Header

Nalie, Matbilder, Vårt hem

En ledig dag ihop med min dotter. Hon är ju sjuk igen så våra dagar består av en väldigt glad tjej, till en väldigt ledsen tjej, till en väldigt förtvivlad tjej. Mycket bära och mycket som inte passar henne alls.
Man önskar att hon kunde få vara frisk längre än någon vecka bara. Skulle göra vad som helst för att ta bort detta från henne, så hon får vara sitt riktiga jag och den positiva tjejen hon egentligen är.
P håller på med nattningen nu och det verkar som det blir en sådan natt som vi hade igår. Vaken flera timmar i sträck och gråter i ren hysteri.

Annars har kvällen bestått av möblera om vårt vardagsrum, inte helt klart än. Men på god väg. Även lillans rum möblerade jag om idag. Vet inte om det är gravidhormonerna som vill ha ändring. Haha. Men fint blir det.

Dagens middag med den perfekta baconen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mamma&Dotter, Nalie, Mamma-jag

När jag kom hem från jobbet visste jag att en kväll ihop med min juvel väntade. Mannen åkte efter vi hade ätit lunch ihop och då busade vi framtill att hon blev trött och ville lägga sig.
Det är inte jag som nattar lillan, men idag fick det bli min tur och det gick ju som en dans. Hon somnade på 10 min. Strax innan kl 20, jag lyckades lägga ner henne och hon sover vidare i 20 min innan hon vaknar av sin hosta. Men, upp igen och vagga henne igen. Så somnade hon om gott igen. Nu hoppas jag att hon sover hela natten. Känner att jag behöver dessa timmar sömn.

Jag har haft egentid med snacks, läsk och serie. Rensat telefonen på bilder då minnet snart är fullt och nu ska det bli skönt att sluta mina ögon för en go natt ❤️

Har verkligen haft en kanon mysig kväll med min prinsessa, önskar det blev fler sådana kvällar.

Då jag lade undan telefonen så blev det inga nya tagna bilder heller. Så här kommer en gammal på lillan och hennes katt Mimmi. ❤️

Likes

Comments

Vårt hem

Säger inte någonstans att våra kökslampor vi hade innan var fina på något vis. Men jag har letat och äntligen hittat en lampmodell som jag vill ha i alla tre fönster på framsidan. En dimbar från Ikea. 279 kr för en lampa, då är skärmen medräknad.
Jag är kanon nöjd.

Lamporna på sista bilden är nya.

Likes

Comments

Mamma-jag, Familj, Nalie, Vardag

En ledig dag och jag har fått massor med kvalitetstid med vår lilla böna. Hon tog sovmorgon till halv åtta och jag fick mig en morgondusch då hon låg kvar och myste i vår säng.
När vi vart påklädda och redo så åkte vi in till Ulricehamn för att träffa Linda och hennes son Lucas. Senast vi sågs var i juli, galet vad tiden går snabbt.
Fika, lunch hann vi med innan det var dags att åka hem med en trött tjej. Hon somnade innan vi ens hann ut från Ulricehamn och väl hemma kunde jag bära upp henne till vår säng så sov hon vidare i 1,5 h.
Ikväll har det vart Pippi, ett bad och massa bus hela familjen.

Nu väntar sängen och imorgon är det ett APT på jobbet som gäller.

Likes

Comments

Alltså, vår underbara tjej. Att få komma hem till min lilla böna och hon springer fram till en och kastar sig runt halsen. Då vet man att saknaden har funnits hos henne och även mig givetvis.
Det är bus, lek, räkna upp till tio men då är det med vår hjälp. Snart kan hon nog helt själv med. När hon sitter vid paddan ska hon helst välja program själv. Vi byter ganska ofta för vi tycker det är olämpligt. Hon dricker finare och finare ur vanliga glas. Hon går in och ut ur appar och väljer efter humör.
Min älskade lilla böna, det är en ära att få följa varje utveckling hon gör.
♡♡♡

Likes

Comments

Mamma-jag, Familj, Matbilder, Nalie

Då min mamma fyllde 53 år i söndags så var vi nere i Ljungby och firade henne. Hon fick två julgranskulor med Nalies namn och även lillebrors namn. Så det uppskattades väldigt mycket då det var något hon önskat sig.
Det blev go mat, fika och massa härliga skratt ihop med alla mina syskon, deras respektive, vår dotter, syskonbarn och mina föräldrar. ♡

Likes

Comments

Crockpot

Jag hoppas ju givetvis på en gudomlig rostbiffsstek imorgon kväll när vi kommer hem. 20 timmar är crockpoten inställd på. Sova mig igenom matdoft, vakna till matdoft och komma hem till en ännu godare lukt.
I skrivandes stund känner jag verkligen hur hungrig jag börja bli. Hehe.

Likes

Comments

Matbilder

Yes, att bara slänga ihop är något jag ändå blivit ganska duktig på. Idag fick det bli med falukorv, chorizokorv och strimlad skinka i med lite hackad gul lök i. Är inte jättemycket kvar i vår frys och jag försöker verkligen göra slut på det som finns så man kan frosta av och köpa nytt. Lite lättare att ordna upp då med.

Maten var stark men väldigt god och uppskattades av mannen i huset.

Likes

Comments

Mamma-jag, Nalie

Haha skrev ett ganska långt inlägg, men allt försvann och appen stängdes ner. Så nu orkar jag verkligen inte skriva om det.

En kopp kaffe ska ner innan det blir lek fram tills jag åker till jobbet i eftermiddag ❤️

Likes

Comments