Dagen har varit lång och innehållsrik, tänkte att jag skulle snabbt skriva lite om dagen då jag redan bäddat ner mig i sängen för att sova.

Vi började morgonen med frukost som vanligt ;) och sedan ner till tvättstugan. Sedan fick barnen sysselsätta sig med ipad och tv-spel då jag tyvärr har en del föreläsningar att lyssna på. Så körde en föreläsning och sedan lekte vi lite fixade lite lunch, hängde tvätt och förberedde lite inför morgondagens resa.

Framåt eftermiddagen smsade jag till damen vi skulle möta upp i morgon för att få nycklar till lägenheten vi skulle låna. Lite senare ringde hon tillbaka och talade om att eftersom de är mina föräldrar som bor i området måste dem kvittera ut nycklarna...hmm och där sket det sig då de inte befinner sig på plats. De hade kunnat lösa sig genom att min pappa smsade att det var okej att jag skrev under i hans namn. Till saken hör då att det inte egentligen är någon lägenhet utan ett rum....I en lokal som tillhör hyresgästföreningen. Vilket hade kunnat gå an om jag var själv men med två mindre barn känns de lite jobbigare. Inte för att vi ska vara där så mycket mwn ändå några timmar på kvällen liksom.

Som tur var löste det sig på så sätt att min storebror har kvar sin lägenhet i Göteborg någon månad till men bor inte där då han studerar i Stockholm. Vart ett jäkla ringande fram oh tillbaka. Dessa nycklar till lägenheten hade min andra bror så efter kvällsmaten vid sju åkte vi ut till honom ca 1,5 mil för att hämta nycklar. Snabbt hem och lägga barnen och självklart när man har som mest att göra så somnar man.

när jag vaknade upp vid 22.20 så började jag packa och fixa och nu är jag klar. Med några få sker kvar att packa ner och lite plock kan jag somna gott och ladda inför morgondagens lilla tripp.

hur har eran onsdag sett ut? Kram på er 💚

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments