första PT passet idag, att man ens lever ff? fy fasen vad man har muskulatur (känns fel att skriva muskler) man inte vet om? och det hittar hon, PTn. men jag hoppas detta är början på något nytt nu. vill inte vara fet längre, vantrivs nåt så förbaskat!
försov mej i morse, är så sjukligt trött. dubbelskrivningen på torsdag ger mej ångest. jag vill ju bli klar på torsdag!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

sitter och eftersvettas på altanen, hugaliiigen vad jag inte är i form! promenad/ jogg med roos. trodde vid flera tillfällen att döden skulle hämta mej 🤤 nu känns det bara så jävla skönt!

Likes

Comments

skulle springa (jogga mkt sakta och flåsa som en galning) i spåret igår, tyvärr öppnade sej himlen just precis då, så det blev inget. ikväll gjorde sej fläskångesten påmind och det fick bli en sen promenad. hade sällskap av min nära vän och kollega ♡
ff lite känsla av ångest, jag hoppas det är obefogat och att det inte är tråkigheter på gång!
på tisdag steppar vi upp träningen, med hjälp av PT ska jag förhoppningsvis få rätt verktyg och, inte minst, motivation, att bli av med övervikten. som det är nu så försöker jag inte ens stå emot, är i en svacka totalt!

Likes

Comments

för exakt en vecka sen började lillungen spy. igår sökte vi barnakuten då vi tyckte att det hållit på så länge plus att ingen annan var dålig. läkaren sa att det är vanligt med långdragna magsjukor och även vanligt att bara en i familjen blir sjuk. med det åkte vi hem och tänkte att då är det snart över. tji fick vi, efter ca en timme hemma var det dags för stora ungen ♡ så däven så däven.. vi får se vem som står näst på listan!

saknar friskis nåt väldans! funderar på att skaffa ett nytt kort, är det någon jag känner som läser som har/ är sugen på att skaffa friskiskort (tänker främst på passen) som är ihärdig och kanske sugen på att köra lite tillsammans? let me know!! det är visserligen gratis i klosterparken i sommar, men det är två kvällar i veckan. när man jobbar som man gör vill man ha större valmöjligheter tänker jag.

Likes

Comments

avklarat mitt livs första lopp, vårruset 2017. för mej en helt ok tid, jag är hyffsat nöjd. blev hemskt lite träning inför.. nu ska jag prova nya träningsrutiner och än en gång försöka bli av med mina överkilon. har gjort en kropps scanning, intressant och rätt peppande.

Likes

Comments

numero 5 har just i dagarna fått fäste i min hals. var på hlc idag och hela familjen fick, äntligen, lämna prov. och positiva va vi, allihopa, allihopa. penicillin för hela lilla familjen, hoppas detta är sista flussen på väldigt väldigt länge.
så ser det ut fem dagar innan starten, tråkigt! men kanske man ska satsa på att springa nästa år, om man går i år. det får en se.
nu missar jag även de sista dagarna av praktiken vilket känns rätt surt, hade gärna velat avsluta den ordentligt, bjuppat glass, tackat för mej osv.
sommarfest med jobbet i onsdags, så himla kul, så himla bra gäng, i ♡ us!

Likes

Comments

kvar tills starten av vårruset. är absolut inte i löpform öht, men har lovat J, som är rätt nyopererad, att gå med henne. det var ju för väl att jag kunde dra "klart jag ställer upp"- kortet!
förövrigt så har jag legat sjuk en vecka här nu, har 4 halsflussar bakom mej, det har varit en jättetrist vår för vår del. för tillfället febrar K, vi andra är på banan.
sommarsemestern är i planeringsstadiet, legoland blir det. kostar en halv förmögenhet, tur man har bra lön och hyggliga villkor... eh?
plugget, går frammåt! gör praktik på avd 1, dock missat 4 dagar nu pga sjukdom senaste veckan. ser slutet, ser verkligen fram emot att löneförhandla med vår högst kompetenta chef, verkligen!

Likes

Comments

sjukdomarna avlöser varandra här hemma. vi startade med magsjuka, först ut var lillungen, sen storungen, följt av mej och sist ut var pappan. jag "tappade" 3.4 kg på det dygnet, rättså utmattad!
nu har storungen febertoppar, lillungen är inte helt kry i magen än. jag har fått halsfluss, pappan är nog den som är pigg, han tar hand om oss andra ❤
ingen träning, ingen vv mat, bara överlevnad i sikte!

Likes

Comments

och en massa snask, bullar och kakor! va dessutom ut och åt förbannat god mat och drack alkohol i lördags.(I MINA GRAVIDKLÄDER!! DET ENDA SOM PASSA! 😨😭 )det här kan inte fortsätta, om en månad ska jag stå i kyrkan med lillungen. har påbörjat två utmaningar, cross your fingers för att jag hinner få nån ordning på det här nu!

Likes

Comments

det går inte så jädra bra just nu, tror min kropp kräver ersättning för nikotinet. och jag ger efter 😁 vågen visar 70 kg igen.
har en 30 dagars utmaning som startar imorgon, lär försöka ta tag i mat- och snaskintag i samband med den!
heja heja #vårruset2017

Likes

Comments