Flyttar in här i morgon. Sååå underbart att få sovplats till den unga sova över-skaran.

Flyttade in här i går alldeles gratis och av sig själv efter att vår förra stämplat ut för gott.

Premiärsportade den här dyra snygga saken i går på Lussefirandet på musikakademin i staden nästgårds. Fick den i tidig julklapp av vän.

Torsdagen avslutades med gott vin och choklad.

Den här blir ev julklapp till mig själv OM jag nu köper nåt till mig själv.

LÄSER nu: Julfritt av J Grisham, Socker av R Lustig och Projekt lycka av G Rubin.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I begynnelsen var denna blogg ett projekt med stora visioner som yrade vilt med tankar om eget företag och god genomslagskraft om hur man lever rikt på smal inkomst. Egen bok med föreläsningar var på gång. (Tishor och strajpad bil för er som minns).

Så började jag med lchf och löpning och det gjorde visst en miljon andra också. Inget att hämta där heller.

Jag slutar härmed och tackar för mig. Må så gott där ute i rymden.

Likes

Comments

Vi MÅSTE ha en soffa inför tv-hänget i jul. Den som vi har har kännbara fjädrar plus är alldeles för liten. Med denna får sovaöverkompis(ar) god plats och även stora barnbarnet som strax är för lång för den där sunksoffan som vi har.

BRA pris också. Så nu ska jag affirmera, knacka EFT, pussa min attityd-sedel och LoA till Universum för allt jag kan.

(Attityd-sedel är en peng man inte använder och som man fördubblar vid möjlighet). Lägg den gärna i hemligt fack i plånboken ihop med en 8:a och ditt kontonr så sker det under - jag lovar <3

Likes

Comments

Bloggen känns passé. Har väl inget mer att berätta. Ett led i minimalismens anda vore att ta bort den.

Kanske finns det mer att uppleva utan en blogg som bromsar.

Likes

Comments

Till råga på mitt off-läge i morgon så är det ingen gudstjänst på avstånd som jag kan ta mig till hur som helst. Så pass alltså. Inget nät, ingen gudakraft. Funderar på ett lite längre spring i morgon bitti iaf. Och så läsa bok. Laga mat och lyssna på tystnaden. Strax Kikki Dee och så hörs vi på måndagmorgon :)

Likes

Comments

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/977550?programid=1165 Lyssna!

Inför kommande dygnsfasta internetmässigt så kan man ju funderar alltså. Varför har jag datorn på hela tiden när jag är hemma? Gillar jag det lilla surret från datorns fläkt? Och hur kommer det sig att det går så fint utan när jag är utanför huset...

Tiden är rättvis. Ingen vill ha för lite tid - alla skryter om "fullt upp" och "man ska ju hinna också". Ska jag säga som "bara hasar runt hela dagarna"... När jag hade småbarn och jobbade heltid kände jag aldrig brist på tid. Jag var och är mycket effektiv. Tack vare allsköns rutiner så växte/växer aldrig något på hög. Ett tips är att aldrig byta alla sängkläder i hela huset på samma gång. Ta underlakan en gång och så alla örngott vid nästa tillfälle. Laga alltid lite mer mat än vad som går åt = matlådor till jobbet. (Jag skulle aldrig stå en söndag och göra matlådor, det tar för mycket tid). I med en tvätt varje kväll och ungarna badas onsdag och söndag.

Folk vill ha evigt liv men har svårt för tystnad och regniga söndagseftermiddagar. Jag har levt 53 år och det är lääänge. Har jag otur så lever jag 30 år till. Nåja. Nu ska jag städa de 20 kvadrat jag har på min lott. Det tar inte länge kan jag berätta. Vad ska du göra eller inte idag?

Likes

Comments

En fredag som började i moll ety jag var låg helt enkelt men det tog sig under dagen. Sov lång middag efter lunch och så dog Rikard Wolff.

Vädret är utmärkt - älskar november. I december börjar jag med den första dedikerade månadsrubriceringen.

Umgänget på julafton - åhhh så underbart det ska bli! God mat, MASSOR med skratt och så lite galna grejer som jag planerar för sällskapet, bl a en rolig grej redan på morgonkvisten. Men jag säger inget. Dagen börjar så klart med "Julaftonslöpet" för 4:e året i rad - 6 km kl 06:00.

Det blir en härlig tid i kyrkan iom advent och så ska vi på julkonsert på akademi Sinclair. Ingen shopping på nåt köpcentra här inte. E önskar sig ett par saker på ikea så dit ska vi efter jul när hon är stadd vid kassa (plus att jag betalar en del så klart).

I morgon är det Kikkis dag i "Så mycket bättre"- det ska bli roligt. Och min dator ska få vila från lördag kväll till måndagsmorgon. DET ska bli läskigt och spännande och ja, alldeles dötrist kanske... Eller så blir det hur bra som helst.

Familjen är till fyllest - jag behöver inget utanför den. Ännu.

Likes

Comments

Joråsåatteh... Nu har jag tömt presentskåpet och klappat in paket och tur har jag haft då jag hade massor av vackra band hemma från en nedlagd sybehörsaffär så jag har fått till såna däringa riktigt maffiga paket som ser nästan DYRA ut.

Lite fler paket inväntas på olika sätt och så har jag en kul grej jag ska fixa genom systembolaget så småningom.

Sprang sex härliga tusingar och har ätit bönor med soya och eko basmati fullkornsris till lunch. Ska börja med en för mig helt ny författare: David Peace vars kriminaldebut "1974" är hemkirrad från bibblan. "Rosens namn" snart klar.

Hur har ni det med julklappandet och bokläsandet?

Likes

Comments

Trappar ner internet:andet inför söndagens blow away. Ska slå in julklappar, städa, springa, läsa och funderar på hur jag ska lösa en stor ekonomisk drop deep downl som dykt upp. Nåja. Ingen dog och ingen fick cancer som jag brukar säga.

Likes

Comments

Det talas om att BARN behöver reglerad skärmtid... Pyttsan! Gå ut till en sandlåda och kolla vem som gör vad.

Idag började skymningen redan vid halv tre och jag är nöjd med dagen trots jobbiga ryckningar i ögat. Det blev kassler med potatis och gudagod kantarellsås till lunch för mig och till middag för mina ladies.

"En biodlares död" gillade jag inte så värst men slutklämmen är större än störst. Vesslan ska strax dö och tänker:

"Det slog mig idag hur löjlig hela idén om självmord är. Det finns inga utvägar alls. Vi är fullständigt nerdoppade i verkligheten, i historien, i vår egen biologi. Möjligheten att tänka sig sin egen död bygger på ett språkligt missförstånd. Ungefär som möjligheten att kalla sig själv för "du". Eller möjligheten att kalla sig själv vid ett namn. Det svarta i pupillen är identiskt med det svarta mellan galaxerna".

Likes

Comments