Header

Hejhejhej! Efter en rätt bra jobbdag som följdes av naglar på min kusin och naglar på mig själv är jag nu äntligen i säng. Det blev de ljusa på mig iaf, som ni ser på bilden. All aktivitet tar på krafterna och halsen gör ont igen. Vet inte varför men det kommer och går utan att riktigt bryta ut... tröttsamt 😴 juste, klarade tentan också 🙊🙈
men ska jag sova! Hoppas ni haft en bra dag, godnatt 😚

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Heeeelloo! Idag har varit en bra dag på jobbet; inte för mycket kunder men ändå någonting att göra hela tiden. Efter jobbet åkte jag och tränade direkt vilket kändes tufft men det var skönt att få det gjort. Jag har fått "a thing" för intervaller så nu har jag kört det till uppvärmning två träningar irad och jag kommer nog fortsätta. Man kommer igång så bra 😍 för övrigt letar jag inspiration till mina midsommar-naglar(några alternativ är de designerna som syns på bilderna) och boende till Milano. Det sistnämnda är inte det lättaste jag har gjort i mitt liv men det är bara att fortsätta. Gatan är inte ett alternativ direkt... Men nu blir det sängen! Pussar

Likes

Comments

Hej igen!

Nu har livet bjudit på sådär mycket roligheter igen som kommit emellan bloggen och mig. Därför tänker jag att vi kör en snabbspolning av de senaste veckorna. Check it out:

Jag gjorde äntligen sista tentan vilket belönades med blommor från min käre bf.

Det firades även med Corona dag 1.

På lördag morgon begav vi oss mot Köpenhamn för att spendera två nätter där. Väldigt fin och mysig stad så dit ska jag definitivt tillbaka!

När vi kom hem på måndag så var jag sjukt trött. Men, Corona dag 3 väntade så det var bara att ladda om och slå klackarna i taket!

Sen så hände det inte så mkt på tisdagen, gjorde naglar. 

På onsdag var det bal för min cousin.

och på fredagen tog hon studenten. Detta innebar att hela släkten samlades i en lokal, åt godaste maten som finns, dansade, sjöng, umgicks och att nästan alla kusinerna gick ut ihop på kvällen <3

Sen hade min syster avslutningsmiddag för att hon går ur nian. Mycket mys det med.

& sist men inte minst så var vi och badade i helgen. Hur fantastiska dagar?!

Har nog också glömt nämna att jag började jobba där onsdagen då balen var, och att jag kommer att jobba i 9 veckor nu(inne på 3e redan). Sedan har jag två veckor ledigt och därefter är det flytt som gäller. Tiden går fort nu och jag börjar bli lite mer nervös... hihi

Likes

Comments

Har gjort ett försök att samla kraft till dessa sista pluggdagar genom att i fredags fika på en uteservering (Strandgatan) med kompisar och i lördags (igår) fika på Skräcklestugan och sen dricka vin på en annan uteservering med Johan men jag är lika matt idag ändå 😔 tiden går alldeles för fort och jag får inte alls så mycket gjort som jag vill. Men om man vågar (vill ju inte öga mig själv), så måste jag ändå säga att jag börjar känna mig lite säker på det jag räknat på i en vecka nu. Så kanske är därför också, att man känner mer och mer att det är "lugnt"? Jag vet inte, jag kämpar iaf. Ska försöka göra något lite roligare ikväll också för är ju 3 pluggdagar kvar fortfarande (dagen innan tentan är alltid pluggfri, eventuellt lite repetition på förmiddagen!) och de dagarna måste orkas. Ända in i kaklet!!!!
Hoppas ni har en trevlig söndag, både ni som pluggar och ni som gör annat trevligt 😍

Likes

Comments

Idag kände jag mig rätt nöjd med outfiten. Delvis p.g.a. att jag äntligen lärt mig använda blåa byxor(jeans) och vara bekväm i det. Känns liksom inte så konstigt utan jag känner mig snarare modig när jag har dem på mig. & delvis för att jag hade mina coola rosa skor idag! Jag önskade mig skorna i födelsedagspresent helt på chans egentligen. Jag ville ju ha dem och tyckte de var fina men jag har aldrig varit en sneakers-tjej egentligen. Men nu har två outfits den senaste veckan med skorna känts snygga, och inte klumpiga som jag var rädd för. Kanske tack vare outfiten som seminariet idag gick som en dans?
Det förtjänar
10/10 🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽(dansande gubbar)

När B-uppsatsen näääästan var färdig sa jag hejdå till mina gruppkompisar som snällt fortsatte utan mig. Jag gjorde naglar och de skrev det sista så nu är den också färdig-isch!!
5/5 🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽

Med det sagt har jag alltså i princip bara tentan kvar att plugga till innan lov. Jag har egentligen en individuell inlämningsuppgift kvar, men den är nästan färdig. Ska läsa igenom och lägga till en sak innan jag kan skicka in. Sen ska vi redigera en annan gruppuppgift lite men sen är ALLT färdigt. Så skönt!

Likes

Comments

Efter en sjukt fullproppad dag behövs det kvällspepp! Dagen har bestått av opponering av B-uppsatsen hela förmiddagen och räknestuga i finansiell styrning på eftermiddagen, därefter tränade jag mina gymnaster också!
Det var SÅ SKÖNT efter opponeringen idag för man kände att ännu en grej på to-do:n innan sommarlovet blev avbockad 😍 imorgon har vi seminarium i investeringsbedömningskursen vilket är det sista momentet innan tentan(ännu en bock)!! Trots konstant huvudvärk hela dagen, väldigt mycket stress-känningar i kroppen och en extrem trötthet känns livet bra- isch. Väljer att avsluta inlägget med nya favoritsmilisen: 🕺🏽🕺🏽🕺🏽 (godnatt! ❤)

Likes

Comments

Hej friends! Som bilden lyder har dagen bestått av en skoldag 9-16 och fortsättning på plugget på hemmaplan till 20. Därefter såg jag dubbelt och beslutade mig för att jag var värd en paus. Johan kom någon gång under tiden jag pluggade också och sen så kollade vi på Sveriges modigaste ihop. Tycker att det är superroligt, fast tycker att det är jättejobbigt med alla vatten-utmaningar för jag sitter också och håller andan nästan 😂 för övrigt så håller jag motivationen uppe med hjälp av nedräkning till sommarlov, genom att lyssna på 25-minuterspodden(TIPS!!!) och läsa Blondinbellas blogg! Nu ska jag sova innan min huvudvärk äter upp mig. Puss på er

Likes

Comments

Hello babies! Hur mår ni? Jag mår sämre och sämre. Tänk att jag blev sjuk i alla fall och natten efter jag fick ont i halsen sov jag endast ca 4 timmar!!! Aldrig varit så trött som i lördags. Trots det har jag orkat mig igenom himla mycket plugg och framtiden börjar kännas lite bättre. Inom två veckor är ALLT över(för detta skolår). Vad hände med tiden?

Jaja, fredagskvällen spenderades med Lina och min syster på Pinchos och lördagskvällen hos Johan med grillat, lite skolarbeten och hockeymatch. Även nu "kollar" jag på hockeyfinalen men ska så snart det är slut gå och lägga mig! Imorgon väntar skola igen med räknestugor och förberedelser inför opponering. Ända in i kaklet!! 😍💃🏻

Likes

Comments

Hejhej alla glada! Hur har ni mått idag?
Jag har trots denna värme suttit i skolan hela dagen med min grupp och skrivit på vår B-uppsats. Den är faktiskt rätt bra nu men lite finlir saknas väl innan vi kan lämna in den för opponering 😏 när jag satte mig i bilen helt klibbig satte jag givetvis på AC:n för att kyla ner mig så nu har jag ont i halsen.. lyckas alltid tabba mig såhär, men jag hoppas att det är borta imorgon bitti! Nu ligger jag i sängen och ska kolla lite youtube innan det är dags att sova för att orka med heldag med plugg imorgon igen 😍 puss!
P.S. Naglarna är gjorda idag, på min syster. Rätt nöjd faktiskt 🙊
P.S2 Ja, min outfit var precis så rosa(om inte mer) som på bilden idag. Glömde änna skriva vad jag fotat 🙈

Likes

Comments

...blev köksbordet igen. Allt material är framplockat, frukosten är uppäten, hörlurarna är ihopkopplade med datorn och to-do-listan är skriven. Så ja, nu ska jag in i min effektivaste bubbla och get sh*t done!! Happy wednesday 👊🏽🙌🏽

Likes

Comments