Header

Igår var jag ledig från skolan så jag pluggade lite och sen åkte jag och mamma och simmade. Och det är något jag kommer göra om för det var livets jävla relax 😍 bästa upptäckten inför tråkiga vintern nu 😴🌟 passade på att åka rutchkana, basta och bara njuta av livet. Hihi

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kramats med min lillasyster som tydligen var på bra humör

skadat knät och börjat gå hos sjukgymnasten... IGEN

Haft systermys på Pinchos.

Varit jävligt kreativ på jobbet för att få mina skor torra. Haha, det luktade bränt när jag la skorna rakt på elementet så fick komma på något annat. Det funkade ;)

&Lärt känna och umgåtts med hockeywives, gånger 2.

​& sist men inte minst har jag varit i skolan, på jobbet och hemma och pluggat. Så ser mina dagar ut. Ska försöka bli bättre på uppdatera er igen. Mitt bildminne på mobilen tar slut alldeles för ofta så är inte alltid lätt att ta bilder, men ska försöka lösa även det problemet. Puss

Likes

Comments

För ett tag sedan läste jag en artikel om hur man kan lära sin hjärna att stressa mindre. Genom att göra nedanstående grejer kan man forma hjärnan och lära den att hålla sig lugn. Enligt MåBra ska man:

1. Bli vän med stressen - Dvs, se reaktionen som att kroppen försöker hjälpa dig fly från en farlig situation och du kommer då känna hur reaktionen inte längre är lika stark.

2. Avdramatisera situationen - Stanna upp och tala om för dig själv att det handlar inte om liv och död, som kroppen tror, utan att du faktiskt har läget under kontroll.

3. Undvik frestelser - Sök dig inte till godis eller alkohol. Dessa är tillfälliga lösningar men kan istället ge dig beroenden och andra hälsoproblem.

4. Slappna av i käkarna - Det är naturligt att man biter ihop käkarna när man är stressad, vilket leder till huvudvärk m.m., så slappna av där så slipper du flera jobbiga saker på samma gång.

5. Värm händer - När vi är stressade försvinner blodet från händerna, så om du hjälper kroppen genom att värma händerna åt den så kommer hjärnan också att lugna sig.


Likes

Comments

"Den som ler när något går åt skogen har kust tänkt ut vem han ska skylla på."

Likes

Comments

Hej älsklingar! Idag har det varit en lång dag i skolan vilket ledde till både irriterade och ledsna känslor inuti mig. Detta händer såklart alla ibland, så jag tänkte lista några saker som kan göra alla på lite bättre humör.


1. TRÄNA. Alla känner ju till att träning utlöser endorfiner, vilket är kroppens måbra-hormon. Tyvärr fungerade det inte på mig idag, utan jag tyckte allting var så tungt så höll på börja gråta istället. Haha!!

2. LYSSNA PÅ MUSIK. Detta är någonting som jag är alldeles för dålig på, men märkte när jag satte mig i bilen efter gymmet och hörde en bra låt att jag genast blev mycket gladare. Så gör en lista med era piggaste och gladaste låtar som ni sätter på högt i högtalarna när ni är lite ledsna/nere.

3. LYSSNA PÅ PODCAST/KOLLA YOUTUBE-VIDEOS/LÄS BLOGGAR. Ibland räcker det att bara höra någon annans röst, som låter lite gladare och som pratar om någonting annat så att man får släppa sitt egna en stund. T.ex. Therese Lindgren som alltid har så mycket energi när hon filmar sina videos, svårt att vara ledsen efter att ha kollat på henne ;) 

4. TA EN DUSCH/ETT BAD. Detta funkade också på mig. Jag tog en dusch efter träningen och är nu som en ny människa. 

5. GÖR NÅGOT DU TYCKER OM. Detta kan vara viktigaste punkten, att göra någonting som man ÄLSKAR, t.ex. kolla på favoritserien, kolla någon feel-good film eller läsa en glad bok. 

6. VAR POSITIV OCH TACKSAM. JAG VET att det sista man orkar är att vara positiv där och då, men tänker man lite på det så är man lyckligt lottad och då är det man är ledsen för oftast en liten sak i det stora hela så då brukar det kännas lättare.


Hoppas att ni aldrig mer behöver vara ledsna längre än nödvändigt igen. Puss <3 

Likes

Comments

​"Går en sol ned för dig, så stå inte och se mot väster! Se mot öster!"​Förlåt för lite försening med detta inlägg. 

Likes

Comments

Fruktansvärt häftigt att uppleva detta ikv. Zara Larsson på Liseberg och halva Sverige i publiken 🎤

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag. Jag fick vakna alldeles för tidigt för att det skulle komma hem en snickare, men sen så tog min syster över skiftet och jag somnade igen. Vaknade lite senare men lika trött, åt frukost, drack kaffe och kickstartade dagen med plugg, fick även sällskap av Johan en stund, sen när han gick hem och jag var färdig med skolan tog jag tag i disken och dammsög hela undervåningen för att göra mamma och pappa på lite bättre humör, lagade mat(tyvärr bara till mig själv hehe), gjorde naglar och åkte och tränade AMT!!

Jag försöker, när jag kommer ihåg, att på kvällen räkna upp 3 bra saker jag gjort under dagen och idag kan jag inte påstå att det var svårt. Vad har ni gjort extra bra denna dag?

Likes

Comments

Drömmer lite istället för att plugga... Men exakt såhär upptäckte jag igår kväll att jag vill ha det i mitt nästa hem. Svart och vitt, ganska stilrent, och så lite rosa/roséguldiga detaljer. Hur fint?!?!

Likes

Comments