Header

Har gjort ett försök att samla kraft till dessa sista pluggdagar genom att i fredags fika på en uteservering (Strandgatan) med kompisar och i lördags (igår) fika på Skräcklestugan och sen dricka vin på en annan uteservering med Johan men jag är lika matt idag ändå 😔 tiden går alldeles för fort och jag får inte alls så mycket gjort som jag vill. Men om man vågar (vill ju inte öga mig själv), så måste jag ändå säga att jag börjar känna mig lite säker på det jag räknat på i en vecka nu. Så kanske är därför också, att man känner mer och mer att det är "lugnt"? Jag vet inte, jag kämpar iaf. Ska försöka göra något lite roligare ikväll också för är ju 3 pluggdagar kvar fortfarande (dagen innan tentan är alltid pluggfri, eventuellt lite repetition på förmiddagen!) och de dagarna måste orkas. Ända in i kaklet!!!!
Hoppas ni har en trevlig söndag, både ni som pluggar och ni som gör annat trevligt 😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Idag kände jag mig rätt nöjd med outfiten. Delvis p.g.a. att jag äntligen lärt mig använda blåa byxor(jeans) och vara bekväm i det. Känns liksom inte så konstigt utan jag känner mig snarare modig när jag har dem på mig. & delvis för att jag hade mina coola rosa skor idag! Jag önskade mig skorna i födelsedagspresent helt på chans egentligen. Jag ville ju ha dem och tyckte de var fina men jag har aldrig varit en sneakers-tjej egentligen. Men nu har två outfits den senaste veckan med skorna känts snygga, och inte klumpiga som jag var rädd för. Kanske tack vare outfiten som seminariet idag gick som en dans?
Det förtjänar
10/10 🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽(dansande gubbar)

När B-uppsatsen näääästan var färdig sa jag hejdå till mina gruppkompisar som snällt fortsatte utan mig. Jag gjorde naglar och de skrev det sista så nu är den också färdig-isch!!
5/5 🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽🕺🏽

Med det sagt har jag alltså i princip bara tentan kvar att plugga till innan lov. Jag har egentligen en individuell inlämningsuppgift kvar, men den är nästan färdig. Ska läsa igenom och lägga till en sak innan jag kan skicka in. Sen ska vi redigera en annan gruppuppgift lite men sen är ALLT färdigt. Så skönt!

Likes

Comments

Efter en sjukt fullproppad dag behövs det kvällspepp! Dagen har bestått av opponering av B-uppsatsen hela förmiddagen och räknestuga i finansiell styrning på eftermiddagen, därefter tränade jag mina gymnaster också!
Det var SÅ SKÖNT efter opponeringen idag för man kände att ännu en grej på to-do:n innan sommarlovet blev avbockad 😍 imorgon har vi seminarium i investeringsbedömningskursen vilket är det sista momentet innan tentan(ännu en bock)!! Trots konstant huvudvärk hela dagen, väldigt mycket stress-känningar i kroppen och en extrem trötthet känns livet bra- isch. Väljer att avsluta inlägget med nya favoritsmilisen: 🕺🏽🕺🏽🕺🏽 (godnatt! ❤)

Likes

Comments

Hej friends! Som bilden lyder har dagen bestått av en skoldag 9-16 och fortsättning på plugget på hemmaplan till 20. Därefter såg jag dubbelt och beslutade mig för att jag var värd en paus. Johan kom någon gång under tiden jag pluggade också och sen så kollade vi på Sveriges modigaste ihop. Tycker att det är superroligt, fast tycker att det är jättejobbigt med alla vatten-utmaningar för jag sitter också och håller andan nästan 😂 för övrigt så håller jag motivationen uppe med hjälp av nedräkning till sommarlov, genom att lyssna på 25-minuterspodden(TIPS!!!) och läsa Blondinbellas blogg! Nu ska jag sova innan min huvudvärk äter upp mig. Puss på er

Likes

Comments

Hello babies! Hur mår ni? Jag mår sämre och sämre. Tänk att jag blev sjuk i alla fall och natten efter jag fick ont i halsen sov jag endast ca 4 timmar!!! Aldrig varit så trött som i lördags. Trots det har jag orkat mig igenom himla mycket plugg och framtiden börjar kännas lite bättre. Inom två veckor är ALLT över(för detta skolår). Vad hände med tiden?

Jaja, fredagskvällen spenderades med Lina och min syster på Pinchos och lördagskvällen hos Johan med grillat, lite skolarbeten och hockeymatch. Även nu "kollar" jag på hockeyfinalen men ska så snart det är slut gå och lägga mig! Imorgon väntar skola igen med räknestugor och förberedelser inför opponering. Ända in i kaklet!! 😍💃🏻

Likes

Comments

Hejhej alla glada! Hur har ni mått idag?
Jag har trots denna värme suttit i skolan hela dagen med min grupp och skrivit på vår B-uppsats. Den är faktiskt rätt bra nu men lite finlir saknas väl innan vi kan lämna in den för opponering 😏 när jag satte mig i bilen helt klibbig satte jag givetvis på AC:n för att kyla ner mig så nu har jag ont i halsen.. lyckas alltid tabba mig såhär, men jag hoppas att det är borta imorgon bitti! Nu ligger jag i sängen och ska kolla lite youtube innan det är dags att sova för att orka med heldag med plugg imorgon igen 😍 puss!
P.S. Naglarna är gjorda idag, på min syster. Rätt nöjd faktiskt 🙊
P.S2 Ja, min outfit var precis så rosa(om inte mer) som på bilden idag. Glömde änna skriva vad jag fotat 🙈

Likes

Comments

...blev köksbordet igen. Allt material är framplockat, frukosten är uppäten, hörlurarna är ihopkopplade med datorn och to-do-listan är skriven. Så ja, nu ska jag in i min effektivaste bubbla och get sh*t done!! Happy wednesday 👊🏽🙌🏽

Likes

Comments

Hej! Vi kan väl låtsas att bilden blev så suddig för att mitt liv just nu går väldigt fort så att jag inte ens hinner ta ordentliga bilder? 😉

Min dag började med att ihop med min grupp, via FB, fila på det sista på B-uppsatsen inför första inlämningen som var imorse. Därefter har jag skrivit på rapport nummer två och faktiskt tränat. Sen så hann jag inget mer. Det optimala hade varit att läsa lite i kurslitteraturen också och eventuellt lyssna på nätföreläsningen, men jag kände att träning var viktigt också så fick prioritera. Har precis ätit det på bilden och nu ska jag träna mina tjejer. Sen ska jag och Johan plugga ikväll! Puss på er

Likes

Comments

Jag sitter och försöker sätta ord på den pirrande känslan som jag just nu känner i bröstet. Dagen har inte bara bestått av gymnastik, utan jag har även skickat in all nödvändig information om mig till skolan i Italien samt gjort det engelska-test som är obligatoriskt för att få åka på en utlandstermin.

Jag känner att jag gör rätt. Att jag utmanar mig själv. Att jag följer en dröm trots att jag trodde att jag inte hade några. Jag känner att jag kommer att växa igenom detta. Att jag kommer lära mig så himla mycket och att det kommer underlätta för mig att växa ännu mer sen när jag gått igenom allt som denna utlandsperiod bär med sig. Inte bara det tunga, utan även allt det roliga som jag kommer att vara med om. Jag känner en enorm glädje över att ha fått möjligheten att bo i Milano i en hel termin under min studietid. Jag ska äntligen få prova på att bo i ett annat land. Jag ska uppleva något nytt och något större än det jag är van vid. Jag kommer att träffa så himla mycket nytt folk. Jag kommer att lära mig engelska och förhoppningsvis italienska. Jag kommer att lära känna mig själv bättre. Jag kommer att vara så himla stolt över att jag vågade. För det är det viktigaste vi kan göra här i livet, att våga gå utanför våra comfort zones.


För jag har bestämt mig, att jag ska bli det absolut bästa och mesta som bara går i mitt liv. För det pirrar av att göra saker som man är lite rädd för men som man verkligen vill från djupet av sitt hjärta. Så jag gör det. Jag utmanar mig själv, för i slutändan är det jag som är vinnare - oavsett hur tungt det kan bli under tiden.

Lever efter citatet: "You only regret the chances you didn't take".

Likes

Comments

Hej! Två små bilder blev det igår på gänget som firade mig (minus Frida som kom efter jobbet och därmed missade photoshooten) och tårtan. Maten blev mycket bra trots att jag hade lite dålig planering och framförhållning 🙊runt halv 12 åkte vi till Butlers och dansade, umgicks och skrattade. Ett bra 21-årsfirande helt enkelt! Idag har man därför varit mindre glad, tröttast i världen gick jag upp 9 för att plugga och har sedan dess gäspat mig igenom dagen. När Johan kommer hem blir det förhoppningsvis tacos och Eurovision. Kaaaaanske även "insidan ut". Hoppas ni får en bra lördagskväll oavsett vad ni hittar på 🥂

Likes

Comments