förra inlägget skrev jag, aningen hög på oxynorm, mitt i natten. det var meningen att det skulle famkomma att jag ligger inne med UVI. (där av bilden i förra inlägget) febern pendlar mellan 37.5° och 40°, har mått bättre! ikväll satte dom in ytterligare ett antibiotika i hopp om att få bukt på detta.

hur som, så lyckades jag radera halva inlägget innan jag lyckades få iväg det..
now you know!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

jo, 1 kg muskler hade jag lyckats gå upp mellan PT-träffarna. kändes kul, med tanke på semester och dåliga rutiner.

Likes

Comments

sitter ute och eftersvettas. inte varit iväg på promenad på ett tag, dålig rutin (as usual) inget blir bättre när det är semester. nästa pt-träff den 1/8, ska verkligen försöka lägga i en högre växel, tänka på kost och hälsosammare val fram till dess 👊

Likes

Comments

väldigt slappt och slött på motionsfronten. hur kan man, sååå jävla jävla gärna vilja gå ner i vikt, bli av med magen, få normalt BMI, och ÄNDÅ fortsätta med sånt som bidrar till raka motsatsen?! förbannat!
det går några dagar, sen sätter sockerjävulen sina klor i mej igen! blir galen, helt jävla galen!

jobbig kväll på jobbet. men vi är ett bra gäng som gjorde vad vi kunde, på bästa sätt. imorgon jobbar jag 7-16, sen är det S E M E S T E R!!! 🎉 5 veckor ledigt!

Likes

Comments

pizzamiddag- ångest! men det är ju så jävla gott! och så lätt att ta till när man inte orkar ställa sej vid spisen.
revancherade med ett styrkepass här på kvällskvisten. fy faan, så jävla tungt 🤤 men, klapp på axeln, jag gjorde det!
imorgon börjar en ny vecka, 6 dagars jobb sen S E M E S T E R!!

Likes

Comments

fredag, en rätt bra fredag faktiskt! jobbade till 13, övningskörde efter det. tacos ikväll, svinlängesen. twixen åkte ner idag, som så mkt annat gott 😄 kostprogrammet är en 6:1 metod, så om jag håller mej i skinnet nu till nästa fredag så har jag lyckats. så jävla svag för gott, och mycket gott!
gick 3an i gånsta med jessica 👊 fick så jävla ont i benhinnorna, så direkt jag kom hem beställde jag nya skor, hoppas det hjälper!!
stora ungen febrar, så morgondagens playdate med syster (och familj) på exploria center får vänta. måtte jag inte behöva vabba i veckan, det är rätt kaosigt ändå så här i semestertider.

Likes

Comments

torsdag, i vanliga fall en av mina favvo dagar, dagen innan fredag, veckan är snart slut osv. men idag har jag bara vart så jävla trött.. jag har dessutom lyckats glömma både lyckopiller och cortison nästan två veckor. resultatet blir att jag blir sjukt nedstämd, trött och irriterad. utan cortison får jag förjävla ont i kroppen, känner mej som 87 typ.
körde bil idag med eje, när jag kom hem la jag mej i sängen, med en twix och tänkte trycka den. MEN istället ångrade jag mej, tog på träningskläderna och gick en promenad innan kvällsjobb istället. wierd feeling, men ack så skönt! jag kunde låta bli 👌

idag fick jag svar på mina sista två skrivningar, båda vart godkända!! så nu Ä N T L I G E N är jag uska på riktigt!! fruktansvärt skönt!!!

Likes

Comments

vågen visade galet mkt imorse, stora barnet tjatar mer än vanligt, hemmet är skitigare än någonsin, träningsvärken är förjävlig. nåja, jag fick ju iaf äta en väldigt delikat frukost, som tog ca en timme att få i sej, för att barnen behöver hjälp med en det ena en det andra... 😨😨😨
det blir nog en härlig dag det här, jag kännert!

Likes

Comments

jobbhelgen är äntligen över, har ätit så fruktansvärt onyttigt heeela helgen. fattar inte varför man tycker att man "är värd det" bara för man mensar eller jobbar storhelg. jag blit väl lika fet av det oavsett dag kan en tycka.
körde igenom PT-programmet när jag kom hem, kändes helt okej. lite ont om tid och stora ungen (som inte somnat) ville prata en massa.. han hade saknat mej såklart, knappt träffat barnen den här helgen. jobbar kort dag imrg, sen ska vi kvalitetshänga, ända till torsdag ❤

Likes

Comments

första PT passet idag, att man ens lever ff? fy fasen vad man har muskulatur (känns fel att skriva muskler) man inte vet om? och det hittar hon, PTn. men jag hoppas detta är början på något nytt nu. vill inte vara fet längre, vantrivs nåt så förbaskat!
försov mej i morse, är så sjukligt trött. dubbelskrivningen på torsdag ger mej ångest. jag vill ju bli klar på torsdag!!

Likes

Comments