Hej!

Jag har så mycket jag vill göra en inte lika mycket tid. Idéerna sprudlar i mitt huvud och jag önskar att jag hade 10 armar och kunde arbeta med 5 projekt samtidigt!

Just nu är det två filtar jag trilskas med. En stor barnfilm till lillans kusin och en härlig, lite mindre filt i Mayflowers "hallonsorbet".

Men här om veckan landade denna, helt grymma order i min famn. Nästa projekt är mandalas och amigurumi. Jag ska skapa nya mönster! Jag är så peppad. Motor info coming upp!

Likes

Comments

Nu målas det sista utvändigt. Vi har fodren runt fönstren utvändigt kvar och sen ska förstukvisten målas klart. Heja!

För övrigt har vi bott i huset i lite ner än en vecka! Slutbeskedet kom här om dagen. Vi stormtrivs. JA, JAG VET ATT JAG LOVAT MÅNGA AV ER BILDER.. det kommer, vill komma i ordning lite till bara ☺️

Likes

Comments

Nu gör vi hösten lite färggladare och roligare. Ta chansen och vinna valfria produkter till ett värde av 500kr (inkl moms) från @cchobby.se.

Besök LILLKULLABABY på instagram för att delta!

Likes

Comments

Yeeeeeey! Nu har vi fått tid för slutbesked. Efter långa om och men, semester hit, sjukskrivningar dit... Men nu! Äntligen har vi fått svar och en inbokad tid! 1 september!

Nya bilder på huset 👇🏻

Likes

Comments

Fotar nya bilder i veckan. Vi har fått våra snygga bönkskivor i köket på pösts. Heltäckningsmattan ligger där den ska i vårt sovrum. Nu återstår montering av badrumsmöbeln i vårt stora badrum uppe och lite annat smått och gott. Vi hörs!

Likes

Comments

Hej! Idag har jah varit och hämtar ut min (godis)påse med härliga Mayflower Junior!
Nu spritter det i fingrarna, älskar att arbeta med nya nystan. Många andra garnvarianter är "lösa" och man får med halva trådar när man virkar, vilket gör mig tokig. Men det uppkommer inga som helst problem med dessa nystan!(!!!!!) vilket helt klart gör dem till en favorit.

Mayflower finns dessutom i många olika färger, jag som är helt galen i färger, speciellt när jag virkar mina barnleksaker och barnvagnsmobiler. Fick en beställning förra veckan med en cool färgkombo som jag tidigare inte skapat. Nämligen militärgrön och "curry", spännande! Idag höll jag dessa färger i handen, det blir snyggt!

Men jag har inte nämnt det bästa angående detta garnet än, men, JUST NU(!) kan du köpa Mayflower junior för 15kr hos HOBBII.se. Helt galet. Perfekt för en mammaledig garntok. Tyvärr är det ett tillfälligt sortiment så skynda shoppa! När jag ändå var i farten så klickade jag hem en bok med söta djurmönster. Här ska det skapas giraffer och möss i mängder.

Nu ska jag återgå till min sicksack filt. Det enda som är kvar innan jag kan hugga tag i mina nya projekt och nystan!

Likes

Comments

NYHETER I HÖST!

Virkad uggla, ca 20cm hög. Kan fås som dörrstopp/bokstopp eller som gosedjur.

Nu finns även filt med sicksackmönster!


Likes

Comments