sjukdomarna avlöser varandra här hemma. vi startade med magsjuka, först ut var lillungen, sen storungen, följt av mej och sist ut var pappan. jag "tappade" 3.4 kg på det dygnet, rättså utmattad!
nu har storungen febertoppar, lillungen är inte helt kry i magen än. jag har fått halsfluss, pappan är nog den som är pigg, han tar hand om oss andra ❤
ingen träning, ingen vv mat, bara överlevnad i sikte!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

och en massa snask, bullar och kakor! va dessutom ut och åt förbannat god mat och drack alkohol i lördags.(I MINA GRAVIDKLÄDER!! DET ENDA SOM PASSA! 😨😭 )det här kan inte fortsätta, om en månad ska jag stå i kyrkan med lillungen. har påbörjat två utmaningar, cross your fingers för att jag hinner få nån ordning på det här nu!

Likes

Comments

det går inte så jädra bra just nu, tror min kropp kräver ersättning för nikotinet. och jag ger efter 😁 vågen visar 70 kg igen.
har en 30 dagars utmaning som startar imorgon, lär försöka ta tag i mat- och snaskintag i samband med den!
heja heja #vårruset2017

Likes

Comments

idag var jag där! det va kul, det va jobbigt, jag svettades, jag längtar till nästa pass!! 🤗👊💪

Likes

Comments

inser man, hur skönt det faktiskt är att komma ut, ensam, med bra musik i öronen, frisk luft = balsam för en stressad själ 🤗
maken lyckades bryta sej in i batteriluckan på vågen, och vikten har hållit sej rättså bra ändå, 68.6 ✌(minst 8.6 kg kvar)
nu är det kanske inte allt för länge kvar till jag är tbx på friskis, kanske redan till veckan?

Likes

Comments

yes, anmälan är gjord jag ska genomföra mitt första lopp, någonsin- vårruset! den 1/6 är det dags ✌jag hoppas att jag kommer vara i så pass god form att jag kan springa de 5 kilometrarna.
har inte varit särskilt pigg eller sugen på träning öht på senaste tiden, inte VV heller. hoppas att energi och inspiration återkommer snart, annars är jag nog tbx på ruta ett med vikten snart igen.
slut på batteri i vågen, och jag har ännu inte lyckats bryta mej in i batteriluckan. blir spännande att se när nästa vägning blir, och vad den visar!

vill tacka alla för stöd och pepp, nu ska jag tillbaka ❤

Likes

Comments

# julhelgen spenderades på sjukhus
# jag har slutat röka- irriterad och jävligt otrevlig (även mot barnen)
# bilen är paj- IGEN!
# o har inte varit på dagis på snart 3 v
# o vill helst sitta ihop med mej
# o tjatar hål i skallen på mej
# L håller på att få tänder- missnöjd & ledsen
# L är överallt hela tiden- hinner inte med annat än att passa
# bilen ger mej huvudvärk
#känner mej ständigt otillräcklig och stressad


jag är en kass mamma och en jävlig fru just nu. inte ens jag själv vill vara i min närhet!!!

Likes

Comments

...är mina mest använda ord just nu.
jag är helt tom på energi och ögonen svider av trötthet. lättretlig och vill bara få vara. men med två små är det i princip omöjligt. jag går på reserven hela tiden och orkar inte med nåt mer än att försöka ta hand om det viltigaste.. sorry om jag är svår att få tag i, jag kommer igen!

Likes

Comments

halsen är kry, fick en kur mot virus. detta har dock inte fått mej att bli aktiv igen. jag bara slappar och äter och frodas!!
vågen visade idag 69.0 kg. har varit ner på 68.5, men vänt uppåt igen 😨 dags att ta tag i sista kilot inför jul nu 👊👊

Likes

Comments

denna jävla värk i halsen, jag blir på riktigt galen! måste få bort den. hoppas på ändring av läkemedelsintag, och att det hjälper!
träning, kost och sunt tänk är som bortblåst, fick höra i helgen att jag iaf såg ut att ha gått ner i vikt. onsdag får avslöja!

Likes

Comments