Tänk om jag följt med så hade detta aldrig hänt.. Tänk om jag hade varit den som stängt dörren istället, haft koll som de andra inte hade. Någon kunde tagit dig och även kört på dig.

När de sa att du suttit utanför dörren så hör man bara skatt och ännu mer skratt.. Då tänker man hela tiden tänk om de varit ert djur man gör inte så. Seriöst lite respekt!

Jag höll på att övningsköra och blir så arg så arg så vill bara hem till honom men kan inte göra något för jag kör ju och vill inte bli av med tillståndet och vänta i 2 år bara för att köra för fort. När jag väl kommer fram hittar jag inte honom då är han så rädd och krupit under sängen och gömt sig.

Hade han försvunnit så vet jag inte vad jag gjort hade blivit så förstörd och arg samt ledsen för han är speciell på alla sätt och viss. Han är min, han är en familje medlem och är inte van vid att vara ute för han är en inne katt


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Såna här dagar som dessa vill jag bara försvinna. Imorse när jag vaknade så insåg jag att mina hem nyklar inte var i min jacka eller på bordet, dampen som jag har gjorde det lnte bättre utan allt gick över styr, jag ringde snabbt till min kille och bad han kolla om den låg i bilen och rätt som jag hade så låg dem där. Jag blev så arg så jag kastade min telefon i golvet allt vad jag kunde, jag kollar på den och den är sönder skärmen är helt sönder plus att jag kunde inte lägga på för hela skärmen var kaputt.

Hittar ett par andra nycklar då jag ångrar att jag gick igång för minsta lilla, men sen börjar det igen jag kan inte ringa någon...jag ska jobba idag kl 07.00 hur ska jag komma dit? Då min biljett är i telefonen med den nya skåne appen. Ilskan börjar komma igång mer och mer, hittar en surfplatta och ringer min mamma och berättar allt. Ber henne ringa min chef för jag vill att de ska höra mig..nu när hon ringt så börjar jag tänka på vad jag ska säga till dem när jag kommer imorgon, får lite smått panik på allt.

Har levt med detta problem förr också, vaknade jag 5 min sent så vågade inte jag ringa utan bad min mamma ringa åt mig. Jag klarade inte det. Och då gick jag bara i skolan, nu ska man vara vuxen men ibland kan man undra. Ha de!!

Likes

Comments

Ja ni minns väl hon jag pratade om i förra inlägget, vi hade möhippa för min syster igår den 10062017. Allt var frid och fröjd tills vi la ut bilder på snapchat då screenshotar hon alla bilderna vi lagt ut allt för att antagligen vissa en vän till henne eller lägga ut dem på bloggen.

Idag dagen efter gick hon på mig för jag sa till henne igår att inte skriva till min brors tjej för hon inte gjort något för det var inte hon som la ut något på snapchat utan en annan som var med på möhippan, nä då skulle jag inte blanda mig men jag anser hoppar man på någon som är ens släkt då skyddar man dem men det är något hon inte förstår.

Så idag har hon skrivit ett och annat till mig. Hon ville prata med mig face to face så jag skrev tid och plats och då skulle vi ha träffats idag kl 18.00 hos henne men jag kom på att jag orkar inte lägga min energi på henne också ska vi liksom åka hem idag till Skåne och hon bor i småland. Och de är inte ens lönt att prata med någon som inte förstår och vill bara bråka och förstöra för andra. Hoppas hon lägger av snart andra mår dåligt pga henne och så ska det inte vara

Men men ses och hörs

Likes

Comments

Jag fattar inte hur det kan finnas så falska människor. Hur en viss person kan bete sig som skit, Säger saker som inte stämmer anklagar folk hela tiden och på står att de inte är hon som sagt och gjort något. Denna människan jag syftar på är en tjej som är min "systers" svägerska. Hon trackar min syster varje dag bara för hon vill vara med sin familj och ha lite lugn och ro, men denna personen kan inte acceptera detta och undrar hela tiden vad som är fel. Men när jag förklarade för henne samma sak som min syster gjorde så lyssnade hon på mig och frågade varför hon inte bara kunde säga det från början man bara det var ju de hon sa.
Samt att hon festar varje dag när hennes barn är hemma man bara okej att man tar sig ett glas eller två men inte bli as toppad. Sist när vi var där uppe så drack dom sig fulla som svin och plingar på våran dörr kl 04.30 på morgonen man bara ursäkta men vi ligger och sover samt systers barn. Men de är inte första gången när vi åkt hem så gör dem om detta när min syster är själv hemma med sina barn då hennes blivande man är och jobbar.
Borde man inte ha lite mer vätt än så?
Samt att när vi var ute så satt min extra mamma barnvakt åt systers barn, då passar de på att gå över och prata med henne som om ingenting har hänt. Plus att dessa människorna är 25+ och visar hela skrevet för min extra mamma man bara ursäkta men hur gamla är ni igen?
Hur kan folk ens bete sig så illa mot andra.
Det ända min syster bad om var lite lugn och ro och umgås med sin familj och då blir det sura minner från den andra sidan. Då är min syster falsk och dum i huvudet m.m.
Jag började som sagt skriva till henne och säga till henne att sluta hålla på för det är störande för min syster, då var jag också det ena med de andra och jag visste inget som hänt mellan dom och nästa gång jag sätter min fot där uppe hos dom så ska hon ta ett allvarligt snack med mig man bara asså snälla bara lägg ner.
Men vill ni läsa mer om henne på hennes blogg och hur denna tjejen får folk att tro på henne så ber jag er gå in på Kassiiie.Blogg.se så hittar ni lite mer om ni ens orkar för det gör jag inte längre.

Likes

Comments

Hej hej!

Träningen? Nej den går inte så bra.

Varför? För jag har inte orken att träna eller något, nu när jag inte får min mens heller så oroar jag mig hela tiden över den..undrar varje dag när kommer den, varför är den försenad i mer än 20 dagar. Jag har gjort test, vi skyddar oss så där bör inte vara något som står konstigt till. Jag vill inte gå och nöja mig över de hela tiden, min mens brukar vara sen men bara 1 - 3 dagar inte så här länge. Jag försöker att inte tänka på det men det är inte så lätt som visa tror. Men för eller senare dyker den upp! 

Jag har märkt att jag måste ha någon som säger åt mig att jag ska röra på mig mer och komma igång, annars blir det lätt att jag inte gör något för det är tråkigt men vill man bli nöjd med sig själv så måste man ju göra något åt de..Vet bara inte vad jag ska göra för att jag ska förstå!?

Hur lyckas alla andra ha en sån ork och motivation? Önskar jag var en av de som hade ork och motivation så jag kommer någon stans för att hålla på så här går inte jag kommer ju ingenstans..

​/Enn3n 

Likes

Comments

Hej! Nu är det rätt länge sen jag skrev något här inne, har väldigt fullt upp om dagarna med jobbet och en massa annat.

Jag har tänkt mycket på att komma igång med träningen igen, hade varit kul om ni följde med på denna resan jag ska göra. Kommer lägga upp lite allt möjligt ang träning, kost m.m.

Det är nämligen så att jag ska vara brudtärna nu i sommar och behöver gå ner lite i vikt och jag känner mig inte riktigt bekväm i denna kropp heller, hoppas på allt att jag lyckas denna gången (håll tummarna) så kör vi 👍​

Likes

Comments

Hej mina underbara följare!
Nu på tisdag ska jag på en intervju på Malmö sjukhus. Hoppas jag får detta nu :D

Stolt över min kille som nyligen fått jobb också, är riktigt glad för din skull!
Vi kommer få det så himla bra nu.

Juste har fortfarande inte fått min lön..Någon av er som vet på ett ungefär hur lång tid det kan ta men facket innan de gör något? 

Likes

Comments

jag har blivit lurad, jag har ju som ni redan vet sagt upp mig och slutat från butiken..jag började den 8 Jan - 18 mars, har en månads innestående, första månaden med lönen var det klydd jag var tvungen att kontakta facket m.m. Sen många om och men så fick jag äntligen lönen. Nu denna månaden är det samma visa men har fortfarande inte fått min lön. Jag känner mig så lurad, de är precis som om jag jobbade gratis föra månaden man blir sårad. Facket är inblandad och jag hoppas att dem kan göra något min hyra kan jag inte ens betala p.ga dem. Jag kunde lika bra gått föra månaden men nej jag stannade den månaden jag hade kvar. Nästa månad kommer bli bra.

Gå aldrig till NOBELTORGET I MALMÖ TILL EN NÄRBUTIK. Dem kanske till och men lura er på pengar 

Likes

Comments

Såå mycket kläder man kan ha men ändå gör man inget åt det..inte för ens nu i alla fall!
Känner mig stolt över mig själv att jag har mod att sortera ut så möe kläder. Har alltid haft svårt med att sortera ut kläder, varför ha kvar de när man ändå i använder det.
Så nu blev det hela två påsar f*n vad jag är glad att jag klarar av att sortera ut kläder nu..

Nu på Söndag den 13/3-16 kommer jag och en kompis stå på loppis vid södervärn/möllan i Malmö (marknadsbörsen) kom dit vet jag 😃

Likes

Comments

Jag ska för första gången i mitt liv fast jag redan är moster till mina gullungar, så för första gången ska jag på baby shower nu på lördag.
Det kommer bli kul, men vad ska man köpa eller ska man göra något själv och sen ge?
Har sätt många bilder på andra som haft/varit på baby shower och det verkar vara så kul. 👶
Kollar även på Youtube där det gjort t.ex tårta av blöjor och en massa annat som man kan ge.
Jag behöver tips på vad jag kan ge och göra..hjälp mig 😄Likes

Comments