I'm in yarn heaven! Idag fick jag hem fyra gegantiska och helt fantastiska nystan CHUNCKY MERINO som är en del av härliga mayflowerfamiljen. Hur häftigt är inte detta garn då? I och med denna leverans har jag startat upp ett nytt projekt - JUMBO FILT!

Inom kort går CHUNCKY MERINO att beställt hos HOBBII.se under tiden kan ni klicka hem några nystan Mayflower - cotton 8/4 junior för endast 15kr! Baaam!

Likes

Comments

Vårens färger har anlänt från Favoritgarner! Har aldrig beställt från dem tidigare och jag har heller aldrig virkat i Catona innan så det blir mycket spännande. Alla pratar ju om detta garnet i virkosfären. Längtar galet mycket tills favoritgarners lagerbutik öppnar!

Likes

Comments

Idag är det som ni alla vet ALLA HJÄRTANS DAG och nu kan du delta i en hjärtlig GIVEAWAY hos LiLLKULLA BABY instagram. För att delta och ha chansen att vinna detta söta lilla hjärthjänge, KLICKA HÄR

LYCKA TILL!

Likes

Comments

Låt mig stolt presentera kaninen Signe. Signe är
Virkad i 100% bomullsgarn, Mayflower junior. Perfekt garn när du virkar amigurumi och större figurer. Signe är gjord helt på frihand men mönstret kommer att gå att få tag på längre fram. Kaninen Signe ingår nämligen i mitt lilla projekt.

Likes

Comments

Har fotat en del virkat idag och sprang, av en slump, på dessa bilder på lillan i kameran, tagna precis när vi flyttat in i huset. Lilla hjärtat kladdade då, idag hatar hon för mycket kladd och vill bara äta bitar, SJÄLV! Tiden går för fort, är så glad att man kan fotografera underbara stunder och minnas tillbaka när man väl springer på dessa bilder av en slump.

Likes

Comments

Ursäkta bildkvalitén men jag ville att ni skulle få se hur det såg ut innan min pensel gick bananas. Detta är lådor från en platsbyggd, urgammal, garderob som jag ska gör om till bokhyllor! Vet inte hur det kommer bli men jag har cool bild framför mig.

Likes

Comments

Vi befann oss i Thailand hela november (2016). Detta var dock en bloggfri period i mitt liv och ni har inte fått se några bilder från den resan, än. Vi luffade runt under en månads tid med lilla L som var helt fantastisk att resa med, så himla fuktig. Om några veckor drar vi igen! Då firar vi svärfar/lillans farfar!

Hör kommer i alla fall lite bilder från vår första Thailandsresa med lillskruttisen.

Likes

Comments

Okej, jag ger mig själv dispens. Lovade ju att dra igång bloggen ordentligt igen. Vad tror ni händer då? Magsjuka, äcklig jävla magsjuka!!

Jag som skulle fota både garage och virkade verk. Men icke. Zero bilder. Får ordna det när jag är tillbaka på benen ordentligt igen. Just nu vill jag bara krypa ner i ett hett bad. Fryser.

Håll till godo. Bjuder på lite bilder från huset så länge!

Likes

Comments

Tiden bara springer iväg och jag ger en eloge till alla mammabloggar som har tid/tar sig tiden? att blogga under det först mammaåret. My lord hur orkar/hinner/har ni inspiration till att skapa dessa inlägg? Jösses! Här har allt kretsat kring vårt nybyggda drömhus, lillskruttisen (och min virkning så klart)!

Jag har bokstavligt talat blivit en VIRKNÖRD! Såpass att min hjärna skapar mönster av sig själv när jag ska sova. Det vill säga typ nu. (Ni som virkar fattar vad jag menar) Kreativiteten flödar! Därför har jag precis påbörjat ett projekt. Mer om det när jag kommit lite längre. Men något jag ska göra i morgon är att få ner alla virkmönster på papper. Just nu snurrar det bara omkring en massa stolpar och maskor i mitt huvud och de ska inte stanna där, nej, de ska bli något fint.


Är ni intresserade av att ta del av mönster?

Likes

Comments