View tracker

denna jävla värk i halsen, jag blir på riktigt galen! måste få bort den. hoppas på ändring av läkemedelsintag, och att det hjälper!
träning, kost och sunt tänk är som bortblåst, fick höra i helgen att jag iaf såg ut att ha gått ner i vikt. onsdag får avslöja!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

och glass.
en kan väl påstå att jag tappat fokus en del. saknar inspiration!!!

Likes

Comments

View tracker

ingen större förändring den sista tiden, dagens vikt: 79.6. tog revanch idag, och har hållit mej till mina points! måtte inspiration och sug efter motion komma tillbak snarast!!

Likes

Comments

att säga att det går bra nu, vore att ljuga. motivationen känns som bortblåst och existerar enbart i mina tankar- därifrån till handling är det dött?! jobbhelgen tog helt slut på mej.
var ich provade kläder idag, jag har så jävla jävla långt kvar innan jag är nöjd!!
vägning imorgon, känns bittert. hoppas att jag ff är under 70-strecket 😐

Likes

Comments

så, igår var jag äntligen tillbaka på friskis. idag är halsen paj, nu känns den nästan flussig. den här hösten har verkligen inte varit på min sida!
jobbhelg väntar, och träningen lär få vänta den med.. B A J S!

Likes

Comments

på onsdagar kommer veckobonusen på VV, ingen vägning idag- bara varannan onsdag ☝ festar på lite cheez twisterz, livet är kalas!

Likes

Comments

helgen har bestått av fusk, massa fusk! både godis och mängder av mat har inmundigats. inte mkt till aktivitet heller, förutom en skogspromenad och en liten 30 minuters promenad igår kväll.
ny vecka, nya tag!! hoppas på friskis senare i veckan.

Likes

Comments

mår pung ff. ingen ork öht, för tillfället är den bästa stunden på dagen- när dagen är slut och man får gå i säng. utan motion är kosten ännu viktigare, så jag startar dagen med en 3p macka.

Likes

Comments

igår tog jag a day off, registrerade ingen mat alls och åt det jag ville. det va rätt skönt, men icke hållbart! idag har det varit som vanligt igen. man blir lite skadad av allt tänk kring mat och points, känner sej nästan instängd och övervakad typ. men det funkar ju, så en får stå ut helt enkelt! fick penicillin mot öroninflammation igår, hoppas att jag blir kry snart och kan komma tillbaka till friskis 💪

en gång var jag en liten tjej, tänk att få bli smal igen..

Likes

Comments