fastighetsskötare.

Ska börja med fukt-förrådet i morgon då jag har fått torra fina lådor också av A. Men fy fan vad jag är trött på den här idiotlägenheten. Otrivs är bara förnamnet. Vill fly känns det som och det är ingen bra känsla när man är ångestbenägen.

Jag är INTE otacksam men med den kassa responsen gällande skyhöga elräkningar så har jag ledsnat.

Jag vill hem.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Mina ögon är knallröda, svullna och känns som glödgade. Men IBS-skovet varade "endast" 1 ½ dygn iaf. Dock det grövsta jag haft med nära nog svimningsrisk.

Varit i Uddevalla och äntligen KÖPT en spaghettislev i trä. Förlåt mig kära köpstopp.

Inte fasiken köper man lycka för pengar men den spaghettislev vi hade (nu kastad) var alldeles rugglig i platsen och nästan läskig. Och ska jag ens öht KÖPA nåt nytt så går iaf denna träsvev att elda upp i närmsta eldstad om så skulle vara. ÄLSKAR den <3.

I morgon kommer friska torra bananlådor som vi ska stuva om tjejernas flyttahemifrån-saker i. Som jag berättat så är förrådet äcklig rått av fukt och nu gäller att rädda det som räddas är möjligt.

I morgon ska jag till NÄL för sista check-up:en inför operation av ena bihålan.

Jag har med elallergin i fingrarna - som fö blivit sååå mkt bättre med tung kortison och pekmus istf musplatta - förstått att ögonen "blör" OCKSÅ pga all skärmtid och inte endast maa (med anledning av) ålder och sämre smörj i själva tårvätskan. Mina ögon rinner mer, är ständigt blöta, sticker och kliar. Förbannade jävla åldrande.

Lyssnar på CD-.skivor på en CD-spelare/radio då jag måste göra det mesta old school fr o m nu då datorn ska vara avstängd större delen av mina dagar.

Jag går ITA (Introduktion till arbete) på Arbetslivresurs i Uddevalla och hur BRA är inte det då??? Min handledare är alla tiders! Jag kommer att få livsstilscoachning, tre månaders träning på gym, yoga eller vad jag nu väljer. Jag trodde jag skulle ut på praktik på stört men af har läst på gällande just mig och sa stopp där i pannkakan. Nu ska vi inte kasta oss ut i saker utan en bakgrund, ett stöd och en handledare som är med mig i exakt allt. TACK! Jag är sååå tacksam.

Idag ringde Björn som ska vara med och installera min NYA elpanna som kommer i nästa vecka. Jippi yeah! Nu får vi se tiden an och hoppas att elräkningarna minskar på sikt. Jag har mailat bostadsbolaget och önskat viss ersättning för de två senaste avierna på ohemult hela 4 400 kr. Sinnes om du frågar mig.

George Michael håller mig sällskap tillsammans med diskmaskinsvågskvalpet. Lilla fyller fjortis inom kort och ni som vill och känner för det får gärna skicka grattiskort. Mail för adress..

Likes

Comments

Är i ett gravt IBS-skov som startade i går efter lunch och jag har knappt sovit i natt. Illamående, yrsel, vill nästan kräkas, kramper, lätt huvudvärk och feberkänsla. Värre än vanligt mao. Ber till Gud, andas, bromsar och var en sväng in på appo men det finns inget receptfritt kramplösande.

I nu är fokus smärtan i magen. Försöker bota med tankar, tacksamhet, frisk luft, vila.

Bloggen ska få vara med i en tävling som KAN generera en helg i Paris. Ska berätta mer när magen dunstat..

Likes

Comments

“All that we are is the result of what we have thought. The mind is everything. What we think we become”. – Buddha

Mitt våldsamma eksem på höger hands tre fingrar har minskat betydligt sedan jag gick över till mus till datorn istf att använda musplattan. Jag har sänkt ljusstyrkan på skärmen till hälften - hade på full sula för jag trodde att jag såg bättre då. Mina ögon har varit knallröda i en vecka och nu gör jag allt för att måna min hälsa och för att ens ff kunna "hänga" vid datorn. Dock så lite som möjligt. ÄLSKAR att vara utan internet så fort jag lämnar hemmet.

Min IBS är rent åt helvete idag. Magen är sprängstor och tar i låren när jag sitter ner vilket äcklar mig kopiöst.

MEN! Löpningen i morse.... Jag är salig, rusig och riktigt mallig för att jag sprang yoga :) Heja mig. Medvetet flås, fokus på lår och fötter, känslan, den friska luften. Wow!

Likes

Comments

Ur "Speglingar i ljuset" av Shakti Gawain

Tack Mona G för att du förmedlar dessa kloka ord idag <3 Jag märker mer och mer att ju mindre jag kämpar/agerar och ju mer jag släpper taget/tankarna desto mer lägger sig saker på plats/tillrätta av sig självt.

Har börjat sortera vårt förråd lite mer noga - problem med fukt där så måste slänga en del förstörda saker, sälja bra saker som vi inte vill ha och skaffa torra nya kartonger och förvara flickornas flytta hemifrån/sparade barn-saker här i lägenheten.

Att släppa oro och stress gör att lågan med magi kan få ta allt större plats. Härlig vetskap, inte sant?

Dock yrslar jag idag (skriver ner det i min loggbok ff amn), hade hungerstress efter korta mötet i Uddevalla och drabbades kort av en smula "herre jösses" när jag hittade all fukt i förrådet. Nåväl. Nu ryggläge en stund - annars går dagen sönder.

Likes

Comments

Idag SPRANG jag yoga och jag sprang hela sträckan (6 km) utan stopp vilket jag inte gjort på mycket länge. Vilken grej <3

Istf för att tänka att sen ska jag ta en dusch och en kopp te innan jag går till bussen så fokuserade jag och njöt av löpsteget, andningen och att jag är så jäkla smart att jag har TVÅ sportbehåar av olika modell så att boopsen verkligen aldrig behövs ens tänkas på. Sitter som berget. Iskall vind, rosor på kind och må gott-förrådet är på fyllt. Tack yoga och tack Jesus. I love u both <3

Jag tänker på ovannämnda på TVÅ sätt: action ger resultat MEN... att stanna, bromsa, låta bli, vara förnöjd, andas och njuta av HÄR och NU är underbart det med. Tack mig själv för att jag är smartare än mig själv emellanåt.

Likes

Comments

Fick en dipp i gårkväll MEN mölåt INTE = tack mig själv. Skrev i boken.

OCH jag är gravt tacksam över att inte gå omkring så här.

Jag förstår iom yogan att jag har varit/är rädd för mig själv och mina känslor. Nu kan det endast bli bättre. Varje ögonblick jag mår bra, varje stund som jag andas och känner lugn = tacksam.

Likes

Comments

Jag skriver och tänker och bromsar och andas. Skriver upp varje måltid och hur den känns. JESUS så bra detta är!

Jag behöver inte leta svar på nånting nån stans. ALLT finns inom mig. En talgoxe berättade idag att jag är på rätt väg. Jag kan slappna av och hysa tillit. TILL MIG SJÄLV <3

Kroppen mår konstigt och jag känner yrsel och illamående som sagt men jag TROR att det ska vara så här. Nu när jag går inåt istället för att söka utanför KÄNNS allting mycket mer för att på sikt kunna hamna i att kännas mindre. Stilla sinnets rörelser. Att vara förnöjd har jag jobbat med i flera år så att hoppa på mitt livs sista tåg så här med att leva yoga har jag nog egentligen förberett mig för under lång tid.

Jag tänker på hur jag vill ha det för att senare slippa tänka på det. Jag vill definitivt upp på bordet med KÄNSLORNA som gör att jag "vill" möläta på kvällarna. Vad oroar mig, hur känns det, var är min medkänsla etc.

Nu ryggläge igen - läsa bok och smälta maten. Det är fina grejer det.

Likes

Comments

Äntligen! Där satt den. Den första hela dagen av välbefinnande igår. Hade en liten dipp strax före kl 19 och det berodde på att ögonen började svida. Så berättade Regina Lund om sitt liv och hon tog tag i mig. Tack!

Äntligen har jag förstått att jag måste IN i mig själv för att finna svar på vem jag är och hur jag vill LEVA.

Jag behöver tystnad mer än nånsin. Jag vill leva yoga i samklang med Gud. Yoga är att stilla sinnets rörelser.

Alltså denna bok! Tack Sandra som tipsade och tack mig själv som läser och läser. Rörelserna/positionerna i yogan utgör mycket liten del i den här boken. I kväll ska jag prova "Upp och ned" innan jag ska sova.

Vinter så skönt och vilsamt. Att springa på vintern: när skorna biter i snön, när det inte är halkigt utan lagom kallt så att kinderna blossar efteråt och lungorna är vädrade. Bästa början på en dag. Och jag SKA ha bra slut på dagarna också. Obalansen där emellan är min bipo och det kostar energi att vara högt och lågt.

TACK igen Agne för de fina ljusstakarna - jag är så kär i dem. Gillar också min stora skärbräda därbakom.

Idag blir det älgfärsbiffar med vitlök och röd peppar. TACK U i grannsocknen för kött - mer ekologisk kan det ju inte bli.

Likes

Comments

Loggar vidare i skrivboken. Sovit middag, läst två timmar och nu Yogi Christmas Tea och har kokat fisk med lagerblad och kryddpeppar till kvällsmat.

LoA fungerar alltid. Det du tänker blir. SÅ! Det gäller att styra rätt i djungeln av känslor, önskningar, bön, tro och tillit.

Jag tänker alltid att jag alltid har råd med det vi behöver i familjen och det mesta löser sig just så.

Och jag läser hos magnifika My: "Övervikt sitter i huvudet, det har jag alltid påstått. Maten är egentligen neutral, det är det verktyg vi tar till när vi inte kan hantera verkligheten. Då är det lättare att fly, att döva". http://lchfingenjoren.se/

Och Simon Krohn hävdar detsamma: "Tendensen till beroende ligger hos en själv och inte i ämnet". Dvs mat, spel, droger, alkohol, tobak, träningsnoja eller vad man nu snöar in på och som blir negativs för en.

Den första rutan choklad går direkt upp till hjärnan som skriker: Hallelujah - dopamin - I love u! Andra rutan har inte samma effekt ändå så mölar man vidare, inte sant? Men med böcker är det nästan lite tvärtom - inte blir man tagen på sängen av total boktillfredsställelse på första sidan. Sakta rullas historien upp och så får man liksom känna efter om intresset håller i sig, ökar eller klingar av.

Tack mig själv för att jag tutar på med läsandet. Jag måste verkligen koncentrera mig på att koncentrera mig.

Likes

Comments